STOLT SYSTER


NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8

Min fina bror!

HUR TÄNKTE JAG DÄR?

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Hehe, jag är ju ingen modebloggare, men vafan! Innan bion med Julia igår gick vi på stan och hon fick vara assistent till mig. Hon klarade sig bra med tanke på hennes dåliga tålamod. Jag köpte jeansen (dock lite för stora tror jag... Får kolla om en mindre storlek finns på måndag!) och koftan som jag hade bestämt, men kom även hem med en orange tröja, vilket jag aldrig hade trott. Men det är ju vårens färg och den passade väldigt snyggt på! Känner att de ljusa jeansen, lite uppvikta, låga, vita, converse och den orangea tröjan kommer bli väldigt snyggt! Blir spännande och se hur länge vi kommer vara kompisar!
Vi kollade på "THIS MEANS WAR", och den var kanon! En bra blandning mellan kärlek, action och humor. Se den!

HOW TO

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Det var en tjej som frågade hur jag hade redigerat ögonen på Frida, och sanningen är att det inte krävdes mycket alls! Hennes ögon är redan otroligt fina, och speciellt till bakgrunden när den var såpass mörk. Jag har använt PS CS5 och tagit lassot och markerat öga för öga och lagt på skärpa (Filter -> sharpen -> unsharp mask och sedan dragit upp amount och radius (prova er fram!)). Sedan lagt till lite ljus med hjälp av verktyget Dodge Tool. Så jag har inte ändrat färg eller liknande, det gäller bara att fokusera på ögonen under fotograferingen. Då blir det som bäst!

VÅREN 2012

Så här vill jag gå klädd i vår! Det mesta har jag redan, som tur är (haha hade blivit dyrt annars..), och Hunky Dory toppen är på väg hem till mig nu (så får vi hoppas att Members.com inte gör samma misstag och restnoterar produkten (som de gjorde med PrimeBootsen jag beställde för några veckor sen. Snacka om att jag blev sur!!)) för halva priset, vilket kändes riktigt gött! Jag funderar på att köpa jeansen & koftan när jag får pengar och klockan har jag fast i svart/silver/rött, och jag älskar den! Hade däremot varit riktigt snyggt att ha den i vitt & guld också!

THE LOOK

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + reflexskärm

FRIDA

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + reflexskärm
Här är första bilden på fina Frida! När man har en duktig modell blir allt så mycket roligare! Speciellt när man inte fotat porträtt på ett tag, så blir det lite extra kul. Nu ska jag fortsätta redigera, so much fun!

1655

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Idag har jag bara suttit och knåpat ihop min brors blogg. Så sjukt tråkigt är det när något strular, haha.. Och enkel är den med, men jag orkar ju inte sitta och hålla på med något i flera dagar när man inte vet hur länge pojken kommer hålla igång med sin blogg... Dessutom får jag inte bli för trött, för hade tänkt fixa något nytt till min också (någon gång, hehe).
Imorgon ska jag fota Frida, vilket ska bli himla kul! Äntligen prova på min nya glugg till porträtt och även min reflexskärm. Dessutom är hon superduktig framför kameran, så blir spännande! Får se om jag ska träna efteråt också, har sån satans träningsvärk efter igår. Att man knappt kan gå efter en halvtimmes core. Jag fattar ingenting, haha..

ICY

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
En bild tagen igår som med lite redigering blev mycket roligare!
Glad alla ♥ dag vill jag först säga! Hoppas ni haft en mysig dag, eller har en mysig kväll. Jag själv kan knappt stå på benen efter dagens core-pass (ska inte det göra ont i ryggen och magen??).. Det blir go träningsvärk imorgon, hehe. Tänkte fortsätta kvällen med att kolla olika program och lite så.
Puss på er!

SOME WORDS

GREEN APPLES

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
Idag:
♥ Jag har njutit av lovet genom att gå ut på en fotorunda
♥ Jag har varit och tränat för första gången på två veckor, och det kändes gött!
♥ Jag gjort min första tilt-shift-bild (vilket inte alls var svårt), så därav bilden ovan!
♥ Jag har förstorat min content (och min wrapper), så nu får ni bilder i 700px istället, mycket snyggare och gillar när det är lite "grövre".
Jag tänkte fortsätta kvällen med att ta igen massa avsnitt av Pretty Little Liars, 90210, One Tree Hill och Gossip Girl. Oj vad jag har att göra, hehe!

ETT STEG NÄRMRE TILL ATT BLI JOURNALIST

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
Idag var jag och mina BT-kompisar i tidningen. Nämnde ju att vi var där för några veckor sedan, och efter ett jäkla tag kom den! Trots att vår huvudbild inte är något att ha (vi skrev om Nya Zeeland och Gran Canaria och ingen hade varit där så redigeraren var tvungen att välja en bild!), och det ser ut som mitt hår är gult så blev det bra! Ni som har Borås Tidning hoppas jag läser, ni andra får bara tycka synd om er själva för att ni inte har den. Haha nej, skojade bara! ;)

ÄNTLIGEN HELG!


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Känner att jag inte har någon motivation till att blogga. Eller det är nog mer att jag inte har några bilder... Har inte fotat på hur länge som helst, och har inte ens hunnit testa mitt nya objektiv helt än. Sjukt tråkigt! Hoppas dock att jag kommer få lite mer tid till det snart. Fullt upp i skolan, som vanligt. Men på lovet ska jag försöka bringa tillbaka inspirationen, så får vi se!
Imorgon bär det iväg till Stockholm med några goa gymnastikledare. Vi ska på föreläsningar, träna (zumba hörde jag?), och lära oss mer om hur det är att vara en ledare. Hoppas på en bra helg! Missar dock min vän Sofias födelsedag, vilket är otroligt tråkigt! Men hoppas ni får det grymt, tjejer! ♥
Nu får jag packa klart och ladda upp inför imorgon. Tåget går 7.20 från Borås! Ha en go helg!JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer