FINA LINNÉA!


NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Ett litet smakprov från fotograferingen med Linnéa idag!

Hallå allihopa! (Dock inte så många nu för tiden, haha...)
Hur mår ni? Jag mår toppen bortsett från en sak... Idag när jag fotade den fina tjejen ovan (hon skulle på bal), så står det plötsligt "error" på skärmen och det går inte att ändra inställningar på varken slutartid eller bländare. Jag behöve ta ut batteriet eller stänga av den och vänta lite. Riktigt roligt när jag verkligen ska fotografera!! Så jag hoppas att det har löst sig nu, men har det inte det har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Åh! Men det blev i alla fall några bra bilder som tur var! Hennes ögon är verkligen att döda för, åh så fina!

Jag mår även bra eftersom allt är packat till imorgon då jag tar tåget till världens bästa. Ska bli så mysigt att spendera några extradagar med mys, shopping och ett dopp i havet, haha. Och dessutom är det sommarlov snart, hur underbart!?

Ni får ha en superbra lång-helg, så hörs vi när jag kommer hem!
Pusspuss!

RASMUS KONFIRMATION
















NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 & 50 mm f/1.8

Här är bilderna från Rasmus konfirmation förra veckan. Bättre sent än aldrig, eller hur? Det var jättetrevligt att träffa släkten och se alla så glada. Speciellt Rasmus! Hade en bra dag med god mat och mumsig tårta! Det är mest bilder från kyrkan, men jag tog inte så mycket bilder hemma, och tänkte att dessa räckte gott och väl :)

PLUGG, PLUGG, MERA PLUGG



Myskläderna är på och jag sitter just nu och pluggar... Jag har faktiskt inte alls tid att skriva blogginlägg, inte alls med tanke på nationella i matte och geografiredovisning imorgon, ekologiprov och historiauppgift på onsdag och svenskatal på tosdag.. Eftersom matte inte är mitt direkt starkaste ämne (även om det gått ganska bra detta året!), och ekologin måste jag sätta MVG på, och även geografin och svenskan så känner jag mig ganska stressad. Men det är rätt bra förstås, för jag lever bäst under press. Har inte många uppgifter kvar i matten, så sen ska jag och bror min bege oss ut på en liten promenad. Eller liten och liten... Hoppas på en stor, så jag kan få bort tankarna lite, och även träna lite med tanke på att jag skippade gymnastiken idag. Attans, vi som skulle få överraskning och grejer, haha.

Men ni får ha det så bra, och lycka till ni där ute som också har matteprov imorgon!
Pusspuss! :)

LITE SPONTANT SÅ DÄR


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Hola amigas!
Jag vet att blombilderna är många, men tro mig, på lördag kommer det nya! Eller det ska i alla fall fotas nya. Det ska bli himla kul, för jag älskar att fota "event". Ett bröllop hade vairt otroligt roligt att fota, och jag tror jag hade fått så mycket inspiration väl på plats att jag hade spruckit. Åh så fint!! Älskade att fota min söta kusin Ailie's namngivning förra året. Det var så mycket fina detaljer, en liten söt bebis, ett jättefint ställe och så himla mycket vänner och släkt som man verkligen fann inspirerande. Så jag hoppas att Rasmus konfirmation, som då är på lördag, kommer bli kul också. Så efter i helgen får ni nog se lite annat!!

Nu ska jag ta tag i mina sysslor, så som att plugga färdigt ekologi, gå ut och gå (om jag hinner och orkar), och lite andra småsaker för imorgon kommer min favorit hit, så jag lär väl inte få så mycket gjort om jag känner mig, och honom rätt, haha! Men det ska bli så mysigt :) Vi ska i alla fall ut och springa imorgon. Springa!? Åh herregud.. Kommer dö efter halva huset, hehe, men vi får väl se hur länge jag klarar mig, efter en friidrottslektion före också. Men han har lovat att inte skratta för min usla kondition. Ja, vi får väl se hur det går med den saken..

Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi väl i helgen!

NÅGOT SKA BORT


Hahah, den här bilden är då tagen efter jag hade varit ute och gått för några veckor sedan, så ser ju inte ut att vara i världens snyggaste form.... Och jag har verkligen ingen seriös bild på mig från de senaste månaderna...

Men vad jag vill säga med den här bilden är ju då mitt fina leende! Ni ser väl att tandställningen är kvar? Jo, det är den fortfarande, efter nästan 2 och ett halvt år. Idag var jag då hos tandläkaren och han sa att jag skulle få ta ut den nästa gång. Hur underbart är inte det då!? Att kunna äta ordentligt, att kunna le seriöst och inte behöva känna tandvärken efter man har varit där och spänt den. Ja, fantastiskt bra i alla fall! Och detta är då dagen innan skolavslutningen, haha så kommer kunna känna mig lite fin i alla fall! En negativ sak är då bara att jag måste ha en gummiformad sak på tänderna varje natt, så det kommer ju kännas som jag har löständer sedan när jag tar ut den. Ofräscht! 

Men i alla fall, fyfan vad skönt! För alla som bryr sig ;)  

COLOURS




NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Jag vet att alla bilder är helt olika redigerade, och den sista känns lite mattare jämfört med de andra två, men det var det jag tyckte var lite roligt. Plus att det var en läsare som gav mig ett tips om att mixa lite färger och sånt, så det var helt enkelt det jag gjorde!

Jag har känt mig lite upp och ner idag alltså. Typ som vädret kan man väl säga. Regn, sol, regn, sol.. Varför vet jag inte, Men trots det har jag haft en bra dag på stan med mina älskade föräldrar. Vi gick nästan igenom alla klädbutiker i Borås för att kunna hitta något till min kräsna mamma. Haha, hon är riktigt petig. Är klänningen en centimeter för stor blir hon väldigt osäker och börjar dra i den. Jag är mer: "Ja, fan vad snygg. Kanske inte så snygg på mig... Men vafan, snygg på galgen! Den kör vi på!"... Så det kanske är bättre att vara som henne ändå förstås.. Haha! 

Igår var jag på bio med fina tjejer! Vi såg på "Waters for elephants". Har ni inte sett trailern kan ni se den HÄR. Det var verkligen en sån där romantisk fin film som man kan kolla hur många gånger som helst. Riktigt bra handling och allt. När jag kom hem kröp jag ner i sängen och kollade på "Alla vi barn i Bullerbyn". Hur gammal är du Jennifer? Tja... I sinnet är jag nog 8 år. Jag älskar främst Astrid Lindgrens filmer då de är så himla härliga och de flesta utspelar sig i ett ganska tidigt 1900-tal så de är så mysiga!! Speciellt Bullerbyn när alla barnen bara är tillsammans och kan få en så kul uppväxt. Men som sagt, alla filmerna är mysiga! Haha här sitter jag och skriver världens recensioner om filmer.. Nej det är ju foton min blogg handlar om... Kanske får skapa en filmblogg? Haha, nja, vi får väl se.. 

Ha en fin lördag i alla fall!!   

LYCKAD HELG




NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Hehe ni lär få se en hel del blommor här i bloggen nu. Jag är lite av en fota-blommor-älskare.. Så stå ut ;)

Jag tog tyvärr inte så många bilder i Skåne. Fråga mig inte riktigt varför, men det var väl för vi istället kollade 13 LOST-avsnitt och myste en herrans massor! Man ska ta vara på tiden ju, haha. Så det enda jag tog kort på var på resan dit, för det var så himla fint utanför tågfönstret, men hur bra tror ni det blev på en skala då? Haha trots den korta slutartiden och allt, blev det väldigt suddigt. Kan det bero på att tåget gick i 180 km/h kanske? Ja, kanske det! (Oooh, smart Jennifer!!), men jag hade det superbra i alla fall. Även om det var fint väder låg vi inne och kollade LOST, plus att mattesnillet hjälpte mig med min härliga matte A.. Hur svårt kan det vara egentligen? Haha innerst inne tror jag han bara ville skratta, men han var så gullig och hjälpte mig, tills jag blev sur. Ja matte är ju inte mitt bästa ämne då va, så det gick som det gick, haha! Men allt ordnade sig bra när han nästan slängde mig ner i soffan i världens kram. Han får mig alltid på bra humör den killen!!

Hoppas ni hade en lika bra helg som jag. Och snart är det dags för en till! UNDERBART!

11052011



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

STADSPARKEN




NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

I fredags på vår långa rast gick jag och Linda ner till stadsparken för att fota lite blommor, tänkte vi.. Körsbärsblommorna missade jag förra året, så ville fota de i år eftersom de blir så fina på bild.. Men nejnej, vi var för sena så klart! Dock var vi för tidiga för vissa andra blomträd, så snacka om dålig timing, haha.. Men vi fick ändå många fina bilder, och hon fick även låna mitt 50 mm, som jag tror hon trivdes bra med, haha!

PURPLE




NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Det känns som jag är back on track nu. Eller vad säger ni? Jag är i alla fall mycket gladare nu när det är varmt och soligt ute, och har även fått tillbaka min inspiration!

Det är ju fantastiskt väder ute idag! Vi hade resursdag, så vi fick åka in, skriva nationella i engelska och sedan åka hem för att njuta av vädret. Jag låg och solade tills den där jäkla solen försvann bakom huset och gömde sig, vilket ungefär varade i en timme.. Kul! Men jag fick gjort lite matte, redigerat lite bilder och snart tänkte jag gå ut och ta en powerwalk.

Ha en fortsatt bra dag!
Puss

BIKINI OCH EN MASSA ANNAT...



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Och som jag har letat efter en fin bikini! Jag, Sofia och Linda var nere på stan en stund idag för att Sofia var shoppingsugen, haha. Så vi gick runt lite och kollade då på H&M. Jag har velat ha en i den här modellen (just nu kommer jag inte ihåg vad det heter, haha..), men alla som jag provat har varit så himla små och konstiga. Tog den här i en storlek större än vanligt, och den passade finfint! Jag brydde mig inte om priset, för jag skulle ha den, och till min förvåning står det då på överdelen att den bara kostar 49,50. Vadå sinnes!? Och så ville jag även ha en vanlig svart underdel, så för lite mer än 100-lappen blev det mitt! Köpte även ansiktskräm och mascara, så det ökade ju en del, men vad gör det!

Efter att jag kom hem packade jag fort som tusan då jag ska till kära Skåne och pojkvännen min imorgon. Så jag har säkert glömt någonting, men jag får väl gå igenom allting igen, haha.. Det är det som kan vara lite jobbigt ibland när man har långdistansförhållande.. Har man glömt något, eller kanske ska göra något oplanerat, så har man inte kläder till det. Eller det är inte heller så kul att glömma sminkväskan, haha. Men ja, jag får väl köpa dubbla uppsättningar av allt och ha hälften där, haha.. Nej, om man ändå hade så mycket pengar! Jo, just det! Tillbaka till ämnet! Jag var även ute och powerwalkade i en timme innan. Jag gick min favoritrunda där man verkligen kommer ut på landet och där man också går igenom en så otroligt fin skog (speciellt nu på våren!!). Ja, den som jag fotade Julia i förra veckan! Det var sjukt gött, och trots att jag inte kunde jogga än för min förkylning så har jag ont i benen nu. Kanske beror det på en sjukt dålig kondition? Men den ska jobbas upp nu!!

Nu ska jag inte tjata mer om min vardag.. Skulle ju egentligen bara visa bikinin, haha.. Men ni får ha en fin helg, för det ska jag verkligen ha! Ska njuta varje sekund!
Pusspuss på er sötingar!

EN FIN VÄN




NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Du är så jäkla bra! ♥

VÄRT ETT FÖRSÖK




NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Ja, vad ska jag säga? Jag har förändrats. Blivit en ny människa. Haha, nej så långt ska jag inte gå.. Jag har däremot börjat ut och gå, och jogga lite. Dock har det varit slappt denna vecka, än så länge då jag fortfarande är lite förkyld och lite så. Men jag hoppas jag kan gå ut på torsdag lite! Jag var ute idag med mamma och Annica, vilket var gött! Gick ungefär 6/7 km skulle jag tro. Så nu efter jag har fått ett par fina och otroligt sköna walking/jogging skor av päronen mina, hoppas jag det håller i sig! Ska kolla om det ger någon skillnad genom att äta rätt och ja, fortsätta så här. Jag brukar inte känna någon skillnad, tråkigt nog, men jag ska ge det ett försök. Man mår ju så bra efteråt också! 

Ha det finfint alla! Det har jag :)  




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer