DAMN I FEEL GOODNIKON D90 + 50 mm f/1.8

Damn I feel good! Vet inte riktigt varför faktiskt. Kan vara för att jag blev lättad över Israel-Palestina konflikten uppsatsen som jag blev nöjd och överraskad över. Kan vara för att jag fick sluta kvart i tio idag. Kan vara för att jag äntligen köpte finfina efterlängtade marinblåa Converse. Kan vara för att vi är lediga på fredag. Kan vara för att jag bara är glad! Har även läst världens bästa bok igår (läste slut den och har nästan läst slut uppföljaren..) "Hjärtans Fröjd" heter den. Herregud.. kan man beröras av en bok så myckjet? Jag bara grät och grät och grät i slutet, vet inte varför.. Påverkade den mig så mycket? Boken var så himla speciell och jag ville bara läsa och läsa. Fantastiskt det där "jag-kan-inte-sluta-läsa" syndromet. Eller kanske jobbigt ibland också.. Aja, så fin var den i alla fall!

Nu ska jag läsa på min engelskaredovisning jag ska kunna utantill imorgon. Hjälp... Sedan blir det träning, åh vad jag har saknat det!
Love

CRAZY


NIKON D9 + 50 mm f/1.8

TO SUMMIT:

- Jag är otroligt, omöjligt, oberäkneligt, okontrollerbart, otänkbart, orimligt, osannolikt, helt jävla hopplöst galen i dig.
- Skolavslutningskläder: CHECK!
- Biljetter: CHECK!
- Uppsatser: CHECK!
- Mätt: CHECK!
- Tack som fan för en bra dag Sandra!
- Detta hörde inte ihop någonting med varandra känner jag...

MEMORIES
NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Hey guys!

Dagen i allmänhet har varit rätt bra ändå. Har varit mycket med mina uppsatser nu också, så har varit lite stressad, men kände att jag ska ta det lite lugnt nu, orkar inte med det där längre. Man måste ju få leva lite också, haha? Så det har jag gjort hela eftermiddagen framför datorn och skrivit med min Dennis. Har väl som vanligt bara skrivit om allt mellan himmel och jord tills vi kom in på gamla minnen och bilder. Då börjar jag kolla igenom min bildmapp med alla supergamla bilder, även textdokument och sådant. Gud vad det kommer upp mycket då, haha herregudars! Konstigt nog är det det vi har pratat om och skriver om i svenskan nu också, så det var ju väldigt passande.. Men ja, det är allt roligt med gamla minnen.. Även om man ibland kan skämmas rätt rejält, haha ;)

SUNDAY
NIKON D90 + 50 mm f/1.8
- Lite blandat ifrån gårdagen

Åh herregud. Inte min dag idag känner jag.. Vaknade för lite mer än en timme sen utav att jag svettades något otroligt. - Det var som en bastu i mitt rum! Så jag gick upp och fixade lite mat. Mår väl bättre nu, men jag känner bara den där ångesten över mina två uppsatser som ska vara klara i veckan. Och nu ser jag att klockan är halv tre också. Kommer få sitta här hela kvällen känner jag. Så kanske ska ta och plocka fram hjärnan som finns någonstans, kanske under min säng? Ja, vi får väl se hur detta går.. Ni får ha en dubbelt så bra dag mina fina läsare!
Pusspuss

MIKAELA
NIKON D90 + 50 mm f/1.8
- och jag vet mina misstag med överexponerat hår och "avkapad" axel...

Idag har som sagt jag och Mikaela fotat. Eller ja.. Mest jag, haha det kändes som att jag tog med henne på en fotorunda där bara jag bara var ute efter lite sällskap. Men vi hade jättekul. Drog upp gamla minnen, pratade om allt möjligt och fotade såklart. Hr en hel drös med bilder, så ni får förvänta er en herrans massa bilder! :)

Ni får ha en underbar kväll, så ska jag umgås med min bästa vän nu!
Love

WATCH THEM ROLL


Sol, hagel, regn, snö, blåst, 700 kr smink, make-up-kurs, trött, rolig idrott, skratt, flöt, mackor i stora lass, Israel-Palestina konflikten, längtan, musik, Eclipse, balfunderande, logiskt tänkande, sol hagel, regn, blåst... Ja, det är min dag det och jag äääälskar att det är fredag igen! Helgen ska bestå utav fotografering med söta Mikaela imorgon, myskväll med bästavännen och en herrans massa plugg. Tja, låter ju hyfsat ändå! Ni får ha en underbar fredag :)

GÅRDAKVARNAR OCH SKIT


NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 4

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå
- Håkan Hellström
 

RIVER FLOWS IN YOUI måndags.
NIKON D90 + 50 mm f/1.8


Ja, redan torsdag då... Helt sjukt vad fort tiden går! Men det är väl skönt det också, då är sommaren snart här och det är ju positivt! Har haft en stor bunt läxor de senaste dagarna, och än är jag inte klar. Så därför ska jag ta itu med den nu. Hade även nationella prov i matte, C-delen idag. Jag trodde att 100 minuter skulle vara aningen för mycket, men det var snarare för lite tid, så jag hann varken kolla igenom mina svar eller gå tillbaka till de jag var osäker på. Men jaja, mattesnille har jag aldrig varit, så det gör väl inget hur det än går :)

EN TRIPP UT I SKOGEN


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 och 50 mm f/1.8 på tredje & sista bilden

Ja, vad ska man säga? Dagen har varit väldigt... Spännande, haha! Nemen det är det som är så himla kul med Sandra, men vet aldrig vad man hittar på riktigt. Vi var först hemma hos mig, lagade mat och tjockade till oss. Sedan gick vi ut lite, och gick sedan till "tågbron". Det är ju då en tågbana (?) på en bro. Det är väldigt svårt att förklara då det ser väldigt annorlunda där, men det är ändå rätt fräckt. Har även varit där innan och fotat med Linnéa och Mikaela. Vi har även grillat där och massa sånt, så jag fick en himla massa flashbacks och gamla minnen poppade upp i huvudet. Det var tider det!

I alla fall, så kommer vi över till andra sidan, där ser vi då något i vattnet. Jag trodde bara att det var någon konstig sten som satt fast med alger och sånt, men Sandra säger direkt "det är ju en björn!!". När vi sedan kollar efter, så var vi helt säkra på att det var ett djur, ja någon björn eller liknande. Men sedan ger vi upp och går hem. När vi kollar igenom bilder/videoklippet nedanför, så ser vi att det fanns en planka där man kunde ta in djuret med, så knäppa som vi är, så går vi tillbaka. Efter ett tag ringer vi dit Rasmus och han tar plankan och kommer även på en ganska smart teori till hur "björnen" kom dit. Men sedan inser han att det inte är en björn, utan en älg! Vi tänker efter och även vi, blonda går med på att det faktiskt är en älg. Men panthuvudet Rasmus, ja han puttar ut den samtidigt som han råkar "dränka den" och vatten kommer in och älgen sjunker.. Jaja, tur att pappa skulle ringa till kommunen imorgon i alla fall. Stackars någon fiskare som sitter i sin lilla båt, i det harmoniska vädret i den lugna skogen och sedan upptäcker en älg på kroken. HAHA... Det hade ju varit något. ;)
-"Ja, älg är ju inte så himla dåligt det heller, även om det inte var en björn", säger Sandra. Hahaha, jag älskar dina kommentarer!
Tack för en superbra (men beyond the normal) dag. ♥  HAHAHA..
Fasen så vi svär också.. Dä ä såhär äkta bonnedialekt låter serru! ;)

IN YOUR ATMOSPHERE


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
f/22, s/1/4 ISO 400

GRÖNT, GRÖNT, ÄNNU MER GRÖNTNIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 4
Ännu mer gräs, grönt och halvtråkiga motiv, men jag tycker ändå om det, så ni får stå ut med gröna gräbilder ett tag till, hehe.

Vaknade upp utav röklukt i mitt hår, min rinnande näsa och huvud/nack-ont. Hur lyckas man? Jo, jag var på Almenäs igår kväll med massor utav folk jag inte kände. Men man fick lite nya kontakter, och umgicks med de gamla vännerna samtidigt, så det var himla kul! Men inte lika roligt sedan när alla fick nys om att polisen skulle komma och alla försvann därifrån blixtfort efter ett litet "slagsmål". Så när vi skulle tillbaka sen, så var det väldigt dött, vilket resulterade till ingen eld och knappt några människor. Då åkte jag hem och sov, och det var otroligt skönt!

Så idag ska jag till fina Felicia som fyllde år i onsdags, grattis i efterskott gumman! Det blir väl vi tjejer, Linnéa, Jennifer, Felicia och jag. Ser fram emot en mysig kväll! ♥

Ni får ha det toppen!
Love

GROW
NIKON D90 + 50 mm f/1.8
(Ååååh vad jag stör mig på löven!! Hatar när man missar såna smådetaljer...)


Nu har även dessa börjat växa massor. Ja, vad de nu heter... Men det är riktigt kul, för då vet man att våren är här (igen) och det blir så fin blå/grön bokeh. I love it!

HJÄRTER DAMS SISTA SÅNG


NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 2

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
Och när jag känner så då tänker jag på dig
Allt är så förgängligt, allting kan briserna snart
Men du är oförstörd för mig
Du är oförstörd för mig

SPRING
NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 2

Äntligen! Nu kommer våren!!!

100410
Hello darlings!
Nu ska jag snart åka till Felicia ute på landet. Eller ja, Sexdrega då.. Fast hon bor ju lite utanför, så det blir väl nära till landet i alla fall. Eller... Vi alla bor på landet här ute, haha. Men vi ska i alla fall ta oss en ridtur med pollarna. Om det inte börjar regna då vill säga, men det får vi inte hoppas! Så jag ser fram emot en trevlig dag, så kanske jag skriver när jag kommer hem om ni har tur.

Love!
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer