LONGING FOR SPRING


NIKON D90 + 50 mm f/1.8
En nästan ett år gammal bild. Längtar till blommorna kommer igen! (Ja jag är ett freak när det gäller fota blommor, haha..)

Min helg var super, verkligen! Lördagen bestod av att jag var shoppingassistent åt min kära pojkvän, och det var i stort sett jag som bestämde vad han skulle köpa. Trots att han har sagt att Converse ser ut som clownskor (jag med, på människor med stora fötter..), så var det vita höga han köpte. (Och det såg inte ut som clownskor, som tur var, haha). Så det var kul! Sedan åt vi jättegod middag på Oliven, och vi tog väl i stort sett likadan mat, som vanligt. Efter middagen gick vi på "I am Number Four", som hade premiär i fredags. Den var väl bra, men även om den var 1 h och 50 min så kändes den så kort, som att den aldrig kom in i själva röda tråden, på något sätt.. Ja jag ska väl inte ens försöka förklara. Ger hellre det jobbet till en recensent. Resten av helgen kollade vi på film och myste i stort sett, men det var otroligt bra!

Jag mår faktiskt bra, vilket är skönt, trots vädret och annat.. Bara väntar på att det ska vända snart, haha. Men hoppas allt är finfint med er med! Pusspuss!

FRIDAY I'M IN LOVE


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Äntligen fredag säger jag då! Trots att veckan har gått otroligt fort med väldigt många inställda lektioner, så har den ändå gått långsamt. Jag och Lovisa invigde idag glasssäsongen med att ta oss varsin Magnum Strawbery White, my favourite!! Snart ska jag åka in till stan för att möta den jag längtat efter i en och en halv vecka nu, och vi ska ha världens mysigaste helg! Så ha det finfint, för det ska jag! ♥

EN BRA EFTERMIDDAG



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

När jag kom hem var jag lite glad för en gångs skull. Dels för jag kom bort från skolan, men också för att det var sol ute. Otroligt härligt att mötas av den här trevliga termometern när man kom hem. Även om det blåste så har det varit himla skönt väder idag, och jag har gått i vårjacka. Underbart!! Sen har jag knappt några läxor och jag har haft två otroligt slappa dagar, om man tänker på lektionerna.

Jag ska fortsätta njuta lite, så får ni ha det så bra så länge!
Pusspuss!

J IS IN THA HOUSE


NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Haha nej Julias finger är inte avkapat, men jag undrar dock hur hon håller sina fingrar..

Nu kommer min fina Julia hit på lite lördagsmys. Det blir Sanctum och cheescake, det låter väl inte helt fel? Imorgon ska vi alla i familjen ta oss till världens största parkeringsplats för att för första gången se mig bakom ratten helt själv. Kan inte fatta riktigt själv att jag faktiskt får övningsköra, haha.. Men hur det kommer gå återstå att se.. Ha en fin lördagkväll!

LAST WEEKEND





Ni får utsäkta bilderna, mitt fotohumör är inte på topp just nu...

Min helg var verkligen superbra. Vi gjorde inget speciellt, som vanligt känns det som, haha, men jag tycker om det lika mycket ändå! Vi kollade film, spelade The Sims och gjorde ett drömhus vid min drömplats och jag blev fotograf. Gott! Apropå gott gjorde vi mat, som här ovan, korv stroganoff som mot förmodan blev bra, och för att testa våra matlagningskunskaper ännu mer körde vi på pannkakor också. Vi köpte 1,7 kilo godis och åt upp allt, plus en hel del mer, så jag kände att jag rullade mer än tåget hem alltså, haha.. Sedan vann även deras innebandylag serien, så jag fick kolla på en innebandymatch när jag för första gången i mitt liv tyckte det var spännande. Ja, jag hade the best time!

Och vad hände? Efter sjukt tråkiga inlägg och en otroligt dålig uppdatering har jag fått några nya läsare? TACK I ALLA FALL! ♥

Ni får ha en fin helg!
Puss

1619


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Sitter fortfarande i skolan efter en väldigt lugn dag. Efter en ganska lång, men som kändes snabb, mattelektion, filmtittande på svenskan och lite läsning på engelskan har det för en gångs skull varit en skön dag. Det tråkiga är ju då att jag får sitta i skolan i fyra timmar varje torsdag, men om man ska se det från den positiva sidan, så brukar jag få väldigt mycket gjort, och timmarna brukar fara förbi! Jag är på lite dåligt humör trots allt, för det är världens snöhögar ute, igen, efter att ha snöat hur mycket som helst både idag och igår. Känns ju lite så där! Men jag hoppas att jag kommer ner till våren imorgon och tar hem den till tisdag. För imorgon åker jag äntligen ner till Skåne och till världens bästa pojkvän. Har saknat honom!!

Ni får ha det toppen, så hörs vi väl på om en vecka eller nåt! :)
Puss!

EN FET TISDAG


Semlor jag och mormor min gjorde för någon månad sen, gottigott!

Äntligen ser jag ljuset där framme, hoppas jag. Imorgon är sista provet (om man kan kalla det så.. Uppgift då) på den här provhysterin. Jag räknade ut, om jag kan min matte rätt, att det har varit 8 prov på 12 dagar. Ändå ganska mycket, så nu vill jag inte läsa ett enda stycke till i en enda tråkig bok på i alla fall den här veckan, men vad jag vet så har vi inget på ett tag nu. Så jag kan pusta ut, och längta till helgen då jag åker ner till ännu mer vår, hoppas jag, och till en efterlängtad pojkvän. Vi är nämligen lediga på måndag och tisdag, så det är ju perfekt att kunna stanna så länge. Jag hoppas på en världsbra helg, för det känns inte som att jag har levt ett liv på två veckor riktigt, haha, så det blir nog super!

Har även ätit en otroligt god semla idag. Det får man ju faktiskt ta och unna sig när det både är fettisdagen och kvinnodagen. Men en sak har jag undrat över... Heter det fet-tisdagen, eller fettis-dagen? Jag tycker hellre om fet-tisdagen, det symboliserar verkligen en fet tisdag, vilket är gott!

Nu ska jag läsa klart allt om Gustav Vasa och sedan unna mig lite tv-tittande. Att man kan vara så glad för det, haha.. Pusspuss!

LIKE A DREAM


NIKON D90 + 18-200 f/3.5-6.3
Ett år gammal bild, men med lite ny redigering, i brist på andra bilder såklart, haha.

Hej bloggen!
Nu var det ett tag sen igen, fast jag lovade förbättring. Men det har rullat på med allt annat, och med det menar jag skolan. Fyra prov denna veckan, två nästa vecka, så det är ganska mycket nu... Dessutom har jag inte mått så bra de sista veckorna, så jag har verkligen inte känt för att göra någonting direkt. Men jag har varit med Dennis, pluggat som sagt, och äntligen köpt mig ett par nya jeans. Intressant fakta va? Haha jag vet, men det är ändå otroligt för mig, nu när jag hade lite extra cash i fickan ni vet, och så hittade jag de. Göttgött, för det har tagit mig minst 4 månader att hitta några hyfsade. Ja, dessa blev toppen!

Nu ska jag ha en lugn helg med läxböckerna. Wish me luck!
Puss på er! ♥




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer