EN TRIPP UT I SKOGEN


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 och 50 mm f/1.8 på tredje & sista bilden

Ja, vad ska man säga? Dagen har varit väldigt... Spännande, haha! Nemen det är det som är så himla kul med Sandra, men vet aldrig vad man hittar på riktigt. Vi var först hemma hos mig, lagade mat och tjockade till oss. Sedan gick vi ut lite, och gick sedan till "tågbron". Det är ju då en tågbana (?) på en bro. Det är väldigt svårt att förklara då det ser väldigt annorlunda där, men det är ändå rätt fräckt. Har även varit där innan och fotat med Linnéa och Mikaela. Vi har även grillat där och massa sånt, så jag fick en himla massa flashbacks och gamla minnen poppade upp i huvudet. Det var tider det!

I alla fall, så kommer vi över till andra sidan, där ser vi då något i vattnet. Jag trodde bara att det var någon konstig sten som satt fast med alger och sånt, men Sandra säger direkt "det är ju en björn!!". När vi sedan kollar efter, så var vi helt säkra på att det var ett djur, ja någon björn eller liknande. Men sedan ger vi upp och går hem. När vi kollar igenom bilder/videoklippet nedanför, så ser vi att det fanns en planka där man kunde ta in djuret med, så knäppa som vi är, så går vi tillbaka. Efter ett tag ringer vi dit Rasmus och han tar plankan och kommer även på en ganska smart teori till hur "björnen" kom dit. Men sedan inser han att det inte är en björn, utan en älg! Vi tänker efter och även vi, blonda går med på att det faktiskt är en älg. Men panthuvudet Rasmus, ja han puttar ut den samtidigt som han råkar "dränka den" och vatten kommer in och älgen sjunker.. Jaja, tur att pappa skulle ringa till kommunen imorgon i alla fall. Stackars någon fiskare som sitter i sin lilla båt, i det harmoniska vädret i den lugna skogen och sedan upptäcker en älg på kroken. HAHA... Det hade ju varit något. ;)
-"Ja, älg är ju inte så himla dåligt det heller, även om det inte var en björn", säger Sandra. Hahaha, jag älskar dina kommentarer!
Tack för en superbra (men beyond the normal) dag. ♥  HAHAHA..
Fasen så vi svär också.. Dä ä såhär äkta bonnedialekt låter serru! ;)

sandra

tack själv för en suuuperbra dag sötnos!:)

haha, fan låg ju hår och sånt överallt :s

2010-04-20 | 19:25:33
S A N N A S . R U M

Ah (: låter mkt fint!

2010-04-20 | 20:06:10
http://sannasrum.blogg.se/
Daniel Wahlgren - Hobbyfotograf

sv: Om du läser inlägget innan du kommenterar kanske du tänker lite på vad du skriver ;-)

Jag skrev att jag använde mig av teleobjektivet, lite svårt att få en på hela bandet då, utan att behöva springa bak en bit, vilket var för mycket folk för att göra ^^

2010-04-21 | 20:34:34
http://dwahlgren.blogg.se/
Anonym

"Jennifer, det ligger björnbajs här!!" Haha, underbart! ;D<3

2010-04-21 | 21:12:50
http://sabihaochsofia.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer