From here to eternity




Skjortan på övre bilden är ifrån mormor min som tog med den igår! Underbar och jag älskar den. Lacklegginsen (som knappt syns) är ifrån Gina. Ringen nedanför har Efva Attling designat/gjort. Superfin och jag älskar den också! Fick den av mamma och pappa igår, tacktacktaaaaaack. Det är även inskrivet det som står i rubriken; "From here to enternity". På onsdag bär det av till stan där jag och Mikaela ska shoppa lite av varje. Eller vad säger du Mikaela? Kanskekanske att Felicia också hänger med. Ska bli superkul.

Underbart!

En superdupertoppen dag! Själva konfirmationen gick jättebra, men var dock väldigt nervös när det kom till spelandet... Men det gick hyfsat också. Blev uppvaktad (om man säger så) av ja, många av min underbara släkt och även Julia samt Dante som gav mig superfina blommor! Nu har jag inte ens hälften kvar av sparningen till min kamera, och få förstår ni att jag fick en del när jag ska spara till min NIKON D90, och jag har ett löfte om att köpa den till nyår. Så jag döööör av längtan! Ja, bilder kommer när jag har lagt in dem, och även på mina finfina smycken jag fick. Tacktack alla.

You took the fall, and thought of me





Sitter här och nördar mig som vanligt. Ska snart gå och kolla på film, men ska ju upp tidigt imorgon eftersom det är konfirmation. Hela denna dagen gick åt till att nöta in allt som skulle vara med imorgon, och det var även fotografering på morgonen. Men nu sitter allt och, men självklart är man spänd. Ska bli superkul imorgon. Håller även på att försöka göra en header, men det går inget bra med ett idélöst huvud just nu, den fyller ingen fuktion. Men nu ska jag ta och fixa lite mer, sen ska jag kolla på Sex And The City! Puss

Do you catch a breath when I look at you?


Aaaaaasmatt bild och helkonstig, men den får duga, är inte på "min" dator just nu..


Hallåhallå!

Dålig uppdatering ifrån min sida, men det är stressigt just nu, speciellt när konfirmationen börjar närma sig. - Redan söndag faktiskt, och jag ska ju spela tvärflöjt och vi ska även spela upp ett drama och lite annat, så jag lär behöva träna en stund nu! Har varit med min Dante på eftermiddagen en stund, riktigt mysigt! Ska nog till Julia en stund nu innan jag ska ta och lägga mig tidigare idag... Så ha det toppen och så ska jag försöka skriva imorgon. Puss! Och PS, ska göra en ny header i helgen, så förvänta er en ny blogg på måndag förhoppningsvis!

So close, but so far away


Oredigerad..

Toppendag, men otorlugt slut i benen och armarna. Har strosat runt på stan med Mikaela hela eftermiddagen och det var allvarligttalat två sekunder till att vi skulle missa bussen in. Haha, hemskt! Jag skulle ju då fixa en konfirmationsklänning eftersom den andra inte var så fin, men det tog ungefär tre timmar innan jag äntligen hittade något, och då var det inte ens en klänning, utan assnygga lackleggins och en söt brun/beige blus-aktig topp. Men det blev riktigt fint tillsammans, även om det kanske är lite för "festligt" men jaja, det blir bra! Nu får jag ta och plugga och ta mig en god kopp te. Puss.

It's too hard to decide

Hur ska man göra när beslutet är så svårt? Så svårt att man är rädd för att skada den andra personen? Så svåra beslut borde inte finnas, för vad ska man göra åt dem?

Konfirmationsläger 21-23 augusti

Hej alla!

Nu är man tillbaka efter en underbar men tröttsam helg. Vi åkte ju som sagt i fredags eftermiddag och åkte då buss till Marstrand. Lite regnigt och tråkigt, men det blev verkligen superfint till kvällen då vi gick upp till fästningen för att leka/tävla och även grilla korv. Vi tjejer, Sabiha, Sofia, Mikaela, Ninni och Sofie hade riktigt roligt när vi kom på så många olika "korv"-reklamer som helst. Haha, så sköna! (Ojdååååå, misstolkning på topp, hehe....) Ja, men vi gick runt där och hade det superkul i alla fall. Gick tillbaka till vandrarhemmet vid namn "Båtellet", haha så fult!

På morgonen var vi tvugna till att gå upp vid åtta, packa i ordning allt, äta frukost, duscha, sedan gå till hamnen igen för att gå på J80 båtarna. Ungefär 4 m långa tävlingsbåtar då som vi skulle få åka med hela dagen. Uppdelade i fyra olika båtar, fem i varje. Som tur var så hade jag turen att vara med Sabiha, så lite kul var det ju i alla fall. Vår "seglare" tyckte tyfligen om mig verkade det som, så jag fick styra den mesta tiden tillbaka. Efter det fick vi vänta ungefär två timmar innan vi fick hoppa på ELIDA, den båten vi skulle seglat med från första början egentligen. De sa att det var Scandinaviens största segelbåt och med sina fyrtiofem meter höga mastar och fyrtio meter lång, så var den ganska stor! Jag mådde dock vääääldigt illa den första timmen, men när jag fick på mig en otroligt stor men väldigt mysig overall plus en postafen, så blev allting mycket bättre! Sedan satte även Sabiha på sig en snygg overall, och sedan skapades trenden. I alla fall halva gruppen hade fått på sig såna sen. Haha, väldigt roligt faktiskt. Och idag har det mest varit slappt men ändå härligt.

Så kortfattat (som texten över verkligen inte är) så har allting varit toppen, men jag har längtat hem efter torra strumpor/skor och lite andra fräscha kläder. Till och med mitt stökiga och dammiga rum uppskattas just nu. Och jag känner att det fortfarande gungar i mitt huvud efter all segling. Men det har verkligen varit en otroligt härlig upplevelse. Så tack alla!






























Sometimes love comes around





Någonting konstigt vid vägkanten som jag bara var tvungen att ta kort på imorses. Haha.

Har varit en supertrevlig dag verkligen! Skolan vad helt okej, började med lektioner och sånt idag. Faktiskt skönt att få börja igen ändå. Dagen imorgon är dock inte så rolig, men det blir nog bra ändå, när ändå idrott finns med på schemat!

Stack till stan med Sandra efter skolan. Var jättekul att få umgås med henne igen! Köpte äntligen mina bruna klackar ifrån H&M och de är supersnygga till min jeansskjorta. Sen kom en lite tråkigare nyhet; klänningen jag hade beställt var verkligen inte snygg på! För lång, för hög uppe vid halsen, för urringad där bak. ja.. Ingenting var direkt bra. Så jag ska skicka tillbaka den (attans, jag förlorar en hundralapp på det!)  och kanske köpa en söt volangklänning på ONLY istället. Får hoppas att jag hittar något på tisdag! Annars är det kört...

Nu ska jag hoppa i sängen med en kopp te och Sex And The City. Kan det bli bättre? Eller jo, det kan det faktiskt. Men det är ingenting jag tar i bloggen. Höhö.. Pusspuss!

Och PS! Kommer inte kunna blogga förrän på söndag då jag kommer hem utmattad ifrån vårt konfirmationsläger som äger rum i Marstrand/segelbåt. Kommer nog bli kul! Bilder kommer så småningom!

The first day


Ja, mer än att jag har "åldrats" eller så att säga så är det väl inte så mycket skillnad? För precis ett år sen idag; första skoldagen i åttan.



Även om det inte i morses kändes kul att gå till skolan, så konstigt nog var det verkligen det. Allt var toppen; vädret, schemat, att träffa alla igen, klassen, dagen för att det inte blev så mycket lektion, ja allt! Så det var en great första dag. Hoppas att imorgon blir lika bra... (Nu är verkligen min plugg-själ framme!)

Nu hade jag bara tänkt packa inför lägret på fredag, ska ju ut med en segelbåt med konfan till på söndag. Ska väl bli sudär.. Eller ja, kul egentligen, men inte om vädret är tråkigt, så vi får väl se.

Somebody call 911


Bara gamla bilder för tillfället, sitter inte vid "min" vanliga dator..

Sista dagen på sommarlovet.. Ja, Jennifer, hur känns det egentligen? Min plugg-själ tycker att det ska bli kul att börja, och träffa alla, min tonårs-själ tycker att vi kunde få ha två veckor till, så man verkligen längtar. Fast jag tror jag hänger på min plugg-själ mer faktiskt. Det ska bli ganska kul när man väl tänker efter! Jag gjorde dagen till en bra dag i all fall. Eller vadå jag? Mina vänner och jag. Haha. Först fick man gå upp vid åtta för att duscha och fixa sig lite inför konfan, sen stack jag och Sabiha in till stan som planerat. Köpte godis på gooooda Videomix, hrrrrm HEMMAKVÄLL* och sedan stack vi hem. Solade, och Julia hängde på. Stack hem igen, åt godis så jag nästan spydde och blev tjock, kollade på "Monster till svärmor" och sen blev klockan mycket. Så ja, dagen har varit great. Nu blir det mardrömmar, kallsvettningar, ångest och ännu mer ångest. Okej, kanske inte så överdrivet. Jag är ju som sagt lite taggad! Yeah!

AUTUMN

Sommarkänslorna man en gång hade har nu tagit slut. 
Hoppen som följde med sommarlovet har nu lagts ner och uppfyllt sin effekt.
Sommarens ljusrosa, varma kvällar som var så underbara är bara en tidsfråga om när de inte längre dyker upp.
En ny tid har nått oss, som precis, just nu har börjat, och jag kan inte vänta för att få uppleva den!
Förväntningar för både en ny årstid, ett nytt skolår, och en fantastisk längtan är här, det är bara en tidsfråga innan den känslan fullföljer sitt jobb, och man har något nytt att söka och dyka efter. Kanske är det hösten man går runt och tänker på?

I feel so alienated


Ännu en av mina superfina oredigerade bilder jag VET att ni gillar. Nej, men jag har inte tid med redigering nu faktiskt!


Bad, bad, bad... Tänkte ju skriva igår, men det blev visst inte så. Julia ville nog inte att jag skulle sitta vid datorn när vi skulle vara sociala tillsammans. Och det förklarar ju vad jag har gjort i några dagar nu; varit med min bästa kompis. Har sovit över med henne i två nätter nu, och lite så. Riktigt trevligt! Igår var hon så snäll och följde med till gudstjänsten. Men hon uppskattade nog mest fikat i slutet. Det gjorde ju jag med såklart! Och idag följde hon med mig på min läsning i fyra timmar som började vid tio på morgonen! Konstigt nog ringde inte min klocka vid åtta idag som jag hade ställt den på, så vi fick cykla fort som attan till bussen i morgonfrisyren. Men det gick finemang ändå! Ska snart cykla och kolla på hennes fotbollsmatch, något får jag ju ta och göra för ungen eftersom hon ändå gått med mig till kyrkan de senaste dagarna. Haha.

Oh love



Just nu står mamma och Julia, skalar morötter och pratar medans jag sitter och skriver blogg. Visst är jag snäll mot min bästa vän? Haha! Kom hem från stan för några timmar sen. Och som sagt, köpte äntligen den superfina skjortan ifrån Gina. Jag ville helst köpa den ifrån MONKI (självklart inte likadan men..) för jag gillar  verkligen inte att alla har likadana kläder, och alla är ifrån Gina Tricot för att det är en såppas stor klädkedja. Så jag gillar mer H&M och MONKI som sagt. Men jag kunde inte hålla mig, så.. Haha. Sen pratade jag med mormor igår och frågade om hon hade några gamla väskor och jeansskjortor. Hon hade tydligen en ljus lite längre, toppen tänkte jag, så det vore ju kul om det var något att ha! Men vi får väl se. Ska bara ha en myskväll med familjen, dock inte pappa, men det ska nog bli trevligt i alla fall. Och Julia självklart, för hon är ju som en extra familjemedlem. Så nu ska jag inte tråka ut er med mer tråkinlägg. Kommer bilder imorgon, promiss!

Och just det! Har nu beställt en superfin klänning som jag ska ha på konfirmationen. Så jag får hoppas på att den är fin. Och Mikaela, vi ska åka in till stan ändå den 25:e även om jag redan har köpt mitt. Men då ska jag köpa bruna klackar, de på bilden tror jag i alla fall, från H&M. Fatta vad snyggt tillsammans med min jeansskjorta. Åh, love! (Och bara så ni vet, skjortan ser verkligen inte ut så i verkligheten!)

There's nothing that can stop us






Ska snart in til staden Borås med familjen. Jag ska köpa min efterlängtade jeansskjorta och Rasmus lite annat. Ska nog vara med Sabiha en stund sen. Saknat min plutt! Och angående bilderna... Haha, de bjuder jag på!

Can't get you out of my system


En oredigerad Turkiet-bild. Vill verkligen tillbaka!

Det känns som att klockan är supermycket, fast den bara är ungefär halv tolv. Det var väl bara för att jag fick gå upp vid sju idag för att hinna vara inne hos tandläkaren vid halv nio. Som tur var så skulle Julia och Linus till Götet vid den tiden, så jag var inte ensam. Haha. Ska bara hjälpa mamma här hemma med allt innan släkten kommer hit för att fira Rasmus. Ska bli trevligt faktiskt! Aja, hoppas ni får en toppendag. Puss



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer