Vem vet vad som finns i en bil... Kanske kräftspa?

Denna dagen... Ja, vad ska man säga? Den gick väl inte direkt "the way I wanted". Egentligen en ganska rolig historia, och lustig när man väl tänker på det. Men en väääädligt pinsam och ja, rent av ÄCKLIG historia också! När jag och Julia skulle gå till bussen så fick vi skjuts av Kalle och Dennis mamma, Kajsa och Kalle&Dennis såklart som också skulle ner till bussen. Kajsa tog bort någonting ifrån baksätet så vi kunde sitta där, och det var ju bra eller så.. Men sen så kände jag att det var någonting blött där jag satt, även där grejerna hade varit. Jag trodde det bara var vatten först eftersom det regnade lite ute och man blev lite blöt. Ganska logiskt.

Sen när vi satt i bussen och hade åkt, ja, nästan till Svenljunga kände jag att jag fortfarande var blöt. Jag tänke att det inte kunde varit vatten så jag luktade på det eftersom det hade kommit på både mitt linne och mina byxor. Då luktade det inte så fräscht, så jag frågade Julia ifall hon visste vad det var. Hon sa att hon trodde  det var kräftspa och Isabelle trodde detsamma. Så jag frågade Dennis eftersom han satt framför mig. Han sa att de hade haft dåliga kräftor som de skulle slänga och de gick inte att äta. Så ja, jag hade fått kräftspa på mina jeans och mitt linne...

När vi kom till våra skåp och skulle ta av oss jackorna och sånt, så säger Isabelle och Mikaela att jag har en BRUN FLÄCK PÅ MITT LINNE! Och då ser jag; det var alldeles blött och brunt! Så det var bara till att ta av sig linnet och sätta på sig min kofta, knäppa den helt och sätta på sig jackan resten av dagen. Det var lite underligt att ingen lärare sa till mig att ta av mig jackan. Men tur det.. xD Jaja, det fixade ju sig. Bara att typ alla kallade mig för Kräftan resten av dagen ^^

Var med Emma sen. Vi gjorde våra läxor. Har ju SO priv imorgon. Kartan på Asien och det är ju nästan bara King-Kong, jing, jang, tjing, tjong. Ja, men det ska väl gå vägen ändå :) Lite retligt att jag fick G++ på mitt fysik prov. Det är väl lite tråkigt, men jag kunde ju det och det var en uppgift som jag kunde, men hade suddat ut bara för jag inte trodde det var rätt. Eller det var deti nte heller, men ja, om jag hade haft kvar resten av min uträkning skulle jag fått VG. Jag gick då alltså bara G på just den uppgiften :(  Jaja, kan väl skylla på att fysik och detdär med NO inte är min bästa sida...

Ja, som sagt. Vi köpte lite godis med, och sen kollade vi på One tree hill. Faktiskt väldigt bra :) Stack hem vid halv sex. Ganska skönt att komma hem i tid för en gångs skull. :) Ja, eftermiddagen med Emma gjorde så att inte hela min dag blev förstörd iallafall. Jättetrevligt! <3

Ja, äntligen ska Robin sjunga idag! Ska bli sjukt kul att få höra honom. (: Han ska visst sjunga "Bridge over troubled water". :D Ja, får väl se vad som händer :)

Ska gå och kolla på Idol nu då som sagt och dricka te!!!!

Pusspåer!
/Jennifer


ALDRIG IGEN! xD


Jag och Emma i somras. (:

Den som väntar på något gott väntar alldeles för länge.

Fick inte min nya mobil idag. :( Eller ja, jag åkte in till stan och jag mötte upp pappa. Vi gick och kollade, och sen köpte vi den. Det var bara det att mitt abbonemang stod på mamma och jag var ju med pappa så han kan ju inte skriva mammas signatur.. Får den på onsdag istället, men ja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D Fast det kan jag tycka ibland. Man längtar så himla mycket och tiden går så långsamt! Menmen... Iförsig så kommer den tiden då man har väntat och väntat och får det såsmåningom. Eller ja, det blev en ganska knäpp mening, men ja, same shit! ;)

Ja, jag är ointressant, min blogg är ointressant. Vad kan jag då mer skriva? Nej, ingenting!

Ska väl gå och kolla Idol nu. Verkligen kul att Robin är med! :D Hejar ju såklart på honom!

Puss!
/Jennifer

,
Appropå ingenting, så skulle dethär inte varafel just nu! Åh, dammsugare!!!!

Mobil

Nu har min mobil börjat gå sönder med. Jag förstår inte riktigt. Antingen kan jag skylla på att det är NOKIA och jag tycker Sony ericsson är bättre, men jag tror det hänger mer på mig... Jag använder min mobil hela tiden, och nu så är skärmen "uppochner" och den blir helt knasig. Sen "blinkar" den hela tiden. Asså den blir svart och allting. Jag vet inte. Jaja, jag ska nog kolla på en ny imorgon. Vill antingen ha W910i, men den finns inte kvar på Telenor, så jag vill ha C702 istället. Den verkar bra :)


Jag har den vita.


Den vill jag ha :D

Hela dagen med Gud!

Hej!

Har spenderat nästan hela min dag med Gud. ;) Från klockan tio till tre! Jag förstår inte hur jag orkade. Visst, tiden gick mycket fortare än vad jag trodde att den skulle gå, och vi hade ju inte så tråkigt, förutom gudstjänsten bara. Vi gjorde lite lekar och sen skrev vi lite. Fick även våra biblar och allt sånt. Ändå en ganska tevlig söndag :)

Har väl typ inte gjort någonting mer idag. Gjort SO-läxan och tränat till SO-provet vi har på onsdag. Det är på Asien kartan. Aja...Får väl se hur det går.

Kort inlägg, men vad ska jag mer skriva om? ;) Haha, jaja! Hare gött!
/Jennifer



MÅNGA FRÅGOR, INGET SVAR.

Hahaha, okej, jag måste skriva bara!

Tänk om vi inte hade den "teknik" vi har idag? Vi har mobiler, datorer, tv-apparater, fordon, ja allt! För typ hundra år sen hade man nästan ingenting. Men varför kunde man inte komma på tekniken då? Jag fattar inte det. - Och hur man kommer på allt! :O Jag vet ju knappt hur man kopplar en glödlampa så den lyser, och speciellt inte hur de är kopplade inuti kabeln. Vad är det som gör allt? Och hur kom man på att just det ledde ström!? Jag fattar verkligen inte! Jaja, att ens jorden finns approrpå ingenting! Jag fattar inte! Jordens dragningskraft gör så att jorden är platt men rund i verkliga fallet? Vi trillar inte av jorden, eller åker ner för något stup och hamnar i rymden när vi åker båt eller nåt. Och att det inte är vakuum JUST på jorden! Och vi behöver syre för att kunna andas. Är det inte bara att ta djupa andetag och andas i rymden? OCH DET JAG STÖR MIG MEST PÅ ÄR ATT ALLA SÄGER ATT RYMDEN ÄR OÄNDLIG!!!! Men det går inte! För den ja, verkligen måste ta slut någon gång, om den inte är "cirkelformad" då såklart. Men faktiskt, det måste den ju! Och vad finns bakom den sen? Det måste ju finnas någonting? :S Jag fattar ingenting! Herregud, hjälp mig!

Haha, ja, nu har ni fått stå ut med mina frågor. Inte för jag tror någon kan svara på dem, men... xD


Jag är inte såhär i mitt huvud just nu.. Där är det svart. Appropå glödlampor då ^^

Fredag&Lördag

Hallå!

Äntligen
är det helg och jag har längtat så mycket :D Fysiken är över, hemkunskapen, spanskan och även matten somsagt. Nu är det Asien prov på onsdag istället. Eller ja, kartan då.. Det ska väl gå vägen hoppas jag :)

Sov hos Kim igår till idag. Jättetrevligt även om vi nästan bara kollade på film xD Två gånger på "Shrek", "The fast and the furious" och "Min stora kärlek" Haha, Shrek var på engelska en gång och sen svenska en gång, så vi båda somnade, men den gick fortfarande och jag kollade då och då ^^ Gjorde typ ingenting mer, men det var jättekul! :D

Idag kom jag väl hem vid halv fyra eller nåt efter att ha vaknat halv ett hos Kim x) Snacka om att jag var trött! Eller vaknade vi halv elva? Nej, jag vet inte  xD Jaja, åt potatisgratäng och kassler till frukost (y) Fin mat! ;D

Ska väl typ inte göra någonting idag, slappa. Eller ja, klockan är ju faktiskt redan sex :O Shit! Och jag har inte gjort någonting idag :O Jaja, imorgon ska jag iallafall på bibelutdelning och läsning i FEM HELA TIMMAR! Fatta att jag kommer dö :O Det blir väl bra i slutändan hoppas jag :)

Pusspåer!
/Jennifer

Tisdag, onsdag, torsdag.

Nu har jag inte skrivit på två eller tre dagar, illa ;) Nej, men jag har haft fullt upp med mina läxor och sånt. Hade ju matteprov i tisdags, och sen fysikprov imorgon. Tror jag kan det ganska bra så.. Ja, i tisdags var jag med min Erika :D Vi gjorde egentligen inte så mycket. köpte godis och sen kollade vi på "Torkel i knipa". Sjukt grym ;D Ja, sen åkte jag hem vid typ sex. :) Trevlig dag iallafall!

Igår gjorde följde Julia med mig hem. Skulle egentligen plugga fysik, vilket jag gjorde med, men jag var mer med Julia (: Mamma förhörde mig, och ja, förvånandsvärt (eller heter det så?  ^o) xD) så kunde jag nästan allt :D Ja, sen skulle Julia skjutsa mig ner för gatan för jag skulle till bussen, så satte jag mig på hennes banan och den gick sönder eller så, så alla hennes böcker blev helt "bananiga" . Eller ja, typ hennes mobil,  hennes spanskaböcker, hennes hörlurar, och ja, alla andra böcker. x) Hahaha! Förlåt mig ;)

Ja, var iallafall på gymnastiken sen. Var nog den jobbigaste träningen jag har varit med om! Skulle göra massor med olika övningar, indelade i två "lag" och ja, det var både styrka, handvolter, rondater, och ja, kullerbyttor och sånt, men det var ändå ansträngande eftersom det var mest armarna som man behövde använda hela tiden, och vi var ju typ på varje station i tjugo minuter innan vi bytte, så... xD Ja, ni kanske inte fattar, men det var iallafall jobbigt!

Idag var det naturen som gällde i skolan. Var först på Naturbruksgymnasiet bara för att kolla lite om lantbruk och sånt. Sen var vi på något hjortspa typ - Ebbarp. ;) Och sen åkte vi till någon bondgård med mjölkkor (y) De hade 180 kor och det var flugor och smuts överallt! Fattar inte hur man kan leva så men visst ;) Ja, sen gick vi tillbaka till skolan och hade spanska, men vi var ja, kanske åtta pers bara för I & J inte kom ;). Jaja, slutade ju 13:45 så :D Gjorde fysiken när jag kom hem och hoppas jag kan den ganska bra nu :)

Pöss på er!
/Jennifer



O I EN T-RING

Idag har vi haft orienteringsdag. Det värsta på länge, men det var ändå ganska kul. Fick 3 sjöar i mina skor och fick gå barfota hela dagen :( Kändes ganska fånigt att gå runt utan skor. Jag gick väl på 54 minuter eller någonting. Jag hittade ju iallfall alla. Eller ja, jag gick med Robinför det mesta, och sen Ante och Linus. Men jag får väl säga att jag är ganska nöjd ändå (:

Somsagt.. Alla läxor vi har denna veckan är väldigt jobbiga. Har tränat på fysiken och matte provet tills imorgon. Fysiken är ju till fredag, men ändå.. Jag hoppas att det kommer gå väl iallafall. Ska vara med min älsklings Erika imorgon med, en lite mer roande sak :D

Har egentligen inte så mycket att skriva om, men ja, skriver väl imorgon..

Ha det bra!

Puss!
/Jennifer ♥



Jag saknar Smögen allt för mycket!

PRICKAR :(

Ja, som ni kanske  ser är det prickar på vänster sidan vid kategorier, inlägg och annat. Jag tror det hände när jag la in bloggkoll grejen. Och nu får jag inte bort det. :( Gud vad det är fult!

AMEN!

Gudstjänst idag då. Väldigt kul! Eller inte, visst man ska gå på tjugo gudstjänster, men man lär ju sig ingenting? Vad är meningen då liksom? Jaja, det var dop också så det blev väl lite längre än vanligt, men det var en... ovanlig sak att göra. Oftast när man är i kyrkan brukar man ju ha skolavslutning eller nåt sånt, och jag tror inte jag varit så många gånger i kyrkan förutom det och lite annat ;) Efter kyrkan cyklade jag och Mikaela runt för att ta lite kort. Hoppades på att de gula och oranga nyanserna på löven hade börjat titta fram, men nej, det var faktiskt inte så mycket sånt ute än. Så vi fick nöja oss med de andra löven. Ja, det blev väl ganska bra i slutändan ändå :)

Sen är det ju alla läxor och alla prov vi ska ha i veckan med. Iförsig, vissa läxor är väl lättare än andra, men ändå ^^ Sen har vi orienteringsdag imorgon och jag kommer gå vilse! Det kan jag försäkra er! Åh, herregud! Jaja, vi får väl se hur det går. :O Aja, får väl se hur det går med alla proven också... Vill säga om jag hittar tillbaka efter orienteringen ^^

/Jennifer









Jennifer

SKULLE DU HELST
1. Pierca tungan eller läppen? Tungan
2. Vara seriös eller oseriös? Beror på i vilket sammanhang.
3. Dricka grön eller röd mjölk? Vill ju inte vara onyttig så, grön ;)
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? Mina underara vänner och min underbara familj :D


SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om någon nu? Ja, det gör jag.
2. Har du skolkat? Aldrig.
3. Varmt eller kallt? Varmt :D
4. Soligt eller regn? Soligt!
5. Fanta eller cola? Beror på, men cola tror jag.
6. Är du nyttig av dig? Ibland ^^ Men för det mesta. xD


OM DIG
1. Vad heter du? Jennifer Kivinen
2. Syskon? En lillebror
3. Vart bor du? Hillared :(
4. Hur många barn vill du ha? 2 tror jag.
5. Vill du gifta dig? Tror det :)
6. Favoritårstid? Sommar, vår och höst för då får man såna underbara höst & vårkänslor :D
7. Humör just nu? Både ledsen och glad. Ledsen på mig själv, men glad.
8. Sugen på just nu? Att vara med dig!


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? Nja.
2. Sjungit? Ja, det tror jag xD
3. Blivit kramad? Ja.
4. Känt dig fånig? Haha, det gör jag alltid xD
5. Saknat någon? Yepp!
6. Dansat galet? Nej ;)
7. Klippt håret? Nej
8. Gråtit? Ja.
9. Pluggat? Yepp.


GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? Nej.
2. Har du en hund? Nej.
3. Sover du helst ensam eller med någon? Med någon (a)
4. Tror du på spöken? Ibland faktiskt.
5. Är du mörkrädd? Jaa.
6. Blev du nöjd med skolfotot? Njae, jag vet inte eftersom jag inte sett det än ;)
7. Är du morgonpigg? Ibland ^^
8. Vad vill du ha just nu? Dig!

    

Surprise!

Jag som trodde att min lördag skulle bli en tråkig, långsam och ja, en vanlig lördag. Jag åkte med Rasmus och pappa in till stan för att handla. Kim skrev att han kunde komma hit, men det trodde väl inte jag på heller! Så när jag kommer hem och pappa & Rasmus hade åkt i väg med motorcykeln en sväng hade jag precis satt på musik och hade tänkt börja fixa salladen och sånt till tacosen ikväll. Så hör jag att det plingar på dörren. Då ser jag att det är Kim. Jag blir skitglad och undrar vad han gör här. Så säger han såhär: " Jag sa ju att jag skulle komma". Haha, han är för go :D Jag tänkte ju inte mer på det eftersom han inte hade smsat eller någonting :O Jag älskar överraskningar, och verkligen denna :D

Vi gjorde typ ingenting, fixade sallad och lite sånt. Pratade, och jag har alltid kul med Kim så ^^ Sen kom pappa och Rasmus hem. Jag skrattade när de kom hem, och pappa undrade vad det var för han trodde jag var ledsen. xD Jag sa inget, så kom han upp och sa " men vad är det Jennifer?" Så ser han Kim och säger istället: " Nemen vad trevligt! Jag trodde du var ledsen, Jennifer." Hahah, så kul xD Men ja, sen åt han här och eftersom han skulle hem med tio över sex bussen var han inte här så länge. Men det var kul så länge det varade. Jag älskar överraskningar, så du vet det :D

Ni har vi haft "kalas" eftersom pappa fyllde år i torsdags. Farmor, mormor och morfar Pelle. ^^ Ja, vi åt tacos och sen tårta. Nu är jag sjukt mätt, men det var trevligt det med :D

Nu blev min lördag mycketmycket bättre än vad jag trodde! <3

/Jennifer

Trött & tråkig

Är helt slut! Först idrott i skolan med ja, eget ansvar iförsig, men då hoppde vi trampett. HJag med dålig kondition var ganska trött sen även om jag bara tränade lite på sträckvolter vilket inte gick så bra ^^ Sen åkte jag in till stan med min tremiljonerkilosväska. Jag som är så klantig missade första Tullen bussen.. och andra med fast jag satt där och väntade. Sen såg jag inte att den kom, men tredje, då bannimej (y) ;) Ja, så hade jag gymnastik i en och en halv timma, och är totalt slut i mina ben. Visst, det var inte så ansträngande mer än slutet, men det är bara bra med lite träning :)

Vet faktiskt inte vad jag ska göra i helgen. Får väl göra hemkunskapen, fysiken, träna inför matteprovet och ja, lite annat.. Ska nog på gudstjänst på söndag med, vilket gör det hela så mycketmycket roligare :'D Nej, men om någon social liten nisse vill göra något så skulle det göra helgen way much better :D Fast jag tror inte någon vill vara med mig, men ändå ^^

Jaja, nu ska jag gå och se "P.S, i love you". Vissa säger den är bra så :) Hoppas ni får det roligare än mig! (:

Pusspuss på er!
/Jennifer




Miss it! <3

.

Jag är kär i en ängel.

Ingenting egentligen

Hääääj!

Gymnastiken igår gick bra, trodde inte det skulle det med fingret, men ja, som tur var kändes det knappt. Var bara sjuuuukt trött i armarna och ont i handlederna bara, för vi hjulade i en och en halv timme`^^Snacka om tråkigt! xD Iförsig har jag väl hemskt stor nytta av det, för jag suger verkligen på att hjula, rondater, tryckhjulningar och vad allt nu heter. Nej, ush!

Bästa dagen på veckan idag, eller ja, eftersom schemat är såppas bra. Annars har det väl varit som vanligt, vilket är långtråkigt och ingenting roligt egentligen mer än vanligt. Iförsig är väl inte skolan så rolig egnetligen, men man måste ju så..

Pappa fyller år idag också, så grattis :D Jag vill också fylla år, och min största önskan är den stöööörsta tekoppen i världen, om någon hittar den är den bäst (y) ^^ Fan vad fräsigt :D Okej, kanske inte, men ändå. Alltid nåt, för te är ju det bästa som finns!

Ja, vad har jag att skriva? ingenting egentligen, så orka dryga ut dethär inlägget med annat skit. Jag tror jag slutar nu.

Ni får ha det så bra!
/Jennifer


I brist på annat ^^


Jag älskar dig!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer