Bra&dåligt.

Bra:
x Idag får jag äntligen träffa Erika&Annkristin. Har verkligen saknat de två filurerna! <3
x Det är fint väder!
x Jag har lite pengar jag äntligen ska shoppa för^^
x Jag mår bra helt enkelt!
x Mikaela får följa med till Smögen.
x Imorgon åker jag till Stockholm.

Dåligt:
x Det ska bli sämre väder snart! Men jag hoppas att det håller i sig på Gotland!
x Jag ska packa, det är tråkigt.
x Snart börjar skolan!

Men idag iallafall ska jag in till torsdagskvällen för sista gången detta året med Erika&Annkristin. Jag ska köpa ett par solbrillor och lite sånt :)

Nu ska jag nog packa lite till och sen gå till bussen. Eller jag kanske tar cykeln ;)

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket som jag gör <3

Hundvakter&flum!

Goddag mina damer och herrar!

Idag har det varit flum med Mikaela! Fast det är d et ju alltid, och jag är glad att jag har dig att flumma med ^^ Haha. Vi var hundvakter åt Mikaelas systers hundar, Pondus & Flashen. Eller Mikaela skulle vart det först, så frågade jag ifall hon ville att jag skulle vara med så det inte blev så ensamt ^^ Det ville hon som tur var (:

Jag kom till hennes systers lägenhet vid 11 eller nåt. Stannade till tre eftersom jag skulle hinna med bussen till Borås med Rasmus för att möta upp mamma och hämta pappa för att åka till farmor och hälsa på en stund för att få semesterpengar eftersom vi ska till Stockhom på fredag och på söndag Gotland ^^  Haha, vilken lång mening. Det var meningen ^^ Hahahahahahaha, meningen! Fattar ni? Meningen att meningen skulle vara lång. Vilken humor jag har xD

Men vi åt nudlar med fiskpinnar. Mikaela sa att det var skitgott men efter att ha ätit ett helt bullpaket, (okej, alla bullar bara försvann :O) en twisterpåse och lite annat godis var man inte så sugen på mat även om vi gjorde den för att vi trodde att vi skulle vara hungriga ^^ Men det var vi inte xD

Vi kollade iallafall på "Ebba&Didrik" och sånt. Satt vid datorn och camade med andra, knäppa och konstiga snubbar xD Man ska akta sig, Mikaela för spanjorer som vill ha bilder :O Men jag visade mig aldrig ;)

Sen åkte jag till bussen och väntade på Rasmus vid halv fyra. Sen träffade vi mamma i stan och vi hämtade pappa eftersom han hade lämnat mc:n någonstans xD Efter det åkte vi till farmor för att träffa henne innan vi åker och för att få semesterpengar eftersom hon hade lovat det ^^ Jättesnällt av dig, tack farmor ♥

Efter att ha fikat goa kakor hos farmo åkte vi hem. Jag var otroligt deppig och jäkligt ledsen över att Mikaela inte fick följa med till Smögen. Iförsig,  jag förstår mamma&pappa eftersom de har två semesterveckor med oss och nästa vecka ska vi ju vara med min moster och sånt... Men jag bor ju här i säkert 6 år till så det är ju ingenting att oroa sig för, mamma&pappa. Men det är ju så ibland... Man måste säga nej även om jag kanske inte alltid vill det ;) Grät hela vägen hem ifrån farmor, och hemma också. Sen diskuterade mamma&pappa det igen och sen fick jag. Jag grät ju inte för att få min vilja igenom, utan eftersom jag verkligen trodde denna gången att hon skulle få följa med oss och sen fick hon inte det. Klart jag blir besviken :/  Men tack för att jag fick, mamma&pappa ♥. Jag lovar att göttgöra er med någon trevligfödelsedagspresent ^^ Haha.

Jag har packat lite nu till Gotland och Stockholm. Det ska bli jättetrevligt!

Fredag: Åker till Stockholm
Lördag: Är i Stockholm. Ska nog på "Pride festivalen".
Söndag: Åker till Gotland
Måndag: På Gotland
Tisdag: -ll-
Onsdag: -ll-
Torsdag: -ll-
Fredag: -ll-
Lördag: -ll- och åker hem tror jag ;)
Söndag: Packar om och lite så..
Måndag: Åker till Smögen!!!!! = DET BÄSTA PÅ HELA SOMMAREN!  (om inte året ^^)
Sen stannar vi där tills nästa Lördag. tror jag.
Söndag: ÅKERTILL MARKARYD MED MIKAELA! <3<3<3<3<3 Hihi!
Måndag: Vara med Isabelle&Mikaela ^^ Om det går bra för Isabelle såklart^^
Tisdag: BÖRJAR SKOLAN :'( Visst, det ska bli roligt, men jobbigt med läxor, prov, lektioner :( Alla säger ju att det är mycket svårare i åttan. Jag är så rädd att jag ska få IG. Vill aldrig ha ens ett G även om jag fått det typ två gånger :( En gång på ett förhör bara, så det är väl egentligen en gång :( Men ändå! Fyfasen  vad jag oroar mig :( Men jag ska inte göra det nu. Det är ungefär två veckor kvar innan skolan börjar så; LEV LIVET JENNIFER!

Spelade badminton med the family innan. xD Pappa och mamma vann först, sen Rasmus&pappa. Jag var sämst, pappa var bäst ^^

Nu ska jag nog ladda upp lite bilder och sen skriva lite på min berättelse. (Kan berätta attj ag är på min 28:e sida nu. Wow! xD Ska slå mitt rekord med 29 sidor som jag gjorde i fyran. Handlade om en häst och typ vargar. Jag är så bäst (y))
Hare gött!
Hej, puss, ses!Pondus :)


Flashen :)


Fint vare när Mikaela hade släppt sin BULLEXPLOSION! xD


SÅ HÄR GLAD VAR JAG NÄR JAG FICK VET ATT MIKAELA FICK FÖLJA MED :D


Nära&kära, detta är till er!

Okej. Nu är jag tvungen till att skriva detta. Jag vill få det gjort ;

Anledningen till att jag lever är för mina föräldrars hjälp. Anledningen till att jag orkar kämpa är mina vänners hjälp. De stöttar mig, hjälper mig, och finns alltid här. Det vet jag och jag älskar hela bunten! Jag vill bara tacka er, och min familj för att ni alla finns här. Jag vet att jag kan vara jobbig, gnällig, kaxig, skrytig, idiotisk, störande och allmänt tråkig, men jag försöker faktiskt så gott jag kan. Det tror jag alla gör. De vill väl ha människor som älskar en? Jag tror att alla människor har någon att älska eller att man blir älskad av någon. Jag vill iallafall tro att det är så. För vad lever man för om inte kärleken? Visst, det finns människor som vill satsa på karriären, men vad i slutet ska man få ut av det? Pengar, respekt, stolthet? Av kärleken blir man glad, lycklig och man har levt för det man ska leva för. Kärleken går ju ut på att man ska bli älskad. Om inte den hade funnits hade varken du, jag, hon eller han funnits. Fötstår ni vad jag vill komma till? Jag vill att man ska älska alla som dem är. Det är så det blir personligt. Det är underbart, eller hur?

Tack mina vänner, familj&släkt. Ni är dem bästa jag har. Kärleken för er är otroligt stor! ♥


Jag vet att bilden är otroligt ful, men det är vännerna som räknas ,ellerhur? (: Jag vet att endel inte finns med, men ni betyder så hemskt mycket ändå! Och även om jag inte umgås med er vardagligen, så ska ni veta att ni finns alltid i mitt hjärta ändå (:


Jag tror inte att jag har någon nyare bild på dig&mig mamma, men du ska veta att jag verkligen älskar dig. Även hur jobbig du än är, så tror jag oftast att du har rätt, även om jag inte alltid vågar erkänna det. Jag är envis, eller hur? Ja, du finns alltid här och du är den bästa mamman någon någonsin kan få!


Nu är det skitungens tur! Jag brukar intre sakna dig så hemskt mycket när du eller jag är iväg och inte har varandra, men det är tråkigt att inte ha någon att busa med, skoja med eller reta. Det kan jag erkänna. Jag älskar dig hur otroligt jobbig du än är oftast. Det är kul att ha ett syskon ibland också såklart (:


Pappa! Du är en tjatig, jobbig och hemskt noggrann pappa. Men du är även en otroligt go, snäll, härlig och rolig pappa. Jag vet att du inte lyssnar ibland och man får upprepa samma saker flera gånger för att du ska förstå. Men när du väl förstår hjälper du mig. Jag är otroligt tacksam över att ha dig, och många frågar: "skäms du över dina föräldrar?" Då svarar jag: "Nej, det gör jag verkligen inte" Jag är stolt över att ha dig och du är den bästa pappan man kan ha! Jag älskar dig.


Nu vet jag att detta inte är så roligt att läsa, ingen behöver göra det, fast om ni ser detta har ni ju gjort det ^^ Men jag var tvungen eftersom man kanske allt för sällan tackar sina vänner och familj för att dem finns. Jag är glad bara jag får leva i nuet. Jag är glad över att jag är jag och inte någon annan :)

Nu vet ni allting, hur jag känner occh hur mycket jag verkligen älskar alla mina nära&kära.

Sol, bad, & kilometer.

Hello sunshines!

Idag har jag varit med Mikaela. Vi har varit otroligt nyttiga och cyklat till Dannike. Totalt 1,6 mil! :D Vi var där och badade, soalde och hade skoj som vanligt ^^ Haha, Mikaela är för rolig. Hon sa såhär: "Jag har med mig en fralla med smör" (hon tog ihop armarna) , "skinka" (gjorde samma sak xD) "och en till sån. sen en fralla" (samma sak) "med OST!" (igen xD) HAHA! Ni skulle sett det live. Asskoj!

Den första backe nvid Cramers är värst. Så hemskt jobbig. Men det gick ganska fort att cykla även om man tänkte på värmen allt för mycket. När vi väl var framme hoppade vi i direkt. Det fanns endel fiskar där så jag badade inte så mycket som jag egentligen skulle velat.  Men det var gött som tusan!

Sen när vi skulle bada andra gången var det roliga 20 åringar vid bryggan. En av de tre killarna skulle göra bakåtvolt ifrån trean eftersom en skrytig, men snäll kille vi snackade med innan hade gjort det. Han fick visa tre/fyra gånger innan han gjorde det och han landade på mage. Alla ropade: "HAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!" Men han klarade det andra gången sen. Vi solade och hade trevligt!

Sen vid tjugo i fyra (det vet jag :D) cyklade vi hem. Det tog inte alls så lång tid som vi hade förväntat oss. Men det kan berott på att backarna var nerför och inte ippför denna gången ^^ Eller visst fanns det endel uppför, men verkligen inte lika många. ;)

Väl här hemma spelade jag&Mikaela badminton efter att jag hade ätit lite mat. Hon äger verkligen ut proffset i denhär sporten kan jag berätta för er! Träffade kanske 4/10 bollar ^^ Sen tog vi några kort, och jag hoppade studsmatta. Kan äntligen spagathandvolt (y) Haha, kanske ingenting att hurra för, men för er som vet så är det lättare att göra flera handvolter på rak om man gör spagat ^^  Vid halv sex åkte Mikaela hem fasdt det var då hon egentligen redan skulle varit hemma (det vet jag :D)

Tog precis ett kvällsdopp i Såken. Eller nej! Nu ljög jag er rakt upp i facet! Det var pappa, Rasmus, Johan&Jennie (det är pappas kopmisar, eller ja, Johan bor här i Hillared. SÅ HEMSKT ROLIGT ATT VETA!!!! Men jag har faktiskt tvångstankar) som gjorde det. Jag har ont i örat. Känns som jag har öroninflamation eller nåt. Lite i magen också. Därför badade jag inte. Plus att det är lite kyligt i luften nu ^^.  

Tack för dagen, Mikaela! :D Din sötnos!

Nu ska jag gå och fixa kvällsmat och checka film :D.


Hare gött!
Hej, puss ses!Efter mer än halva vägen var Mikaela lite trött. Först då stannade vi för att vila lite ^^


En varm Jennifer (:


Men sen jäklar blev det fart på henne! ;D


Den killen som är däruppe var det som jag skrev om innan. Han som tvekade på att göra salto ^^ Men detta var en annan gång och inte den samma som när vi varvid bryggan om någon ville veta ^^ Hade tvångstankar till att skriva det ;) Nu vet jag inte vad han tvekade på.


Hemskt gött att sola. Kolla min bonnabränna på benen, inte mycket, men jag stör mig hemskt mycket på det :O

Sen vare bara att åka hem :(


Seriöst! Jag har världens bredaste axlar ser det ut som ^^


Så himla söt!


<3

Wihu!

Okej, är jag löjlig nu? Men vad kul att 67 stycken har besökt min blogg idag! Fortsätt så, men kommentera gärna lite mer. Bilder, inlägg och sånt ^^


Kristin&Emma <3

Hej!

Idag har jag varit med Emma&Kristin. Sötnosarna cyklade hit såsom jag cyklade till Sexdrega häromdagen ^^ Vi var och badade i Hösjön. Verkligen ashärligt! Vi var väl där i kanske 1 och en halv timme. Vi cyklade hem eftersom bliningar kom, tror jag? ^o) Väl här hemma spelade vi badminton med Rasmus&c.o. Även kallad Simon ^^

Sen gjorde vi inte så mycket mer. Spelade lite tvärflöjt, chillade vettu ;) Dem drog hem och jag satte mig vid datorn ^^

Men tack för en härlig och go dag, tjejer. Jag älskar er! ♥

Rihanna - Disturbia! ♥

Nu ska jag dra ut och spela badminton med Rasmus!

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Emma är grym på badminton ^^


Oh yea!

Äntliiiigen fixad!

Jadu... Vad ska man säga? ^^ Vad tycks? Jag har äntligen fått designen som jag vill! Jag förstod inte vad header var innan. Men nu var det precis den jag behövde fixa ^^ Jag blev iallafall nöjd även om det finns vissa småfel, men jag behöver ju inte berätta dem utan ni får klura ut själva. (:

Tack www.designhjalp.blogg.se Den är bra, enkel och stilren. Inte med massa gojsimojs ^^ Visst, det tog lite tid och fick göra otroligt många "exemplar" men till slut gick det allt!

Ja, jag hoppas ni enjoyar detta ^^

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Hos mormor&morfar Pelle i stugan

Hej!

Har varit hos mormor min och morfar Pelle i stugan idag :) Jättetrevligt att få träffa dem igen! Vi fick jättegod mat och vi badade, spelade badminton och jag fotade lite :)

Det var väldigt klart vatten där vi badade och då såg man ju fiskarna i vattnet. Jag fick värsta panik och ville inte bada mer efter att jag hade sett dem. ^^ Haha, men det var härligt med ett dopp iallafall ;)

Tack för allt mormor ♥

Nu kommer några bilder, hinner inte skriva så mycket mer ^^


Hare bäst!
Hej, puss, ses!Stumpen. Han är 15 år tror jag. Det är 15*7 Vad blir det?... 105 människoår :O


Gillar denhär bilden :)


Hemskt snygg cykel ^^
Stugan
B E R O E N D E N U M M E R E T T

Tjo!

Just dance går i högtalarna! Även en annan låt: Taio Cruz - Driving Me Crazy. Sjukt go den också. Mikaela och jag är beroende av Just dance, och det konstiga är att man ALDRIG tröttnar (: Fast det är ju tur förstås. Haha. Behövde bara skriva det. Köp eller ladda ner nuuuuuuuuuu!

Hare gött!
Hej, puss, ses!
/Jennifer

Musik, musik, musik i mina högtalare

Musik, musik, musik! Det är det som är i hjärnan nu. Skulle vilja vara en liten musikspelare själv. Gud vad härligt det hade varit. Klickat på en knapp och fått fram musik när man vill. Inte behöva släpa med sig varken mobil, MP3 eller Ipod. Fast jag vill ha en Ipod Nano. En grön, vit, blå, silver eller rosa ^^ Det är ju alla färger väl? Isåfall har jag verkligen svårt att välja en om jag ska köpa en xD Men ja, iallafall ^^

Lady Gaga - Just dance. Den bästa låten msuikvärlden någonsin gjort! JAG ÄLSKAR DEN! Gud, ett måste nu i somamrsolen :) Nu ska jag nog gå och kolal på film, tv eller något liknande ^^ Undra hur jag ska klara mig utan låten? ^o) Men jag klarar mig nog :D

Hej, puss, ses!
/Jennifer


Ipooooooood! <3 ( svart fanns ju med. Också ascoolt ju :D?Har blivit lite brunare idag iallafall ^^


Sol!

Det är varmt, och jag vill ha en fin design. Jag vet inte hur man gör. Jag kan inte göra bilderna jag har länst uppe i hörnet större. Jag får försöka kolla på det i kväll. :)  Ska väl kila ut i solen igen nu. Är väldigt varmt, men jag överlever ^^

/Jennifer

Hela fadderullan

Hej!

Nu har jag inte skrivit på två dagar igen, men jag har fullt upp såatt säga ^^ Skriver om "varsinn" dag så vet ni ^^

                                                                                    TORSDAG:

Jag var med Amanda eftersom hon sov här ännu en natt. :) Jag vaknade vid halv elva eller nåt. Hon vaknade först vid 12, då gick vi upp.  Vi gjorde smoothie med björnbär&hallon. Verkligen jättegod :) Nästan direkt efetr det fixade vi oss eftersom Amanda skulle hem och jag&Julia in till stan. Vi sprang nästan till bussen eftersom vi gick 15:25 och bussen gick 15:30 ^^ Men vi hann! I stan var det så otroligt roligt! Först kom det fram två tjejer till oss och frågade ifall vi visste vad "OAS" var.
- Bara ordet oas? frågade jag. Haha, men  det var typ någon gud grej, de gav oss fribiljetter. ASCOOLT (y) Haha! Ja, sen gick vi vidare. Vi köpte glass och allt.

När vi hade varit uppe på City och köpt LOKA kom det fram en kille till oss i Stadsparken och sa:
-Fin utsikt här va? Gillar ni ankor eller?
- Ja, det är fin här, sa vi och typ aspinsamt.
- Jag ska ge er två fribiljetter, säger han då.
Jag tog en efetrsom jag inte hade krage till att säga "men vi har redan fått såna" DÅ GJORDE JULIA DET!
- Vi har redan fått såna av två tjejer.    Det var ju jättepinsamt eftersom jag fick ge tillbaka lappen då x'D
Sen började han fråga om vart vi bodde och allt. Då kom Julia&snubben in på fotboll och typ Grönahög förlorade mot SAIF med 22-0 xD men sen sa han:
- Ah, synd att jag inte hade några biblar som ni kunde få. Men kom! Igår var det schysst lovsång och band som spelade. Det är ascoot!
Vi satt kvar och sen gick vi för att möta Kim.

Efter det gick vi runt lite. Då ser vi killen igen, med en annan kille.
-Men hej igen! Oj, justdet! Ni ska ju få varsinn bibel, det lovade jag ju!
Vi fick varsinn, och då kommer han till Kim.
- Du ser ut som en cool kille! Du får streetbibeln. HAHAHA, så otroligt kul. Typ streetbibel! Hahaha xD

Ja, sen gick vi och satte oss i Stadsparken igen. Kim tog min kamera och tog kort på massor med tjejer. Men jag raderade alla korten sen och han blev lite sur eftersom jag lovade att skicka bilderna till honom sen ^^ Robin & någon snubbe kom sen också. Då gick Kim med dem och jag&Julia gick för att leta upp Emma&Julia.

Vi gick runt med Emma&Julia resten av kvällen och det var en kanonkväll. Tack allesammans! :D
Älsklingar

                                                                                        FREDAG:

Idag cyklade jag till Emma i Sexdrega. Mycket duktigt av mig tycker jag allt! ^^ Vi åkte till Holsjunga och badade (: Jättetrevligt men lite kallt. Fats det var bara skönt eftersom det var varmt i luften. :) Sen cyklade jag hem igen och jag kände mig väldigt nyttig efter det (y) 


Emma <3

                                                                                        LÖRDAG:

Idag har jag bara suttit vid datorn eftersom jag skulle skriva blogg. Jag behövde verkligen det ^^ Skriva av mig lite. Nu ska jag faktiskt gå och städa hela huset och sen försöka få lite färg på mig  om det inte är allt för varmt ute :)

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Solen är här ÄNTLIGEN!

Hej!

Äntligen har solen vågat sig fram nu när det är sisudär 3 veckor kvar av sommarlovet. Bättre än ingenting, men det kunde varit hela sommaren :) Vi, Jag, Amanda, Mikaela, Julia & Isabelle har iallafall utnyttjat dagen till att åka till Såken och bada. Jättetrevligt!

Först gick vi till "stranden" där det är sand men upptäckte ganska snart att vattnet var både kallt och det var inte så trevlig botten så vi gick till kliporna istället. :) Fast Mikaela rullade sig i sanden. Hahaha! Fick nästan inte bort sanden! xD Marcus och the gang hade ju varit där igen så de hafde tagit cyklarna, eller vi trodde det var våra cyklar, men det var deras de hade ställt på bryggan. För att jävlas lite tog dem min pappas cykel, cyklade runt på den och sen slängde den i vattnet. Moget säger jag bara! Vet inte vad som har flygit i Marcus det senaste året...

Vi badade iallafall där och Amanda, den galningen hoppade längst uppifrån! (Bilder kommer sen ^^) Men det var roligt där. :D

När vi gick tillbaka såg vi ju cykeln och sen cyklade vi hem eftersom vi skulle få besök hemma. Min pappas kusin, min farmor och hennes syster. (: Fick massor med fika och det var trevligt. Men jag&Amanda förstod ju inte språket så vi gick därifrån och hoppade studsmatta istället.

När vi var vid klipporna kom jag på att vi alla kunde tälta vid Hösjön. Men Mikaela kunde inte eftersom hon skulle vara med Erika. Isabelle fick inte. Men vi tre, Julia, Amanda & jag fick. Så vi tänkte att vi skulle göra det. När Julia hade packat alting ringde Amandas pappa och pratade med min pappa och sen fick varken jag eller Amanda. Stackars Julia som hade packat! Men vi tänkte tälta i trädgården istället, men Julia orkade inte. Då orkade inte jag fixa tältet, så vi sov inne istället ^^ Jag, julia Amanda & Isabelle var ute och cyklade. Rasmus följde efter oss och jag & Julia försökte cykla fortare så han inte skulle få fatt på oss ^^ Haha, sen ropade han när vi inte visste vart han var; Han hade fått punktering xD Hahaha! Han gick hem. ;)  

Vi cyklade till skolan och hade trevligt. Sen cyklade vi hem. Jag & Amanda satt vid datorn, pratade med mamma och sånt. Nu ligger hon i sängen igen och jag skriver blogg ;)

Några bilder kommer nu. Enjoy!

Hare bäst!
Hej, puss, ses!

Julia, sötnos!


Haha, gud vad söt!
Haha, galning!


Staden Borås med världens sötaste ungar!

Hej snubbar!

Idag ska jag vara med Mikaela&Amanda. Som tur var dog inte Mikaela igår när hon var på Liseberg, vilket var otroligt tur! :D Vi ska till borås och ha kul! :D Nu ska jag gå! Mamma ska köra ner mig till bussen.

Hare göttans!

UPPDATERING:

Jag och Mikaela åkte till stan. Där träffade vi Amanda och vi gick till Gina och Mikaela shoppade, as usuall. ;) Sen fikade vi på Bakgården. Jagfick en dammsugare av Mikaela. Tack! Vi tgo lite kort i stan och sen shoppade hon ännu mer! Vi gjorde väl inte så myclet, köpte godis, gick upp på Åhlénstaket, fotade mer och mer! Sen gick vi hem till Amanda och höll på att dö av värmen även om det inte var så varmt egentligen ^^ Ja, vi åt där och sen gick vi till Gina igen och sen bussen.
Åt pizza när vi kom hem. Hoppade studsmatta och cyklade sen. Kollade läget och snen träffade vi Marcus&Richard. Förstår inte hur man kan hålla på som dem... När vi åkte tillbaka kom Julia&isabelle. Vi cyklade lite till och sen åkte Mikaela hem. Eller ja, gick. ^^ Sen gick vi en nattpromenad efter att ha suttit vid datorn en stund. Vi gick med Julia&Isabelle. Vi träffade massor med trevliga grodor och paddor. Blev jätterädd xD Vi gick in i deras tält. Haha! Nu är vi hemma och Amanda ligger i sängen. Ska snart sova efter att jag har borstat tänderna ^^ Det måste man göra även om Amanda inte gjord det ^^ Okej, kul att veta! xD

Hare bäst! (Bilder kommer för dem som undrar ^^)
Hej, pus, ses!

EN DAG I STAN

Hallå!

Idag var jag i stan med Linda. Vaknade många gånger inatt och i morse, men Linda vaknade först vid halv 11, så vi gick upp då. ^^ Efter vi hade ätit var vi ute med deras hund, Zingo. Vi cyklade ner till min pappas jobb för att hämta lite pengar och herregud vad jobbigt det var på hemvägen xD Sen fixade vi oss och gick ner till stan. Där skulle vi träffa Amanda. Åkte till Knalleland och fikade. Köpte ett par beiga shorts på Gina. kostade ju bara 50 spänn ! Egentligen 250 och jag har velat ha ett par beiga shorts hela sommaren.  Jag gör alltid kap (a) (Snål som jag är xD) Jag köptre ingenting mer eftersom dt är bara sommarreor. Visst, jag är otroligt sugen på en blommig klänning eller kjol. Men onödigt att köpa nu när sommaren nästan är över. xD Fats iförsig köpte jag shortsen, men det var bara för de var så billiga :D

Sen åkte vi tillbaka till stan och sen hämtade pappa mig&Amanda. Han skjutsade hem henne och vi åkte hem :D  Sitter här nu efter att ha ätit en god hamburgare. Ska ut och röra på mig nu. Hoppa studsmatta :D (y)

Nu lägger jag in bilder på rätt datum så ni fattar varför jag lägger in dem där när jag har skrivit att jag inte kunnat läggai nde senaste dagarna ^^

Hare bäst!
Hej, puss, ses!
Haha, lite cool va? ^^JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: Jenniferkivinen@hotmail.com

Sidan ses bäst i Internet Explorer