AT MY PLACE(Varning för ointressant, hehe..)

Ja, jag tänkte göra det lite mer "personligt" på bloggen, så ni som inte känner mig på riktigt kan få en liten inblick i hur jag lever ändå. Så här är då mitt rum. Litet, trångt och har snedtak. Vissa slår i det, eller nej.. De flesta, och det händer ju varje gång någon ska antingen sätta sig i min säng, eller gå upp ifrån den. Jag trivs dock där inne i hörnet när man ska sova. Jag sover nästan alltid mot väggen, så 90 % utav min säng är oftast ledig, haha. Så om någon är intresserad... Nej, jag skojar bara. Jag är på något flumhumör idag alltså, och det är väl skönt det, så att inte sur-Jennifer kommer fram, henne vill ni inte möta. Okej, då fortsätter jag med min "rundvandring". På översta bilden finns ju då min feta TV som jag i alla fall till hösten hoppas på att få byta ut. (Jag har så mycket som jag prioriterar före nämligen, den fungerar ju ändå) Sedan hoppas jag inte att man ser vilka fjortisar som finns på kortet på TV-bänken, haha, men det är i alla fall jag och Julia för ett år sedan och 4 dagar sedan. Goa tider det!

Jag gjorde även om lite igår efter att ha fått inspiration då jag köpte en ny blomma och de två gröna.. Ja, vad heter det? Ljusluktor? Nej, jag vet inte, men ja, de på understa bilden i alla fall, och då ville jag fixa lite. Det var så himla mycket grejer överallt! Så jag flyttade lite böcker, parfymer och satte upp lite bilder som ni ser på översta bilden (om någon ens orkat läsa hit ner om denna helt ointressanta text...) Så det blev mycket bättre nu, tycker jag som såg före också då.. Hehe. Men ja, faktum är att jag brukar ha det så här städat ändå. (Oftast..) Jag hatar att ha saker runt om kring och kläder som ligger över hela golvet. Usch, det känns så smutsigt.

Ja, för att avrunda denna heeelt ointressanta text ska jag bara skriva om min anslagstavla också. Där har jag många minnen, underbara saker, texter och utlåtande/betyg. Antagligen för att jag inte har någon annanstans att lägga dem och för att vissa utav dessa betyder rätt mycket för mig ändå. Så nu vet ni det också. Sjuälvklart är fotografierna på väggen också bilder som har gett mig oförglömliga minnen. 12 stycken underbara minnen med mina vänner och familj. Så jag hoppas på att få framkalla nya bilder snart och sätta upp ännu fler!  

Nu ska jag inte tråka ut er mer, men ni som klarade igenom er texten, ni vet nu lite mer om mig :)
Take care!
 

matilda

sv; heh:)ja visst e dom?! Dock riktigt jävla fula, haha!

2010-03-08 | 18:18:49
http://matildaahs.webblogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Åh, vad du har det fint och mysigt! Jag har också snedtak, och har precis som du min säng där, haha. Kan bli rätt smärtsamt om man reser sig för fort eller hoppar i sängen :DHoppas allt är fint med dig!

2010-03-08 | 18:24:03
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Tack så mycket :) Hahaha, nej precis! :D Det har faktiskt hänt att jag slagit i huvudet, flera gånger, hahaha. Riktigt illa! Men jag har turen att ha snedväggen på rummets kortsida, så sängen tar upp hela snedväggen, eller vad man ska säga :D (förstår du?) Så jag slipper ha "gåyta" med snedtak :D Kram!

2010-03-08 | 18:38:32
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Hahah, det gör det nog :D Men vi får ju hoppas att du slipper! Precis :D Det är ju nackdelen med snedvägg, att det förminskar rummet så himla mycket :) Kram!

2010-03-08 | 19:00:09
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Det är himla sant :) På något sätt tycker jag det är himla hemtrevligt med snedvägg :) Det blir liksom mysigt.Kram ♥

2010-03-08 | 19:46:01
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Absolut :D Ska du se Svenska Hollywoodfruar nu förresten? :D Haha. Kram!

2010-03-08 | 20:47:17
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Precis! 3an om drygt 5 minuter :D Haha, härligt! Ska bli så himla underhållande :D Kram!

2010-03-08 | 20:54:01
http://ellerenellen.blogg.se/
Vikkan & Frida

sv: Nej, (fast min föreldrar blev så förelskade i miljön att jag tror att dom funderar på att köpa en :-)) vi bodde på en Camping en bit från själva Smögen :)Har ni en stuga där?

2010-03-08 | 21:12:43
http://fotoduon.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Nu är det ju paus :D vad tycker du? HHAAHA ♥ Maria Montazami ♥ :D Kram!

2010-03-08 | 21:17:44
http://ellerenellen.blogg.se/
matilda

sv; Haha, ja precis! Dom e ju endå lite tuffa på något sätt, kram! :)

2010-03-09 | 00:20:31
http://matildaahs.webblogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Hahhaa ja, visst är hon härlig! Och det är så naturligt för henne, det är det som är så skönt att se :D Hon visar upp hur fint hon har hemma, medan Anna Anka kastar skit på sin exman liksom ;DHoppas du har det fint idag ♥

2010-03-09 | 09:27:51
http://ellerenellen.blogg.se/
j♥

GRYMMA bilder!

vad har du för kamera?

allt bra med dig?

love

2010-03-09 | 12:41:24
http://batmans.webblogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Hahahah precis! Hon kan vara rolig ibland, men mestadels är hon bara tjurig och klagar. Maria däremot, hon är ju glad jämt :DJag håller också tummarna för att magen blir bättre :) Hoppas du har en fin dag. Kram ♥

2010-03-09 | 12:52:23
http://ellerenellen.blogg.se/
Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Haha ja, absolut :D Men Maria alltså ♥ Haha, jag skrattar bara jag tänker på hur hon pratar. Det är gnälligt, samtidigt som det är himla härligt :DHoppas du har det fint ♥

2010-03-09 | 14:14:21
http://ellerenellen.blogg.se/
Jonna

Fint rum du har! :)

2010-03-09 | 14:46:01
http://jonnabis.blogg.se/
Linn [Lajn]

Vilket fint ljust rum du har! Jag gillar när det är ljust i hus och sånt, då mår man bra. Men det är rätt mörkt här hemma :/

2010-03-09 | 15:44:30
http://lajn.webblogg.se/

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer