SLEEPY CATS
NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Även om jag verkligen var allergisk den mesta delen jag var hos Dennis, så kunde man inte undgå hans otroligt keliga katter. Ja, eller det var ju då inte jag som ville vara med dem, utan vart man än går, så följer de nästan alltid med, så hade jag något val, haha? Men så låg de så gulligt och sov en dag, och jag fattade ju att de skulle vakna om jag gick och hämtade kameran. Självklart gjorde de det och jag fick inte de bilder jag hade hoppats på, men ändå något... Haha, och sista är ju bara för snygg alltså. Komponering eller ljus är det inte frågan om här, utan bara att Sotis inte ser så road ut, medan Sötis gör det. (Och ja, Sotis och Sötis, fint va? (Nej jag mobbar inte dina katter Dennis, jag tycker Liam gjorde utmärkta namnval, haha! ;D)

Lite nyttHar nu suttit och pysslat ihop lite nytt här på min tråkiga blogg. Även om det inte ser så mycket ut för världen så ansträngde jag mig faktiskt lite, haha. Har ju inte gjort så mycket på själva content eller side mer än att ändra, men eftersom allt blev vitt blev det ju ändå ganska stor förändring, och det är det jag vill med nytt, alltid. Och detta ska då förhoppningsvis leda till attJAG, INSPIRATIONEN OCH BLOGGEN blir sitt rätta jag igen. Men jag tycker i alla fall att det mörka försvann (nehe, konstigt när allt är vitt...), vilket var det viktigaste nu när våren snart kommer. Eller hur? Nu jäklar!

GIVE ME SOME INSPIRATION!


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Jag vill mer än något annat att jag ska få lite inspiration nu. När jag tittar ut på det superfina vädret ned klarblå himmel och vitt på marken finner jag ingenting. När jag tittar runt omkring mig ser jag bara rum efter rum med bara ännu fler möbler och väggar. När jag försöker tänka är det svart. Självklart längtar jag till våren när man kan gå ut och fota lite mer. Jag har ju alltid varit en som älskar att fota naturen. Men jag vill ju även utvecklas som porträttfotograf. Så känner ni någon som vill bli fotad.... Haha, nej jag skojar bara. Eller nej, det gör jag nog inte. Jag vill fota allt som kommer i min närhet, det är sån jag är. Men ja, det har tagit stopp nu. Jag ska gå och kolla vart min hjärna har tagit vägen, så kommer jag tillbaka sen. För jag vill inte sluta, inte alls!!

FEST, OCH LITE ANNAT

NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 + SB-600

Ja detta var ett urval från alla bilder jag tog på festen i lördags. Jag blev ju då tillfrågad att ta lite kort, så det gjorde jag. Så förutom att jag gick runt och i stort sett dansade med min kamera var det ganska kul. Dennis kom till mig i fredags och vi hade en bra helg, tills han skulle hem.. Jag visste inte vad jag skulle göra på mitt lov, och tråkigt nog gick han i skolan, men på söndagskvällen kom jag på att jag faktiskt ville följa med honom hem. Så jag gjorde det. Lite spontant så där. Men jag stannade till igår, och då tog han även ledigt, så det var toppen! Kändes lite vuxet att vänta på att han skulle komma hem och vi skulle planera massor och sånt, men haha ja, det gick ju bra! Men dagarna var underbara, som vanligt! ♥

Nu är jag i alla fall hemma, och har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra resten av veckan, är helt förvirrad. Jag brukar alltid ha massor planerat och hatar att ta dagen som den kommer, men det är väl det jag får ta och göra helt enkelt. Ska i alla fall iväg och träna lite sen, känner att jag behöver komma ikapp lite nu efter att ha missat en vecka (plötsligt går utvecklingen i gruppen fortare än någonsin! Är superglad över det!!).

Tänkte att nu när jag faktiskt inte har så mycket för mig kan jag ju ta och blogga lite mer. Har lite bilder på lager, så vi får väl se vad som händer. :)
Take care!

ALL I NEED


I LOVE YOU.

Då jag har försökt att inte fokusera på plugg idag har jag nästan bara ägnat mig åt att kolla alla blogginlägg jag missat, vilket då resulterar i cirka 850 stycken. Så nu har jag ungefär gått igenom hälften, och det tog mig flera timmar. Oh herregud säger jag bara... Jag försöker skaffa mig lite inspiration, och tro mig. Hur mycket jag än vill fotografera, så blir det inte direkt någon framgång. Jag måste hitta lite tankar i mig! Vad ska man fota i detta väder till exempel? Ja, jag hoppas på lite bättre väder snart så jag kan bli mer aktiv på bloggen plus att jag vill känna lyckan av att fota igen. Hoppas att lite kommer på lördag då jag och Dennis ska på ett litet (eller nej, ganska stort I suppose) partaj jag ska fota på. Längtar så jag spricker till helgen!!

GIVING UP


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Jag orkar inte mer bloggande nu faktiskt. Inte på ett tag i alla fall. Känner att fotograferingen har lagts åt sidan och det har även bloggen. Den enda vardagen förutom fredagar jag har ledigt på är tisdagar, och det är när jag kommer hem sent och måste oftast plugga. Helgerna förstås, visst, men jag vet inte riktigt... Känns inte som att någon uppmuntrar mig till att fortsätta heller, så jag slutar med det på ett tag. Det har ju trots allt varit tyst på alla hörn här i nästan två veckor. Har gjort en himla massor i alla fall. Myst med mina fem superfina tjejer idag, med våffelfrukost hos Lina och film då vi inte hade lektion förrän 13.20, härligt! Var även hos Dennis förra veckan, och jag längtar ihjäl mig till nästa vecka när han kommer hit!

Hoppas att alla har det kanon, och ha en fin helg! För min del innebär det tävling, träning och plugg!  Pusspuss! ♥
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer