EASY TUESDAG

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Den här dagen har gått fort, det kan man lugnt säga! Första lektionen började 9.10, med matte (vilket gick väldigt drygt förstås...), och sedan var det spanska. Två ganska svåra lektioner efter varandra, men det kan vara bra, för man håller ju igång hjärnan lite, haha! Därefter hade vi i Halfo en intervju (vi söker ny(a) styrelsemedlem(ar), och det gick super! Det är svårt att välja när man får bra kontakt med personerna, men jag har mina två favoriter, hehe. Vi ska ha en till imorgon, och i veckan måste vi ha bestämt oss. Det är snabba ryck, men det ska nog bli bra till slut. Vi har även bestämt oss för att utveckla vår förening en del. Ha egna aktiviteter och lite sånt, vilket nog blir väldigt roligt!

Nu måste jag ta tag i pluggandet. Även om två lektioner var inställda idag, så betyder inte det att vi inte får göra sakerna hemma istället.... Mycket hemarbete nu känner jag!
Ha det fint, puss!

SURPRISE!

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Tre bilder från igår, när pappas överraskningsfest ägde rum!
Jag tog inte så många bilder igår (även om det är ganska många bilder på kameran, haha... Vem har smygtagit tro?), men jag ska verkligen bli bättre igen! Nu när det börjar bli riktigt höstigt ute ska jag försöka anstränga mig lite mer. Jag tog ju knappt några bilder i somras, om man bortser från Kreta.. Skäms Jennifer!!
I alla fall... Det var bestämt att mormor, morfar Pelle och farmor skulle komma, men inga fler.. Vi fick hålla honom från fönstrena för att han inte skulle se, men plötsligt stiger 15 personer in genom dörren med "ja må han leva". Det var otroligt roligt med en överraskningsfest då jag älskar att överraska människor, haha! Dock orkade inte jag och Dennis vara kvar där nere bland alla människor och tjöt, så vi höll oss uppe och kollade film istället. Men jag somnade, såklart. Tur att det var en gammal film då, hehe!
Nu har hjärtat mitt åkt hem, och jag saknar honom redan! Men vi hade en mysig helg, som vanligt! Hoppas de här två veckorna går fort, fort!! ♥♥
Ni får ha det finfint, så lovar jag att bli bättre på uppdateringen! Nu ska jag plugga lite, och sedan krypa under täcket med god fudge och tröstäta lite!

MIN DAG GENOM IPHONELINSEN

Redigerat i Instagram (Ni får lite halvtråkiga mobilbilder tills jag har tid att plocka fram min bebis som ligger och väntar på att bli fotad med igen..)
1. Bild på mig i morses med ett rött öga...
2. Jag, Viktoria och Sofia firade Lovisa lite smått på födelsedagen. Grattis vännen!
3. Julia som somnade på vägen hem, tröttis!
Regn, regn, regn... Det är väl i stort sett den här dagen. Annars har skoldagen varit som vanligt, men eftersom det var längesen jag skrev om min vardag kan jag väl ta och göra det! Men trots regnet så har jag varit glad. Jag vet nämligen en speciell person som kommer hit på fredag. ♥
Det började, precis som igår med lite sovmorgon (vart kom alla sovmornar ifrån?? Känns som vi har för bra schema... Kommer allt nästa termin tro? Jag är redo!), och första lektionen var matte. Inte nog med att vår mattelärare ska styla och köra i världens racerfart, nej det är komplicerat med! Första veckorna var det ganska lätt, men nu är det helt orimligt.. Det känns verkligen som de hittat på lite för att eleverna ska ha någonting att göra i skolan. Ja, för mig om jag ska bli fotograf känns det helt ovärt. Dessutom sa de att kapitlet vi håller på med nu är det lättaste i boken. HÄRLIGT!! Sen var det fler lektioner som inte kändes jätteuppskattade idag heller, haha.
Men det roligaste var nog när jag och Julia, i väntan på pappa, satt och hade tråkigt i cafeterian. Jag skulle slänga min oätliga nektarin, och soptunnan var aningen längre bort. Jag som tycker om att tävla försökte ju såklart kasta i den (jag kände mig som ett barn i Sportspegeln hihi), men det blev ju knas. Den studsade låååångt bort, haha. Och när jag märkte att fransmännen/fransyskorna (utbytesstudenter) satt bakom och hejade på mig blev det lite pinsamt, hehe. Så jag la ner frukten, men det skulle jag inte gjort då de bara började bua. Så självklart var jag tvungen att fortsätta. Och grym som jag är med bollar, så satte jag den, och halva cafeterian applåderade haha!
Ja, detta var min dag, kortfattat (haha och ändå blir jag alltid så långvarig..).
Hoppas er dag varit finfin, trots höstrusket!

INSKUTTET

NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3 + SB-600
Även om jag är lite sent ute (har inte haft tid!!), så kan jag ändå visa lite bilder från förra fredagen! Ja, partajet började hemma hos Ella, där det var superfint och mysigt! Det var elva stycken ifrån klassen och Dennis. Vi har aldrig gjort någonting med klassen på fritiden, så det var väldigt roligt att träffa dem och faktiskt kunna umgås allihopa. Så tack för en härlig förfest!! Därefter, med en trevlig promenad bar det av till Bäckäng där festen fortsatte. Vi kom dit vid halv elva ungefär, så vi var inte där så länge, och eftersom jag fotade var jag mest fokuserad på det, även om jag hade jättekul ändå, haha! Jag var också väldigt pussugen, så jag pussade en hel del på min fina pojkvän istället för att fota. Men ni ser ju, det är några bilder här ovan! Tack alla, som gjorde min kväll finfin, och speciellt till Dennis som hade en mjuk axel att luta sig på på vägen hem, haha!
Puss på er! ♥

15 AUGUSTI - ELAFONISI

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
(Hehe förlåt för bildbomb!)
Detta var nog den mest händelserika dagen. Vi hyrde bil i två dagar så vi skulle hitta på lite äventyr också! Den ena dagen spenderade vi med att åka till en av Europas finaste stränder - Elafonisi. De sa att halva nöjet var att åka dit, vilket det också var. - För pappa.... Jag och mamma satt och började nästan gråta och jag spände mig så att jag nästan fick kramp. Ni ser ju hur högt upp vi var! Dessutom var det serpentinvägar överallt och vi bad honom sänka hastigheten hela tiden, trots att han bara körde i 50, haha... Det var väldigt spännande med många fina utsiktsplatser dock. På sista bilderna kom vi till högsta punkten på resan. Där fanns även en restaurang vi stannade på för att äta lite glass och njuta. Underbart! Stranden var också underbar. Vit sandstrand, klarblått vatten, långgrundt, ja... Fantastiskt!!
Det var så roligt (eller ja, hehe..) för när vi åkte trodde pappa att vi hade tillräckligt med bränsle. "Vi har ju två pinnar så det ska räcka". Vi hade ju ingen aning om att det var såååå mycket upp och neråt hela tiden, och att det skulle dra mer bensin, men det gjorde det. När vi var cirka en mil från stranden började bensinsymbolen lysa rött. Pappa blev självklart lite förbannad och pratade om det hela sista delen av resan. Han blev också väldigt orolig, och den sista bensinstationen vi hade sett var någon mil uppåt igen. Självklart tror man att det ska finnas en väl där nere då det faktiskt tar en del bränsle när man åker upp och neråt hela tiden, men det gjorde det inte. När vi var framme frågade han runt lite och det var en man som sa att vi skulle klara oss till nästa på väg hemåt. Pappa körde så bensinsnålt han kunde och det gick bra, som tur var. Haha, men herregud, det hade ju bara varit typiskt oss!! Men pappa kan sin körning, som tur är ;)
Hade en toppendag, med många härliga bilder, eller  vad tycker ni? ♥

13 AUGUSTI

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Den här dagen var vi vid stranden på dagen, och där tog solen så mycket mer, vilket gjorde att man brände sig lite när man kom hem igen, men det gjorde inget mer än att man sov sämre än vanligt, haha. Dessutom gillar jag inte stranden lika mycket som poolen.. Även om det är en sjukt skön känsla och det ger en verkligen "utomlands", så blir det sand överallt och den är så varm, så varm! Men, vi gjorde det för pappas skull och han var glad!!
På kvällen åkte vi till Platanias som var i stort sett som Alanya - turistställen med massa b-kläder.. Men det var kul att se sig omkring lite. Dessutom hittade jag en fin present till Dennis! Inte direkt användbar, men för skojs skull, haha!
Älskar de söta katterna på sista bilden med. Den ena var kattunge, och den andra var antagligen mamma. De båda såg likadana ut och de var såååå söta!!
Hade en fin dag, precis som de andra dagarna!! ♥

I LOVE YOU

HEJ!

Lite fullt upp faktiskt... I helgen var världens bästa hos mig och på fredagen var vi på Inskuttet, vilket var superkul! Vi var på förfest hos en i klassen, Ella, så det var också väldigt kul att träffa en del i klassen på fritiden. Eftersom jag är med i HALFO fotade jag ju också såklart, så det kommer lite bilder på det senare!

På lördagen var vi med på Hillaredstrampet, en tipspromenad med massa stationer utspridda på en mil. Vi var grymma, för vi kom fasen tvåa av ungefär 50 lag. Rätt gött ändå! Så vi vann presentkort på en Thai Silk, thairestaurang i Borås, härligt!! Antar att det var för Dennis prickade in 40/42 flaggor! Han är duktig, min pojk ♥
På kvällen var alla borta, så vi hade världens myskväll. Badtunna, filmmys (fast jag somnade hela tiden...), middag och massa gos! Hade som sagt en finfin helg!!

I CHANIA

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Jag kommer inte riktigt ihåg vilken dag det här var, men det var i alla fall den enda dagen med blåst och moln på himlen, vilket var ganska skönt då vi bestämde oss dagen före att ta det lugnt från solen. Så vad passade inte bättre än en rundtur i Chania. Vi gick in i saluhallen och gick även ut på den gamla hamnen, som var som en mur. Det var otroligt mycket vågor och det blev fräcka bilder! På kvällen var vi bara på hotellet, så det blev inga bilder därifrån. Hade en supermysig dag i alla fall!

DAY 3, CHANIA

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Efter att ha legat vid poolen och solat/svalkat sig hela dagen begav vi oss ganska tidigt till den tredje största staden på Kreta, nämligen Chania. Då vi bara bodde 4 km ifrån, så åkte vi dit ganska många gånger. Mysigt, väldigt mysigt! Att gå vid hamnen, sitta och äta en supergod pizza och bara njuta var fantastiskt! Fick även väldigt mycket bilder därifrån jag är nöjd med, som tur är haha! Köpte även en fin silverring ifrån en av alla supermånga silverbutiker! Det jobbiga med såna här stora ställen är att så många resturanger försöker locka till sig turister hela tiden. De fattar liksom inte att är man hungrig, så äter man ;)
Supermysig dag i alla fall, längtar tillbaka! ♥



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer