Allt om ingenting verkligen!

¡Hola!

Samma tråkiga väder idag, om inte värre! Och jag är så trött. Det brukar jag vara på fredagar. Hade först idrott och sen gick jag till bussen och sen i Borås åkte jag ännu mer buss, sen gick jag ännu mer, sen hade jag gymnastik, och sen gick jag 2 km till och sen åkte jag buss och sen gick jag 1 km hem. Haha, det blev nästan bar "och sen, och sen" Men det var lite meningen. lättare att fatta då även om ingen vill veta min motion idag. Men vid det här laget borde ni veta att jag har en sjukdom som kallas tvångstankar. Den är inte att leka med. Inte mitt temperament heller för den delen. ;) Jag menar, det är ju verkligen inte bara hemma de säger att jag har kort stubin och ett riktigt hett temperament. Nej, i skolan också. Haha, det är nog sant, men jag vill bara inte tro det. Eller tro, jag VET att jag har ett väldigt vildt temperament, kanske beror det på att jag har väldigt dåligt tålamod lite också. Man kanske inte orkar vara snäll så länge, så drar man till med det hårda direkt. Äsh, jag vet inte. xD Smart är jag inte heller, kom jag på nu! Jag vet inte själv vad det är jag skriver just nu. Eller jag skrev just nu nu, igen, men skit samma. Jag är velig och ingen orkar med en velig person. Speciellt inte om hon heter Jennifer Maria Helena Kivinen. Eller som Mikaela säger: Jennifer Jesus mamma Helena Kiwi.

Jag ska sova hos Amanda imorgon. Det ska bli väldigt trevligt. Oh, herregud! Det var senast i somras jag träffade henne :O Shit asså! Det har gått fort, men det ska bli väldigt trevligt att få träffa henne :D Det blir ju lätt för mig att komma på både förträningen och genrepet innan gymnastikuppvisningen på söndag också. Ska bli kul även om vi gör ganska lätta grejer. Men ja, alltid kul med gymnastik!

Herregud vad mycke jag hade att skriva idag, om egentligen ingenting? ^o) Hahaha, appropå ingenting, det är så roligt. Säg "Köp, hav, stol, tio" (observera att hav inte är ocean, utan sea) på engelska, och sen kan man också säga, som Amanda sa idag på gymnastiken som inte riktigt går ihop lika bra som den andra, "Springa, bil, snö, penna" Haha, det tar en stund för hjärnan att reagera, men kanske beror det på att man inte hör det lika lätt som den andra.

Nu ska jag gå och kolla klart Idol. Och jag HOPPASHOPPASHOPPAS att Johan ska åka ut! He's the worst! Sen blir det frid och fröjd för mig. För om han vinner Idol, så ska jag aldrig mer kolla på programet. Det var ju en tjej han kollade på och typ gick fram till under uppträdandet, och hon fick komma upp på scenen sen. HON KUNDE INTE ENS SÄGA SITT NAMN FÖR HON VAR SÅ GLAD/CHOCKAD? Snälla! Överdriv inte. Han är en liten tönt!

Nu börjar det! :O

Puss!


Jag saknar sommaren, men vill ha julen här. Kan det stämma?

PRISON BREAK

Ååååååååååååååh! Jag vill bara dö! Fan också! Ja, ni som ser på PRISON BREAK kanske fattar. Eller ja, på säsong 4, avsnitt 12 som kommit ut nu i USA. Det nyaste. Jag blir så otroligt arg! Idiot!

Kul, och mindre kul.

Hello!

Riktigt tråkig dag idag pga vädret. Man blir så otroligt trött! Man orkar ingenting i detta vädret. Ush! Det är en av de saker jag hatar mest! Efter slask då.

Har bara pluggat idag, as usual. Det är inte heller roligt, - och speciellt inte fysik och matte. har ju prov på tisdag, och det är inte heller kul. Inte mycket som är kul nu faktiskt. Eller jo, här kommer en lista på vad som är kul och inte med "just nu"

ROLIGT:
Man börjar känna julkänslor. - Det är ju faktiskt mindre än en månad kvar till julafton och på söndag är det första advent
Snön kom här om dagen.
Vi får snart betyg.
Det är fredag imorgon.
Gymnastikuppvisning på söndag.
Kanske sova hos Amanda på lördag :D
Skolan är snart slut!

MINDRE ROLIGT:

Det är riktigt tråkigt väder ute!

Snön har regnat bort.

Betygen kommer suga tror jag.

Matten gick dåligt. (Fick ju G, men ska göra så att jag får VG. Det fick vi :D)
Jag är trött.
Det är mycket i skolan.


Min söta Felicia! :)


Fint!

Åh, fint när man kom ifrån bussen idag. Synd att man inte hade kameran bara.


Alltså tagen med mobilen^^

Mamma!

Förresten, så fyller min älskade mamma år idag. 34 faktiskt. Puss på dig, jag älskar dig mamma!Haha, gammal or what? Men ja, mamma är bäst! ♥

Julkänslor!

Häj!

Slapp dag idag egentligen. Hade utvecklingssamtal, vilket gick ganska bra. Men ja, jag vill ha bra betyg nu även om dem inte spelar någon roll sen i slutbetyget, men jag vill veta och få allting gjort. Jag har julkänslor och vill att julen ska komma och att man har gjort alla proven! Fick såna julkänslor idag på tvärflöjten när vi spelade jullåtar. Åh, det var så mysigt! Och jag hoppas att allting kommer gå så fort att det snart är jul och det är dan före dopparedan och man har fått sina betyg om man är så glsad och har ingenting att oroa sig för. För det är just det jag oroar mig för nu; betygen. Nej, ush!

Nej, nu får jag faktiskt ta och läsa religion, it sucks, men det måste bli gjort!

Puss!


Bara det inte ser ut såhär på julafton som det gjorde förra året. Det var en skam!

Tomten!?


Ge mig detta i julklapp tomten, då blir jag glad :)

Snön
Jag har världens snyggaste shorts, och ja, det var kallt! xD

Med Julia & Erik.

Gårdagen var sjukt rolig. Eller ja, jag tycker vi hade roligt i alla fall. Julia & jag ville inte att killarna skulle vara med och göra sallad, så vi stängde in dem i allrummet där de inte kunde komma ut. (Ni får se hur fint vi gjorde sen ^^) Sen eftersom de inte kunde komma ut fick de ta undan all mat sen, vilket var gött. Bakpotatisen var lite hård, men det var gott ändå. Förutom att när jag skulle vända på colan, eller ja, julmusten så hade någon gummigrej trillat ur ifrån flaskan, så det kom massor utav julmust på min mat, så jag inte kunde äta mer. Men ja, jag orkade ändå inte. Men ändå, det var inte kul. xD

Vi kollade på film vid tolv, på Tropic Thunder, och den var sjukt kass, men ändå skrattade jag. xD  Julia skulle sova, men kom sedan ner igen. Men vi orkade inte kolla klart på den. Vi la oss i mammas och papaps säng som är så förjäkla go! Och då kollade vi på Mysteriet på Greveholm. men den första skivan funkade inte, så vi fick börja kolla ifrån
Lucia :(  Hahahahha, det är så förjäkla bra asså! Sen sov vi. Jag vaknade vid 09.05 men vi åt väl frukost vid 11 eller nåt. Vi har bestämt oss för att gå ut, men det verkar inte bli någonting med det ;D Jag gick ut vid tio eller nåt för att ta kort också. Riktigt fin snö ute! :D


Hahah, Julia är för go asså!
Yeah, julia have big balls!  ^^


Sötnosar!


Hahahaha! Det var bäst, för de kunde verkligen inte komma ut. ;) Och skon, ja, den sitter där för att inte nyckeln ska trilla ut när de vrider om. Iförsig kunde de ju inte öppna dörren, men ändå ;D

JÄNIFÄR


Och nu kommer förhoppningsvis Julia & Erik snart :D

Igår

I have a feeling when it's about cleaning!

Idag har jag och Rasmus städat. Eller jag mest, han satt nästan hela tiden vid datorn, men ändå. Vi var duktiga (y) Sen stack han till fotbollsavslutningen och kommer inte hem förens vid halv åtta. Då har Julia och Erik kommit. Trevligt! :) Sen har jag tränat hindusim&buddhism med. Och Robin gick vidare igår och jag HÖLL VERKLIGEN TUMMARNA PÅ ATT JOHAN SKULLE ÅKA UT IGÅR, men icke sa nicke! Anna gjorde det!? Vad tänker folket med??????????? Gud jag blir så arg!

Nu ska jag gå och duscha.

Puss!

Och faktiskt ännu en gång stängdes musiken av PRECIS när jag var klar med städningen. I have a feeling when it's about cleaning. Haha!Idolerna enligt mig.

Sitter här och smaskar i mig godis. Onyttig som jag är. Har precis kollat på Fredag hela veckan och ska snart gå för att kolla på andra delen av Idol. Det är svårt att bestäma vem som ska åka ut nu. Eller nej, först innan jag kan andas ut ska Johan ut! Han är verkligen usel. Jag menar, vad har han? Han kan inte sjunga, han hoppar runt som en gammal pensionär som fått i sig lite för mycket av det goda, han har ingen blick, och har ingen utstrålning. Inte för mina ögon i alla fall. Nej, han ska åka ut! Anna har en väldigt mörk röst, men när hon blir lite ljusare är det fantastiskt! Robin har verkligen blicken och jag gillar hans röst. Alice är en riktigt härlig typ och sjunger verkligen bra. Men bäst utav alla är faktiskt Kevin. För det första är han riktigt duktig på svenska för att ha bott i Sverige ivad är det? Ett år? Han har utstrålning, pondus i alla sina låtar han gör. Han sjunger som en gud och han ja, tar för sig. Han kommer verkligen bli något. Sen är han ju alltid så glad, och då kan man ju inte gilla honom mindre precis. Får vä lse hur det går, men jag tror han vinner faktiskt!

Är riktigt trött faktiskt. Kom hem vid åtta efter att ha tagit bussen hem ifrån gymnastiken. Vi ska ju ha uppvisning och det kommer egentligen bli ganska tråkigt eftersom det är så "lätta" saker. Man kan alltid bli bättre, men jag vill inte göra sånt jag redan kan.  Jaja, får väl se.

Nu ska jag kolla på Idol!

Puss sunshines!

Förresten! Första snön kom idag! :D

Irriterad lite smått bara.

Hello!

Att sluta tidigt=bra. Det är det. Och att det är fredag imorgon=ännu bättre! Skolan var helt okej, som vanligt. Skönt att inte ha prov iallafall. Men har ju det nästa vecka.

En sak som är jätteirriterande just nu är att jag har laddat hem jättemånga bra låtar, men antingen är det fel på dem, eller så är det några remixar som är femtio minuter långa. Haha, jag blir så arg! xD Tjatar ju ut låtarna jag gillar så otroligt mycket, och det är ju inte heller kul. Men ja, jag får se om jag hittar någon bra låt.

Nu har jag varit osocial, det är jag medveten om. Tänkte bara uppdatera lite ^^

Pöss!

Smart, Jennifer!

Haha, lol för min design! Den ä ful och jag glömmer, som alltid att inte lägga bilden preciiis i kanten när jag fixar den i photoshop. Sen blir kvalitén </3 verkligen. Men ja, annars blev jag väl ganska nöjd.

Nu ska jag på gymnastik!

Puss!JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer