SECOND FEMALE

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8 + SB-600
Har glömt att visa min nya, helt underbara klänning från Second Female. Eller ja, jag är ju trots allt ingen modebloggare, men varför inte? Tänkte ha den på skolavslutning och diverse bröllop i sommar-höst. Marvellous!

MY DAD

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Ville bara säga att jag älskar dig pappa, trots att vi är alldeles för lika när det gäller envishet, alltid ha rätt, ha ett och ha ett jäkla temperament... Kanske därför vi inte alltid går ihop, men du är fortfarande den bästa pappan man kan ha! ♥

LIEBESKIND

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + SB-600
Titta vad jag fick med mig hem från stan idag! Plånboken jag spanat in i två månader är nu min, och det känns himla bra efter att ha haft en "Louis Vuitton" (Turkiet 09, hahah!) i nästan tre år nu. Riktigt fin färg också. Kommer från det tyska märket Liebeskind, och har även sett att de gör snygga bälten och väskor. Kul med lite nya, okända märken!

ALL RED

NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Kreta, 2011

BRA AFFÄRER

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
En nästan ett år gammal bild, och gud så härligt med blommor!!

Idag har jag tjänat goa pengar, om man tänker på att jag inte gjort någonting alls. Eller jo, jag har lagt ut en annons på Blocket och tagit ned studsmattan. Jag sålde min gamla tvärflöjt (jag har ju en ny!) och jag & Rasmus sålde studsmattan. Dessutom fick pappa sålt min cykel, så jag tjänar 1100 :- på allt, vilket känns väldigt kul. (Jag hade till exempel tänkt slänga tvärflöjten, hehe). Tänkte köpa mig en ny plånbok för pengarna då jag är i stort behov av det, och jag vet exakt vilken! Så ett tips; är du i behov av pengar är det alltid bra att sälja lite saker, för det finns alltid någon som vill ha det, hehe!
Hade en supermysig kväll igår. Vi lagade tacos, åt massa godis, tårta (längesedan jag var så mätt!), pratade, sjöng som in i bomben, spelade lite kort och hade det allmänt bra! Tack tjejer! ♥

GLAD PÅSK

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Wiho! Tänkte bara önska er en glad påsk, och hoppas att den blir fin! Jag och Viktoria ska åka till Jennie sen, så vi ska ha en liten tjejkväll där. Får väl se vad som händer, men spenderar man den med vänner blir det alltid bra :)
Kramar!

EN NYSTART

Iphonen via Instagram
Mycket iPhonebilder här nu, men har inte tagit tummen ur och fotat med kameran... Får bli bättre på det i fortsättningen!
Så otroligt mycket man har i ett hus, om man tänker efter. Vi har ju två helt fulla vindar (eller snarare hade), och jag är en som sparar på allt, men jag har faktiskt  försökt slänga väldigt mycket idag. Framsteg, Jennifer! Så nu känns mitt rum väldigt tomt, men samtidigt så himla rent. Innan var det grejer överallt kändes det som, fast allt var städat. Får försöka inte slänga upp så mycket grejer i nya rummet sen. Stilrent ska det vara!
Tog även en springtur innan. Har inte hunnit träna mycket alls på nästan två veckor (skolan, ni vet), så det kändes gött! Tur att jag inte var ute nu bara, för nu snöar det för fullt. Aprilväder när det är som bäst!
Det är även en speciell dag idag. Eller skulle varit, rättare sagt. Idag skulle det blivit två år. Jag kommer ihåg exakt hur allt var för två år sedan, den 6e april 2010. Så självklart är det en tyngre dag idag, men jag försöker så gott det går! Min familj och mina vänner får mig att må bra! ♥
Ha en underbar långfredag, kram!

PHOTOSHOOT

NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Längesedan jag la upp några bilder från fotograferingen med Frida, så här kommer två! :)JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer