15 AUGUSTI - ELAFONISI

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
(Hehe förlåt för bildbomb!)
Detta var nog den mest händelserika dagen. Vi hyrde bil i två dagar så vi skulle hitta på lite äventyr också! Den ena dagen spenderade vi med att åka till en av Europas finaste stränder - Elafonisi. De sa att halva nöjet var att åka dit, vilket det också var. - För pappa.... Jag och mamma satt och började nästan gråta och jag spände mig så att jag nästan fick kramp. Ni ser ju hur högt upp vi var! Dessutom var det serpentinvägar överallt och vi bad honom sänka hastigheten hela tiden, trots att han bara körde i 50, haha... Det var väldigt spännande med många fina utsiktsplatser dock. På sista bilderna kom vi till högsta punkten på resan. Där fanns även en restaurang vi stannade på för att äta lite glass och njuta. Underbart! Stranden var också underbar. Vit sandstrand, klarblått vatten, långgrundt, ja... Fantastiskt!!
Det var så roligt (eller ja, hehe..) för när vi åkte trodde pappa att vi hade tillräckligt med bränsle. "Vi har ju två pinnar så det ska räcka". Vi hade ju ingen aning om att det var såååå mycket upp och neråt hela tiden, och att det skulle dra mer bensin, men det gjorde det. När vi var cirka en mil från stranden började bensinsymbolen lysa rött. Pappa blev självklart lite förbannad och pratade om det hela sista delen av resan. Han blev också väldigt orolig, och den sista bensinstationen vi hade sett var någon mil uppåt igen. Självklart tror man att det ska finnas en väl där nere då det faktiskt tar en del bränsle när man åker upp och neråt hela tiden, men det gjorde det inte. När vi var framme frågade han runt lite och det var en man som sa att vi skulle klara oss till nästa på väg hemåt. Pappa körde så bensinsnålt han kunde och det gick bra, som tur var. Haha, men herregud, det hade ju bara varit typiskt oss!! Men pappa kan sin körning, som tur är ;)
Hade en toppendag, med många härliga bilder, eller  vad tycker ni? ♥
Sara

Ser tokigt härligt ut! :)

2011-09-20 | 07:28:55
http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer