Fotoshoot

Ja, då var man hemma efter en fotoshoot. (kommer inte ihåg vad det heter på svenska, haha!) Det var väldigt roligt och sminket och allting sånt blev toppen! Vi fick ju först då bli sminkade, sen fixade vi håret själva och efter det fick vi alla gå in i ett rum och se varandra bli fotade. Först blev man fotad med en spegel, ni vet säkert vad det är flr några bilder. Sen bakom en vit bakrund och sedan mot en svart där man fick mer närbilder och fläkt m.m. Jag köpte aldrig några bilder för att jag fick inte först, men sen fick jag i alla fall. Men då sa mamma att jag skulle få de pengarna till bilderna till någonting annat istället. Det var ett svårt val, men man får ju prioritera som pappa alltid säger. Det var riktigt coolt att faktiskt få känna sig som en modell för en stund. Man brukar ju som sagt inte alltid bli fotad sdär.

När jag kom hem tyckte mamma att sminket var så bra och att jag var så fin i det, så vi bestämde oss för att gå ut och ta lite egna bilder nu när det var så fint väder och allt.  De blev ganska bra faktiskt, om man bortser ifrån att jag inte har en systemkamera, inte är en riktig modell och mamma inte är någon riktig fotograf. Men allting kan inte vara perfekt. Men som sagt, det blev toppen det med!

Nu måste jag gå och plugga, har nämligen kemi-prov imorgon som jag inte kan ett dugg på.
Ciao!
/J






Ja, min skolavslutningsklänning om ni inte har förstått det. Gillar den sjukt mycket!

Att stå framför kameran en dag.

Har precis duschat och satt på mig några av mina nya plagg. Ska nämligen till en modellstudio eller vad man ska säga idag med Sabiha. I Borås är den, så det ska bli väldigt kul. Synd att jag bara inte är van vid sånthär och det förmodligen inte kommer gå så bra - det är u oftast jag som är bakom kameran. Haha, och jag har ändå inte råd att köpa bilderna, men ni kanske får se någonting ändå, för jag tar med mig min kamera.

PS. vädret är bäst just nu!

Ha en fortsatt bra söndag!
/J

Me, myself and I



i don't give a shit about you, but still i love you so.



En slags tjejkväll

Gårdagen var minst lika bra som idag! Eftersom jag och Mikaela hade simmat klädsim på idrott&hälsan före vi skulle ner till ICA så var våra väskor väldigt tunga, så det tog dubbelt så lång tid, och på grund av det var det väldigt nära att vi missade bussen. Sen var det ju vägen hem till Nathalie som var sjukt jobbig också, för då hade vi ju ännu mer att bära på, så det var en stor lättnad att få komma hem till Nathalie och lämna väskan för några timmar.  Vi började nästan grilla direkt när vi kom dit. Jag hade lagt på tändvätska, ganska mycket. Men sen häller Nathalie på ännu mer för att elden ska bli större, och då blev den ju nästan som en majbrasa. Haha, nemen det blev väldigt stor eld i alla fall. Och hon går hotell, resturang den tjejen. Haha, men hamburgarna var goda och vi hade en trevlig stund. Jag satt och läste högt i ungefär 20 minuter för Mikaela & Erika i min bok: "Syskonkärlek" som jag har fått låna av Fia. Åh, den är riktigt bra! Bara slukar boken och hoppas att kunna få läsa resten av Kataria von Bredow's böcker också snart. Så det är ett tips om ni är ute efter bra böcker!

Vi kollade på Talang, och de som jag ville gå vidare gick det. Jag tycker det är så tråkigt och uråldrigt med folk som sjunger hela tiden. Visst, det är också en talang, men det finns faktiskt ett program som heter Idol för det. Så det var bara bra att det var en liten pianist och en bra trollkarl som gick vidare. Men efter att vi hade kollat på det kollade vi på en film, ganska bra. Vi alla åkte hem vid fem över tolv. Det är alltid lika roligt att vara med er, tjejer!




Mums! Eller då var det gott, inte nu när man har proppat i sig lite grillad kycklingfilé, pommes och sallad. Nej, inte nu.




Höhöhöhö.

Götet med S, M & S

Idag har det varit en toppendag i Göteborg! Även om vi var inne mestadels så kände man solen skina in genom fönsterna och det var ett härligt sommarväder! Det är nog först nu jag känner att det verkligen har blivit sommar - med tanke på dagarna som bara rusar förbi en också, för det är ju faktiskt redan 30 maj och redan ett år sedan jag och mina vänner åkte till Liseberg. Det var också superroligt och vi hade ju tänkt göra om det iår, men jag tror inte att det blir så. Men i alla fall, jag köpte faktiskt en blå/vit randig klänning att ha på mig till skolavslutningen. Inte alls vad jag tänkt mig, men den var så fin, så det var ett självklart val. 400 spänn på Monki. Sen köpte jag även en zebra-randig tunika på H&M, även en helt vanlig vit oversize t-shirt, strumpbyxor och den snygga ringen jag har velat ha jättelänge. Visst, den fanns fortfarade inte i min storlkek, men jag får bara ha den på ett annat finger i stället. Haha! Sen tror jag inte jag köpte mer, förutom mat och glass då såklart. Jag har kommit på att jag har ätit hamburgare varje dag sen i torsdags, plus två gånger pommes idag. Det är verkligen inte bra, men i sommar har jag bestämt mig för att äta mer jordbuggar istället för godis, för det är minst lika gott. Eller frukt i största allmänhet faktiskt. Av någon anledning känner man sig så mycket fräschare också. 

Ikväll hade jag inte tänkt göra någonting speciellt. Orkar inte, faskt egentligen vill jag gärna hitta på någonting, men vad vet jag inte. Hela familjen ska till några kompisar här i Hillared, men jag orkar inte följa med, vad ska jag göra där liksom? Aja, blir väl säkert en film och godis. Nej, vi har ju jordgubbar i kylen! Haha, toppen!

Nu kommer lite bilder och sen skriver jag om gårdagen. Tack för dagen, tjejer!


Hihi, gullungar! Och Monki's omklädningsrum är så jäkla coola! Haha!


Vi hade ingenstans att äta våran mat, så vi fick sätta oss i en trappa mitt i Nordstan, great.

Det är ett himla konstigt väder ute

Är det någon mer än jag som känner mig väldigt obekväm med vädret? Eller det känns fel att skriva obekväm, men ja, vdret är konstigt i alla fall. Innan åskade det och var jätteblåsigt, nu är det blått på himlen, men det regnar. Eller nej, för 20 sekunder sen när jag tittade ut, då regnade det, men inte längre. Haha, herregud! Kan det inte bara vara 25 grader och sol istället? Hade varit toppen! Jag kommer ihåg för ja, nästan precis på dagen ett år sedan när jag, Mikaela, Nathalie och Erika grillade hemma hos Nathalie. Det var toppen och då var det verkigen UNDERBART väder. Nej, det var till och med 9 maj förra året! Iförsig var det fint här i början av maj också, men det kan väl vara ännu bättre nu då? Åh, bara det är fint väder på skolavslutningen, då är jag glad!

Idag har det varit en väldigt slapp dag. Vi fick strunta i MT8:an för att våran lärare inte var här. Den långa håltimmen och sedan slapp språkval. Härligt! Iförsig var det ju matte och engelska innan det med, men de lektionerna gick väldigt fort. Snart blir det träning för hela slanten och det är även sista gången innan sommaren, men vi har bestämt att vi ska träffas i sommar hela gänget och hitta på saker och sånt, vilket lär bli jättekul eftersom man inte brukar umgås med så många i gymnastikgruppen på fritiden. Däremot så kommer Amanda och Stina hit nästa vecka och sover här. Hoppas det är fint väder så man kan åka till Såken och kanske bada eller något. man får väl som sagt be väderguden det. 

Jaja, nu ska jag ta och plugga lite innan jag åker. 
Puss, take care!
/Jennifer 


Min Felicia och jag!

Never back down

Bilder från helgen!


Felice, Evelina och Linnéa




Sara!


Amanda.


Haha, vi sov lite här och var.


Haha, Lukas gillade inte att Carolina gick runt med silvertejp och andra saker, så han tog tejpen. (Carolina ville väl göra något på natten. Haha,)


Vi fick ju somagt tårta för att Linnéa och Stina hade fyllt år, eller Stina fyllde ju till och med år på söndagen.


Underbar helg! Har många videoklipp med, men de kanske jag lägger ut någon annan gång. Hinner inte nu.

Jag finns här, Carolina!

Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag nu, och jag har egentligen inte tid nu heller, sitter nämligen i skolan med ett SO arbete om judarna just nu. Men jag har faktiskt en sak att berätta; Gymnastiken var inte alls rolig igår. När jag kom in i salen, 30 minuter senare än de andra sitter de där med tårar i ögonen och helt tysta. Jag förstår inte vad som har hänt tills de säger "Carolina". Då berättar Lukas att det var hon och hennes pappa som var med om en krock med en buss igår. (Stod på förstasidan i BT igår) Hennes pappa dog, men hon ligger nersövd efter en operation på hennes ben. gud, jag blev helt ställd. Varför just hon? Jag skulle aldrig kunna leva mig in i hur hon känner. Gud, att ha ens pappa död, då vet inte jag vad jag skulle göra om det hände mig. Tur att hon har sin mamma och att hon överlevde i alla fall. Gud, jag finns här Carolina! På grund av de kom Saras mamma med fika till oss och vi satt där allihopa och fikade och pratade. Vissa tränade en stund, oc hdet gjorde jag med. Jag skulle inte kunna sitta där i ungefär en timme och bara tänka på hur hemskt det var. Jag hade stor sorg inom mig, men jag ville inte tänka på det för att göra saken ännu värre, så jag tränade en stund i stället. Men självklart tänkte jag på det hela tiden.

Michaela sa att vi kunde samla in pengar till henne och köpa någonting eftersom Carolina ville samla in pengar till tränarna, och då tyckte vi att det var bättre att ge någonting fint till henne plus några små meddelanden som vi ska skriva på torsdag. Då är det även sista gången vi har gymnastik innan hösten. Det ska bli både skönt och tråkigt faktiskt. Jag älskar ju sporten och vill inte sluta, men det är också väldigt skönt att kunna komma hem och inte behöva oroa sig för att åka in till stan och va helt slut på kvällen när man kommer hem, så det finns både plus och minus.

Jaja, nu ska jag fortsätta på min uppsats. Lägger in bilder på lägret senare idag, promiss!
/J

HELGEN!

Helgen var somsagt underbar och riktigt rolig! Jag kom väl dit till gymnastiken vid två på lördagen och vi fick vänta till tre ungefär innan vi kunde värma upp, för nästan inga var där så tidigt. Men vi värmde upp och bestämde att vi skulle  träna till halv sju, och det var ju ganska länge så man såg ju verkligen på alla att de inte orkade mer, men vi körde ändå. Sen vid halv sju beställde vi mat på MAX och Mc Donald's så det vasr gött. Då kollade vi även på "Stick it" som är en riktigt bra gymnastikfilm! Efter det, vid tio/halv elva så tränade vi till halv ett ungefär. Sen kollade vi på Vårcupen filmer och Antons & Eriks dåliga Pockemon film. Haha, de är för goa! När vi hade sett på dem så fixade vi sängarna och sånt. Vissa sov på tjockmattor, men jag tänkte att det skulle vara sjukt jobbigt för ryggen, så jag tog med mig en uppblåsbar dubbelsäng som jag och Amanda sov på. Senare kom Stina, men det var först vid sju/åtta på morgonen.

Eftersom Stina fyllde år på söndagen tänkte Amanda att vi skjulle spruta grädde och rita i hennes ansikte, men eftersom hon såg både grädden och spritpennan, så gick det inte så bra. Vi hade ställt klockan på halv fem, men Stina sov ingenting och jag blev trött så det blev inte bra. Visst, vissa var uppe hela natten ute vid sofforna m.m. men jag sov, för jag tänkte att jag skulle bli så trött när vi skulle träna vid halv elva på morgonen igen. Och det gjorde vi, från elva till halv ett, då vi åt tårta eftersom Stina då fyllde år och Linnéa hade fyllt år på fredagen, och det var gott! Sen stack vissa hem, men jag var en av de som tränade ännu lite längre. Jag åkte hem vid halv tre och jag kände verkligen att jag lärde mig mycket under det dygnet. Handvolt-volt på airtruck, bättre handvolter, bättre flickis, klarade även sträckt-halv, vilket jag är väldigt glad för! Jag ska klara rondat-flickis innan det blir jul, det ska jag fan!

Tack för allt!

(Jag lägger in bilder snart, datorn gillar inte mig just nu.)

Underbar helg!

Har varit en underbar och rolig helg på gymnastiklägret med hela gänget. Jag skriver mer om det imorgon då jag även lägger ut lite bilder och filmer. Måste plugga till ett spanskaprov imorgon, så jag hinner inte nu.

/J

It's too much green to feel blue








Vissa av bilderna är lite överexponerade, men det tänker ni inte på, eller hur? Haha, speciellt den första.

Mysig dag på stan.

Hallå!

Stan med Felicia och Julia idag, och det var väldigt trevligt. Först så åkte jag och Julia in med bussen efter att hon sov hos mig i natt. Mysigt! Och på bussen, nästan precis inne i Borås, så ser vi ja, kanske fyra/fem män gå på bussen i en himla fart. De rusade bak i bussen och vi undrade nog alla vad de höll på med. Sen hör vi dem säga: "Bak med händerna" och de sätter på en kille handbojjor, eller ja det var flera killar de satte på handbojjor p, kanske fyra/fem stycken. Sen rusar de i en väldans fart ut igen. Alla började prata om det och blev nog lika förvånad och rädd som jag. Gud, ush! Säkert några knarklangare av något slag. Men det roliga var ju att det var några killar som hade hoppat på i Limmared, hörde jag en säga och sedan var det en annan som hoppade på någon annanstans, men han blev gripen också. Men de kanske inte bara ville märka misstänksamma när de "hörde ihop", eller jag vet inte.

När vi kom in träffade vi massor med folk, Erika, Emma, Amanda, Anna, Josefin, Mikaela, Nathalie, Becka och Hanna och kanske några mer. Det var trevligt. Felicia mötte vi upp sen eftersom hon åkte med sin bror in. Jag hittade en persikofärgad tröja på Gina och sen köpte jag bara lite godis. Hittade även en klänning jag förmodligen ska köpa till skolavslutningen, men det lär bli på lördag nästa vecka när det bär av till Götet somsagt. Hittade även lite annat jag ska köpa då. Längtar verkligen! Sen fikade vi på Viskan idag igen. En stor bulle och te blev det idag igen, men hur kan man motstå någonting som är så gott?

Vi åkte hem vid fem, och när jag kom hem klippte jag gräset. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt, men det lät, det vibererade i mina händer, de blev helt konstiga, och jag blev utmattad. Haha, märks att jag inte har gjort det innan va? Jaja, man kan ju inte vara bäst på allting här i livet. Eller ja, nu lät det som att jag är värsta skrytaren, men jag menade inte att jag är bäst på allt heller, eller ja, ni förstår. Haha, jag är så snurrig och komplicerar in allting hela tiden!  

Aja, tänkte ha visat er allting jag har tänkt köpa och sånt, men nehe, så finns det inte på H&M's hemsida, ni får antagligen vänta till nästa lördag då jag ska visa er en himlans massa kläder! Nu måste jag packa klart; gymnastikläger imorgon. Riktigt roligt faktiskt!

Tack för dagen, tjejer!
/J


Mums!


Hahah, riktigt gulligt!

Stan med mina älskade tjejer!

Dagen spenderades med två sötnosar, Nathalie och Mikaela. Vi åkte in till stan och fikade på Viskan vid tolv ungefär och det var jättemysigt! VJag åt en kanelbulle och tog te till såklar.t Jag har faktiskt aldrig varit och fikat där tidigare, vilket är väldigt konstigt, men det var verkligen jättemysigt. Fint också! Haha, låter det som att jag är imponerad eller vad? Vi satt aldrig ute, för då tyckte vi det var lite kallt, men efter att vi kom ut ifrån caféet, så var alla uteplatser upptagna och solen sken riktigt varmt faktiskt. Härligt!

Sen gick vi och fotade lite, men eftersom alla blommor på träden redan hade vissnat, så blev det inte så mycket. Men om man inte har något annat för sig och man har ett fritidskort, så hindrar ju inte det en titt på stan? Vi åkte hem vid halv tre och det strulade lite med bussen, riktigt konstigt detdär! Men bussen åkte aldrig i i Hillared, så pappa fick hämta oss nästan i Lockryd istället. Nära klagomål där faktiskt. Jag har klagat på dem tidigare, och de har faktiskt skärpt sig då, vilket är en himla tur! Men ja, man får väl hoppas att det bara händer en gång.

Imorgon blir det marknad i Borås med Felicia och Julia, vilket ska bli väldigt roligt. Hade för mig att vårmarknaden alltid hålls lite tidigare, men där hade jag väl visst fel. Vi kommer väl säkert fika imorgon igen, men det gör ingenting för mig, fika är ju så gott! Det är egentligen ganska mysigt att gå på marknaden, förutom att det nästan aldrig finns något att köpa där. Eller det gör det aldrig. Men ibland kand et ju finnas marknads-rea i affärerna, konstigt, men så är det, och det är härligt det! Haha, reor är alltid bra!

Nej, nu ska jag gå och hjälpa mamma med att måla lite. - Tjäna in lite mer pengar till Götet nästa vecka med Sabiha, Sofia och Mikaela, nice, nice!

Tack för dagen, tjejor!
/J






Hjärtat!




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer