LITE BLANDAT


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Hallå alla!
Nu har jag kommit hem efter många regniga, men mysiga dagar i Skåne. Dennis följde med mig upp, så än är inte myset slut. Regnet hoppas jag är slut dock, för det vill jag inte ha mer! Jag bara tänker på och längtar till Kreta, men ändå inte.. För jag vet att när vi kommer hem, så är sommaren slut. Det ska förstås bli skönt att komma tillbaka till sina vanor, och till sina kompisar som jag knappt träffat på hela sommaren... Men jag bara tänker på alla nya, svåra kurser som kommer... Jaja, jag får stå ut två år till!

Jag känner mig också jäkligt rastlös på något sätt. Jag har mestadels spenderat mitt lov med Dennis, och det är ju det jag mest vill, men med tanke på att jag jobbade förra året och sånt så känner jag inte att jag har levt "sommaren till fullo", eller vad man säger. Menmen, det handlar väl om att ta det lugnt också förstås. Sen är jag så desperat efter lite pengar. Vill ha så mycket!! Ge mig ett jobb, eller något att fota! Skulle ju vara grymt att starta ett fotoföretag bara på fritiden, men oj vad jag inte skulle ha tid för det... Men ändå, kan inte Gud visa sin fina sida och ge mig lite pengar? Haha, nej jag antar att det inte är så bra....

Ni får ha det så bra i alla fall, så hörs vi väl, någon gång... (Funderar på att sluta blogga. Känner inte alls att det är roligt längre..)

VISA VID VINDENS ÄNGAR


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Det går en vind över vindens ängar,
det fladdrar till i en tyllgardin.
Och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin.
Det går en flicka i aspelunden,
jag har ett gulnat fotografi.
Med åren blev hon en dröm, en saga,
en ensam vandrares sympati.

Nog den finaste sommaråten, enligt mig.

SKÅNE!




NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 4

Nu åker jag till Skåne till Dennis och hoppas på att få stanna där i nästan två veckor. Hoppas ni har det bra här hemma, och förhoppningsvis blir det inte tomt här på bloggen. Kanske kommer upp något tidsinställt. Vem vet.. Puss!

EN VISS VERONICA



Tjingeling!
Ska strax sätta på mig gummistövlarna och ta paraplyet i min hand för att bege mig ut i regnet. Känns inte allt för kul att åka in till stan i ett riktigt skitväder, men vad ska man göra... Det är ju trots allt VERONICA MAGGIO på Stora torget idag. Grymt ska det bli! Speciellt med fina Felicia som jag inte umgåtts med på nästan ett år. Så jag känner nog att jag måste till stan ändå.

Ni får ha en bra torsdag! Speciellt boråsare som förhoppningsvis också ska dit (eller inte, kommer bli tjockt med människor...) !  

SAME BUT DIFFERENT




NIKON D90 + 50 mm f/1.8

I brist på annat var jag ute och fotade lite igår. Kände att jag behövde komma ut efter att ha spelat The Sims hela dagen (men man blir ju så fast!!). Det blev inte vidare många bilder, och även om blombilden ovanför är helt vanlig, så tycker jag ändå om den. Eftersom det är lila blommor och det är en såpass stark färg så lyser den ju igenom på alla tre bilderna, vilket gör att det faktiskt inte ser så onaturligt ut med de tre olika redigeringarna. Somrigt och härligt! Den sista är nog ändå min favorit :)

BRA DAG!





NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Ni får ursäkta för vissa bilder. Jag har faktiskt två anledningar till varför de ser ut som de gör: 1. Min kamera var trasig och jag kunde inte alltid ändra några inställningar... 2. Jag hade 50 mm... Men detta är i alla fall några bilder från när vi var på fina Ven. De här är ifrån en gammal kyrka vi besökte!

Min dag har varit bra! Ja, det ordet betyder ju inte direkt mycket förstås, men det är ändå ett så himla vanligt ord. Men i alla fall, vi, familjen var i stan för att kolla badkläder (från början då...) till den resterande delen av familjen. Sjääääälvklart blev det mer än så. Stadium, som de skulle till har ju mer än bara så. Träningskläder, skor, vardagskläder, ja you name it. Så för mig blev det ett par finfina svart/rosa Adidasbyxor som jag längtat efter länge! Himla bra när man ska träna på hösten. Och vad resten handlade orkar jag inte ens rabbla upp (hur intressant är det för er förresten????). Köpte även ett helt vanligt normalbrett brunt skärp, som jag också länge letat efter. Det som var perfekt var reapriset - 20 kr! Sjukt bra!!

Jag känner mig också lite stolt över att mamma tvingade ut mig för lite joggning. Vi gick första biten, men sen jäklar sprang vi hela vägen hem! Även om sträckan inte  var den längsta, så är jag stolt över att jag faktiskt klarade det, med håll! Om det blir mer eller om jag håller mig till powerwalking återstår att se...

Ni får ha en fin söndagskväll!
Pusspuss på er trogna läsare av min superspännande blogg! Fortsättning följer!

DANNY






NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

20110707


Okej, det här är väl första gången sedan i november jag har tagit ett kort på mig själv seriöst med kameran. Men här är jag i alla fall!

Ska nu ta bussen till stan där jag ska möta upp min fina Sabiha för lite Danny och torsdagskväll! Jag ska ta med henne överallt för att leta upp ett par shorts (nu är det panik), så jag hoppas det går vägen! Ni får ha en fin torsdag!
Puss

ALL GOOD THINGS COME TO AN END



En bild från Liseberg med hjärtat för en vecka sen (jag ser verkligen drogad ut, men efter närmare 40 försök om att få en bra bild (där alla utom en blev riktigt misslyckade (halva jag syns, suddiga, Dennis ser riktigt förkyld ut och allt var det var)), så fick vi nöja oss med den här! Och sen lilla jag på midsommar!

Att två veckor och två dagar kan gå så otroligt fort... Jag minns det som igår (ja, nu låter det som det har gått flera år, haha...) när jag stod i ösregnet med mitt trasiga paraply och gummistövlarna på fötterna och ivrigt väntade på att han skulle komma. Sjukt vad tiden går fort när man har roligt, för det har vi haft! Hade verkligen två supermysiga veckor. Så tack min finaste Dennis!

Efter lite (mycket faktiskt...) städning i mitt rum, så är jag redo att sova ensam efter 16 nätter. Ska bli rätt skönt att kunna sträcka på sig också, hehe. Något positivt får man ju ta och hitta! Tacka gud att han laddade ner The Sims 3, med alla expansionspaket, så jag kan ta och spela nu när jag har tråkigt i väntan på att jag ska till soliga Skåne nästa fredag. För längre än så kan jag inte vara utan honom. ♥

FÖRSTA TORSDAGSKVÄLLEN!








NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Hallå!
Lite bilder ifrån i torsdags när September var i stan, vilket var himla kul! Torsdagskvällarna i Borås är verkligen då alla träffas, både nya och gamla vänner och det är det som gör allt så bra. Plus lite bra musik också! 
   Vi kom in vid klockan sex, och eftersom vi inte hann äta hemma bestämde vi oss för att äta i stan. Haha, vi gick runt och kollade alla goda resturanger, men såklart var det fullbokat överallt. Som tur var fanns det ändå plats på en god kinaresturang, och hjärtat mitt bjöd mig! ♥ 
   Stackars Dennis fick ju trängas med mig längst fram för att jag skulle få bra bilder. En del blev brusiga (trots det låga ISO:t..), och vissa blev väldigt oskarpa (långa slutartider..), haha ja, så ni får stå ut med detta. Det var ju ett tag sen, så detta var uppvärmningen. Hoppas på lite bättre bilder nästa vecka istället! :) 

Ni får ha en superbra lördag! 




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer