IN THE WOODS







NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Jag vet att detta är sjukt tråkiga bilder egentligen, men eftersom jag har fått tillbaka min älskade kamera idag (jippiiiiiie!!), så var jag tvungen att gå ut och ta lite kort, så det fick bli detta, haha!

Hallå allihopa (om man nu ens kan kalla alla mina läsare för "allihopa")!
Hur mår nì? Jag mår superbra! Har känt solen och värmen på mig hela dagen, är med världens bästa och har det allmänt toppen. Imorgon bär det av till Liseberg och det ska bli grymt! Känner att jag inte riktigt kommer överleva värmen, men vi får väl se.. Min midsommar var toppen den också! Släkten, familjen och Dennis på Smögen! Det var soligt och varmt på lördagen och söndagen, så vi åkte ut med morfars båt och lite så. Mysigt!

Nu ska vi ladda upp för imorgon (hehe kommer dö på Atmosfear). Pusspuss på er! Förvänta er massvis med bilder här framöver. Min kärlek är tillbaka! ♥

GLAD MIDSOMMAR, I FÖRVÄG!




Tre iPhonebilder från senaste dagarna. Jag har som sagt inte fått min kamera än, vilket är riktigt tråkigt då vi åker till Smögen imorgon. Men jag ska nog kunna ta lite bilder ändå, haha. Att inte ha min kära Nikon stoppar mig inte!!! Ni får ha en riktigt bra midsommar, för det ska jag ha med släkten och min favorit! Puss på er! ♥

6 JUNI 2011






NIKON D90 + 50 mm f/1.8
På nationaldagen. Som ni ser är det väldigt många barn på bilderna, och det var för att 421 (I think) barn som var med i kören sjöng för kungen, och ett sött barn var då Liam såklart, hehe ni ser honom på bilderna med sin söta "flickvän" hand i hand. Åh så gulligt!!

Lite sent ute, haha... Men min nationaldag "firade" jag i alla fall i ett soligt Eslöv, som fyllde 100 år, och då hade firande för två saker. Kungen kom även dit, så nu har jag sett honom live. Riktigt fräckt känner jag, hehe! Och under de här dagarna jag hade varit hos Dennis hade vi hunnit med massor: åkt till Ven och i stort sett gått på hela ön, med våra tunga väskor, badat i havet som var iskallt, bränt mig, låst ute oss (nämner inga namn Dennis, hehe), kollat ungefär 20 avsnitt av LOST, och även blivit lite lost i Malmö där jag shoppade upp mina sista pengar, lagat mat, köpt 1,7 kilo godis, varit onormala, pussats massvis, letat katt, somnat i soffan (alot), träffat kungen, varit ute och gått och haft det jäkligt bra! Och nu, två veckor senare kommer han hit och stannar jäääääättelänge, om jag får bestämma. Han har nämligen inte bokat biljett hem, haha, så det blir ju riktigt gött!

Ha en fin lördag!
Puss

DET ÄR BARA BÖRJAN



NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Två bilder från Ven, även om det inte syns vidare mycket, haha!

Hola amigas!
Mitt sommarlov har ju inte gjort mig full av förväntan eller ballat ur någonting direkt, därför kan jag säga att det varit lugna, riktigt lugna dagar. Har förstås träffat Mikaela, Nathalie, Julia och så vidare, men det är inte så att jag har gjort någonting än, om man säger så. Jag kan tycka det är skönt att vara hemma, slappa och så, men inte för mycket. Jag hoppas att mina "äventyr" börjar snart. Jo, men faktiskt! Ska ju till Smögen med la familia och Dennis nästa vecka för att fira midsommar där. Åh, fina Smögen! Trots att det bara är en helg, så ska det bli himla kul! Träffa morbror, moster, kusinerna, morfar, ja alla! Så det är väl då mitt sommarlov börjar skulle jag tro. Detta är bara uppvärmningen...

Har varit på baskurs i gymnastik idag i alla fall. Himla kul att träffa några från gruppen, men också några nya! Vi fick stå och dansa till musik inför alla, trevligt trevligt... Hade ju heller inga träningskläder så det, plus att jag stressade som tusan till bussen sen gjorde mig sjukt varm! Har nog inte återhämtat mig än känner jag... Ja, det är en dag imorgon, på lördag och på tisdag kvar också. Så det blir ju spännande att se vad dessa dagar har att erbjuda, haha!

Ni får ha en bra natt (???), nattinatti, så hörs vi! :)

RÖTT OCH VITT GÅR ALDRIG UR EN BÄCKÄNGIT!
















NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Arenakampen, som hölls för några veckor sedan var ganska stor besvikelse faktiskt. Kan berott på att vi förlorade direkt, haha. Vi förlorade en match med 0-1 och vann nästa med 1-0. Det var riktigt konstigt att vi bara fick spela två matcher och inte fick en "andra chans" liksom.. Så vi behövde ju inte vara där länge tråkigt nog. Dock var vår klack riktigt grym!! Ni som inte vet vad detta är, så är det en skolkamp mellan alla Borås skolor som har en fotbollscup. Bra för gemenskapen och gött att komma bort från skolan lite!

PROM NIGHT









NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Supersnygga Linnéa på hennes bal! Jag blev ju frågad om jag kunde ta kort på den, vilket gjorde mig superglad! Tyckte det var himla kul att få göra ett litet sånt jobb. Trots min kamera blev det ändå många fina bilder! GRATTIS ÄVEN TILL DIG PÅ STUDENTEN FINIS!

"FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!"



1. Igår tog jag ut tandställningen! GRYMT GLAD!
2. Fina Nathalie och hennes klass. Åh så kul!!

Hej alla avslutningselever, studenter och glada människor! Jag är glad, för nu är det fasen slut för detta läsåret. SJUKT, säger jag då! Det var ju inte som i grundskolan då man gick till kyrkan och sjöng massa låtar, men vi fick finfin underhållning av Bäckängs superduktiga esteter istället, vilket ändå var rätt bra! Jag mötte upp Mikaela för en liten fika och sedan vidare till Nathalies student. Fyfan vad kul för dem! Jag började till och med gråta en skvätt när hon kom ut där och såg så lycklig ut. Åh! Sedan gick vi runt lite och åkte sedan till Nathalie för lite mat, tårta och sånt där trevligt. SÅ jag har haft en toppeneftermiddag/kväll. GRATTIS MIN FINA! LOVE YOU!

ALMÅSBALEN












NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Nu när en av mina närmaste vänner tar studenten, och precis varit på balen förstår man att skolslutet är nära, även för en själv. Nathalie är ju bara två år äldre och det känns så sjukt att hon går ur, men absolut roligt också! Att få se en bal var så kul då alla var superfina och man längtar ju dit själv nu! Tyvärr kunde jag inte komma på Bäckängs bal igår, och dessutom hade jag ju ingen kamera... Riktigt surt!!

Men i alla fall, du var superfin älskade Nathalie!

EN MORGON PÅ STRANDEN





NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Vi var ju bara på Ven en natt, så inte ens en dag egentligen, men vi bestämde oss ändå för att åka dit då Cecilia, Dennis mamma hade hyrt en stuga där till torsdagen. Så efter att ha blivit väckta vid klockan halv åtta av Liam så bestämde vi oss för att "seize the day". Så vid nio var vi redan klara för att gå ner till stranden på fina Ven. Jag var, självklart, den som doppade mig först, hehe, och gud vad kallt det var! Men då var det gjort också, haha. Vi gick upp redan vid halv elva någonting för att bege oss vidare mot en gammal kyrka och sedan hem. Mer om det i ett annat inlägg! :)

FULL RULLE



NIKON D90 + 50 mm f/1.8 (dum som jag är hade jag inte med mig andra objektivet, haha..)
Två bilder från när jag och Dennis skulle till Ven förra veckan. Mys!

Hallå folket! Jag är just nu ganska stressad inför de närmaste två dagarna, och nu också förstås. Har suttit hela eftermiddagen med en dator i knäet för att redigera hundratals bilder och även kollat resor för sommarens familjeresa. Åh herregud så mycket olika resemål det finns! Vi satt hela familjen igår i fyra timmar EFTER att ha varit på resebyrån i 50 minuter också, och vi kom ändå inte fram till något vettigt! Är det meningen att familjen Kivinen inte ska komma utomlands iår? Tja, jag har faktiskt hittat sju superfina ställen som nog ska kunna passa. Blir väl till att lotta eller något, haha.. Nej men det ska nog gå till slut! 
   Jag var även ute och gick/joggade en timme precis nyss och körde lite styrka på det, så nu ska väl även bikinin sitta hyfsat till sommaren, haha. Och apropå det, vi slutar ju fasen på fredag! Otroligt gött, och innan dess ska jag ha hunnit ta ut min tandställning, köpt present till fina Nathalie som tar studenten på fredag (dit jag också ska hinna!!), lägga in ungefär tio tidsinställda inlägg och massa mer. Jag har även lämnat in min kamera på lagning (efter vad jag skrev i förra inlägget) och får inte tillbaka den förrän om tre veckor. Vad ska jag göra då liksom? Det är ju nästan en månad. Åh herregud... Student, skolavslutning (bal igår, vafan!!!), midsommar (Smögen!!), och massa mer... A part of me is missing känner jag. Tur att jag hann ta en jäkla massa bilder innan den gick sönder då, haha!

Och efter en tjock text så får jag tacka för mig och hoppas på att ni har en bra onsdagskväll!




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer