datanörd

idag har dagen varit bra. för det mesta?

erika min solstråle har gjort dagen bra. ♥
matilda min älskade har gjort dagen bra. ♥
vissa andra som bryr sig har gjort dagen bra. ♥
typ någon har gjort mina dagar dåliga.

jag kan inte säga att jag är perfekt och gör allting bra. alla gör ett försök, det är även den dummaste värd. jag är verkligen inte perfekt. inte ens 1 %. jag är väl missnöjd med många saker som jag kanske inte kan förbättra men jag menar bara att alla kan försöka? bara för jag inte gör allt bra, så behöver vä,l ingen hacka på mig för det? jag vet det själv. jag har förståt det liksom. skit samma...

var ju typ sjuk igår med. eller jag var hemma. och så fick jag reda på av malin att vi skulle göra en uppsats i fysiken., fatta vad rädd jag blev. jag hatr fysik, speicellt ljud och ja, fyfan. men jag var i skolan idag, och uppsatsen sopm skulle vara klar den 9:e är jag redan klar med :)
kände mig allt bra nu ;)

en mindre bra grej är att jag SITTER ALDELLES FÖR MYCKET VID DATORN, det kan jag inte hjälpa, säger vi ;)
fast jag ska nog upp och kolla film nu. ladda kamerabatterierna, för imorgon ska jag och mikaela ta lite kort. hon ska få, eller har fått en ny kamera nu. äntligen kan vi två gå ut och fota! jag älskar dig <3

tack, ni som finns. ni vet vilka <3
ha en bra dag!
/jennifer

jennifer

igen.
igen, igen, igen.
varför ska man ens försöka?
det bara pågår hela tiden. man hinner inte ens blinka innan det blir något.
igen.
igen, igen, igen.
pallar inte mer

allting typ

hajlå! :D
jag vet att jag är dålig. har inte skrivit på miljarder år, men jag ska försöka börja igen.
har varit mycket i skolan, och ja allting.
på lördag kommer det bli bajsochkisssihelvetesroligt för jag, ante, charlie, malin, felicia, tony alex & mikaela ska till leeesabarg :D liseberg för trögahuven som inte fattar. :*)

sen igår, ja, asså gush! har fortfarande ont :( 

i skolan igår var det BAAAJS mat verkligen, så jag tog ett knäckebröd och två glas vatten. sen när jag kom hem tänkte jag att jag skulle göra mina läxor innan jag åt mellanmål. visst, i skolan var jag hungrig efter att inte ha ätit, men sen när jag kom hem var jag inte hungrig, så jag tänkte : "jag gör läxorma först." men när jag var klar med alla läxor hann klockan bli 6 och då tänkte jag: "vafan! ska jag äta mellanmål nu och äta kvällsmat om en halvtimme? :P" så nej, jag sket i mellanmålet vis sex och tänkte inte på att familjen skulle pä fotbollsmatch vid halv sju, och då tänkte jag att jag kunde äta efter den, för mamma&pappa sa att jag skulle göra kvällsmat till dom, och det gjorde jag. så jag åt vid åtta :P


men ja, jag vettifan. har fortfarande ont i magen, det enda jag åt till kvällsmat var lite yoghurt. vad är det för fel?
nej, jag vettifan! vi får väl se vad som happens next.

nu ska jag upp och träna so, och sen kolla DESPERATE HOUSEWIFES :D wihu!

seeya<3

/j. kiwi

image20

fysik hit, fysik dit!

tjenahejsan!

jag har fysikprov imorgon. jag vet inte hur dert kommer gå. för det känns som om jag kan det. men ändå inte. för ja, jag vet inte. men jag tror jag kan det ändå. hoippas det går bra. appropå bra och prov, fick jag 131/142 på engelskaprovet, sen var det någon tet hon inte hade räknat med, så jag kan vå MVG :D
men jag vettifan hur det går xD hoppas allt går bra.

sitter här och lyssnarpå massor med musik. inte samtidigt men. det är bara för att jag inte har något headset, sen väldigt länge. och jag víll verkligen ha det! med betoning vill!
men jag, charlie, malin, felicia, ante och mikaela ska nog till liseberg den 31:a maj, så då måste jag spara alla mina pengar till det. och då får jag ju knappt några pengar över. så det kanske inte blir ett headset denna månaden heller :( vi får se xD

men jag vet inte om jag ska öppna fysikboken igen, jo, i kväll för att kunna"finslipa" det hela. ( varför är jag så oroad för ett av miljoner prov? :P  SVAR: jag suger på fysik? xD )

goodbyyyyyyyye
/jenniferpennifer

tired

ja, vad ska man säga ?
jag är trött på allt detta nu.
man känner det. detdär dunket.
-avundsjuka.
jag fattar inte. jag borde inte bry mig. inte för det minsta, men när jag ser det. dunkar hela jag av oro. oro över av att allt det jag gjorde var fel.
visst, det tycker jag kanske själv. "nu skulle man gjort ALLTING mycket mycket bättre". jamen det är så man tänker. men hur mycket bättre gör man det egentligen? visst. när man väl står där, i samma situation så blir ingenting mycket mycket bättre. man vågar inte om man inte vart sådär tuff innan. okej, jag var tuffare innan. men var det för jag inte hade lika mycket att förlora? nu tycker man väl att det är mesigt att hålla på. att säga vad man tycker. och att bara hålla käft. men nej. det är inte tufft. man ska stå för vad man tycker. men jag vågar inte det längre. jag är feg och rädd för allt. fyfan vad jag är mesig.
hur är det egentligen man mår ?
en fråga man borde ställa sig själv varje dag.
hur mår jag?
nu vet jag inte hur jag mår. för jag borde strunta i detta. men det gör jag inte. för jag är för feg och rädd. för feg och rädd för att släppa taget..., helt och hållet.
just go on. but how easy is it ?

första maj - en riktig succé!

tjolahopp!
okej, rubriken stämmer inte. jag försökte vara lite så att säga ironisk. ja, ingen direkt succé. regnet öser ner och ja, inget är vad det skulle vart. hörde jag åskan nu ? :O nej, jag tror inte det. isåfall var det en kost åska, för den har slutat nu (y)

sov över hos julia igår. åt hos dom, och ja, vi skrattade jättemycket. det är allt en go familj. ;)
vi kollade på film, " mitt liv som hund" den är hur rolig som helst. visst, den är helt vrickad men. xD  sen såg jag på "john tucker must die" för julia somnade direkt när den hade börjat.
sen när den var slut så vaknade hon och sa:
- jo, ska vi kolla på en till film?
- men julia, du är ju skittrött!
- ja, jag komemr nog somna, men det är kul.
-okej, ja, vilka filmer har du ?
- ni har lånat våran svensson svensson film va ?
- ja, det har vi. pasmus lånade den.
- okej.
- men vilka filmer har ni d ? du får gå och sätta på någon.
- nej, det får du göra.
- men jag vet ju inte vad ni har.
- nej nu orkar jag inte. nu vill jag sova.
så somnade hon xD
haha!

men jujja ska nog sova här i natt. mamma och pappa är inte hemma.
kulkul! :)

kanske ska vara med erika i helgen med. också kulkul :)

jaja, nu ska jag inte skriva mer, och trötta ut er!

cya!

/jeniiifööööör


image19
våren ♥♥♥♥♥♥♥♥JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer