allt går som man vill egentligen

haeluu ;)
det var något nytt ;D

är med mikaela&linnéa idag och om allt går som det vill, ska dom sova hos maaj idag :D
asskoj!


jaja, vi ska nog gå ut till stadsparken nu eller något. dom har lovat mig att jag ska få ta kort på massa söta blommor där ;)
okej, jag är barnslig, men inte lika barnslig som alla "cp" massa emoooooos :D :D daaah!
okej, jag är fjortis, men emosarna är ännu mer fjortis. fyfan vad jag hatar dom :(

jaja, vi ska gå nu.
jag älskar dom och er och vi hörs ;)
/jeniiifööööör

free from school

yeaH!
är hemma ifrån skolan idag. är inte sjuk, har inte ansökt om ledighet och jag skolkar inte. nej, vi har ledigt idag. typ dagsverket. vi skulle samla in 150/ kr per elev. anmtingen kunde man göra det hemma, eller idag i skolan. så det är ingen som direkt "är i skolan" idag utav högstadiet. men jag hjälpte till här hemma lite, så jag fick vara ledig. sen är vi lediga nästa onsdag med, och förstås torsdsag &fredag. så det är riktigt goa veckor detta (:
appropå goa är det väldigt gött väder ute! såg i BT idag att det skulle bli uppåt 25 grader i morgon, eller ja, lite mulet, men ändå. om jag inte såg fel på färgerna så, eftersom det var nästan två färger som såg likadana ut. äsh! ni fattar inte ändå xD

ska på gymnastik idag med. sista gången. vet inte om jag ska flytta upp en grupp, eller vara kvar med dessa små goa tjejer. ja, åldern är väl lite fel men.. de flesta går nämligen i tvåan & trean. det är väl bara linnéa som går i sexan och hennes kompis amanda som är lite av de äldre. så ja, det vore ju kul att få flytta upp med lite högre också eftersom den tiden jag skulle haft inte gick för det var för "tätt in på skolan" eller ja. tiden räckte inte till precis efter skolan. så vi får se hur det blir :)

idag vaknade jag utav att pasmus grät och tjöt som en illegal tupp. han typ ; nej, nej, buhuhuhuhu!!!
det var någon jävel som hade snott hans cykel. under natten då antar jag. jag måste säga att det kanske inte var världens billigaste heller. men som tur är så är det bara han i hillared som har en sån cykel. så om jag hittar den, då tar jag hem den till honom. lätt! vafan vilka idioter! gud vad arg jag blir på sånna!


ja, nu ska jag nog ta och gå in i duschen, ska in till stan vid tjugo över tre.  :)

cya!
/jeniiiiiföööööör

min lilla blogg (:

tjoooo gubbar&gummor!

jag vet att jag inte har skrivit på säkert tusen år. men jag ska försöka börja med det igen. jag tycker själv attj ag har haft väldigt mycket att göra de sista dagarna och veckorna. så jag har inte hubbit göra någonting känns det som ;]
 
kan ju börja med att vi hade disco i lördags. okej, kanske inte världens roligaste disco för de som kom, men för oss, 7g var det förjävla skoj, tyckte iallafall jag och det är  huvudsaken, tycker jag ;)

i fredags åkte jag och mikaela in till stan efter skolan. hon köpte en tröja och ett par skor. kah köpte en glass eftersom jag är så jävla pank! 50 spänn har jag. yippiiie ;D
ja, jag får nog ingen månadspeng denna månaden heller, fick grejer för 2000 kronor förra veckan xD

vädret är ju förhärligt nu med!
jag bara längtar till sommaren! visst, det är 20 grader ute nu med, men nu får man bara vårkänslor, men inga sommarkänslor eftersom det inte är sommar än xD

hoppat studsmatta typ hela tiden med, älskar den! <3
haha, ja, jag har egentligen ingenting mer att skriva, skriver antagligen på onsdag, ska vara med sandra imorgon. :)

teija fyller år idag med, 16 år, grattis! saknar dig här i hillared, <3

puss&pill i maggropen, nu stänger vi dagboken ;)
okej, den kanske inte är riktigt sån, men då har jag iaf inte gjort fel, bara en variant som våran idrottslärare säger ;)

/jennifer

idioter!

jag måste skriva, att jag blir så himla trött på människor som tror dom är något. sånna som tar kläder och utséende istället för personlighet och insidan på hur en äkta kompis ska vara, visst, det första intrycket är väl utséendet, men man ska inte döma en bara för det. jag vet, bara för att man har ett fult klädesplagg en dag som man själv tycker om. varför ska andra behöva prata skit om det då? " åh, shiet, kolla den tröjan, vafan har hon på sig!? hur kan hon gå så!?" det är så hiiiiimla jobbigt. visst, jag kan inte säga att jag är särskillt perfekt och säga att jag är perfekt om att jag aldrig pratar skit. men vad jag menar är bara att alla ska få gå hur dom vill. alla ska få känna att odm är värda någonting, istället för bara en massor med skit. det är jättedåligt, och jag tycker bara att alla borde skärpa sig! sluta upp med att döma och snacka skit. sluta, snälla! för förr eller senare kommer det komma fram. och då lär det inte bli roligt.

luckily like hell!

hej, måste berätta en sak :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vi köpte trisslotter igår när vi var och handlade. jamen vi brukar aldrig få tur med oss, men vi chansade.
jag skrapade en, mamma skrapade en och pappa skrapade en,pasmus var inte med, så han fick ingen ;)

i pappas, så får vi två stycken 1.000000. han skrapar den nästsista "klövern" och han får en till 1.000000. och vi vann! fyfan!!!!!! EN JÄVLA MILJON! FYFAN VAD JAG BLEV GLAD! ASSÅ JAG KAN INTE FATTA DET SJÄLV.  JAG ÄR HELT CHOCKAD. FYFAN VAD JAG BLEV GLAD!!!!!!!!!!!! 

vi ska antagligen flytta in till borås, men vi vet ingenting än. men jag hoppas det. fast då får jag förstås inte träffa mina vänner och sånt. vi ska åka utomlands snart, i sommar med. och det kommer bli sååå roligt eftersom jag aldrig varit utomlands. gud vad jag är glad :'D


ha det förjävla bäst!
men ingen kan ha det bätrre än mig justnu! :')
/jennifer

image18
april,april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill (a)
första april idag, remember? (:JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer