Solen är här ÄNTLIGEN!

Hej!

Äntligen har solen vågat sig fram nu när det är sisudär 3 veckor kvar av sommarlovet. Bättre än ingenting, men det kunde varit hela sommaren :) Vi, Jag, Amanda, Mikaela, Julia & Isabelle har iallafall utnyttjat dagen till att åka till Såken och bada. Jättetrevligt!

Först gick vi till "stranden" där det är sand men upptäckte ganska snart att vattnet var både kallt och det var inte så trevlig botten så vi gick till kliporna istället. :) Fast Mikaela rullade sig i sanden. Hahaha! Fick nästan inte bort sanden! xD Marcus och the gang hade ju varit där igen så de hafde tagit cyklarna, eller vi trodde det var våra cyklar, men det var deras de hade ställt på bryggan. För att jävlas lite tog dem min pappas cykel, cyklade runt på den och sen slängde den i vattnet. Moget säger jag bara! Vet inte vad som har flygit i Marcus det senaste året...

Vi badade iallafall där och Amanda, den galningen hoppade längst uppifrån! (Bilder kommer sen ^^) Men det var roligt där. :D

När vi gick tillbaka såg vi ju cykeln och sen cyklade vi hem eftersom vi skulle få besök hemma. Min pappas kusin, min farmor och hennes syster. (: Fick massor med fika och det var trevligt. Men jag&Amanda förstod ju inte språket så vi gick därifrån och hoppade studsmatta istället.

När vi var vid klipporna kom jag på att vi alla kunde tälta vid Hösjön. Men Mikaela kunde inte eftersom hon skulle vara med Erika. Isabelle fick inte. Men vi tre, Julia, Amanda & jag fick. Så vi tänkte att vi skulle göra det. När Julia hade packat alting ringde Amandas pappa och pratade med min pappa och sen fick varken jag eller Amanda. Stackars Julia som hade packat! Men vi tänkte tälta i trädgården istället, men Julia orkade inte. Då orkade inte jag fixa tältet, så vi sov inne istället ^^ Jag, julia Amanda & Isabelle var ute och cyklade. Rasmus följde efter oss och jag & Julia försökte cykla fortare så han inte skulle få fatt på oss ^^ Haha, sen ropade han när vi inte visste vart han var; Han hade fått punktering xD Hahaha! Han gick hem. ;)  

Vi cyklade till skolan och hade trevligt. Sen cyklade vi hem. Jag & Amanda satt vid datorn, pratade med mamma och sånt. Nu ligger hon i sängen igen och jag skriver blogg ;)

Några bilder kommer nu. Enjoy!

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Julia, sötnos!


Haha, gud vad söt!
Haha, galning!Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer