I gotta feeling



Nu får jag ta och hitta någon annan sysselsättning än datorn som varit min bästa vän hela dagen. Sitter ju här redan och gäspar. Men ska nog ta och checka en film, men utan varken godis, glass eller annat onyttigt. Jag ska inte gå upp mer i vikt nu! Så det så. Men popcorn är väl inte så onyttigt? Det är jag faktiskt värd. (Höhö, vad jag nu har gjort för att förtjäna de där stackars majskornen som fluffas upp till vita krumelurer. Konstigt det där med popcorn egentligen. Men ganska coolt. Haha, okej jag är även denna dagens psykfall.) Puss!

Så länge vi båda andas







Har varit superrastlös hela dagen, tänkte att lite fotografering skulle pigga upp det hela, och det gjorde det! Gick ut lite efter att det hade slutat regna, dock bara ute på trädgården, men det kan ju bli bra ändå! Tack för alla fina kommentarer! Ni bloggläsare, ni är underbara.

Jag är mästarn på att göra hamburgare!

Även denna dagen kommer gå åt till att inte göra så mycket. Skulle varit med Sandra idag, som jag inte har varit med på hela lovet (skam!) men eftersom jag vaknade så sent, så blev det ingenting av med det. Men gårkvällen spenderades i alla fall med Sabiha. Hon kom hit när jag höll på att laga mina fantastiska hamburgare. Eller nej... Eftersom vi har fått induktionshäll nu, så går det ju så sjukt snabbt och jag hade aldrig stekt hamburgare där på tidigare, så vi kan väl säga att mamma inte var så sugen på att äta dem när hon kom hem i alla fall. Så hon fick steka nya. Pappa bara retades med mig. Och vi kan väl säga att jag får nog lära mig steka hamburgare på dem innan jag serverar dem till resten av familjen.
Pappa: " Ja, jag får väl stanna hemma imorgon då."
Jag: ".....?"
Pappa: "Ja, jag kommer ju bli magsjuk eftersom det är halvrått. Höhöhöhö."
Jag: "Heheheeeee..." 

Sen kollade i alla fall jag och Sabiha äntligen på "The butterfly effect" och jag tror filmen fick en liten effekt på Sabiha när hon ibland hoppade till, ibland nästan började gråta och ibland blev sjukt förvånad. Men ja, det är ju verkligen en riktigt bra film!

Tråkigt.

Dagens vill ha: NIKON D90 och en massa pengar!
Dagens klädsel: Gråa mjukisbyxor och en slapp t-shirt. (Jag är snygg idag!.....)
Dagens smink: Nada.
Dagens frisyr: Jadu, helt utsläppt. Lät det bara vara efter duschen.
Dagens bästa: Sabiha!
Dagens dummaste: Mina kläder-
Dagens personer: Pappa & Sabiha.
Dagens låt: U2 - Magnificent
Dagens planer: Dagen är nästan slut, men äta hamburgare och slappa med en film med Sabiha.
Dagens humör: Deprimerad, tråkig, dyster, inte på humör.
Dagens siffra: 2
Dagens färg: Gr´å (precis som jag!)
Dagens plåga: VÄDRET!!!
Dagens saknad: Sommaren och sol.
Dagens stjärna: Hm, Rasmus för han gav mig Ben and Jerry's.
Dagens psykfall: Jag själv kanske? Haha.
Dagens tråkigaste: Vädret, vädret, vädret.
Dagens besvikelse: Att jag inte hittade några kläder och vädret igen.
Dagens lycka: Att jag snart ska träffa Sabiha
Dagens humor: Ingen.
Dagens händelse: Typ ingen!
Dagens mening: Vart fan är sommaren!!!!?

What the hell is this?


En himla konstig bild måste jag säga!

No line on the horizon


Denna dagen har varit både deprimerande, tråkig och regnig. Deprimerande har den varit för att jag satt (seriöst!) i två timmar i mitt rum och funderade på vad jag skulle ha på mig ikväll men hittade ingenting! Tråkig för att det inte har hänt något och för att jag har varit på dåligt humör och regnig för att Gud säger det. - Det är också en sak att bli deprimerad över. Så eftersom vädret är som det är, jag är som jag är, och min ekonomi är som den är (kan inte köpa nya kläder) så ska vi strunta i att åka till stan. Vi ska väl förmodligen kolla på film och ha det gött ändå hoppas jag! 

En sak som gjorde det hela mycket bättre idag var att de 100 bilder jag & mamma hade beställt till mig och till hennes fotoramar har äntligen kommit. Eller ja, det tog bara 3 dagar, men ändå! Sen gjorde även den älskade Ben and Jerry's glassen susen! Dock är den min lillebrors men det gjrode nog ingenting för honom att jag tog lite! Den är såå god. Men Baked Alaska är min favorit vitchoklad, vaniljglass, marshmallows. Muuums! Men inte ens en sån har jag råd med...

I'd rather go and look for some adventure


Smögen 08 när Mikaela försöker cykla upp för en jobbig backe med världens jobbigaste och coolaste cykel. Åh, good times!

Vänner är så underbara

Dagen har spenderats med underbara Kristin. Vi hade riktigt roligt! Kollade på Just friends och bakade en kladdkaka. Och ja, man kan verkigen säga att den blev kladdig, för kladdig. Men det var gott tillsammans med lite glass. Sen spelade vi även lite OS, som gick sååå bra. Men ja, det var trevligt! Tacktack för dagen!
Imorgon ska jag till t-kvällen med Sabiha, vilket också kommer bli hemskt trevligt. Saknar ju henne redan även om jag träffade henne igår! Otroligt vilken bra människa hon är. DU är otrolig.

Magnificent


Smögen 08, gud vad jag saknar det och jag älskar ordet magnificent. Vet inte varför, men jag gör det! Och även U2's låt Magnificent är urbra! Och vad jag hatar att få behöva ladda upp bilderna i så här litet format!

Jag älskar kläder!

Jag trodde denna dagen skulle bli förjäves, men nej. Sabiha smsade och frågade vad jag skulle göra idag, och eftersom jag inte hade något planerat, så hängde jag med henne in till stan/Knalleland. Sofia skulle hängt med, men hoppade av i typ... sista minuten. Men det var trevligt i alla fall. Fick träffa Fia på vägen hem när hon hade köpt glass med Robin i Svenljunga ändå så. Men jag hade ju inga pengar, så shopping för mig blev det inte mer än en amigo chokladkaka eftersom de inte hade kvar min älskling med jordgubbar. Säg inte att den inte kommer säljas mer för då kommer jag ångra att jag inte köpte ett helt lager av dem.......... Okej, slut på depressionen nu. Men Sabiha köpte en hel del, och ett par supersnygga skor som jag ska köpa nästa månad. Sen hittade jag en underbar skjorta på Gina som jag också ska köpa nästa månad och alla snygga linnen på H&M nästa månad och ja, allt nästa månad. Haha, men det är sån tur att man har konfirmationen då också, sen har jag och Felicia bestämt att vi ska till Götet och shoppa upp allt. (nej, jag ska spara mycketmycket till min kamera jag ska köpa i slutet av året och det är inget jag bara säger, för nu har jag till och med skrivit det. Så ja.. Gud vilket jävla skrivhumör jag är på då!!) Aja, det finns som sagt mycketmycket fint att köpa.

Sen när jag var på väg hem fick jag reda på att Linnéa och Stina, de nolifersarna hade åkt till Hillared (utan att ha någon direkt anledning) och gjorde ingenting. De var på skolan när jag kom till bussen, fatta vad kul de måste haft... Så jag gick dit och hängde med dem en stund. Gick hem till mig och sen gick de. Men trevligt var det att få träffa dem!

Nu ska jag hem till Julia och låna resten av DHW, kom jag på nu.
Puss!
/J


Jag tror Sabiha älskar mig för den här bilden. Men ey, jag har ju inte världens vackraste min jag heller!

Man kan ju bara inte kolla på SATC utan godis!?


En otroligt fin bild (speciellt på mig...) från 2006 på Julia, mig och Sabiha

Har precis kommit hem ifrån en lat dag med min favorit Sabiha. Men bara för att den var lat, så betyder det inte att vi inte hade kul. För det har vi ju alltid! Men vi ägnade dagen till att kolla på Sex and the City. Sen sa Sabiha plötsligt: "Man kan ju inte kolla på Sex and the City utan att ha godis!" Så vi tänkte att vi skulle nöja oss med en kladdkaka. Men när vi precis skulle börja baka, så ser den hon att de inte har några ägg. Så ja, där förstördes den fina idén. Så vi åt upp Sabihas klubbor som hon hade istället. Sen var i alla fall jag nöjd eftersom det var några stycken...

Thanks for the day, darling!
Puss

My guilty pleasure, I ain't going no where


Foto: Jag

Allt borde vara så lätt så lätt!

Nu har jag suttit här i flera timmar, bara försökt lösa allt det här med mellanrum mellan menyn och inläggen, och det krävdes mer än bara instruktionerna jag läste ifrån. Och jag kan säga att det har varit sjukt för krångligt för mig. Som ni ser så är min blogg lite halvdan just nu, och själva "bloggbladet" är way to smalt. Men jag ska se vad jag kan göra eller om någon skulle kunna hjälpa mig, vilket känns väldigt oproffisionellt, men jag kan ju bara säga att... Jag är inte särskilt proffisionell, så ja. Vi får väl se hur detta går...

Spenderade i alla fall dagen med Felicia. Vi pratade mestadels av tiden, men sedan kom vi på att vi kunde roa oss med en film, och det blev: "When a man loves a woman". Hade faktiskt inte sett den innan, men den var väldigt bra! Gillar kärleksfilmer. Eller ja, jag gillar de mesta filmer faktiskt. Så länge de har en bra handling, haha.

När vi skulle gå på gudstjänsten som nu skulle vara i Hillared, så gick det inte som vi hade planerat. Jennifer hade ju kollat i tidningen och allt, och jag skyller ingenting på henne, alla kan göra misstag. Eller ja, det kanske bara inte stod i tidningen att den var någon annanstans i Hillared. Det var tydligen en friluftsgudstjänst. Vad nu det betyder... Så viåkte hem till mig en stund istället. Men ja, ingen skada skedd!

Men det var underbart att få träffa både Felicia och Jennfier igen!
Nu blir det Sex and the City för hela slanten!
Puss!

Jag håller mig vid liv, du håller mig vid liv


Foto: Jag (En väldigt halvdan bild jag slängde ihop nu som också är ett år gammal men som jag tror att jag inte har publicerat)

Har precis kollat klart på en otroligt dryg, men ändå "djup" och fin film, "Fireflies in the Garden". Handlade om många olika saker, men kan med all sannorlikhet säga att det var en dramafilm. Och nu ska jag gå och se en drama-serie baserad på att desperata hemmafruar jävlas med varandra men försöker ändå med att ha ett fint och oskyldigt leende på läpparna. (Jag tänker inte skriva namnet, för då drivs ni till vansinne... Och det vill vi inte.) Puss.

When love takes over


Foto: Jag (ny redigering, men bilden är över ett år gammal!)

Nu har pappa fått för sig att vi ska kolla på film på våran nya TV och med hans nya högtalare. Så han har fixat med det nu i säkert en halvtimme och eftersom vi inte har någon soffa än, så har han blåst upp den uppblåsbara  sängen som vi nu ska ligga på och kolla film. Ganska smart, men jag som bara ville ligga i min säng med Desperate. Jaja, det lär väl bli efter filmen då. Haha, han är för go! Puss!




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer