lov är bra!

hellu everybody! (:
okej, jag vet att typ ingen läsr min blogg, men vafan! jag skriver ändå, för att ha något att göra. för att någon någongång skulle vilja läsa. ^^

lovet har varit toppen! har varit med nathalie i stan, igår var jag med matilda, vart med erika carlén och mikaela, julia, och idag ska jag vara med erika :) kommer bli kanon! ja, och imorgon ska jag till gällstad. en toppen vecka med andra ord! :) sen på söndag kanske jag ska vara med mikaela, men jag vet inte ;)

jag har kommit på att man nästan bara skriver om vad man ska göra "för dagen" och ja, det hade jag tänkt att ändra på. men vad ska jag skriva om? x'D nedu. jag hade tänkt att skriva om idioter som bara "tar vad  dom vill ha" och bryr sig ibland, skiter i en ibland. och en riktiga vänner, som verkligen bryr sig, och dom vill jag tacka! <3
men det blir inte idag, för nu ska jag till bussen.


ha en förjävla bra dag!
/jennifer

PÅSK!

Ja, nu är det  äntligen lov och påsk! jag har längtat väldigt länge! orkar inte med skolan, med alla prov, läxor och lekioner ibland. man vill bara sjunka ner i golvet. men man måste, annars går det nog inte så bra i framtiden.
idag är det självaste påskafton, och hela familjen ska till andrasidan gatan ^^ , eller ja, nästa gata blir det väl. ;) vi ska nämligen till julia, ocg gud vad det ska bli roligt! jag&julia måste vara väldigt stolta, eftersom vi har "parat" ihop våra föräldrar, och nu är de typ värsta bästa vännerna ^^, asfränt må jag säga ;D

denna lovveckan får man ju ta tillvara på! det har jag typ gjort ^^

söndag: ska sova hos julia idag (:
måndag: ingen aning,
tisdag: vet inte om jag skulle vara med mikaela <3
onsdag: till stan med nathalie <3
torsdag: sover hos nathalie <3
fredag: vara med erika :D <3
lördag: vara med erika carlén och mikaela <3
söndag: typ träna på religon eller nått ;D

ja, nu får man väl säga gladpåsk då!
ha det asgött :D
/jennifer

våren eller inte. vänner eller inte.

heey
bilddagboken dampar, vädret dampar en kompis dampar. vad är inte damp?

snart är det lov, det får man möja sig med. jag ska bla. vara med erika holmberg, erika carlén, nathalie nordstrand, mikaela mood och så ska vi fira påsk med julia lindén och hennes familj, detta kommer äga mest! i really love you guys!

sen är det som vanligt en vän som jag blir så besviken på... asså det är så tråkigt att vi alltid ska vara ovänner. eller jag är inte ovän med henne, utan hjag tror snarare hon är ovän med mig. hon stör sig på alla detaljer och gör dom till så stora saker.  och det är så jobbigt eftersom jag verkligen vill vara vän med henne.
gud vilka problem. vad ska jag ta mig till ? :'/

var dessutom med julia älskling igår och vi tog typ kort och vi var ute hela dagen. i skogen, hoppade studsmatta, spelade lite fotboll, och hade verkligen kul. att det finns några bra vänner är man glad för :')

aja, ha det så bra, nu ska jag upp och kolla på Disturbia !

puss!
/jennifer

image13
bara för att jag älskar dig!


image14
välsignad härliga tussilago ^^


image15
i love the spring!


image16
oh yes, i do!


image17
och det avslutas med en liten egobild ;)

löööööööööördag!

tjeeeena!

idag på två veckors helger har jag gjort något ^^, har nämligen varit på visko.
hittade ett par stövlar, fast vinterstövlar egentligen tror jag, och raka motsatsen; ballerinaskor. men jag skulle ju egentligen fått typ tennisskor har kollat på ett par reebok, som jag alltid velat ha, jag har ju ett par, men ett par andra, eftersom man kanske inte vill ha likadana, men ändå ett par reebok som är så sköna ^^. men det blev aldrig av att jah köpte dom. sen fanns det massor med andra med, men ja, endel var väl för dyra så jag inte fick dom, och själv hade jag inte råd med dom ^^ men mamma sa att jag skulle få ett par nästa helg eller nått, när vi skjulel till självaste borås ^^. inte så maffigt precis men alltid något. ;)

annars idag kommer nog hela lindén famijen hit och kollar på melodifestivalen.
det ska bli kul och se vilket bidrag som vinner. rixfm, ja, gärt (hahahaahah) har ju skapat en "kampanj" med att få krister sjögren till belgrad. men fyfan! det biudraget gillar jag verkligen inte. har faktiskt aldrig gilalt honom. jag vet inte varför, men nej. jag gillar sanna nilsen och linda bengtzing, hennes låt är så svängig, men knske inte min favoritlåt, men ni fattar ^^.


nu ska jag nog gå och "göra ingenting"
pusshaaaj!
/jennifer

pinsam och tråkig, ful och trist, blyga och fega!

Jag saknar dig. ja, hela dig!

Och än idag undrar jag varför du valde mig.

Blyg och trist, pinsam och ful.

Inte rolig, men glad, och inte ens kul.


Nej, jag vet inte, inte då eller nu.

Jag saknar dig. Ja, hela du!


När jag var med dig, du var så söt och fin

När jag var med dig saknade jag både rum och tid.

Även om det var så tyst

Och ingen sa ett knyst

Var allting bra ändå

Det var iallafall vad jag tyckte då.


Jag älskade dig, som ingen annan

Jag trodde det, "yes, han är sann han!"

Men nej, du svek mig och lika fegt!

Bara för att allting gick så segt!


Allting tar sin tid, och allt har sin charm.

Jag ville bara att vi skulle sitta där, hand i hand.

När vi satt där i soffan., tysta och stumma.

Ja gud vad vi var dumma!

Du gjorde ditt val och struntade i mig.

Nu är jag här utan dig..


en liten "dikt" eller nått jag gjorde för längesen ^^.

SÖKES: en kompis som står ut!

hejsan!
jag är rastlös, jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. har nu i två helger i rad bara suttit hemma och latat mig, knappast gjort något!
hur kulkan det vara på en skala 1-10? SVAR : 0! jag vet inte varför jag gör det, men en anledning är väl att alla vännerna är väl upptagna med någonting annat, jag orkar inte ringa till någon, nej, det känns dumt av någon anledning, att hitta någon på msn känns ännu dummare, och att bara sitta hemma med religonsinstuderingsfrågor känns ännu dummare!

så jag har ingen aning vad jag ska göra, "fånga dagen"? mja, nej, det blir nog inte så, speciellt inte när detr regna och är kallt ute. nejnej! ush. vi får väl se vad som händer. om jag fångar dagen, eller sitter här med mina otroligt tråkiga instuderingsfrågor!

/jennifer

image11
reeeegn!


solen skiner, men kallt!

hellå :]


ja, jag skyller på det som alla andra gör, jag hinner aldrig skriva, har fullt upp. fast ändå sitter jag här typ dygnet runt, men skriver aldrig. kan bero på att när jag väl skriver har jag tvångstankar till att skriva väldigt mycket. [okej, kanske aldrig har blivit så himla mycket. men det beror ju på eftersom jag har stoppat tvångstankarna i en liten burk, satt på locket och gömt den så jag inte ska skfiva så mycket!]

nu så skiner solen ute och jag ska snart gå ut och fota lite tänkte jag. men först måste jag ju göra ett stopp vid datorn ;)
ja, påtal om detdär med solen! solen skiner verkligen ute och när man sitter där i klassrummet vill man bara ut i shorts och t-shirt och springa runt och ha kul. men sen när man tänker att det bara är mars blir man besviken. "attans att det inte är varmare än bara 3 grader!" ja, för det är ju inte det vilket jag stör mig på! även om det är fint väder så är det inte varmt och man måste gå och dras med den tjocka varma vinterjackan fastän solen verkligen skiner!  [det är klart att man kan öppna upp jackan, men då blir det ju kallt x'D och ja, sätt på en vårjacka då! men det är ju ännu kallare, så man får nog ändå dras med den tjocka varma vinterjackan! gud vad dum jag är, hahah!]

okej, jag är lite dingdong och ja i hela inlägget justnu har jag bara pratat om solen typ ;)
men ändring på det får det bli någon annan dag, ska ut och klicka med kameran nu!

seeya!
/jennifer



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer