PALMBEACH

NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
En härlig bild från i somras när vi var på Kreta och åkte till en palmstrand, vilket var väldigt fint!
Nu börjar det nya året närma sig. Ganska sjukt vad fort tiden går. Kommer ju ihåg förra nyårsafton precis som igår! Men jag antar att ett nytt år betyder nya möjligheter, och det är ju inte så tokigt förstås. Jag och Dennis ska till min vän Linnéa i Borås, och jag är riktigt taggad! Hoppas på en toppenkväll!

2011-12-27

NIKON D90 + 50 mm f/1.8

UPP OCH HOPPA, FÖR VI SKA SHOPPA!

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Nu åker jag och min fina familj till la stada för att shoppa lite. Som pappa sa i morses: "Upp och hoppa så vi kan shoppa!". Tja, man vet ju aldrig vart de har rea. Letar efter lite nya träningskläder, och tänkte se om det fanns något fint på Jolina, trots att det förmodligen inte är rea där än... Så därför tänkte jag spara en del av presentkorten därifrån till rea. Förra året var kaos, men vill man ha något fint får man väl trängas, hehe.
På bilden finner ni i alla fall ett efterlängtat MB-D80 (så mycket enklare det blev att fota nu!! Jag har även på mig min nya, snygga skjorta från Replay. Tycker det är kul att se mig i så mycket rosa nu för tiden, men jag antar att en skönhet passar i allt! Hahah, okej skojar bara!!
Ni får ha en bra annandag, för det ska jag!! Imorgon kommer min älskling hit, can't wait!
Pussar!

MIN ANDRA HALVA

Det är du som får mig att skratta. Det är du som får mig att må så otroligt bra. Det är du som får mig att fungera. Det är du som får mig att inse vad kärlek är. Det är du som får mig att leva.

MIN JULAFTON

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
Min julafton var underbar! Det var supermysigt, som vanligt. Julmat, Kalle Anka, julklappar, godis, julklappsspelet och massa glädje! Tack min fina släkt! Har fått otroligt mycket fina julklappar, mer än jag kunde förvänta mig, absolut! Ska visa lite senare, hihi. Har redan shoppat upp en del hehe. Köpt en väska, reflexskärm och en tröja på nätet. Internetshopping är lyxigt ibland! Hoppas på att det blir bra köp, vilket det inte alltid blir när jag köper från nätet, hehe.
Har i stort sett bara tagit det lugnt idag. Eller jag har bara tagit det lugnt, haha. Tänkte fortsätta med det! Så ni får ha en grym juldag. Puss, och hoppas ni hade en grym jul också!

MY WISHLIST

JULAVSLUTNING

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8
Haha en lite rolig bild från dagens julavslutning i aulan. Esteterna är så duktiga!!
Jaha.. Då var det jullov. DET KÄNNS SÅ JÄKLA GÖTT!! Man har slitit in i det sista, och nu för någon vecka kan man koppla av. Jag vet ju att saker ligger och väntar på mig i skåpet, hehe, men de hade jag inte tänkt ta nu. "Lev i nuet", tänker jag!
Vi hade som vanligt en avslutning i aulan där esteterna hade kokat ihop lite av varje. Carola, Shirley Clamp och till och med Hagrid kom på besök. Väldigt mysigt! Därefter hängde jag med Julia och Linn till Göteborg för att de i sista stund skulle köpa julklappar. Ja, jag har ju köpt alla mina, vilket känns skönt. De ligger under granen och väntar så snällt. Snart är det faktiskt julafton! Mysigt!!
Tänkte gosa ner mig i sängen och kolla Pretty Little Liars nu. Morgondagen kommer fyllas med matlagning, julstädning och mys med familjen. Dan före dopparedan är ju en av årets bästa dagar!
Puss på er!

TAMRON 28-75 f/2.8

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Yes, ni har sett rätt! Äntligen är jag lite befriad igen! Trots att mitt 50 levt med mig i några år nu, och det är det mest prisvärda objektiv man kan hitta, så finner jag detta fruktansvärt underbart! Märkte idag att det skulle bli en ny utmaning och det kommer bli ett så grymt kul fotoår om jag håller uppe det vill säga! Mitt nya kap är snabbt, smidigt och underbart! Fick det även för mindre än halva priset, vilket är supergött för min ekonomi, hehe. Blocket är min vän säger jag bara! Köpte det i Malmö, och då jag var nere i botten i helgen, så passade det ju superbra att ta med mig det hem! Är väldigt glad!!

BÄCKÄNG VS. TEKNIS. ELLER?

NIKON D90+ TAMRON 28-75 f/2.8
Besvikelsen bland alla Bäckängiter och Teknister framkom väldigt tydligt när polisen valde att avslå vår kära kamp. Det finns en del anledningar, och det finns många olika resonemang, så jag tänkte inte gå in på det nu (vill inte heller ha några hatande teknister efter mig, haha!) Hade kunnat bli en grym kamp, och jag hoppas verkligen att det läggs fram ett bra förslag för att kampen ska kunna förtsätta ha kampen nästa år. Detta är ju förfasen höjdpunkten på året! Ja jag är inte glad idag vill jag säga, haha. Var så himla taggad, åh!! Jaja, får se det positivt (som jag alltid gör nu för tiden, hehe): det är snart jullov, julafton och massa skoj väntar!
Tack för ett grymt tåg ändå, alla härliga bäckängiter!

MY SHOW

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Förra lördagen hade jag en liten utställning på Hillareds julmarknad. Det var superkul, och fick mycket beröm för mina foton. Det ni ser ovan är bara en pyttedel av vad som gömde sig på vänstersidan. Mina kinde var ganska slut efter att jag hade lett så mycket, haha. Men ja, det var verkligen superkul, och jag hoppas självklart att fler tillfällen kommer! Tack ni som kom dit! ♥

SANKTA LUCIA

NIKON D90 + 50mm f/1.8
Superfint Luciaframträdande i tisdags på Bäckäng! Nu känner jag julandan och det är ju nästan bara en vecka kvar! Julklapparna är inköpta och allt som fattas är snön.JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer