Dagens.

Dagens vill ha: NIKON D90
Dagens klädsel: Ljusa uppvikta jeans, vitt linne + turkos t- shirt
Dagens smink: Puder, rouge, ögonskugga, kajal och mascara.
Dagens frisyr: Vanligt utsläppt med uppsatt lugg.
Dagens bästa: Att jag äntligen har gjort klart provet och att det är fredag äntligen :D
Dagens dummaste: Euhm...
Dagens personer: My friends och min familj såklart ;D
Dagens låt: Kiss - Heavens on fire
Dagens planer: Att gå och lägga sig snart, upp vid kvart över sju -.-
Dagens humör: Glad faktiskt men lite trött.
Dagens siffra: 6. Haha, lite eftersom detär min tursiffra och för att provet handlade om det (visst är jag smart?^^)
Dagens färg: Turkost
Dagens plåga: VÄDRET!!!
Dagens saknad: Sommaren och sol.
Dagens stjärna: Hm. Amanda Wässbring & Hanna Angren
Dagens psykfall: Jag själv kanske? Haha.
Dagens tråkigaste: Provet..
Dagens besvikelse: Att det började snöa igen efter att det hade varit en fantastisk dag...
Dagens lycka: Att Carl-Jan åkte ut från Let's Dance hörde jag nu :D  
Dagens humor: Hahaha, all sorts. ;)
Dagens händelse: Ingen speciell?
Dagens mening: Godis är gott :D

TACOS!

Jag och Hanna kom precis fram till att allting är bra med tacos. Det är gott att äta, lätt att tillaga och ganska nyttigt (beroende på vad man stoppar i) Det finns nog ingenting dåligt med det. Typisk fredagsmat faktiskt. Nu ska jag gå och fixa det och sedan kolla på Björn Gustafsson. Han är för go!

Ha en bra fredagskväll!

Jo, jag har gjort lite ändringar på bloggen, i kommenter-rutorna och visningsbilden. Hade tröttnat på den andra. Vad tycks?
Puss!

Bort med vinterjackan!




Jag vill inte ha snö och tjocka jackor längre. Jag vill ha tunna jeans och skinnjackor! Jeansjackan är iförsig mammas, men jag får låna den om jag har tur! Skinnjackan var ju den som jag skrev om för några veckor sen som var för stor för mamma och eftersom jag är bredare vid axlarna kunde jag ju ha den. Perfekt!

Foton från söndagen!




Mina armar -.-

Min favoritbild faktiskt! :)








Vitlök ger dig stinkiga avkommor

Hallå gott folk!

Jag vet att jag ljög för er igår, men idag ska jag inte göra det. Idag ska jag skriva inläggen som jag lovade igår vare sig ni vill eller inte ;)

På morgonen idag behövde jag inte äta så stor frukost eftersom vi skulle ha hemkunskap på morgonen och gör grillspett tillsammans med vitlökssmör och bakpotatis. Eller det var lite b faktiskt med vanlig potatis. Men det överraskade mig att det smakade likadant som bakpotatis. Det kanske bara är det att bakpotatisarna är större. Ingen aning. Men man smakade verkligen vitlök i munnen efter alla kryddor och sånt. Men som tur var fick jag tuggummi, annars hade jag väl varit en stinkbomb all day long. Haha. Sen hade vi prov i biologin som jag hade tränat så mycket på. Och jag satt väl i en och en halv timme. Skrev 8 sidor! Ja, jag tyckte det var lite sjukt faktiskt, men som jag sa till mamma; "något vettigt måste det ju stå där". Man kan ju skriva mycket och sen står det ingenting bra där i. Men nu vet jag ju att jag skrev saker som var så långa att jag behövde alla de 4 papprena. (Skrev ju på baksidan). Men får hoppas på det bästa!

Imorgon är det extraträning inför...? Ingenting tror jag. Men i 5 timmar. Gött som fasen faktiskt! Sen kommer Julia hit och vi ska väl äta någonting gott och ha roligt som vanligt! Iförsig ska Rasmus ta hit någon kompis också, men vi får väl se hur det blir med det. Mamma och pappa ska ju bort på kvällen så.

Nej, nu ska jag lägga ut lite bilder och sånt!

Puss!

Stenåldern är här!

Åh, äntligen lite ro att få kunna skriva! Känns som att det var stenåldern när jag skrev sist, även om det är gaaanska omöjligt. Men i måndags måste det varit i alla fall. Ja, för i tisdags följde jag med Sandra hem. Vi åt, pluggade, hon provade alla sina jeans. (Väldigt många) och sen pratade vi en del. Klockan halv sju åkte vi in till stan för att åka till gymnastiken. Sandra kollade på. Körde tempoflickisar, som jag tyckte var riktigt roligt och lite salto från plint m.m. Efter det hämtade pappa oss och vi åkte hem till Hillared. Vi åt, semla också eftersom det var fettisdagen. Och då hade vi reda ätit en semla hos Sandra, men man kan aldrig få för mycket av det goda. Jag kom på en grej precis när jag skrev fettisdagen. Det kan ju både vara fet-tisdagen och fettis-dagen. Smart jag är va? ;) Nej, inte direkt.

Sen var det skola som vanligt. Men på förmiddagen fick vi gå på tre olika föreläsningar om våran kommun, om "Ung Företagsamhet" som finns lite var som helst på olika gymnasium i Borås. Verkar riktigt roligt faktiskt! Och sedan på LO. Det var ju bättre än lektioner må jag säga! Fast det var ju tur att vi inte missade tekniken på eftermiddagen då Moa och Ida bjöd på tårta. Det var mumsigt och killarna blev lite avundsjuka faktiskt och som tur var så blev det ingenting över till dem. Prinsesstårta, det är ljuvligt!

Ja, nu är det redan torsdag och imorgon fredag! Otroligt faktiskt. Fast det tänker jag ju varje vecka. Men ändå. Jag menar det går ju riktigt fort allting! Snart är det sommar. Eller ja, det hoppas jag på i alla fall. Då kan det börja gå långsamt igen, tycker jag.

Har fått bilderna av Fialia nu med. Vissa blev bra, andra inte. Haha, syftar på mig själv då. Visst, jag har riktigt dåligt självförtroende, och allting jag gör blir dåligt och man jämför sig alltid med alla andra och det är dåligt att tycka om sig själv, egoist! Men nej, så är det egentligen inte. Det är bra att vara självgod. I vissa fall då. Men nu kan jag faktiskt säga att vissa bilder gillade jag. Och Saiha & Fia blev ju jättefina! Men eftersom vi använde ett lakan, för vi inte fick vara nere så syns det lite, men detgjorde inte så mycket egentligen. Men det får vi göra om tjejer! Lägger ut bilder i ett nytt inlägg sen.

Gymnastik snart igen. Jag ska nog ta och skynda mig, men ska skriva två andra inlägg nu. Får ju ta och hinna ikapp inläggen jag missat nu ;)

Puss!
/J


Söta Sandra!


Tårtan!

Tur att man är så lat på gymnastiken

En ganska tråkig dag idag. Hände ingenting speciellt, förutom att jag fick riktigt ont i mitt knä när vi hade fys på idrotten. Jag haltade hela dagen. Väldigt kul! Får väl se om jag ska gå till läakren och kolla det eftersom det händer ibland när jag springer för mycket. Snabba vändningar och sånt där. För på gymnastiken är det ju aldrig några problem eftersom vi inte springer så mycket, vilket ändå är ganska tur. Fast nu när jag tänker efter så är vi ganska lata, för vi gör inte så mycket styrka eller kondition. Bara uppvärmningen. För annars tränar vi ju bara på "teknik" och sånt där. Men det är ju ändå bra, för i den förra gruppen körde vi alldeles för mycket styrka. (Eller är jag bara lat?) och vi lärde oss ungefär... ingenting! Men nu så!

Imorgon ska det bli riktigt roligt faktiskt även om det är en vanlig tisdag. (Iförsig har vi mattprov men..) Jag ska nämligen hem till Sandra, och sen ska vi båda åka till gymnastiken. Hon ksa titta på och sedan följer hon med mig hem och sover här! Ska bli kul faktiskt! Inte för att det blir så kul för Sandra och titta på i en och en halvtimme, men hon har ju valt det själv så. Haha.

Appropå ingenting, jag är hungrig som en varg! Nu måste jag äta. Spaghette och köttfärssås har pappa lagat. Det är verkligen inte min favoriträtt, men när man var mindre älskade alla det. ^o) Kanske de gör fortfarande, men jag gillar det inte så mycket. fast nu när pappa gör det så blir det nog bra. (Ta inte illa upp mamma-nyttig ^^) För han är lite som jag - ju fetare, desto godare! Haha, hör redan att mamma klagar på att pappa har hällt i för mycket grädde. Ja, detta ska bli spännande. ;)

/J


Mina jeans är inte riktigt sådär "bonn-blåa" utan det var bara för att jag ökade ljusstyrkan så mycket. Haha!

Hos Fialia!

Nu sitter jag hemma hos Fia och väntarpå att de ska ätit klart. Vi ska nämligen fota! Ska bli jätteroligt, även om mina poser kommer bli likadana på alla kort. Haha. Men vi får väl se hur det går. Skulle egentligen pkuggat och så idag, men jag gjorde det innanoch både Sabiha och Sofia ska bort sen på träning, så då blir det plugga igen. Biologi och matte. Jag gjorde matte innan, och blev stolt över att jag kalrade det, men vi får väl se hur det går senare.

Nej, nu kommer de snart!

Puss!
/J


Nu blev det denna bilden igen, men nu har den ju faktiskt någonting med inlägget att göra ;)

En riktigt bra lördag - utan fotomässa!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det är träning hit och dit, uppvisning igår ju. Den gick bra, fast jag körde pikvolt på sträckt, men det gick bra ändå. Jag tror inte basketfreaken ser om jag har böjd överkropp eller sträckt riktigt. Ja, men det var roligt! Idag skulle jag och Mikaela gått på fotomässan ju, men det blev inte så eftersom vi inte orkade åka dit och sen skulle vi ju ändå på bio vid sex. Och mina faddrars barn, Renate fyllde år idag med, grattis! Så jag var tvungen att åka dit. Så jag och Mikaela åkte in till stan vid elva och var där till  tre ungfär då vi åkte till Lundaskog där mina faddrar bor. Vi åkte ju med mamma och pappa då. Så var vi där, fick mat och allt till klockan halv sex ungefär då vi åkte tillbaka in till stan och kollade på bion. Den var bra, men filmen var ju bättre, för om man inte hade läst boken hade man inte fattat varför den hette "I taket lyser stjärnorna" eftersom lappen hon skrev, dikten alltså den satte hon inte upp i taket bland sina lysande stjärnor, utan vid spegeln och med ett kort på sin mamma. Don't get it. Och var det med en skolavslutning i boken? Nej, snarare en julfest. Har jag för mig i alla fall. Jaja, men den var bra ändå! Jag köpte ett par slitna jeans, med massor utav hål i, och sedan en tröja, en blå. Ovanligt utav mig att köpa en blå egentligen, men den tyckte jag var fin så! Jag kan inte gå in på Gina's hemsida, kanske tar kort eller nåt på kläderna om ni vill se! Jag hade en sån tur med jeansen! i stan kollade jag först, så tyckte jag inte om dem, men efter att vi hade kollat på FACE så gick vi tillbaka dit. Då fanns det bara i storlek 30 och sånt, så vi åkte till Knalleland där det bara fanns i 24 och 28. Och 24 var för små vid fötterna, haha! Men sen när vi skulle kolla igen, eftersom det inte fanns några på lagret, så ligger det ett par 26/32 där! Jag blev verkligen überhappy! Haha, ja så kan det vara. Har ofta ganska tur faktiskt :)

Nu är jag väldigt trött och funderar starkt på att gå och sova. men jag orkar inte. Eller jo, men jag vill inte. Kommer ändå inte kunna sova när det är hög musik på här nere och alla babblar. Mamma och pappa har lite besök så. har träning imorgon med ,vill gå men ändå inte . Måste plugga lite, både biologi och matte. Men biologin är ju lättare när man har ett facit till mamma. Haha, riktigt gött är det! Så ibland är det bra att ha en mamma. Nej, jag skojar bara; det är alltid bra!

Nej, nu ska jag lägga in lite bilder och sen ska jag nog upp och nana, det är en dag imorgon också. Hoppas ni hade en bra lördag!

/J


Haha, jag vet att det är en riiiiiktigt oskarp bild, men vad ska man göra åt när inte självutlösaren gör som man vill? ;)

Jag är bäst på att åka skidor!... Eller inte.

Fatta vad jag är trött eller! Kan någon vara så trött som jag? Kanske, men inte så att man somnar framför biologiboken när man sitter upp. Visslerligen har jag aldrig somnat på en lektion, men nära på. Kanske bara på dendär tanten som kom till skolan, Eda Gradder som var med i andra världskriget. Hon var bara där för 9:orna egentligen men eftersom vi har Lena som är våran lärare som också tog hand om dedär besöken fick vi komma. Det var inte det att föreläsningen var tråkig, men att sitta och lyssna på andra världskriget i ungefär två timmar låter väl inte så lockande? ;) Så jag slocknade där. Inte så intressant, men ändå. Haha.

Idag åkte vi ju skidor på idrotten. Fick lite motion, 2500 meter faktiskt. Duktigt, Jennifer! Först så skulle vi åka några varv som uppvärmning, två varv blev det för min del. Efter det så skulle vi åka så fort vi kunde och efter det varvet skulle vi "dra" oss fram med ja, nu har jag fått stopp i hjärnan, vad heter dedär pinnarna man åker med? Hm.. Ja, pinnarna i alla fall. Haha. Och efter det fick man om man ville åka upp det lilla varvet. Skitkul att åka ner för backar och sånt. Men i slutet när jag åkte ner för en backe så trillar jag bara för att det är en rot där. Klantigt! Haha! Men kul var det!

Snart ska jag på gymnastik. Riktigt kul! Imorgon ska vi till Boråshallen och ha någon uppvisning i en paus. PÅ EN BASKETMATCH!!!? Haha, kommer ju vara jättemycket folk, kul att ha för Borås Basket. Haha, kanske inte. Men gymnastik i alla fall! :D


Puss!

/J 

En perfekt lördag!

Jaaa! Pappa berättade tidigare idag att han har en kund på sitt jobb som jobbar på Pentax och det är ju en fotomässa i Göteborg på lördag, och då kunde han fixa fribiljetter dit (inte för att det är så dyrt men) så ja, då ska jag nog förmodligen dit. Vore verkligen jättekul att få titta på alla kameror, kanske lära sig någonting nytt och ja, askul! Hoppas. Ska även på "I taket lyser stjärnorna" då med Mikaela eftersom jag fick ett sms idag om att biljetterna hade släppts. Så jag bokade direkt på mobilen. Perfekt! Ska förmodligen shoppa lite då med. Mycket på en dag, vi får väl se vad jag hinner med. Men ska bli roligt :D

Man kan bara lyckas så bra som jag...

Jag känner mig... väldigt snurrig. Ja, det är bara för att jag, Jennifer är så klantig! Ja, för igår då (ni som går på Moga fattar nog säkert lättare) när vi skulle ner till maten, så var det så kallt, och jag hatar det så jag hoppade över stängslet vid trappan (eftersom man inte får gå där nu av någon anledning) men närj ag skulle hoppa över så finns det en skylt där, en stolpe och så och såklart slår jag i huvudet där i. Ja, smart som jag är! Men det gjorde inte så ont så jag struntade i det. Men sen när jag kom hem ifrån gymnastiken jände jag bara någonting på huvudet, och det var både en bula och en skorpa. För det hade blödit och allt. Så ja, det är typ hur äckligt som helst och bara jag känner  där på blir jag helt snurrig. Åh, nu tog jag där igen. Haha! Men ja. Och sen var jag ännu mer klantig idag när jag skulle såga på tekniken. Ja, då sågar jag rakt in i fingret så det börjar blöda där med. Och sen när jag skulle sätta fast träbiten för att såga, så får jag sjääääälvklart olja på mig med. Haha, hur lyckas man? Nedu, man lyckas bra om man heter Jennifer Kivinen. Jaja, det är ju en värdslig sak som Karlsson på taket  säger när han nästan eldar upp Lillebrors vägg. Haha!

Ja, nu måste jag gå och plugga. Kort inlägg, men jag har både engelska, biologi, matte och lite annat. Och packa till idrotten imorgon, vi ska åka skidor. Fast det ska ändå bli ganska så roligt :D

Puss!
/J


Åh, så såg jag denna bilden när jag bläddrade igenom lite. Mina snyggingar! Hahaha, skrattar alltid när de är i närheten, så goa! :D

Filmtips! - Filmer ni bara måste se!

Into The Wild - En sann historia om en kille som reser ut till vildmarken för att söka ett annat liv än det vanliga dystra som finns i en vanlig storstad. Han lämnar alla sina pengar och sin fina skola för att resa och leta äventyr. han träffar många människor som hjälper honom och ger honom omtanke. Han berättar inte heller  för sin familk vad han gör eller vart han äär. Han vill leva helt fritt och ta dagen som den kommer, men ändå har han ett mål;  Alaskas vildmark. När han väl äör dä, i Alaska så äter han en potatis han trodde var en helt annan sort. Men det visar sig att den är giftig, och att den är dödlig. Man blir förlamad sakta men säkert. Och ingen finns däruppe förutom en buss han lever i. Ingen kan hjälpa honom.

Taken - Det är två tjejer som vill åka till Paris tror jag det är. Det är två skilda föräldrar till den ena tonåringen (som det handlar om då) Mamman är verkligen inte försiktig och tänker inte på tjejens bästa, utan på hennes vilja. Så mamman ljuger (eftersom tonåringarna ska turnéra med ett band, och det kommer aldrig pappan tillåta, så de ljuger om att de ska gå och kolla konstmueeum) för pappan och till slut får de hans tillåtelse. Men när de ska lyfta planet och pappan ser att de inte alls ska till några museeum så berättar tjejen vad de egentligen ska göra och mamman övertalar pappan att hon ska få åka ändå och få hans tillåtelse. När de väl är i Paris tror jag det är, så träffar de nästan direkt en kille som de delar taxi med. Han verkar trevlig och han frågar ifall de vill följa med på ett disco på kvällen. De berättar då vart de ska bo (de ska bo i tjejens kompis kusins hus som är borta över sommaren. Vilket inte tjejen vet. Asså att de skulle vara borta) Killen kommer med flera killar och de tar en av tjejerna, fölr den andra tjejen (huvudrollen) är i andra sidan lägenheten och ser genom ett fönster att de tar henne. Då ringer hon till sin pappa, eller hon pratar redan med honom och eftersom han har jobbat med att sätta fast såna innan så säger han till henne att berätta när de tar henne också om längd, tatueringar m.m. så det ska bli lättare att ta fast killarna. Pappan får veta och de tar henne också. Han reser till Paris och där börjar hela hans resa om att leta rätt på hans dotter.

The Butterfly Effect - Nog min favoritfilm faktiskt. Det är ett scienes fiction drama som handlar om en pojke, Evan, och hans tre vänner. Under sin uppväxt drabbas Evan av en rad blackouter som han senare i livet lär sig få användning av. Det visar sig att Evan funnit ett sätt att resa i tiden. Han reser i tiden genom sina dagböcker som han skrev när han var mindre efter sina blackouter. Han blir kär i en tjej, som han känt i hela sitt liv när han är ungefär 15 år, Kayleigh. Han minns inte direkt allt när han blir äldre och har flyttat (då han aldrig träffar Kayleigh) och då åker han för att träffa henne. Då pratar de om det och hon blir väldigt upprörd. Eftersom hennes bror är väldigt våldsam (och det är han osm orsakat väldigt många blackouter för Evan i tidigare år pga. att det var så "hemska" saker.) ringer han nästa dag och hotar Evan att han ska dö eftersom Kayleigh, hans syster tog självmord efter att ha pratat med Evan. Det är då hanbörjar läsa sina gamla dagböcker och finner ett sätt att både rädda Kayleigh från att dö och deras kompis (kommer inte ihåg vad han heter) från att bli psykiskt sjuk och Kayleigh's bror från att vara riktigt våldsam. Men det går för långt, och kanske var det aldrig meningen att han skulle födas?

Never Back Down - Det handlar om en kille, Jake som har flyttat in till en ny stad eftersom hans mammahade tappat hoppet om honom på den förra skolan där han bara slogs. Han hade då lovat sig själv att sluta upp med det när han kom till en ny skola. Men där var allas intresse "fighting" och kickboxning där Ryan var bäst på det. Han möter en tjej som ber honom följa med på en fest hemma hos honom, men då han hamnar i tvång i ett kickboxningsbråk där han  förlorar och blir nerslagen. Det var på en riktigt stor fest så alla såg honom. Jake var inte så vältränad jämfört med vad den populära Ryan var. (Han som vann) Jake blev intresserad av tjejen (kommer inte ihåg hennes namn) men hon var redan tillsammans med Ryan. Men hon inser till slut att Jake är en mycket bättre kille än Ryan. Men Jake börjar träna upp sig för att till slut slå Ryan i en "fight". En riktigt bra film. Man kanske inte tror det, ni tjejer som är ungefär som jag. Haha, men jag lovar er! Den är verkligen värd att se. Glömde nämna att de ofta går utan tröjor och är väldigt snygga och vältränade? Låter det intressant? Ja, då är detta en film ni borde se ;)

The Boy In The Striped Pyjamas - Ja, jag skrev ju om den häromdagen, så ni vet ju.. Men det är ändå en familj, vars pappa är någon slags soldat inom ett väldigt högt kast. De måste flytta (detta är alltså under andra världskriget, någonstans på 40 - talet om jag inte är helt fel ute.) till en annan stad ute på landet. Hitler regerar över judarna och det var hemskt! Det fanns en pojke och en flicka i filmen. Det är pojken som är huvudrollen. Han ser endag en "bondgård" längre bort från huset. Några kilometer. Han undrar om han får gå dit och leka med barnen, vilket han absolut inte får eftersom mamman i filmen visste vad det var - ett läger för judarna. Men en dag blir pojken så uttråkad att han går dit i alla fall. Han hittar lägret och där, längs med stängslet sitter en pojke i samma ålder. De pratar en stund men pojken förstår ändå inte vad han gör infängslad och varför han har en sån underlig pyjamas på sig mitt i sommaren. Han tror att det är någon sifferlek de håller på med eftersom den andra pojken har en viss siffra påsin pyjamas. Men efter ett tag förstår han mer och mer. Han förstår i alla fall att han är jude. Men varför han inte får komma ut har han ingen aning om. HEn dag (eftersom familjen är väldigt rika) kommer pojken som betjänst/slav till deras hus för att torka några glas. Pojken ser honom och ger honom en bit mat. Han står där och pratar med honom tills en soldat kommer och frågar juden varför han står och pratar med familjens son. Han säger då: "han är min vän. Han gav mig maten". Men pojken protesterar och säger att han inte känner honom. Soldaten slår honom hårt och juden förlåter honom inte på ett tag. Men sen gör han det ändå. Och då berättar juden att hans pappa är borta och pojken vill komma in till lägret för att hjälpa juden att leta efter sin pappa. Dagen efter hade familjen bestämt sig att flytta ifrån huset eftersom det var så farligt att bo där trots allt. Pojken frågar då om han får gå ut och gunga, men istället går han bort till juden och får en pyjamas och gräver sig udner stängslet. De letar en stund tills det är klockor som ringer. Alla springer efter soldaterna och de blir tvingade in i en kö. Där är även pojken och den lilla juden med. De ska gasas ihjäl. Hinenr pojkens föräldrar hitta honom innan dess att det är försent?

Mikaela är väldigt stor i maten för sin längd

Hej!

Jag skrev inte igår eftersom jag inte hade någonting roligt att skriva om. Eller det har jag väl kanske inte så ofta, men ändå. Jag menar, hurtr kul är det att veta vilka lektioner vi hade, eller vad det var för mat i skolan? Haha, appropå mat så ska jag lägga ut bilder på Mikaela Matvrak sen. Ni ska bara se. För jag har verkligen, detaljerat eller ja, nästan på hur mycket Mikaela kan äta. Jag menar, alltid när vi köper mat i stan, (ja, när det är mat jag gillar då. Det är väl iförsgi logiskt att man äter lite när man inte gillar den, och att hon äter mycket när hon gillar den. Men det är ju så att jag gillar det också, men hon äter ändå mycket mer eftersom det inte är min favoritmat direkt men ändå. xD) Ja, ni ska få se. Åååh, pantad jag är! Då får ni ju se vilken mat vi har haft i skolan. Haha, jaja men på ett roligare sätt förstås.

Jag har riktigt ont i armarna sen idrotten igår. (Nu fick ni också veta vad vi hade för ämne. Haha, jobbig jag är!) Vi hade ringar och räck nämligen. Jag höll mest på med ringar, vilket gjorde att jag fick superont! Sen när jag kom hem var jag ju bara tvungen till att ställa mig på händer och hållap å som jag brukar också. Vilket gjorde att jag fick ännu mer ont i både armar och axlar. När jag hade  så ont, så ställde jag mig igen på händer i en minut. Haha, mina armar skakade! Och när jag skulle ta ner temuggen ifrån micron som står ganska högt upp kände jag bara att mina armar skulle falla ihop som döda säckar. Jag kan ju inte direkt röra på dem så mycket, och jag ska ju på gymnastik sen, men jag tror ändå att jag kommer klara det. För jag provade ställa mig på händer innan, och det gick ju som tur var. Haha!

Jag ska nog gå upp och kolla klart "The Lodger" som jag kollade på igår, innan det ska jag skriva lite filmtips, på filmer ni bara måste se! Jag skriver i nästa inlägg :)

Puss!
/J


Ja, det som är mest i är hennes, så ni vet ;)

I huvudet på konfirmanderna


Jag vet att jag har redigerat fint. Hihi!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer