Jag är såkallad dum i huvudet!

Åååååååh, nu är jag nog körd. Jag är verkligen dum! Först skriver jag att det är v. 17 vi har prao, och sedan får jag reda på att det är v. 16 och kommer på det själv. Sedan skriver jag att det är från måndag - torsdag fast det är tisdag - fredag. JAG HAR VERKLIGEN GJORT BORT MIG. GUD SÅ PINSAMT! Nu är jag verkligen risigt till. Jag hoppas att de inte tycker att jag ör jobbig och irriterande, men jag är som jag är. Åh, snälla. Hoppas jag har en chans även fast jag är så krånglig. Fan!

090329

Idag är det verkligen en slappardag. En sån dag man kan ligga i sängen hur länge som helst. En sån dag man kan sitta vid datorn jättelänge och ingen bryr sig. En sån dag när man kan gå runt i pyjamas och mjukisbyxor. Ja, ni fattar vilken dag jag menar. Jag har haft lite ont i huvudet så jag har mest legat i sängen och okllat klart på Changeling som jag började kolla på igår. Det konstiga varj u att det stod att det skulle vara svensk text, men nehe. Det var det inte. Man kunde klicka på det i både menyn och på fjärrkontrollen, men det kom aldrig någon. Det var konstigt.. Aja, jag kollade utan text även om det var lite svårt och de mumlade lite. Men den var bra!

Igår var jag ju och tränade från 10-13:00. Det var riktigt gött och jag lärde mig lite faktiskt. känns osm att det börjar gå bättre med flickisarna och mina sträckvolter faktiskt. Sen skulle jag ju åkt till Erika, men när jag satt på bussen från borås sms:ade hon mig och skrev att det skulle ta längre tid än vad hontrodde. Så det skulle ju inte vara någon idé och det gick ju inga bra bussar senare ändå, vilket var tråkigt. Men vi ska göra något snart i alla fall!

Men när jag kom hem, hade satt mig lite vid datorn och så ringde Julia och frågade om jag ville följa med henne upp till hennes mammas nya lägenhet (eftersom hennes föräldrar ska separera...) och ge min mamma och Annica lite fruktsallad och glass för de höll nämligen på att måla om där uppe. Så vi tog cyklarna och cyklade upp dit. Jag fick se den nya lägenheten och den var större än vad jag trodde. Ganska mysig faktiskt! Vi gick ut lite och pratade en hel del och sen gick vi upp på hennes nya rum och pratade ännu mer. Sedan så såg vi Kim Ivarsson och hans kusin, som hade suttit på "min" buss när jag skulle hem. Och jag undrade ju vem han var, men fick reda på det då. Vi gick ut med dem, cyklade lite här och var och hade ganska kul. filmade lite och tänkte lägga in, men nu orkar jag inte lägga in minneskortet i datorn och sedan in på Youtube och sedan in på bloggen. Jag ska snart gå upp och kolla Titanic så. Ja, men i alla fall. Det var ganska kul. Träffade Hampus sen med så vi pratade med honom ett tag. Sen cyklade vi hem.

Nej, nu ska jag gå och kolla på Titanic. Var så längesen jag såg den.
Pöss!

Man kan ju alltid hoppas!

Hej!

Åh det är så otroligt skönt att det är fredag! Fast en sak som inte är lika kul, det är att det har SNÖAT SOM TUSAN IGEN! Trodde det var över nu faktiskt. Men nehe! Men nu hoppashoppashoppas jag verkligen att det inte kommer någon mer. Jag orkar inte med det! Men nu börjar det smälta och slaska sig igen, och det vill jag ju inte heller. Kan inte allt bara torka? Pleeeeeeese?

Har precis skrivit ett "CV". Låter väldigt dumt att jag gör det nu, men det var faktiskt så att pappa "hade lite kontakter" på Gothia Reklamfoto, som dessutom tar otroligt fina bilder! Jag ringde dit, men de sa att man skulle behöva ringa ett halvår före! Shit tänkte jag. Plus att man behövde ha gått fotoskola, alltså media programet på gymnasiet (tolkade jag det som) Och då hade jag ju verkligen ingen chans. Men tack vare pappa så kanskekanske. har skrivit lite vad jag fotar, vad jag gör och allt sånt. Det vore verkligen superkul om man fick praoa där, även om det bara gäller 4 dagar. Och det tycker jag är väldigt tråkigt! Förboråsarna får praoa 10 dagar. - Alltså två veckor. jag tycker det är riktigt dåligt. Men ja, inte för att jag ska ha för stora förhoppningar, men jag hoppas verkligen på att det går. För hur coolt vore det inte? Ja, vi får väl se hur det går.

Hade utvecklingssamtal idag med. Det gick väl bra. Lena, min lärare tyckte inte att jag verkade lika "skoltrött" nu som jag var i höstas. men jo, detär jag verkligen. Jag kanske bara håller minen. Eller ja, igår sprack den tillsammans med lite annat, men det fixar väl sig. Tvärflöjten har jag sån otrolig ångest över! Eller ja, dåligt samvete. Är inte det samma sak? Eller ja, jag vet inte. Men jag har inte gått dit på två månader eller nåt sånt. Jag vill så hemskt gärna spela. Men jag kan ju inte. Fast jag ska försöka nu på onsdag. Ska verkligen skärpa mig. Och då tycker jag ju synd om mamma och pappa som betalar den för mig. Ja, nu ska jag skärpa mig!

Imorgon är det extraträning i 3 och en halv timme med. Från 10-13:30. Det är gött! Fast jag orkar inte gå upp klockan 8. Nej, ush. Men jag måste ju träna inför tävlingen den 19:e. - Vårcupen är det då. Alla säger att det är en oseriös tävling. Det är ju meningen, fast man ska ju köra varven riktigt och sånt. Men det ska bli riktigt spännande faktiskt. Förutom att vi heter "The Milker's" MJÖLKARNA!? Fattar inte det. Det låter ju väldigt dumy. Är vi så bonniga? ^o) mJag vet inte faktiskt. Men jag hoppas att de ändrar det namnet. Kan vi inte bara heta Borås GS? Haha, så fult! Ja, men i alla fall. Efter träningen ska jag till Erika. Kanske sova där om det gick. Hon ska till kyrkan på läsning på söndagen, men då kanske jag följer med. Det blir nog roligt! Eller inte nog, det LÄR bli!

Nu ska jag plugga engelska. Kul på en fredagskväll, men lika bra att plugga in över 200 glosor till på torsdag, med genetiv s och off konstruktionen eller vad det heter. Vi får väl se hur det går med det. Kanske skriver sen. Förresten, det är ju final i "Let's dance" idag. Jag brukar inte kolla, men jag hoppas verkligen på att Laila vinner. Hon är så duktig!

Puss!
Ha en bra fredagskväll!

Coldplay - Lovers in Japan

Old pics.

De bästa bilderna jag fotat, men ja, jag vet att ni sett de flesta redan, men ändå. Haha!


En hel roman. Om egentligen ingenting intressant

Sitter här och lyssnar på musik. Jag tycker det är så tyst utan när man väl har satt på något. (Okej, det lät dumt, men ni fattar!) Och det är så härligt. Jag undrar hur det hade varit utan musik... Det hade varit riktigt tråkigt. För man går ändå runt och både lyssnar och sjunger på det. Ja, det hade inte varit roligt.

Idag var jag riktigt riktigt sen till bussen! Blev klar 17 över och bussen går 20/23 över och jag har 1 km dit. Så det var bara att hoppa på cykeln och börja cykla. Jag trodde inte jag skulle klara av det eftersom jag cyklade senast i höstas. Det är väl inte så längesen, men ändå. Det kändes som det! Jag hann precis låsa Rasmus cykel när bussen kom. Om jag hade tagit min cykel hade det väl tagit tre år att komma dit ner! Jag behöver verkligen en ny, och det är ganska härligt att cykla på sommaren. Och idag var det verkligen ingen bra start på dagen! Julia hade min "riktiga" jacka, så det var svinkallt att ha min höstjacka, plus att jag hade inga långa ärmar och inga vantar och det var -11 grader ute. Så man kan säga att jag frös rejält om mina händer! tur att bussen kom så tidigt som jag precis nämnde precis. Haha, orka att jag har skrivit nästan en hel roman om när jag skulle cykla till bussen. Ja, jag är väl för patetisk!

Har nästan gjort läxor hela dagen, eller ja. Från när jag kom hem till för en halvtimme sen. Jag läste slut boken; "Pojken i randig pyjamas" som ska vara slut på fredag. Den var ju såklart bättre än filmen, men ändå kul att få ha gjort båda eller så. Jag blev ju inte lika ledsen andra gången jag upplevde slutet. Det skrevs inte så mycket. Fast man förstod ju det med gaskammaren, men det var ju inget hemskt som hände. Eller jo, men det stod inte i så "dramatiska" ord så att säga. haha, ni förstår säkert! Men det var ju en bra bok för att vi ska använda den i SO:n. Fast nu ska vi göra något med den i svenskan med, vilket inte är lika roligt även om det är ett roligt ämne! Nej, vi ska skriva, nästan eh hel roman om massa saker där med! Om hur jag skulle känt mig, vad jag skulle gjort, om jag skulle offra allt för det som hände, ja allt sånt. Det låter inte mycket, men det är riktigt mycket. Speciellt för en som satsar på lite högre betyg som jag då...

Nej, nu orkar ni inte läsa mer om min otroligt tråkiga dag.
Puss!


Det roligaste som hänt på bilden på länge - att blanda färg. Haha!

Finns det ingen slags tur!?

Jag vet inte vart jag ska praoa! Lapparna om man behövde busskort skulle vara inne idag så jag får väl bara antagligen praoa någonstans i Svenljunga. Det suger men jag har faktiskt ringt 9 ställen! Alla var med foton men efter att man fått nej på fem ställen blir man inte så engagerad längre. Jag hoppas verkligen att jag hittar något eller att mamma och pappa hjälper mig. Det har de gjort, a lot! Men det har inte hjälpt. Vissa har man varit väldigt nära på att få hos, men då säger de sen att de visst redan hade den veckan, och vissa har bara varit allmänt otrevliga och sagt att de inte tar emot några denna terminen. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Åååååh, kan inte Gud hjälpa mig!?

Som en spik

Japp, i förrgår när mamma klippte mig fick hon ju borsta det först torrt och sedan blöta det och göra det rakt för att det skulle vara lättare att klippa. Och då på måndagsmorgonen hade jag ju inte duschat, och då var det SPIKRAKT! Eller ja, jag fick ju platta några hårstrån här och där, men inte så mycket. Så idag när jag duschade gjorde jag samma och fick likadant resultat! Fast imorgon kommer det ju vara lockigt igen, men jag ska nog börja göra såhär. Mitt hår är lent, glansigt och rakt igen. Även om permenenten skulle hålla i säkert 3 månader till, men ja, jippie ändå!


Hur kan man vara überhappy för rakt hår egentligen?

Såhär har jag och Julia det!

igår var jag med Julia. Den filuren sov här sen och vi hade jäkligt roligt! Vi var och flummade inne först, sen hoppade vi studsmatta, för första gången i år faktiskt! Sen fikade vi ute och sen hörde vi på en läskig spökhistoria på CD. Så vi lyssnade med mitt surroundljud på spökhistoria i ett mörkt rum. Det är inte roligt. Så vi kurade ihop oss till en liten boll och jag pillade i Julais hår för att känna mig lugn. Sen när det hände något hoppade jag till och kröp ihop ännu mer. Det roliga är ju att den inte ens är läskig. Elller ja, jo, det kan den vara. Men den är ju ändå mesig. Haha, vi är nog ganska mesiga. Vi filmade ganska ,mycket eftersom i alla fall jag var på flumhuimör, så ja... Ni får se lite filmer (a)


 
Ja, Julia kom ju då på att vi skulle äta sockerkaka ute. vi satt på flyttlådorna vi har för att tömma sakerna i huset eftersom vi ska göra om här om två veckor eller något. Tiden går verkligen fort och det kommer vara ett relt h*lvete här hemma...

D E S P E R A T is the word!

Nej, det blev inte en riktig slappardag idag. Jag följde med min lillebror och pappa in till stan efter att de hade kommit hem ifrån DM i Mullsjö. De spelade igår, och gick vidare men åkte ut idag i kvartsfinal. Men de spelade ju riktigt bra ändå! 12-1 mot Svenljunga. Haha, lite måste man ju få skryta. ;) Fast det var ju trotsallt deras 95 lag. Nej, somsagt jag följde med dem för att Rasmus skulle hitta en ny jacka. Det gjorde han också.  Jag gick in på Gina och kollade om tröjan jag visade igår fanns, men jag hittade den aldrig. Men såg en snygg, lång, vit skjorta i min storlek för bara 99 kr. Men jag hade inga pengar med mig plus att jag skulle skynda mig så det blev aldrig något köp för mig. Såg ett par snygga lite ankelkorta jeans också, men nej inte det heller.

Jag har fortfarande inte hittat någon praoplats, men ska ringa om en imorgon. - Velins foto i Svenljunga. Då får jag visserligen äta mat i skolan, eller ta med mig egen men inte få några pengar för det. Men det får jag väl stå ut med. Jag får väk kolla på något fikaställe i Borås eller Svenljunga annars. JAG ÄR DESPERAT! Det ska ju vara inne om man behöver busskort på tisdag. Jag får kolla runt lite och inte vara så jäkla oengagerad.

Nu ska jag fortsätta med min redovisning i alkohol till på tisdag.
Pöss!


My new shirt, mina slitna jeans och skinnjacka today (y)

Depp!


(Hade nästan inga bilder på mammas dator).

Nu sitter jag här och nästan gråter. Ni förstår säkert varför. Ser alla bilder. Jag som alltid hatat mitt raka hår. Men nu vill jag ha tillbaka det mer än allt annat! Åååh, kan det inte gå ur snart, mamma klipp mig!

Slapp söndag!

Sitter här nu med en full magsäck. Har precis ätit frukost. Den blev väl ganska sen idag, men det är strunt samma. Det är skönt att vakna lite senare nu på helgen när man bara ska plugga. Jag vet inte om jag känner för att träna idag- Antingen friskis med Sofia och dem, eller om jag orkar åka till friståendet. Det går ju inga bra bussar dit, och det är ju därför jag aldrig åker dit. Men nej, nu fick jag reda på att jag kunde följa med Fia och dem. Det är ju skönt, för jag har inte tränat på hela veckan, och det är ju lite mer träning än att bara sitta hemma.

Nej, nu ska jag försöka kravla mig upp ur sängen, ta på mig lite andra kläder och läsa slut boken "Pojken i randig pyjamas". Den är minst lika bra som filmen!

Puss!


Hahahahaa, jag kollade på den igår! Fyfasen vad den är skön eller. Nu förstår jag vart alla får "Biffen" ifrån. Okej, jag skojade bara. Men i alla fall "klart som korvspa". Åh, Ragnar är så cool! Hahaha!

En härlig dag på stan!

Hej!

Har precis varit i stan och shoppat lite smått med Fia och Linda. Det var mycket trevligt! Jag köpte bara en ljusrosa topp på Gina, puder och mousse till mitt hår. Lockarna börjar ju gå ur, men för att det inte ska se helt miffat ut så måste jag köpa ett mousse som fixar lockigt hår bra. Vilket jag hoppas på att jag gjorde nu! Jag vill att lockarna ska gå ut nu, men vi får väl se hur det går med det.

Nu när jag gick in på Ginas hemsida såg jag en UNDERBAR tröja! Varför såg jag inte den i stan? Ååååh, jag vill ha den nu. Synd att jag måste spara pengar till skor och till kameran. Men det vill jag ju också ha så. Men kanske kan köpa den ändå. Åh, den vill jag ha! Lägger ut en bild sen (:

Gårdagen var väldigt trevlig. Vi var hos honom efter att Sofie ville köpa upp hela ICA. För hon var med Dilan först, för hon skulle vara med hans bror på kvällen. Men ändå fick inte hon någonting av det vi köpte. Hon kom väl in och snodde en bil eller två. ;) Vi kollade på "Quarantine". Den var bra! Sen skulle vi kollat på "Bolt", men texten var konstig och sen satte vi på "Seven pounds". Jag har sett den innan, men den är riktigt bra den med! Förstår mig inte på den riktigt bara. Asså vad meningen med filmen är. Men det är nog bara jag. Jag åkte hem vid halv ett då mamma fick hämta mig. Jag ville ta bussen tio i ett, men det ville inte mamma och så var det en stor diskusion om det. Men till slut fick hon hämta mig och ja, det var ändå gött för jag var riktigt trött! Men det var en kul kväll.

Ska nog hem till Sofia med Linda sen. Jag orkar inte vara hemma. Tänkte fråga Dilan vad han skulle göra, men det vettifasen om jag gör. Jag orkar inte åka till Svenljunga nu. Fast jag vill. Nej, han gör säkert annat i alla fall. Jaja, strunt samma. Sofia och Linda skulle egentligen gått på fest, men det blev nog inte så ändå. Så jag är med dem, vilket ändå lär bli en kul kväll! 

Nej, nu ska jag lägga ut bilderna och sedan kolla på "Jönssonligan och Cornflakescupen" här med datorn i mitt knä i min goa säng. Hahah, mobba mig inte, men den är mysig! 

Pöss! 


ME LIKE!


Det var den jag köpte. Men den är lite "sladdrigare" på mig. Fatta vad snygg den borde bli ned ett par slitna, ljusa shorts i sommar. Synd att jag inte har några jeans att klippa av. Men jag hittade ett par vråltjusiga shorts på MQ för 349 kr. Får kolla om jag kan köpa dem nästa månad. I löv them! Sen såg jag en otroligt snygg jeansjacka, LEVI'S också. Kostade säkert shortan, men ändå. Plus att det var någonting konstigt på sidan, några snören av något slag. Det var synd! Ska se om jag kan hitta shortsen på MQ's hemsida nu med. Svar; nej, jag hittade dem inte. Men ni förstår nog på ett ungefär vad jag menar. Haha!

Att en matta kunde ge tomatstötar visste jag inte

Sitter här och nyser som en galning. Jag är väl egentligen fortfarande "sjuk" men gick till okslan ändå. Kände att jaginte klarade att möggla hemma. jag har väl ingen feber nu hoppas jag. Ska snart till Dilan också vid halv sex. Ska bli trevligt!

På hemkunskapen idag gjorde vi fläskkotlett, potatis och sås. Det var riktigt gott faktiskt och inte trodde jag att jag kunde laga det. ;) Får ta och laga lite mer mat hemma. Det var bara det att när jag skulle vända köttet i stekpannan var det så mycket vatten och smör och sånt, vilket gjorde att det blev väldigt vattnigt och när jag då skulle vända kotletten, så skvätte allting på mig och Mathilda. Jag är lyckad jag vet! Och det hände tre gånger. Haha, blev en del att torka upp sen. Idrotten var också rolig idag faktiskt. På grund av min förkyldning kunde jag ju inte vara med så mycket, vilket var en bra ursäkt så jag satt där, pratade lite. hoppade lite trampett. Pratade ännu mer och ja, det var kul. I slutet skulle jag rulla ihopen lång matta, och det har inte barit några problem förut. Men nu när jag bara tog i den fick jag otroligt många stötar och de var inte lite starka heller! Så jag tog med fötterna. Men då kommer Felicia och ska rulla, men hon får lika många stötar hon. Och då kommer Albin och lägger sig I den och ber Felicia rulla ihop den. Oj herregud vad han skriker "Ajajajajaj, släpp ut miiiiiiiig!" Hahaha, jag höll på att dö av skratt. han varh elt röd i ansiktet när han äntligen kom ut därifrån. Haha, stackar'n!

Nej, nu ska jag gå och fixa mig lite. Ha en bra fredag!
Puss!
/J

G O T L A N D !

Så lätt

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lättJENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer