TVÅ BRA SAKER OCH EN MINDRE BRANi får lite halvtråkiga redigeringar på halvtråkiga gamla bilder nu när vädret är som det är, ja.. - Halvtråkigt.

Nu har Dennis åkt hem, eller ja vid ett så han bör väl vara hemma nu och jag har tråkigt. Känns så tomt utan honom efter fem dagar. Även om det mest finns tråkiga saker med det, så tror jag ändå att han uppskattar att få komma hem och jag uppskattar att få min säng för mig själv, haha. Nej men det har varit riktigt trevligt faktiskt!

Bortsett ifrån det så har det hänt två spännande och roliga saker idag. Jag fick reda på att min nya mobil har kommit, och det ska bli så himla skönt med en ny! Och en Iphone har jag önskat mig så himla länge, så den ser jag fram emot. Sedan fick jag ett mail idag angående bilderna från Volleybollnatta som publicerades i BT. De skrev först att jag bara skulle få någon reklampryl som en t-shirt eller liknande, men nu ska jag ersättas med pengar istället. Min ekonomi är ju inte alltid på topp och jag lär mig aldrig, men nu kan jag betala av mer utav mitt objektiv, köpa skor och förmodligen världens finaste tröja som står längst upp på listan. Så detta jublade jag högt över! :)

Hoppas ni haft en kanondag!

Daniel Wahlgren - Hobbyfotograf

sv: Tack! :-D

Jo jag tyckte också det, den blev liksom lite cool på sitt sätt, och att man ändå till vänster kan ana vad bilden innehåller :-)

2010-04-06 | 18:00:26
http://dwahlgren.blogg.se/
Frida [fotografering]

Ser att du har gjort en ny header, och jag måste säga att jag fullkomligt älskar den! Bra gjort.Sen så tycker jag att det är kul att du får pengar för det du gjorde, får man fråga hur mycket du kommer få? :)

2010-04-06 | 21:03:09
http://fridalautin.blogg.se/
Frida

Coola pics! =) Aah vill också ha en iPhone! Min mamma har haft en med sitt jobb i typ 2 år nu men så fick hon en till med det sitt andra jobb och vad skulle hon nu göra med den gamla? hmm... Joo den ger hon såklart till min 2 år yngre brorsa!! Wtf liksom?! xP Nee men jag får väl skaffa det senare hehe.. När man blivit lite rikare.. ^^ x)

2010-04-06 | 22:10:00
http://fekdahl.blogg.se/
Frida [fotografering]

Sv: Visst, den ser enkel ut... Men den är även väldigt fin och så. Man kan ändå inte veta hur mycket tid du har lagt på den, men inte 5 minuter iallafall. ;)

2010-04-07 | 11:21:38
http://fridalautin.blogg.se/
Frida [fotografering]

Sv: Det var bara så lite så! =)

2010-04-07 | 16:15:18
http://fridalautin.blogg.se/
Cajsa

Vad fin bild. :)

2010-04-08 | 12:11:56
http://hallgreen.blogg.se/
S A N N A S . R U M

Åh, vad är det för tröja? (:

2010-04-20 | 19:45:51
http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer