Tråkig dag.

Tråkig dag idag, eller som alla andra vanliga vardagar. Härligt att sluta tidigare iförsig, men det gjorde ju inte saken bättre. Men ja, nu ska jag på gymnastik. Det är ingen bra bloggdag idag. "- Varför skriver du då, Jennifer?" kanske någon tänker, och jag ställer mig själv samma fråga "- Varför skriver du då, Jennifer?" Och svaret på den är: "- Nej, jag vet inte".

Pöss!

Never give up on someone you can't go a day without thinking about.

IDAG


Min nya älsklingströja från Gina och mina onda sandaler från Eurosko. Haha!

En trevlig dag med min bästavän!

Idag har jag och Jujja åkt inlines, duktiga som vi är! Vi åkte i ungefär två timmar. Fast vi stannade väl en halvtimme hos hennes mamma också och åt lite och sånt. Jag hae ju på mig mina gladiatorsandaler för första gången idag, och jag fick lite skoskav, tråkigt nog. Men jag får nog gå in dem, och ha plåster på fötterna istället. Men ja, vill man vara fin får man lida pin som man säger. Men innan vi åkte ut så var vi med Linda och köpte glass, min favorit blev det idag igen. Muuums! 

Det var ju skola idag med och somsagt; det var ganska härligt att komma tillbaka till allt det vanliga igen.  Fick tillbaka lite prov och sånt som jag blev ganska nöjd med, men på torsdag är det ju ledigt för oss igen. Eller ja, fredag också då, men torsdag också för att det är kompensation för dansadagen, Sjöbo-Nääs och sånt. Riktigt gött det! Så på fredag ska nog jag och någratjejer grilla vid Hösjön och ha skitkul! Och säkert några fler. Blir nog toppen får man hoppas!

Nej, nu har jag inget mer att skriva än att jag ska gå och kolla på en film. Pusspuss!


Naaaaaw, puss på deeeej!

Hahahahaha, såhär såg det ut när Julia skulle åka uppifrån och ner - slutade inte så bra. Åååh, du är så go! Haha!

Bilden har inget att göra med texten.


Just det! Jag har ju färgat, slingat och klippt håret också! Ni får se bild på det imorgon eller nåt. Detta var väl i tisdags. Men ja, när jag hade färgat det i onsdags, så blev det grått, vilket var hemskt. Men jag fick leva med det till i fredags då jag slingade det ljust och sen klippte det. Eller mamma gjorde det, och det blev bra. Nu är det lite gult, men det går nog bort. Ämtligen borta med utväxten! (Inte för att man ser något på bilden och den hade ingenting med detta att göra, men ändå, haha!)

When it was good - Flipsyde. En riktigt bra låt! :'D

Om praon, lördagen och om en tråkig söndag.

Hej!

Nu har jag inte skrivit på några dagar, men jag har varken haft mycket att skriva eller mycket tid att göra det. MNen nu kommer en uppdatering.

Sista dagen på praon, vill säga i fredags var en ganska dryg dag faktiskt. Vi fick inte gå ut och fota denna dagen, utan rektorn, Fredrik bad oss vara med på arkitektur hela dagen. Det är verkligen ingenting jag är intresserad av, men jag tänkte att man kunde väl give it a try. Men nej, vi fick rita hus och det var nog alldeles för krångligt för mig. Haha. Jag förstår inte hur man kan göra hus som ser "riktiga" ut i det programet och allt sånt. Nej, media/journalistik är något för mig i såfall. Men det var faktiskt toppenbra att få vara där en vecka och se hur det fungerar på ett gymnasium. Funderar faktiskt på att börja där eftersom det finns en journalist linje, eller inriktning på media tror jag att det var ochdär får man både fota och skriva, vilket man inte får på så många andra mediautbildningar. Så det är toppen. - Eftersom jag vill både bli fotograf och journalist. Ja, vi får se vad som händer. Det är ju faktiskt nästan ett år tills jag ska välja gymnasieval. Eller ja... Bara ett år. Oj herregud! Vda tiden går fort egentligen...

Igår så var jag med Julia på dagen. Hade inte sett henne på en vecka så det var väldigt kul att få träffa henne igen. Vi flummade väl som vanligt, spelade badminton och solade. Och faktiskt, så har jag fått bättre pigment efter att jag har börjat sola igen. - Det är ju toppen det med. Senare, vid sju eller nåt kom Dilan till oss och sen kom Fialia också. Och eftersom mamma och pappa är borta nu i helgen, så behövde man ju inte oroa sig för dem. - Inte för att de brukar störa eller så, men ah, ni fattar. Haha! Men vi spelade kubb, och det blev oavgjort för vi orkade inte spela mer. Sen gick vi in och kollade på "Final Destination 3". Vi hade inte den vanliga verisonen så vi fick svara på frågor typ var 20:e minut, men eftersom Dilan hade sett den tusen gånger sa han, så var det han som fick svara på frågorna. Och när jag var säker på en fråga, så sa jag "map, map, map!" Men var det rätt? Nej, så vi kom tillbaka till menyn och fick börja om hela skiten. Jag är hopplös ibland. Haha.

Men de gick hem vid tolv, allihopa och det var ju en otrolig röra i mitt rum efter att tre galningar hade varit där inne, så vem fick inte städa upp vdi halv ett? Jo, jag. Haha. Sen la jag mig i sängen med godis och en film. Somnade väl runt två. Det var en riktigt kul kväll detdär!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Antar att jag ska slappa och kanske sola med Julia. Alltid nåär jag har frågat om hon vill hänga med så säger hon"Men Jennifer, det finns sol ute, jag orkar inte och jag har inga pengar". Men igår när hon såg att jag hade fått lite färg, så sa hon "Jennifer, säg till när du ska sola nästa gång. Shit, du har fått färg". Haha, så hon ändrade sig nog lite där. Men somsagt, får se vad som händer. Blev väldigt sugen på en kópp te och "Mysteriet på Greveholm" nu. Det är nog min favorit och jag tröttnar aldrig. Åh, älskar den filmen! Ska nog ta och göra en ny header till min blogg med, denna är väldigt tråkig. Så ja, lite har jag ändå att göra. Ska bli skönt med skola imorgon också faktiskt. Appropå ingenting. Men jag saknar alla så fruktansvärt mycket och jag vill tillbaka till de vanliga rutinerna. Så det ska bli skönt faktiskt.

Nemen nu ska jag gå. 
Pusspuss!
 

Dagens teman


Kaffe


Ljus


Röd


Stillhet

Jennifers och Mikaelas film!


Haha, detta är vad vi har hållit på med idag. Tyvärr inget ljud eftersom det inte fanns någon musik men.

En toppendag på praon!

Ja, denna dagen har varit superkul verkligen! Att få göra det man verkligen vill göra under en hel dag - det är fantastiskt!

Den började med att jag och Mikaela åkte in vid tio i åtta. När vi kom till Knallelands visste vi på ett ungefär vart det låg, - vid ICA Kvantum, men vart!? Vi hittade det till slut. Det var då jag började få en klump i magen om hur det skulle gå och vad vi skulle få göra. När vi väl kom upp, så var det som våran studie vägledare, Pia hade sagt; det var som ett kontor. Det satt några elever i några svarta skinnfotöljer och sen var et lite lärare i ett fikarum. Vi bara stod där helt förvirrade och visste att rektorns kontor var direkt åt vänster, men där var han inte så vi stod och väntade i säkert tio minuter på att han skulle komma. När han väl gjorde det så fick vi komma in på hans kontor, prata med honom och vad vi ville gå på för inriktningar för dagen. Jag ville gå media och Mikaela arkitekt, men eftersom det inte var några som hade det för dagen fick hon gå med mig på media, och hon insåg att hon hellre ville gå med mig på det veckan ut, vilket ändå var skönt för mig!

Vi gick med en lärare, Annacarin på en lektion. Ett riktigt härligt gäng detdär! Vi beskrev frihet och vad det var. De ska göra någon slags expo sak (vet inte vad) och d'är ska de visa upp en bild med just "frihet". Haha, någon visade fyra bilder med en tjej och en bil. Men de var matta och ganska trista egentligen. Men han tyckte körkort var frihet. Men kanske lite dåligt beskrivet... Efter lunchen fick vi andra göra samma sak. Vi fick gå ut, vart vi ville och fota frihet. Jag och Mikaela fick väl välja lite mer fritt, men vi försökte oss på det temat också. (Bilderna visade jag ju i inlägget nedanför då jag hade redigerat dem på skolan) Jag blev faktiskt väldigt nöjd, och Mikaela blev nog det med. Det var ju faktiskt bådas förtjänst att bilderna blev som de blev - jag bakom kameran och Mikaela framför. Vi fick en NIKON D70 att gå ut med. Men det var ett helt vanligt 18-55 mm objektiv, men jag förstår väl att de inte kan köpa in flera hundra olika objektiv. Men det fanns en del andra med, såklart såg jag allt.

Men jag hoppas på en lika underbar dag imorgon. Isåfall var det ett toppenställe som man kanske kan börja på sedan till gymnasiet, för jag såg att det fanns en journalistik linje också. Wihuu!

Puss!

Mikaela

Några bilder från dagens prao tagna av mig.

Att shoppa på en måndag.

Idag var jag och Mikaela i stan. Det kändes ganska dumt att åka in på en måndag, kändes nästan som skolk. Men det var det ju verkligen inte! Det kändes ännu dummare att kunna sova till tio och bara ligga där och verkligen sova ut för en gångs skull. Åh, det var riktigt skönt!

Vi åkte in vid halv tolv och åkte hem vid fyra, då vi verkligen fick springa till bussen, som var nästan helt full. Jag hatar bussar där man knappt kan sitta någonstans. Haha. Jag hittade i alla fall allt jag ville ha (förutom stativet jag aldrig köpte). Skor, t-shirten jag la ut höromdagen, en annan tröja som var röd-vit randig som jag velat ha ett tag och sen en bikini i rött och vitt. Jag har aldrig gillat rött innan, och plötsligt köper jag både tröja och bikini i samma mönster och färger. Haha. Mikaela hittade väl massor med saker hon med!

Imorgon är det prao, vilket ska bli väldigt roligt, men ändå lite pinsamt eftersom det är gymnasieelever och mest killar. Inte för att jag har något att oroa mig för, men ändå. Ush! Vi f¨år väl se om jag och mikaela - som verkligen är bra på saker tillsammans ens hittar vart det är vi ska. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Haha!Underbara blommor!


Underbara Mikaela!

VÅRCUPEN!

Helluu!

Tävlandet igår gick ganska bra ändå. Eller kanske inte för laget, men för mig. Eller ja, gjorde så gott jag kunde i alla fall så jag är nöjd! Fast vi kom ja, vad var det? 12 av 27 eller nåt. Men det var inte många tiondelspoäng som skiljde de olika lagen åt. Men vårat mixed lag kom 4:a. Så det var ju riktigt roligt för dem! Inte för jag kommer ihåg om det var i tumbling eller trampett men.. Eller tumbling måste det varit. Det kommer förmodligen videoklipp, om jag orkar lägga in vill säga. fast nu får jag tvångstankar, så JO, det kommer videoklipp! (Håler på med det nu bara för det. Haha!)  Men vi var borta (hemifrån då) i nästan 15 timmar. Från 7 på morgonen till 9 på kvällen. Men ändå gick tiden ganska fort, vilket var bra faktiskt. Och det var riktigt roligt! Verkligen. Hoppas det kommer en till tävling snart.


Defilering


Haha, Sara och Linus!


Vårat smink (y) Stina på bild!


Linus!


Hahaha, så jäkla coolt fristående, med lakan! Skulle lägga ut videoklipp, men nu är jag så trött att jag inte orkar det!


Felice råkade filma två klipp och på första var gruperad med, så detta var bara pik och sträckt - sträckt halv. Jag var inte med på pik, utan bara sträckt, och jag är tvåa, men men ser mig nästan inte alls. Haha!  Vårat fristående, blev ganska bra tror jag, men tyvärr var inte jag med på det. Jag kunde det inte eftersom jag inte var på några friståendeträningar. Men det ska jag väl ändra på nu!

Äntligen fredag!

Hallu!

Som vanligt så har fredagen gått fort. Det är ändå skönt eftersom då vet man att det snart är helg, eller rättare sagt; det är helg! På EAT:n och svenskan kollade vi på en film vid namn "Mice and men" - "Möss och människor". jag hade bara hört talas om namnet innan, men den var faktiskt bra, men ganska så dramatisk så att säga. Ush!

Helgen kommer nog bli toppen tror jag. För imorgon ska jag äntligen vara med Dilan, och han har jag ju inte träffat på flera veckor, så det ska bli riktigt kul! Sen skulle vi nog hem till Jujja och äta mat. på söndag ska jag på tävling med gymnastiken i Vänersborg, nämligen på Vårcupen. Det är en oseriös tävling, men man kör ju ändå varven så gott man kan. Och eftersom de hade tagit alla tränarnas namn (de lagen som ska vara med då) så heter vi "MILCS". Hur snyggt är det egentligen? Låter typ som att vi är några mjölkare ifrån någon riktig bonnastad. För jag tror inte att de fattar att det är tränarna som heter det och inte att vi är mjölkare. Nej, jag vet inte. Haha! Och det jobbiga är att vi ska vara i Borås vid tio över sju på morgonen! - AMA GAAD säger jag lite sådär fjortis. Så man får ju gå upp riktigt tidigt och sen kommer man hem vid halv tio/tio också eftersom tävlingen slutar sju, men det blir nog överdraget eller vad man ska säga. Aja, längo ch tuff söndag lär det bli, men också väldigt rolig! Bilder kommer absolut!

Nej, nu ska jag faktiskt vara lite nyttig. Ska gå ut och hoppa studsmatta och träna lite. ;) 
Pösspöss!
/J
 


Mikaela, Felicia, Tony, Charlie och jag.
Idag.

Ännu ett vårtecken!

Beslutsångest - det finns så mycket man vill ha!

Hallå!

Dagen har gått väldigt fort faktiskt. Men den har ändå varit lugn och ja, som vanligt med andra ord. Solen skiner ute och jag sitter inne vid datorn, får nästan lite dåligt samvete, haha! Men snart ska jag ut och gå... Till bussen eftersom jag ska till gymnastiken. Men man kommer ju ut lite i alla fall. Alltid något. Nu har jag och Mikaela fått reda på tiderna och sånt när vi ska praoa. 9-4 eller nåt sånt blir det nog, men jag tror det blir mycket rast om vi bara ska vara med en lärare på samma ställe, och man har ju inte praktik hela tiden, men jag vet inte. Hoppas det blir kul i alla fall! På måndag då vi är lediga ska vi ta en sväng till stan och kolla lite. Jag ska köpa bikini, (jag har haft min i nästan två år!) skor, (gladiatorsandaler eller Converse.) och strumpbyxor. Ja, det är alltid bra att ha! Men ja, har tittat runt lite och det finns två par jag gillar. Alltså skor då om man tar bort Conversen, som jag kanske köper nästa eller nästnästa månad i stället. Och de ena kommer ifrån Eurosko, och de andra ifrån Dinsko. De ifrån Eurosko är mycket snyggare i verkligheten än på bild och jag köpa i beige isåfall. Sen finns det andra paret har jag inte sett i verkligheten, men antar att de är snyggare där också, men jag får se. Jag lägger ut en bild sen!

Nej, nu måste jag kila, Rasmus kommer med glass snart med, mums!
/JBikinin har jag bestämt mig att köpa, och ja, ni ser ju skorna och tröjan VILL jag ha, 99 spänn är ju inte så farligt så!

Min kärlek!


Min kärlek idag.
JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer