BRILLIANT




NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Och jag bara älskar sista bilden!

Här är då lite bilder från fotograferingen (nähä!??). Det var ganska spontant, men jag ville bara fota lite, få lite inspiration. Det fick jag, och nu vill jag bara fotafotafota!! Jag har dock inte så mycket att fota på, alltså människor, så det skulle vara himla kul om någon skulle vilja ställa upp. Någon läsare kanske? Dessutom har jag förmodligen inget sommarjobb, så det hade ju varit perfekt att få ihop lite pengar för att göra något man älskar. Men det är ju bara en idé, haha... Annars får jag väl ställa mig och gräva i trädgården i sommar. Låter det så trevligt kanske?

EN GRÖN VÅR


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Idag har jag först hjälpt Julia med hennes biologi om genetik.. Trots att jag fick -MVG på det provet i nian, så tror jag inte att jag greppade allt. Men vissa grejer satt kvar, konstigt nog! Efter det gick vi ut och fotade lite i Ekparken, där det är så himla fint. (Allt är inte negativt med Hillared..). Tråkigt nog är ju inte mitt objektiv helt prima än, och jag har inte råd att fixa det heller, så det är lite jobbigt med fokuseringen.. Men jag försökte idag, och det blev ändå några himla fina bilder! Julia är så duktig :) 

Tänkte lägga upp dem efter hand här, så tänkte lägga in lite tidsinställda inlägg. 
Ni får ha det så bra så länge!
Puss 

KULTURVECKAN LEVERERAR!



Kundvagnsrace som gick vildt till!





Båtrace i Viskan som jag och Lovisa var med i. Grymt kul!


Man kunde köpa sockervadd, och det gjorde jag självklart! (Och vadå fet arm? Haha ser verkligen ut som värsta fettot...)



Jag var glad, och Lovisa var  sur... Ja, vi förlorade ju faktiskt, haha.



Härlig såpabandy!




Smiska fisk....?

Pajkastning! Eller mer chokladpuddingskastning, haha.
NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 eller 50 mm f/1.8

Kulturveckan har varit helt underbar! Inte bara med tanke på de otroligt roliga och fantasifulla aktiviteter det har anordnats, utan också tack vare det finfina vädret. Tack Gud för att du var med oss hela veckan, hehe! Det har varit såpabandy (där vi var med, men det gick inte vidare bra, haha), båtrace (även där!), mjölk och zingoHIV, massa Bäckängs... (till exempel argaste, raggare, manligaste, osv), fångarna på HALIB, godisregn, kundvagnsrace, backklättring, fotbollsmatcher, blöjvattenkrig, smiska fisk, pajkastning, älgjakt och allt möjligt! Jag har lärt känna nya människor, och det har varit super!

För er som inte vet vad det är, så är det då en vecka, (fyra dagar) där det anordnas aktiviteter av alla föreningar på skolan. Man ska egentligen gå på lektionerna, men beroende på vilken lärare det är så tar de det olika. Min klass har till exempel haft högst två lektioner om dagen, inte ens det.. Många har även varit inställda på grund av nationella prov och så. Det är meningen att man ska få mer gemenskap, ha roligt och bara allmänt komma in i skolan. Och det tycker jag verkligen de har lyckats med!

Jag har haft med kameran hela veckan för att kunna ta mycket kort, såklart. Jag har sökt till styrelsen i Bäckängs fotoförening, Halfo, så jag hoppas verkligen på det bästa! Hade en liten intervju med dem och det gick nog bra. Det skulle vara sjukt kul att vara med på alla aktiviteter och fester som fixas, och samtidigt få göra det man älskar att göra. Ja, jag tror jag får svar nästa vecka. Wish me luck!

Nu har jag skrivit på tillräckligt. Hoppas att ni har en bra fredag, för det har jag haft!
Puss på er!

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Att ha världens underbaraste och sötaste pojkvän är jobbigt... Jag ligger alltid i underläge då det gäller presenter och fantasi. Även om han fick ett påskägg av oss alla, eller ja, mina föräldrar, så fick han ju inget av mig. Usch, dålig stil Jennifer!! Jag fick däremot ett himla fint av honom! Inte nog med att det fanns supergoda chokladägg, som jag älskar, så fanns det även en trisslott (dock ingen vinst, haha!), och luring som han är, så hade han gömt något av det sötaste jag varit med om: två medaljer, haha. Han hade gjort dem själv, och det var då röda hjärtan som det stod "Årets flickvän 2010", och även en för 2011. Han hade även ansträngt sig med att göra rimm på baksidan. Ja, min pojkvän är charmig han! Jag ska försöka klura ut något ännu bättre till honom nästa gång!!

Tack för att du alltid förgyller min dag, älskade du!

SHOPPINGEN TAR ÖVER



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Hola! Sitter just nu ute i det fina vädret, när jag för en gångs skull kom hem tidigt! Det är bara för att barngruppen jag tränar har slutat redan, så jag får lite mer ledigt, vilket kan vara ganska härligt! Så efter skolan gick jag för att kolla på utbudet av kläder i Borås. Jag vet att jag egentligen bör spara då jag gjorde åt med en hel del förra månaden, och att jag även tog upp mitt sparkonto då... Men smart som jag är stöter jag då på den fina klänningen ovan (den är otroligt mycket finare på, men kände inte för någon bild på mig, haha) som kostade 799 kr. Jag tog den på öppet köp förstås, men tänkte att den kunde vara fin till Rasmus konfirmation om några veckor, och även skolavslutningen. Men vi får väl se om min ekonomi tillåter det, och om jag vill leva på 150 kr resten av månaden....

Har även åkt på en liten förkylning, där det inkluderar en jäkla massa ont i halsen. Har inte kunnat prata riktigt på två dagar, och nu när jag fått nya walking/jogging skor så vill jag bara ut och gå i det underbara vädret. Så det känns ju lite surt.. Men jag hoppas att kuren med glass ovan kommer hjälpa mig till den friska sidan igen :)

Ni får ha en finfin torsdag!

BRA KVÄLL!




HAPPY EASTER



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Jag vill bara önska er glad påsk! Jag hade en superbra långfredag med världens bästa pojkvän hos Nathalie där det var lite fest. Kameran var med, för en gångs skull (nu börjar inspirationen konmma tillbaka!!) så det kommer väl lite bilder sen.

Ni får ha en superbra påskafton! Jag var ju då superbra på att leta efter påskägg, så jag hittade mitt först, medan Dennis och Rasmus fortsatte leta som galningar (eller ja, de letade ju inte så bra, haha), men de hittade de till slut! Sen ska vi nog till Nathalies kompis en stund, vilket säkert blir trevligt!

Pusspuss på er finisar!!

SPRINGTIME!




NIKON D90 + 50mm f/1.8

20110416





NIKON D90 + 50mm f/1.8

Detta var min fredag. Eller nej, det kan jag ju inte skriva, för det enda jag åt här var sparris. Det är ju så gott! Men jag, mamma och pappa åt en himla god middag igår i alla fall, bestående av fläskfilé och bakpotatis. Mums!

Har för några timmar sen kommit hem från en dagslång tävling i Borås. Den var som en fotbollscup, det vill säga att man kunde gå vidare och fick tävla igen. Vi fick tävla två gånger på tumbling (alla fick förstås tävla två gånger, haha!) och tre på trampett, där det även räckte till en tredjeplats, gött det!! Bra jobbat!

Ni får ha en finfin kväll, för det ska jag ha här ensam framför tv:n, haha...
Puss!

FANTASTISKT BRA






NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Hade världens mysigaste helg, som vanligt. Våren var verkligen med oss om man säger så, haha. Ca 17 grader och sol hela tiden, superbra! När jag kom dit på fredagen hade Dennis fixat en himla god fruktsallad, världens bästa film, tända ljus och mina favoritkakor, drömmar. Att han klickade in allt alltså! Superfint! På morgonen fick han mitt album jag hade gjort till honom. - Det tog mig cirka 5 timmar, men det var det värt! Ja, personligt blev det i alla fall, hehe. Jag tog bilder från året som gått och ja, trots att jag är vänsterhänt och silverpenna verkligen kletar ut sig, märkte jag, så blev jag ändå nöjd, vilket jag hoppas min fina pojkvän också blev. :)

Jag trodde verkligen inte att påsklovet var nästa vecka, så det blev verkligen en överraskning, haha. Sjukt bra, för då kommer ju Dennis redan på måndag. Grymt med bara en vecka mellan. ♥

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bra, trots alla uppsatser, projekt och prov i skolan, vilket då är positivt! Men som jag alltid säger, jag jobbar bäst under press så jag tror detta blir bra!

VÄRLDENS BÄSTA


Jag vet att bilden är otroligt tjusig! När man är nyvaken är man ju som finast!

För ett år sedan blev det vi. Helt otroligt vad fort allt har gått. Eftersom jag skrev en himla lång "berättelse" i december om när vi träffades och så vidare, så tänkte jag inte dra det igen. Jag vill bara tacka för världens bästa år, och att jag hoppas det blir fler helt underbara! Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Pusspuss på dig! Och så kan jag ju påminna om att han skrev ett hemskt fint sms i natt till mig. Min pojkvän är bäst!

Jag har haft flyt idag kan jag säga och jag har varit otroligt glad. Har börjat småpacka lite inför fredag då jag åker till våren och till Dennis. Gud vad jag har saknat honom!!

Ni får ha det grymt, för det ska jag ha!
Love!

FIN DETALJ


Fin liten blomma nu till våren känner jag! Köpte den på min favoritaffär Jolina, som tyvärr bara finns i Borås. Men jag kan vara glad i alla fall!
Ha en fin fredag!




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer