BLOUSE
Ja, eftersom jag är riktigt usel på att fotografera kläder/looks och så vidare, så får ni helt enkelt vanliga spegelbilder på den nya skjortan/blusen (inte för att detta är någon vidare modeblogg, men...). Så ja, 99 kr på H&M i världens skönaste material! Ni ser väl kanske inte så mycket, men tja, jag är nöjd i varje fall!

Har precis gjort lite nytta för världen genom att byta mina otroligt vidriga lakan som suttit i minst 3 år. Nej, jag skojar bara, men det känns som det. Hade även spillt choklad (ovanligt) på dem så de såg ännu mer smutsiga ut. Ja, nu är den mödan gjord  för några veckor framåt i alla fall.

Nu ska jag upp och kolla på den efterlängtade "Last song". Har inte hört så mycket om den, varken positivt eller negativt, och det är alltid bra att få sin egen uppfattning, så vi får väl se. Jag brukar dock tycka om kärleksfilmer, så denna bör väl falla mig i smaken.

Later!

maaaaallzz

sv: ååh, är det? jag vill verkligen ha photoshop, men fattar nada när man ska ladda ner det och grejer, skit också :( haha, men tack för tipset iaf!

2010-07-28 | 21:33:03
http://mathildaenlund.blogg.se/
maaaaallzz

sv: det skulle vara hur snällt som helst! :D

2010-07-28 | 22:09:57
http://mathildaenlund.blogg.se/
Sabiha

Jadu Jennifer vad ligger du på nu? -300 :D:D

2010-07-30 | 00:26:40
http://sabihaochsofia.blogg.se/
SOFIA [GASPEDAL.BLOGG.SE]

så himla snygg blus! tror jag har en likadan, fast svart :)

2010-08-06 | 00:50:27
http://gaspedal.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer