SMÖGEN!

Nu kommer Smögen. Det bästa på hela året nästan! :D

SMÖGENRESAN 10-16 AUGUSTI 2008-08-10


Dag ett, söndag:

Dagen började med att Mikaela ringde till mig. Hon kom vid kvart över tio, då höll jag på att göra frukost. ;) Det var fullt upp hela tiden! Packa upp ifrån Gotland, packa ner nytt, packa in i bilen. Duscha, slå in paket till Julia xD, Julia skulle komma och eftersom jag har tvångstankar fick jag kolla så att jag hade med mig allting en gång till också. ;)

Sen kom Julia, då tog vi det lugnt ^^ Vi kollade på gamla kort, och herregud vad man såg ut asså! Haha, lite roligt faktiskt.

Vid halv tre ungefär åkte vi. Gud vad saknade alla! Mikaela och Rasmus var ganska osociala. Iförsig var jag också det, jag smsade och Mikaela&Rasmus halvsov. Men Mikaela vill påpeka att hon också smsade och halvsov samtidigt. Haha!

När vi hade kommit hit gick jag och Mikaela raka vägen ner till bryggan för att bara kolla runt. Jag lovar; snygga killar fanns det gått om! ;D Vi tog väl lite kort och sånt J

Sen åt vi och efter det stack vi ut för att ta kort. Asfint och det var fin solnedgång. Vi var uppe på ashöga klippor och det var liiiiksom aaaascoolt ;) Vi satt lite vid datorn, eller ja, jag gjorde. (a) Sen gick vi och la oss. Fast vi gjorde en ordlek typ. Försökte komma på så många ord på s som möjligt. Hahahah, gud vad jobbigt! Jag skrev upp det på min mobil, och shiet! Det var en del. Man kan nästan rappa dem (a) Haha!


Dag två, måndag:

Idag skulle vi gå upp lite tidigare eftersom vi skulle gå på bryggan hela dagen tänkte vi. Hela dagen var väl lite att överdriva eftersom det inte fanns så många affärer som vi egentligen trodde. Visst, klart det fanns affärer, finna kläder och sånt, men det är ju sommarkläderna som reas ut (såklart^^) så man var väl inte så sugen på att köpa en sommarklänning när der duggade och var lite halvkallt ute... Men jag hittade en fin väska, men jag köpte den aldrig. Vågade inte ens fråga vad den kostade. To expensive for me. Fast sjukt snyyyyygg! Det var Fred Perry ;)

Efter att vi hade varit på bryggan en stund gick vi för att hämta Kristinas cykel som stod hos hennes föräldrar. (Kristina är alltså morfars sambo som äger huset.^^) Rasmus följde såklart  med och vi var nog lite "lost" ett tag. Eller i alla fall hittade vi inte huset. Envisa jag och envisa Rasmus envisades om vilken gata och vart det låg. Såklart hade han rätt. Vi hämtade den, och vi som trodde det var en vanlig, cool gammaldags cykel, ni vet, så var det en as lång typ tant-nagellacks rosa/lila färg med korg därframme och ja, visst, den var skön att sitta på och sånt, men man kände att alla glodde på en. Hahaha! Därför tog vi Rasmus cykel också när vi skulle ut och cykla. Delvis för att vi inte skulle behövs skjutsa och delvis för att man inte skulle märka av tantcykeln. Hihi.

Vi cyklade till rampen på andra sidan. Skulle se om rampen var så farlig som den egentligen var. Fattar inte hur man vågar åka där... MED SKATEBOARD OCKSÅ! Jag som knappt kan stå på en. xD Men i alla fall tog vi lite kort och eftersom backen var så jäääkla lång och jobbig tog vi trappor ner med cyklarna istället. Man fick lite blickar och det gick först inte så bra. Eftersom ingen av cyklarna var våra kände i alla fall jag att jag skulle få stora skuldkänslor ifall jag tappade den ner för ja, väldigt lång trappa. xD Men som tur var hände ingenting av det. Vi klarade det och gick hem med cyklarna.

Efter det gick vi och slappade lite i sängarna. (Kan misstolkas, men vi hade ju faktiskt två sängar xD Okej, vi hade två sängar som vi INTE "slappade tillsammans" i, men ni fattar xD) Vi kom på fler ord på s och jäklar, det blev ännu fler!

Vi cyklade ut lite på kvällen och då för att fota, men helst för att kolla på snygga killar. I promiss, they are really handsome here! Tog kort på solnedgången vid havet.

Vi visste inte vad vi skulle göra så vi smsade bara några nummer. En kille var och jobbade. Jag hade råkat skriva till GB glass jobbtelefon och till någon Sanna som kallades Brasse. Jag skickade säkert till tjugo nummer, men bara två svarade.

Sen kollade vi på Grease. Jag var sjukt trött och somnade då och då. Sen sov vi.


Dag tre, tisdag:

"JA MÅ HAN LEVA, JA MÅ HAN LEVA!" Det var det första Rasmus hörde idag. Han fyllde nämligen år, tolv faktiskt. ;)  Han fick en bok av mig, men han visste redan vilken det var eftersom han hade råkat se den igår. "I, robot". Jag visste inte vad jag skulle köpa till honom eftersom det är så svårt! Julias present blev ju mer än två månader försenad, det är pinsamt! Men nu har jag äntligen köpt till henne! Gjorde det idag. Plus en tshirt. Även om jag inte passar i rosa, blev det en rosa. xD

Vi gick väl lite där allihopa. Sen gick vi tillbaka. Då spelade jag&Mikaela kort. Sen gick vi ner på bryggan igen, hopp på att jag skulle hitta ett par jeans eller någonting annat roligt. Det gjorde jag. Köpte ett par jenas jag blev ganska nöjd med. :D Sen mötte vi pappa och mamma som också var på bryggan. Vi gick lite till där och sen gick vi hem och vi, eller ja, pappa och Rasmus åt äckliga räkor som jag hatar. xD  Sen gjorde väl inte så mycket mer den dagen.


Dag fyra, onsdag:

Idag blev jag sjuk. Eller ja, jag hade ont i halsen och var förkyld. Vaknade vid sju av att jag var väldigt varm och kunde inte somna. Gick in till mamma och pappa eftersom det var västa istiden därinne. Det blev värre under dagen och jag hade lite svårt för att andas och sånt. Mormor och morfar Pelle kom dit till oss också. J

   Jag och Mikaela var inne och kollade på film och slappade en stund. Efter det spelade vi lite kort och efter typ miljoner år av uttråkning cyklade vi ut för att ta kort. Visst, det finns inte så många ställen vi inte hade varit på men vi cyklade ner till klipporna och havet. Det blåste som tusan och allvarligtalat trodde i alla fall jag att jag skulle blåsa bort. xD

Kollade på tv nästan hela kvällen och roade oss med sms. xD


Dag fem, torsdag:

Sa hejdå till mormor och morfar Pelle efter många kramar. ;) Sen gick vi ut och gick i det blåsiga vädret. Det kändes nästan som att man blåste bort. Tog mycket kort och vi var uppe vid något vattentorn.

Sen när vi kom tillbaka hade mamma gått ut själv och gått eftersom när vi gick ut ville hon sola. Vi hade ingen nyckel så vi satte oss på altanen och väntade. Efter en stund gick vi ner på bryggan och köpte glass. Riktigt god mjukglass måste jag säga! :D

Sen gick vi allihopa till Jakobs (min morfars sambos barn) båt för att ta ut vatten. Rasmus hade med sig cykeln dit bort och försvann efter att vi hade gjort det. Vi gick vidare ut på promenad jag, pappa, mamma & Mikaela. Vi gick nästan samma väg som innan och det blåste ännu mer denna gången.

Sen när vi kom hem såg vi Rasmus nere på bryggan. Han hade ju ingen extranyckel så han kom ju inte in och han hade varit och letat efter oss. xD


Dag sex, fredag:

Vi packade lite idag eftersom det var nästsista dagen. Efter det gick vi ner till klipporna för att ha det gött i solen. Det var nämligen en solig och härlig men en aning blåsig dag. Jag tror jag blev lite brunare. Orkar inte beskriva exakt vad vi gjorde, men vi hängde runt där lite, men mest stekte vi :D

Dag sju, lördag:

Idag skulle vi åka hem. Det kändes tråkigt att få lämna detta underbara, men ändå kändes det väldigt härligt att få komma hem och komma igång med de vanliga rutinerna. Herregud vad mycket det var att göra med datorn också. Fixa och dona, skriva bloggen även om jag redanhade gjort det i word de senaste två veckorna.

När vi hade kommit hem åkte Mikaela och jag började packa upp. Efter en stund kom Julia och jag har saknat henne så! Hon stannade väl i en timme eller något och det var mycket att prata om. Imorgon ska vi till stan med Mikaela också. Ska bli hemskt kul.


TACK FÖR DE HÄR VECKORNA MAMMA&PAPPA!
Jag vet att inte någon kommer läsa allting, men jag hoppas att något stycke intresserar er :)


Kommentera:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer