FLOWERS

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Jag tog ganska mycket blombilder (hehe ovanligt?) så här har ni några! Min favorit är den i mitten skulle jag tro, men de härliga gröna färgerna på sista är också fint!

SECOND DAY

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Detta är inte första dagen på Kreta, utan andra om jag kommer ihåg rätt. Vi kom på natten, vilket gjorde att vi bara packade upp och sedan gick och la oss. Första dagen låg vi bara vid poolen, men det är väl inga "foto-bilder" direkt... Vill ni se lite mer personliga bilder kan ni ju kolla facebook istället - ni som har mig då förstås. ;)
Vi låg mest vid poolen båda veckorna faktiskt, men pappa tycker om havet så därför gick vi ditt för ett litet dopp på eftermiddagen. Härligt!

I'M HOME!

HEJ BLOGGEN!
Jag är hemma, ja för en vecka sen i morgon förstås...), från två veckor av sol, skratt, värme, upplevelser och god mat! Med det vill jag säga att jag haft det superbra! Jag ska försöka ta tag i bilderna (har redigerat alla, men inte orkat lägga ut dem) i nästa vecka. Har en del annat på gång också. Jag har till exempel fått tre barngrupper i gymnastik att ta hand om. Ska bli kul faktiskt! Har även slutat på gymnastiken, eller ja ska snart, och har därmed fixat ett gymkort istället! Otroligt skönt att kunna träna när man vill så det matchar med bussar och liknande. Längtar även efter att få träna så mycket man vill. - Jag är ju trots allt ett litet träningsfreak. Så detta blir nog bra!
Imorgon åker jag till min älskade pojkvän. Saknar honom så otroligt mycket just nu!! Så jag VET att vi kommer ha en superbra och mysig helg. Han ska även få sina presenter jag köpt. Haha, vi har lite olika smak när det kommer till vissa saker, men jag hoppas att jag känner honom såpass bra att han ska bli nöjd med dem! Den som lever får se ;)
Ni får ha en toppenhelg, för det ska jag ha!!
Lovar att fixa allt nästa vecka!
Puss! ♥

PLAYING WITH FIRE


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

SOMETHING PINK



NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close-up + 4

GRILLKVÄLL









NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Förrförra veckan hade jag, Bella och Mikaela en liten grillkväll, precis som förra året. Känner att det blev ganska, eller ja väldigt liknande bilder från förra året, men vad gör det? Jag hade i alla fall jättekul och det var en bra avslutning på mina "fria-dagar-på-sommarlovet", hehe. För just nu tror jag att jag sitter och chillar vid poolen eller är ute på roliga äventyr.

Ni får ha det så bra här hemma i alla fall!
Miss you, puss!

I VÅRT APELSINTRÄD




NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Ett sånt här litet sött träd fick Rasmus på sin konfirmation. Jag har smakat, och det smakar som en blandning mellan citron och apelsin. Söta små saker faktiskt. Jag har ingen aning om de ska bli större än så här, men det återstår väl att se. Fina på bild var de i alla fall!

København



NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Bild från Köpenhamn

När jag var hos Dennis åkte vi även över till Danmark och dess huvudstad Köpenhamn. Det tar inte mer än en timme, så varför inte tänkte vi. Det tråkiga var ju bara att det ösregnade och var kallt i stort sett hela dagen. Inte lika kul! Men vi hittade ett sjukt stort H&M, det största jag sett. Tre våningar med hur mycket kläder som helst! Tråkigt att jag inte hade några pengar bara.. Eller tur kanske, haha? Men vi hittade även "Candy megastore" med massa godis verkligen! Mums! Vi köpte med oss lite speciellt som inte finns här i Sverige, och allt vi köpte var gott som tur var ;) Köpte ju även röd korv, eller pølse som det heter. Gott är det, speciellt med deras ketchup!

Vi hade i alla fall en himla mysig dag, trots regnet. ♥

INNAN VÅR TID




NIKON D90 + 50 mm f/1.8

När vi var hos mormor och morfar Pelle i stugan förra måndagen-tisdagen tog morfar fram den här gamla vevgrammofonen från sent 1800-tal/tidigt 1900-tal. Den fungerade inte korrekt, men man kunde ändå höra vad de sjöng. När mormor tog upp alla gamla stenkakor såg man väldigt många konstiga låttexter. Åh herregud, hahah! Men det var lite kul att få se det faktiskt. Tydligen hade de även reklam och tips på skivomslagen också. Ni fotografer där ute, ni kanske lär er någonting från första bilden, hehe ;)

HAPPY B-DAY HONEY!



GRATTIS, VÄRLDENS FINASTE POJKVÄN PÅ 18-ÅRS DAGEN!
Ja, det är helt sjukt att du redan fyller 18 år. Även om du var 16 när jag träffade dig, så har tiden gått så fort. Jag tycker verkligen det är tråkigt att inte kunna vara där på din födelsedag, men jag ska bannimej fira den ändå, på något sätt. Jo, jag ska äta en supergod glass för din skull, även om du inte kan känna smaken. Jag ska sjunga för dig hela dagen, även om du inte kan höra mig. Jag ska ha ett leende på läpparna hela dagen, även om du inte ser det. Men en sak vet du, och det är att jag älskar dig, så otroligt mycket! Härdanefter ska jag inte missa en enda födelsedag till, för jag har ju faktiskt missat båda när jag känt dig. Pinsamt. Hoppas du har en superunderbar dag i alla fall. Lovar att hitta fetaste presenten till dig på Kreta, haha!

MASSOR AV PUSSAR OCH KRAMAR TILL DIG NÄR DU KOMMER HEM!!!

♥♥♥♥♥

WELL, I'M FULL PACKED


NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Jaha... Efter en ganska fullproppad dag (varit inne i stan och träffat mina pärlor för en fika i parken, gått en långpromenad med Julia och redigerat och rensat massvis med bilder!!) är jag ändå klar med packningen. Två veckor, enligt mig, är ju ändå en ganska lång tid så det gäller ju att ha med sig kläder och allt annat... Jag är en person som hatar att ha på mig samma kläder två dagar i rad, eller ens två gånger på en vecka, haha. Så jag har med mig kläder jag! Jag känner inte heller att jag måste vara superfin när jag bara är där med familjen på solsemester liksom (jag har i alla fall tre fina bikinisar, haha!). Men det ska bli himla kul att komma bort. Mer än Skåne har jag inte varit på så många ställen i sommar, så detta blir ju höjdpunkten. Kommer dock sakna Dennis (vilket jag redan gör.....) och mina vänner såklart! Känns lite illa att jag är borta på hans 18-års dag, men jag har lovat honom ett telefonsamtal från andra halvan av ekvatorn. ♥

Ni får ha det grymt här hemma, för det ska jag ha! Hoppas ni får sol lika mycket som jag (eller lite skadeglädje ska det ju vara.. Så hoppas ni får ganska mycket regn ändå, hehe). Jag har tidsinställt massor med inlägg så det blir inte tomt här!

PUSS PÅ ER!

MIN ÄLSKLING


Jag och min älskling i lördags hos Nathalie!

Jag har haft underbara veckor med den här underbara personen. Du får mig alltid att le och det finns ingen som ställer upp så mycket för mig som du gör. Jag är så otroligt glad över att ha dig, Dennis. Pussar i massor!


Idag åkte han hem och det känns redan så himla konstigt. Ingen som gör löjliga miner, ingen att mysa och pussas med, ingen att skratta med (åt, hehe), ingen att dela sängen med. Tomt, som sagt.. Men jag får träffa honom om tre och en halv vecka igen. Jag hoppas att tiden får fort, för det är en lång tid. Men innan dess ska jag ha åkt till och från Kreta. Det ska bli fantastiskt så jag hoppas att tankarna går någon annanstans lite då och då. På fredag åker vi i två veckor. Yihaaa!! Har en del bilder nu så ska försöka lägga upp lite!

Vi hörs!

PETTER






NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SOGMA 18-200 f/3.5-6.3

En mysig torsdagskväll då Petter spelade med mina fina vänner, och min fina pojkvän såklart! ♥




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer