PICTURES



Ännu en sån där jätte-glad-jennifer dag idag. Riktigt skönt faktiskt. När jag kom hem möttes jag med ett paket i brevlådan. 100 bilder ifrån FUJIDIREKT som beställdes i måndags. Det var många med fina färger och bra kvalité, och vissa mindre bra. Men helheten var kanon! Så nu sitter det nya bilder på väggen och mer ska in i min portfolio, me like!

Imorgon är det lov och det kommer bli grrrrreat! Ska in och möta Dennis också, som kommer ifrån botten och stannar ända till tisdag. Det ska bli grymt kul och speciellt när Julia kommer på lördag också. Fats jag säger ju då det... Stackars Dennis när han inser hur konstiga jag och Julia kan vara ibland. Jaja, han har valt detta, haha. ;)

Nu blir det Grey's och sen sova, är så himla trött efter en fruktansvärt jobbig träning. Hoppas den gjorde någon nytta!
Love

NOSTALGI




NIKON D90 + 50 mm f/1.8, 1/40 s ISO: 250

Jag måste erkänna att vi har det rätt mordernt hemma. Nästan inget antikt eller någon nostalgikänsla över någonting, vilket jag kan tycka är lite tråkigt ibland. Det är ju mysigt med gamla saker som ja, har blivit morderna igen eller bara är allmänt fina. Men mina föräldrar håller sig till det nya. Detta är en sak vi har som är gammal dock. Tror det var min gammelmormors en gång i tiden. Mamma vägrar köpa en ny symaskin när den här fungerar utmärkt, haha. Den är ju lite fräck, och just därför var det ett så bra fotomotiv för lilla idélösa mig!

SNAPSHOT



Hey guys!

Hur mår ni? Jag mår i alla fall toppen. Påsklovet närmar sig med stormsteg, solen skiner utanför och jag har ingenting att plugga på. Känns faktiskt konstigt när man inte har det då man blivit någon slags "pluggnarkoman" och bara vill läsa på läxor hela tiden, men jag överlever nog utan dem ;)

Nu blir det TV hela kvällen lång med en en god och efterlängtad kvällsmat.

Take care my loves!

SÄG INGENTING TILL MIG



Du frågar hur det är som om det vore uppenbart
Ja, det är släckt överallt
Men jag tror att våren kommer snart
Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå
Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går


VOLLEYBOLLNATTA


Min finaste!


Snyggingarna i PPP, där jag och Julia ingick förra året.

Några bilder från gårdagen. Den var lyckad med mycket skratt och många bra bilder som jag nu skickat iväg till Borås Tidning. Någonting som gjorde mig väldigt glad var att de uppskattade bilderna mycket och var väldigt tacksamma. Så det var väldigt roligt!

Nu ska eftermiddagen/kvällen spenderas hos Julia som ska vara barnvakt. Blir väl en mysig kväll med film och massa gott, som vanligt.
Ha en underbar kväll!
Love


VÅFFLOR


Det var grymt gott kan jag säga!

I'M ALIVE



Hello guys! I'm alive, faktiskt. Jag har haft mycket nu (igen, som alltid) i skolan och humöret har varit lite upp och ner så att säga. Denna dagen har varit den västa på hur länge som helst, men jag lyckades komma igenom den. Har bara pluggat hela dagen eftersom det är religionsprov imorgon, mindre roligt... Men efter pinan blir det Volleybollnatta i idrottshallen med (förhoppningsvis) många roliga upplevelser. Jag och Julia var med i ett lag förra året, men vi kände att vara samma sak var lite för mycket, så vi hoppade av men önskar vårt lag all lycka såklart, även om det gick sisudär förra året.. Men det är väl jag och bollsporter, vi är inte riktigt bästa vänner. Men jag ska i alla fall vara där och fotografera, BT (Borås Tidning) har gett mig ett litet uppdrag, och det ska bli grymt kul faktiskt. Så ser ändå fram emot morgondagen och hoppas på en toppenkväll.

Nu ska jag hjälpa pappa med våfflorna som fixas ute i köket. Stackarn har aldrig gjort det innan. Inte jag heller i för sig, men pappa är väl inte den som brukar stå i köket, haha. 
Love! 

FIRST THING IN THE MORNING...


... Drog jag upp persiennerna och tog snabbt fram kameran. Underbart väder tänkte jag! Och det var det ju, tills man kom till skolan då allt vände. Snö, regn och rusk. Så har det fortsatt hela dagen men som tur var så la sig inte snön. Vart är världen på väg!?

MYS MED FAMILJEN




Fina mamma igår.

Dagen har bestått utav shopping, shopping, mat och ännu mer shopping. När vi hade kommit in med alla påsar hemma, så insåg vi att det var en del. Roligt att faktiskt alla i familjen hittade något, för det brukar alltid bara vara jag som köper mig något. Fast jag köpte väl mest idag också, men det behövdes. Kände att min garderob mest bestod utav tråkiga och gamla kläder, så var tvungen (hehe). Så det blev en militärfärgad jacka, jeans, underkläder, en transparent vit tunika, ansiktskräm, strumpor (det bästa köpet alltså, haha!) och tights. Mina går alltid sönder så himla lätt, så det behövdes det också. Så ja, jag är nöjd även om pengarna som jag fick idag redan är slut och pappa tycker synd om mig som får leva på... ingenting denna månaden, men jag överlever väl, det brukar ju vara så ;)

Nu ska det bli ännu mer familjemys med spel och film. Ha en fantastisk lördag!
Love.

WEEKEND


Jag har rätt mycket bildtorka just nu, tyvärr. Men det ska bli bättre när vädret tillåter och jag har fått lite idéer/inspiration. Om ni vet någon ispirationskälla eller några idéer, skriv gärna det så hade det uppskattats! :)

Fredag igen. Helt sjuuukt vad tiden går snabbt! Snart påsklov ju, och det kommer bli otroligt skönt. Slippa gå upp så här tidigt på morgonen och vara halvt medvetslös. Nu ska jag inte klaga eftersom det är lördag imorgon, det är ju så skönt det också. Ska umgås med la familia då vi ska in till staden, shoppa, äta lunch ute och ja, bara ha det trevligt. Så det ser jag fram emot väldigt mycket. Jag älskar verkligen min familj, så underbara är ni!

Ha en toppenfredag.
xoxo

THE SKY'S THE LIMIT



Uuusch. Seg dag, tråkigt väder, en mage som gör förbaskat ont och dåligt humör. Hur mycket sämre kan en dag bli? Jo, när man ska gå hem ifrån bussen med världens magvärk och vill bara lägga sig i soffan, ja då gör de om vägen så att jag fick gå en omväg hem, med uppförsbacke och massa jobbigheter. Aja, jag kom hem i alla fall och nu känns allt mycket bättre som tur är. Har dock inte kunnat äta någonting, och ni som känner mig vet att mat är något jag kan stoppa i mig hela tiden. Tråkigt nog blev det ingen träning, men det var väl ändå tur eftersom man alltid brukar vara som tröttast på fredagar med lite gymnastik kvällen innan + fys på idrotten innan lunch på fredagarna. Men det får väl gå ann, jag lever ju till varje pris i varje fall.

Ni får ha det så mycket bättre än jag!

U GOT ME GOOD


En gammal bild ifrån början av oktober någon gång. Solen skiner och det är grönt, åh!

Nationella prov i engelska stod på schemat fram till tio över elva idag. Så har egentligen bara haft två lektioner idag, vilket är himla skönt. Kan inte fatta att det redan är onsdag imorgon (igen). Tiden går så fruktansvärt fort, och det är väl tur det egentligen. Både närmare ett nytt lov och sommar. Lovely.

Nu ska jag ta och plugga lite, ni får ha det finfint!
xoxo

BLING BLING




Från i höstas när J&J vandrade runt i  Stockolm på Monki, det är ju så fräckt där!

En måndag då man inte är pepp på skolan alls är en sån måndag man bara vill gräva ner sig på. Men nej, det går ju inte. Hade ju varit rena självmordet, om det nu hade gått att gräva ner sig själv vill säga. Så det struntade jag i och gick till skolan i alla fall. Fyra lektioner, börja nio, lång lunch och en håltimme är inte så pjåkigt ändå. På idrotten "vann" jag "Mästarnas Mästare" (haha!) av tjejerna, och det förvånade mig ändå... Bollar, löpning och sånt, nej det är väl inte min grej, men tydligen så gick det ändå. Jag är en riiiktigt dålig förlorare, så ni vågar inte vinna över mig, passa er!! ;)

AMAZING



Och så var helgen slut. Eller ja, nästan.. Den har ändå varit lång känns det som, men antagligen var det för att jag faktiskt gjorde någonting på fredagskvällen. Och igår var jag & Sofia hos en klasskompis, Charlie. Även om vi inte var många och så, så var det rätt roligt i alla fall. Speciellt när jag var på g precis innan vi skulle hem, så det var trevligt ändå! Skippade träningen idag på grund av hm... oork? Haha nej jag vet inte.. Lathet kanske man säger? Inte har jag hört oork innan, men det är mitt nya. Låter finfint tycker jag! Sedan hade jag extraträning igår också med flera andra trupper i föreningen. Rätt kul och det kändes ändå som att jag utvecklades lite i mna flickisar och så, great!

Ni får ha det fint!

MY BODY LIVES WITH YOUR SMELL




Jag satte på mig min skolavslutningsklänning som jag hade förra året. Ger mig så mycket sommarkänslor! (Mamma och pappa, döda mig inte för att jag hoppade i er säng lite, hehe)

Fredag igen, och jag gillar't! Såååå härligt när det varit en rätt fullspäckad vecka. Bäst var ju ändå när vi fick glass i matsalen, hur mycket vi ville och skrattade så mycket så jag fick ont i magen på biologin. Min klass är så himla härlig!

Nu ska jag vara med mina fina vänner S&S, ja Sofia & Sabiha. Det var ett bra tag sen sist och det ska bli otroligt kul att umgås med dem igen. Så nu ska jag gå ut i mörkret. Men med Melissa Horn i öronen löser sig allt!

Ha en fantastisk kväll!
Love




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer