22.23

Nej, nu orkar jag inte sitta här längre. Är så sjukt trött. Somnade när jag kom hem, säkert en och en halv timme. Men det var skönt. Så det blir väl en film nu och te. Åh, vad gott! Tänkte faktiskt inte på att klockan var så mycket. Eller ja, mycket och mycket, men mer än jag hade förväntat mig i alla fall. Så god natt alla bloggläsare! Skriver imorgon om jag inte drar till Hofsnäs med Julia och Bella då vi ska cykla. Yeah, good luck till oss! (Det är ungefär en mil. Kanske inte så mycket, men 2 mil tillbaka också. Duktiga vi är :))

Touch of pink








Ni som har följt min blogg ett längre tag, ni vet ju att jag har visat bilderna här ovan tidigare, men kanske inte så här? Bilderna är ifrån Gotland 2008, även om det kanske bara är helt vanliga blommor som kan växa överallt. Men ändå...

Pictures in a frame

Nu sitter jag här och försöker hitta bra bilder som vi ska sätta upp i fotoramar här hemma. 4 rosa bilder, 2 färgglada och 3 svartvita. Och de rosa är svårast! Jag som inte trodde jag hade så många i den färgen, men när jag upptäcker alla blommor och natur, så hade jag visst fel. Får väl sätta ihop olika kollage och se vilket som är bäst, eller bara en serie av nästan likadana bilder. Det tror jag det blir. Men vi får väl se. Hoppas det går bra i alla fall. (Jag lägger upp vilka bilder jag tog sen)

Puss!

Trevliga dagar, dock inte natten.

Igår var jag som sagt med Julia och Isabelle. Det var riktigt roligt att få se henne igen efter hennes Turkietresa. Har saknat Julia så! Och självklart var hon superbrun och fräsch. (I för sig är hon väl alltid det) Vi gjorde inte så mycket förrän klockan slog halv fyra och vi åkte till Julias pappa för att fira henne. Nästan hela släkten var där och vi fikade och sånt. Sedan bestämde vi oss för att tälta, så vi gick hem till var och en, packade och sedan slog vi upp tältet brevid Julias trädgård. Vi tänkte att det skulle bli väldigt varmt, så vi tog bara varsin filt och jag hade bara shorts under. Men jag borde nog tänkt om, på natten är det ju svinkallt, så jag låg där och huttrade hela natten. Kunde knappt sova. Och när jag vääääl hade somnat, så får jag sms. Haha, tack Dilan! Det var väl vid tre någonting och vi la väl oss vid ett, så ni förstår ju att det tog sin tid. Men jag kunde till slut somna, men vi vaknade allihopa vid sex igen, men när vi märkte att klockan var så lite somnade vi om till klockan nio då vi gick upp för att äta frukost och sånt. Så även om vi inte har gjort så mycket idag, så har vi ändå haft mycket tid, och den har gått långsamt! Men nu när Linus kom till Julia, så gick jag hem. Bella hade redan gått då för längesen. Men det var en lyckad kväll (för det var så otroligt roligt! Barnsliga som vi var (är) så ringde vi till Heta Linjen och vi fick prata med en ja, trevlig kille, (eller ska man säga gubbe när den är 52. Haha) och han hette Gunnar. Han var ju inte direkt snuskig eller pervers på något vis,  men trevlig! Och sen dog mobilen. Så vi ringde upp och letade efter vår Gunnar, men vi hittade honom aldrig. Hahaha)




Riktiga campare detdär!


Fint att jag har fel sida mot kameran, men vi är bäst på att sätta upp tält!

Min favorittjej Julias dag!

Idag är det en speciell person som fyller år, nämligen min bästa vän, Julia! Hoppas du får en toppen dag (det kommer du få eftersom jag snart ska åka upp till henne. Haha) och du ska veta att jag älskar dig. You rock!

Dom är uppe på taken


Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Kan man skratta så mycket att man mår dåligt?

Just nu är jag trött, varm och allmänt irriterad. Jag tror det är för att vi fyra, Nathalie (som jag har varit hos hela helgen), Sabiha och Mikaela var uppe till 5 i morses innan vi insåg att vi kanske skulle ta och lägga oss. Men Mikaela ville tydligen dygna, men hon somnade hon med. När klockan var ungefär 3 på natten så var man ju så där "övertrött" och skrattade åt allting. Jag mådde så dåligt när jag låg där i Nathalies säng och fick ont i magen över att jag skrattade så. Tårarna bara rann på kinderna och Sabiha gjorde samma sak för den delen. - Eller hon mådde nog inte lika dåligt som jag sen när man reste sig upp. Och det roliga var att man skrattade ju inte åt någonting speciellt (eller jo, ifrän början var det en sak som hon gjorde, och bara på grund av det gapskrattade jag i flera minuter!) Medan vi låg där nere satt Mikaela och Nathalie uppe och ringde runt till alla möjliga personer och Heta linjen och allt sådant. Hur kul kan man ha? Haha, det kommer ju ifrån rätt mun som låg och skrattade åt verkligen allt möjligt. - "Tvätta tvätten, ååååh rasta hunden." I had the best time ever!

Jag kom till Nathalie redan på fredagen eftersom hon hatar att sova ensam hemma (hennes familj var nämligen vid husvagnen). Jag började direkt städa Nathalies rum för det var verkligen "a mess". Hon lagade god kyckling. Åt ute i det fina vädret, kollade One Tree Hill och somnade. Dagen efter kom Sabiha och Mikaela vid tolv och vi gick ner till Sandsjön för att spendera dagen i det fina vädret. Vattnet var kallt, och jag var som vanligt rädd för alla fiskar, men det var skönt att svalka sig i den 30 gradiga värmen. Sedan när vi kom hem igen grillade jag och jag vet inte riktigt vad de andra gjorde. (De är ju som de är. Haha) Och eftersom grillmästarn var på gång, så blev ju maten självklart supergod! Sedan kollade vi på OTH (igen) och kollade väl klart mer än halva första säsongen. Det är ju så bra! Sedan gjorde vi alla möjliga saker och till slut blve klockan väldigt mycket och vi var verkligen övertrötta som sagt. När vi vaknade dagen efter (idag) så väcktes vi av den storslagna värmen som hade kommit in i rummet. - Kvavt och klibbit, så vi åt frukost fort och sedan la vi oss på altanen och solade en stund. Hade även vattenkring för att svalka oss en aning, och det behövdes verkligen! Vi åkte hem vid 3 och nu sitter jag här.

Har varit en toooppenhelg, tjejer. Tack så mycket för det! Måste göras om snart.







I'm tryna be strong but the strength I have is washing away



Varför sitter jag inne i detta underbara väder som jag har längtat efter i flera veckor? Nej, jag får nog ta och gå ut nu. Solstolen skriker ju! Stackarn...

NEW


Shortsen är alltså marinblå, men det syns ju inte nu. Och bikinin orkade jag inte fota, men här är ju detta i alla fall.

Bilder från igår!


Min fina Sabiha!




Nej, inga sura miner här inte!




Sen satte vi oss i Stadsparken med alla påsar och våran goda LOKA med jordgubbar, den är så underbart goooood!


Det var en underbar dag, tack Sabiha!

Jag älskar rea!

Kvällen har varit toppen verkligen! Har skrattat, shoppat, schteekt. (Det la jag till för att få tre s. Höhö, jag är cleaver!) Men ja, har hittat en ny, nästan helt svart bikini, marinblå shorts, ett snyggt linne och trosor. Linnet & trosorna var på rea, och jag älskar rea! Speciellt när man hittar fina kläder. Lägger in bilder på allt imorgon så får ni se!

God natt!

Details


Jaha, då var man färdig för en kväll på stan. Sofia kunde inte följa med, tråkigt nog men det ska nog bli bra ändå.

Ring och pärlarmband: H&M
Det andra armbandet: Tomas Sabo
Skor: Eurosko
Klänning: Gina Tricot
Mascara: Max Factor

Ja, några detaljer och saker jag har på mig idag. Så slipper jag göra en "dagens outfit" Haha.

It can only get better!


Veeeem var det som sa någonting om regn på söndag? Nej, tänkte väl inte det. Det är underbart detta!

High heels for me, please!


Nelly.com - 399 kr


Nelly.com - 499 kr


Topshop - £65.00


Topshop - £75.00

Det är en jäkla synd att vi inte kan handla på Topshop här i Sverige (skulle de inte göra en affär i Stockholm?) men Nelly.com har otroligt fina skor till ganska låga priser. När jag kommer hem ifrån Turkiet och fortfarande har lite pengar kvar ska jag nog ta och köpa mig ett par klackar. - I love it!

Tack alla!

Detta är ju bara för roligt för både mig och bloggen (även om den kanske inte kan tänka, men ja. Haha!)  Det blir bara mer och mer som prenumererar på bloggen och igår hade jag faktiskt 56 stycken som kollade den! Riktigt roligt och jag hoppas att det blir mer och mer!

Just nu sitter jag i solen och bloggar. Det blåser lite mer idag, vilket är ganska skönt för värmen är fortfarande densamma. Men snart får jag nog återgå till solningen, för jag har bara solat magen och den sidan, men ingenting på ryggen de senaste dagarna, så det är en rolig kontrast där. Hoppas ni får en underbar dag!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer