Allt borde vara så lätt så lätt!

Nu har jag suttit här i flera timmar, bara försökt lösa allt det här med mellanrum mellan menyn och inläggen, och det krävdes mer än bara instruktionerna jag läste ifrån. Och jag kan säga att det har varit sjukt för krångligt för mig. Som ni ser så är min blogg lite halvdan just nu, och själva "bloggbladet" är way to smalt. Men jag ska se vad jag kan göra eller om någon skulle kunna hjälpa mig, vilket känns väldigt oproffisionellt, men jag kan ju bara säga att... Jag är inte särskilt proffisionell, så ja. Vi får väl se hur detta går...

Spenderade i alla fall dagen med Felicia. Vi pratade mestadels av tiden, men sedan kom vi på att vi kunde roa oss med en film, och det blev: "When a man loves a woman". Hade faktiskt inte sett den innan, men den var väldigt bra! Gillar kärleksfilmer. Eller ja, jag gillar de mesta filmer faktiskt. Så länge de har en bra handling, haha.

När vi skulle gå på gudstjänsten som nu skulle vara i Hillared, så gick det inte som vi hade planerat. Jennifer hade ju kollat i tidningen och allt, och jag skyller ingenting på henne, alla kan göra misstag. Eller ja, det kanske bara inte stod i tidningen att den var någon annanstans i Hillared. Det var tydligen en friluftsgudstjänst. Vad nu det betyder... Så viåkte hem till mig en stund istället. Men ja, ingen skada skedd!

Men det var underbart att få träffa både Felicia och Jennfier igen!
Nu blir det Sex and the City för hela slanten!
Puss!

Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer