NEXT: SMÖGEN

NIKON D90 + 85 mm f/1.8
Två från igår!
 
Idag är det mycket som händer. Först packade jag en resväska full för att förbereda mig på Smögen en vecka. Därefter var jag och mötte mina "framtida" (börjar jobba om två veckor, haha) handledare och kollade lite vad jag skulle göra och liknande. Sedan var jag på presentjakt och snart är det dags att bege sig till min kära gamla by Hillared. Känns sjukt konstigt att det inte är ens hem längre. Det har ju faktiskt varit det i 15 år, och nu plötsligt är Borås där jag trivs bäst. Sist jag var där var när vi lastade på flyttbilen, och jag trodde jag skulle se huset en gång till innan "slutet". Kommer kännas konstigt att se det från Julias fönster och veta att någon annan bor där nu. Läskigt. Men ja, i alla fall, så ska jag hem till min bästa vän, och födelsedagsbarnet Julia på fest. Blir sjukt lugnt för mig då jag, Jennie, Viktoria och Sofia ska åka upp till mitt favoritställe imorgonbitti: Smögen!! Åh, ska bli så himla kul att de följer med. Det finns så mycket mer att göra om man är fler! Så hoppas ni får en grym helg, för det ska jag ha! Puss!!

LOREEN

NIKON D90 + 85 mm f/1.8G
 
Loreen var riktigt bra! Det tråkiga är bara att hon har så få låtar, men man fick njuta desto mer av de fem hon spelade (två var inte hennes). Det var inte bara Loreen som levererade, utan även mitt 85 mm. Ni ser ju själva... Vilken glugg!! 

JA MEN DET ÄR JU TORSDAGSKVÄLL

NIKON D90 + 85 mm f/1.8G
 
Ja, men ovanligt av mig att göra en "dagens" va? Kände att jag ville det, med tanke på min nya topp och mina nya riktigt snygga jeans från RAER jag fick med mig hem från Jolina-rean häromdagen. Halva priset på ett par godingar jag kollat på länge. Gött! Toppen är från Modström och skärpet från Liebeskind. Snart ska jag ner på stan med mina tjejer Lovisa, Jennie, Sofia och Viktoria. Vädret är på vår sida. Men det är väl självklart, för det är ju faktiskt torsdagskväll! 
 

SO FAR, SO GREEEAT!

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
 
En fruktansvärt dålig bild som inte gör objektivet rättvisa alls... Men i alla fall, så är detta mitt nya Nikkor 85 mm f/1.8G. Det är den nya modellen av ett annars gammalt objektiv. Jämfört med 85 mm f/1.8d är detta en riktig färsking och med en ny design, vilket jag verkligen tycker om. Snabb och tyst AF, vilket underlättar en hel del i vissa situationer! (Jämför jag med mitt Tamron 28-75 f/2.8 är detta helt otroligt. Fast däremot har ju det fått ganska mycket kritik för sin AF...(Och det är svårt att jämföra två helt olika objektiv också, förstås)).  Skärpedjupet är fantastiskt och just nu känns mitt 50 mm f/1.8 ute ur världen, haha! Ska bli himla kul att fota bröllop med detta. Ska även försöka få några bilder på Loreen som uppträder ikväll. Wiho! More to come! 

FIN ONSDAG!

NIKON D90 + NIKKOR 85 mm f/1.8
 
Detta har varit en väldigt händelserik dag, ska jag säga er! Hämtade först ut mitt nya, fina, otroliga objektiv (Nikkor 85 mm f/1.8) som jag fick av min också fina, otroliga morbror och hans sambo Per, just på grund av att jag ska fota deras bröllop i september (Är superglad och supertaggad!). Därefter gick jag, Lovisa och Jennie och lunchade på Viskan. Riktigt mumsigt var det! När vi hade ätit klart bestämde jag och Jennie oss för att fota lite (var ju tvungen att inviga 85:an lite!), och resultatet såg ni ju i förra inlägget! När vi insåg att inte dagen riktigt var slut, så gick vi för att sola och träna. Blev zumba och body pump, och det kändes himla skönt! Efter välförtjänad mat sitter jag nu här och tänkte snart kolla Prison Break. Måste ju ladda upp inför nästa dag och nya äventyr. Nu blir det fullt upp i en vecka framåt (menar verkligen hela tiden också), och jag älskar det! Att sitta still en hel dag är det värsta jag vet. Tur att jag har träningen, mina vänner och familj! 

FOR THE DREAMING PEOPLE

NIKON D90 + NIKKOR 85 mm f/1.8
 
En liten sneakpeak på lilla fotograferingen med min fina vän Jennie! 

THE END IS NOT YET TO COME

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
 
Midsommarafton var himla trevligt måste jag säga! Jag har ätit supergod mat, vunnit en femkamp (där satt den ja!!), smaskat i mig massa jordgubbar, dansat, skrattat, ja, haft det allmänt bra! Idag kör vi vidare. Först med middag hemma hos fina vännen Jennie för att fira friheten och 18-år, och därefter dra vidare ner till Harrys. Kommer nog bli en bra kväll idag också! Hoppas ni hade det kanoners igår! Kramar! 

MIDSOMMAR, GOTT!

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
 
Hej mina fina vänner! Glad midsommar får jag väl börja med att skriva! Jag ska ha en underbar dag med mina vänner. Äta gott, dricka gott, och ha det allmänt gott. Ja, gott helt enkelt! Hoppas ni får en grym midsommar! Kramar på er! ♥

DET ÄR EN FIN STAD VI BOR I

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
 
Klockan elva på kvällen är det så här fint från terassen! Måste faktiskt säga att jag älskar Borås. Stadsvyn, miljöerna, statyerna, Lilla Brogatan, Sandwallsplats, Viskan, ja, känslan helt enkelt. Är glad att jag äntligen flyttat till staden, för jag trivs som fisken i vattnet! 

MASKINEN

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
För ett tag sedan var Maskinen på Liseberg och jag var där med massa goa vänner och det var allmänt jäkla bra!

VAD HÄNDE UNDER DE DÄR TVÅ MÅNADERNA?

iPhonen via Instagram

Ja, men kära vänner... När jag var borta från bloggen fick jag plötsligt ett helt annat intresse. Fotograferingen har gått segt då jag inte har orkat ta med mig kameran vart jag än gått, så istället för att fota har jag istället köpt massa kläder. Dyrt intresse kanske? Ja, otroligt har jag märkt! Jag har det senaste året haft en stor passion för kläder, men har inte haft så mycket att blanda med, om man säger så... Nu, när jag inte behöver lägga halva studiebidraget på tågbiljetter kan jag istället köpa massa kläder, haha. Självklart är det fotografering den här bloggen handlar om, och det som är min framtid, men jag kan fortfarande inte undgå att älska kläder. Jag har funnit min stil och det är jag glad över! För ett och ett halvt år sedan var jag den mest osäkra tjejen som var rädd för att ha på sig "fel" plagg. Nu struntar jag i vad andra tycker, bara jag själv tycker om det och trivs så mår jag bra!

LONG TIME, NO SEE


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Men hallå där! Det var inte lite längesedan, eller hur? Tror detta är det längsta uppehållet jag haft, och många har tjatat på att min uppdatering inte varit på topp. Jag håller med, men jag har inte haft orken eller motivationen.. Dock antar jag att det inte finns några ursäkter när sommarlovet är här och man har all tid i världen? Ja, ni gamla kära bloggläsare, nu är jag tillbaka!JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer