äpple, inte bara ett äpple ^^

hallooj !
jag vet, jag är dålig på att skriva. men jag tror inte det finns ås många som tycker det rä intressant med min blogg ändå så det är nog lugnt ^^. har bara lust att skriva av mig ibland. jag har tvångstankar, you know! ^^

har kommit på att jag verkligen älskar äpplen! de är så söta, endel sura, och bara riktigt jäkla goda! och jag har kommti på!, att äpplen, de behöver man liksom inte bara äta och svälja. ;) utan man kan även skära dom och lägga på kanel, riktigt gott! väldigt nyttigt, eftersom även kanel är nyttigt ^^. sen kan man ju såklart ha det i äppelpaj, som är så himla gott! dock inte lika nyttigt ^^. men sen kan man ta vanlig vaniljyoughurt och skära ett äpple, och lägga i. riktigt gott det med! :D
jaja, det var väl alla mina recept på hur man kan göra med äpplen. man kan värma hallon och doppa med äpplen också, faktiskt gott, men det behövs lite socker, för att det inte ska bli så surt ;D men herregud! här sitter jag och skriver om äpplen xD

jaja, ska iaf på volleybollnatta också, kommer bli riktigt kul! :D ska dit med mikaela,och därborta ska vi vara med frida bengtsson och hanna johansson :) jätteskoj <3
sen ska vi nog vara med erika carlén också. :)

jaja, nu ska jag gå upp och kolla på TV!
Ha det så bra, alla!

/jennifer

a long time ago.

goodday!
känns som om det var typ veckor sen jag skrev. men det var det nog inte. har inte kollat förståss, men ändå xD .

lovet gick fort, men det var roligt :) har varit med massa människor. men jag längtar till sommaren, då det är hela 10 veckors lov! det blir "gött mos" som vissa skriver, fattar inte det riktigt. för om det är gött mos, måste ju moset man äter vara gott? tänk om man inte äter mos då. gud vad pucko man är då, och inte känner att det inte är mos man äter. jaja, jag  ver tinte hur människorna tänker. men bara så ni vet, så

noticed!

yes, i´m noticed, han la märke till mig, för en gångs skull, på jätte länge.

lalalaaaa

heeeej
(mina synonymer börjar ta slut xD )

kollade på melodifestivalen igår, faktiskt ganska bra, det var iaf bättre än förra veckan, och Sanna Nilsens låt blev en favorit, tyckte väldigt mycket om den (:.
men det är klart, osm alla tycker, inklusive mig, BJÖRN GUSTAVSSON är ju bara bäst, så himla rolig. när han skulle flyga med dendär tv-gubben, hahaha, det var förjäkla skoj!

idag ska jag till julia, typ om en minut, jag tror vi ska spela bubble struggle, det är ju roooligt, fast vi suger på det x'D. jaja, får se deras nya hund också. (:

nu ska jag gå!
seeya!
/jennifer

att ha tråkigt, det är ingen konst!

tjenixen :D
har otroligt tråkigt :(, ska nog göra läxor idag bara, och läsa och skriva, men sen ingenting mer än att slappa i tvsoffan och äta maaassor med godis, det är ingern konst!, och att ha tråkigt, det är inte heller någon vidare konst! ;D

redigerade en bild innan, asdålig i photoshop, det vet jag, men måste se om det blir någon större skillnad ;)

image8

före

image9


efter


jaja, nu ska jag gå upp och ha tråkigt, innan mamma och pappa tjatar ännu mer på mig att gå ifrån datorn ^^.
see ya!
/jennifer


 

stan, shopping & sol!

hejsan!
igår var jag hos läkaren, skulle kolla min fot, läkaren var lite konstig, men rolig, och när han skulle kolla vilka skor jag använde, eftersom det kunde påverka fotvärken xD . han sa såhär: du har fina, dyra skor, men inte bra. haha, gud så knas xD . men jag fick bandage grej, och någon smörja man skulle smörja på. hoppas det blir bättre :)

jaja, sov hos sandra senare. vi gick till jennifer och grejer, hade jätte kul :D prövade hennes kldäer och allt :D ,
sen gick vi hem, år schips och satt vid datorn.
sen idag, så var jag, sandra och jennifer istan. det var kul :D, jag köpte brunkräm och ansiktskräm. sandra köpte en skjorta och lite sånt, ett armband och så. jennfier köpte tre armband och sen örngott till sina föräldrar, eftersom det är alla hjärtans dag 

jaja, imorgon ska jag till stan med nathalie och mikaela, hoppas det är lika fint väder som det vart idag :)
men nu ska jag upp och nana, ha ett fortsatt trevligt lov!
/jennifer

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM <3

haha, okej, jag har en ovanlig favorit film, MYSTERIET PÅ GREVEHOLM. det är den bästa filmen/julkalendern som någonsin skapats. jag såg den i lördags, jag såg den igår, nu vill jag se den igen, fast jag tror jag skippar det. men ändå! , jag äälskar den.

citat
Astrid: Leif, du har ett hål i handen!
Leif: Ektoplasma, det stod i boken. Det är.. snor.. Från spöken.
Astrid: SPÖKSNOR!?

haha, så himla bra!
Här kommer de TIO bästa filmerna:

1. MYSTERIET PÅ GREVEHOLM, otroligt knasig humor, händer väldigt mycket och otroligt rolig!
2. LINAS KVÄLLSBOK, egentligen som alla andra "kärleksfilmer" , fast ändå inte, hon gör ett otroligt misstag, men till slut får hon den hon vill ha. otroligt modig är hon!
3. 13 SNART 30, vet inte vad det är , men faller för kärleksfilmer, hon önskar att hon blir 30, och hon blir det, framgångsrik & snygg, har allt hon kan önska sig, vad mer kan man begära?
4. SAW 2, älskar sräckfilmer också, kanske lite väl rå, men faller mig i smaken ;)
5. MANNEN SOM KUNDE TALA MED HÄSTAR, när jag var mindre kunde jag kolla på den hela tiden, utan att tröttna, den är så underbar, och visar att även den som är svag, vill göra allt för att kunna få tillbaka styrkan. i filmen då när tjejen (vad hon nu heter) försöker kunna rida igen, fast hennes mamma driver ju såklart på henne, och kör till en hästtalare, eller vad man ska säga.
6. DUDE, WHERE IS MY CAR?, asså den är ju så himla dålig att den är bra! , ni måste se den, hur dingdong som helst, Ashton Kutcher är med också ^^. 
7. JOHN TUCKER MUST DIE, vädligt rolig, och visar verkligen att den snyggaste killen inte alltid är den bästa.
8. FINAL CALL, han gör allt för att hjälpa henne, en som han inte ens känner, bra gjort!
9. BRUCE DEN ALLSMÄKTIGE, rolig, och att få vara Gud för en dag, vore inte det toppen!?
10. LADDER 49, ganska gammal, är nog inte så känd, men den är så sorglig, grät till den när jag såg den, kommer inte ihåg så mycket, men det är en man som är brandman, och en dag, fastnar han i ett rum, och det går inte komma ut, det är eld i hela byggnaden, och ja, elden dödar honom..

ja, om ni har sett några av dessa filmer, måste ni medge att de är bra ? (:

nu ska jag upp och kolla film!

( 4:e inlägget idag ^^)
/jennifer


 

undra...

undra om det är någon som läser detta
undra om någon orkar bry sig om vad alla tänker
undra om man bara bläddrar förbi detta, och läser en mening, och sedan skiter i det.

jag undrar detta, men om ni läst detta, behöver jag nog inte undra mer,

blir galen på den braiga låten!

Bethany Joy Lenz - Halo

I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad

Why do you put me on a pedestal
I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there


One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo when you look at me
But standing from here, you wouldn't say so
You wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you
Oh oh I, I just wanna love you


I always said that I would make mistakes
I'm only human, and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded

See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal
I don't belong there
 

ja, var bara tvungen att skriva detta, för den är så himla bra, den är ett måste ! :D

från bad, och roliga simglasögon till kap.

morsningkorsning!
trött, det är jag, som vanligt. efter att ha badat igår med mikaela i borås, sovit över med henne, och sedan gjort engelska i två timmar, då är man lite trött. det handlar inte om mikaela, utan ja, allt typ. ni fattar.

vi somsagt badade igår, och när vi var där, träffade vi någon som jag kände igen, ja, typ en utav mina faddrar, hans systers barn, eller ja, adopterad är hon. ja, förlåt, men hon ser verkligen ut som en kille i ansiktet, och jag sa det till mikaela, att vi typ kände henne. och hon började gapflabba åt henne. och hon såg mig sa mikaela, för jag hade vänt mig om, för att det var så pinsamt, hon pekade och hade sig.
jaja, det var roligt iaf, speciellt när hon satte på sig de roliga simglasögonen ^^.
okej, det var taskigt, men ändå!

sen så skulle jag och mikaela tävla, och när vi hade simamt en längd, 25 m, och jag skulle vända, såhär fräckt, osm alla riktiga simmare gör, men då kom en gubbe, som simmade, och jag åkte på honom, han sa till mig att jag skulle se mig för, och var jätte arg, och jag sa förlåt, och allt, men han brydde sig inte, han bara fortsatte simma. fygud, så pinsamt!

sen gick vi på stan en liten stund. vi gick in på jolina. där vill man ha så himla mycket, men glöm&dröm, trodde jag, eftersom det är så himla dyrt där inne. det var rea, halva priset på "den röda prislappen" , och jag kollade, trodde inte jag skulle hitta någonting där, det är la bara skit som ligger kvar, som ingen vill köpa. men jag hittade ett par replay jeans där, iförsig skulle jag velat ha i en annan färg, mörkblå, eller ljusblå, men grå var väl också bra, det var alltså halva priset på 400, så jag fick dm för 200 kronor! , riktigt bra kap, tycker jag :)

ja, detta kanske inte var det mest roliga inlägg, men var tvungen till att skriva av mig,

ha det bäst!
/jennifer

äntligen lördag!

hallojsan!

äntligen lördag, äntligen lov. så himla skönt, fast ändå blir man rastlös på lovet, om man inte har något at göra förståss. jag ska nog vara med massa kompisar, och allt. :) så mittl ov blir nog ganska lyckat.

har sovit över med amanda och julia igår till idag. vi hade jättekul, vad kunde man tro egentligen ? ^^ .
vi var här resten av dagen, för vi sov hos julia. men sen gick vi hit, och vi spelade OS ATEN 2004. det är det roligaste spelet som finns ^^.

sen så kommer mamma och pappas kompisar hit idag, och de har ett barn, Johanna-louise xD , typ 5 år, hon vill bara leka hela tiden, ;), jag orkar verkligen inte, är väl för gammal xD , men ja, jag får la leka med henne lite, men sen tänker jag stänga in mig på mitt rum resten av kvällen. ;)

jaja, får la hoppas det blir bra ändå :)

pusshej!
/jennifer


image6
jejje&jujja

image7
din lille fotare ^^


perfa dag!

goddag!
försöker nämligen skriva så många olika synonymer till hej som möjligt ^^.
idag har det varit en TOPPENDAG, allt har varit bra. :) eller egentligen inget speciellt som har hänt, men det är la bara bra.
snart är det ju lov också, och jag ska göra asmycket roligt, skrev nog det igår xD men ändå. ;]
idag på idrotten&hälsan har man fått ta i många killhänder xD , har nämligen fått dansa hela tiden. fast det var ändå ganska så roligt, eftersom vi inte brukar dansa, men skulle helldre hoppat trampett som är så himla roligt :D , fast vi har ändå hållt på med det ganska mycket nu när vi haft redskap, och ja, det var varit jätte roligt :).

nu ska jag nog upp och kolla film, apocalypto, jag och mikaela undrade vad den filmen hette i säkert en kvart, jag undrade och undrade. men sen kom jag på det. xD

ha det bäst!

pusshej
/jennifer

egentligen ingenting..

ciao!
egentligen har jag väl inget att skriva men jag gör det ändå, för jag är rastlös.

dagen har gått ganska fort tycker jag, och den har varit bra. :)
förutom regnet som regnar hela tiden, det är inget roligt :(

igår var det semledagen, eller hur man uttrycker sig. ;), fast vi åt inga semlor, jag älskar dom, och ska be pappa köpa hem idag istället :D .

ja, som sagt, har inget att skriva, är la lite besviken på allt, att jag gjort en person väldigt ledsen en gång i tiden, att en person var arg på mig för ingenting, att en person bara gillade mig, och sen typ aldrig mer prata med  mig.., menmen, allt i livet är inte perfekt, det kan jag verkligen inte säga, jag menar, ingenting kan hålla för evig heller, eller?
jaja, nu är allt bra men...

snart lov också :D , ska göra asmycket roligt. på fredag redan ska jag vara med amanda & julia, amanda är julias pappas kusin, och ifrån julia har väl vi fått kontakt.
sen på måndag  ska jag, mikaela, kanske nathalie eller felicia åka och bada i borås. ;), kanske på torsdag med, vem vet. på onsdag jag nog vara med amanda, min 3-dels kusin :D , kanske ska vara med nathalie någon dag i veckan också, kanske erika, men det vet jag inte, kanske teija, om det går, och hanna oscarsson, eller ja, hon vilel det men, ;), vi får se . ska ha en wonderful  weekend iaf <3!

pusshej!
/jennifer

image4
vad ska man annars lägga upp ? ;D

julia all day long!

tjabba!
jag mår la sudär, egentligen bra, men..., har bråkat lite med en kompis och sånt, men jag ska nog
 strunta i henne nu, men det känns inte rätt, men jag hoppas att allt blir bra. besviken som fasen bara.. menmen.. och trött, det är jag med xD



har vart med JUJJA idag, vi var hos henne typ hel dagen. FRED knackade på dörren och såg hysterisk ut, jag öppnade och julia frågade varför han kom hem så tidigt.
han gick bara in i köket väldigt fort, och kollade ut igenom fönstrena, och sen sa han att han hade rymt ifrån fritids, och en utav fritidslärarna var efetr honom. xD , han hade bråkat med en som heter EMANUEL och ja, så blev han la lite ledsen, och trodde han gjort fel, så han rymde hem ;)

sen kom en lärare och pratade med fred, och ja, efter en stund gick dom till fritids igen.
jag och julia åt, och sen spelade vi singstar, asskoj för jag vann hela tiden ^^.

vi gick hem till mig och kollade på THE BREAK UP och åt bananaskids, så jävla gött :D

jaja, ska la snart upp och lägga mig, är ju så himla trött xD

pusshej!
/jennifer


image2

helg med amanda&linnéa

hello,
helgen har varit kanon! med linnéa & amanda kunde det inte blivit bättre.
vi var ju här, och det blåste så himla mycket, men vi var typ inne hela tiden, och gjorde inte så mycket, satt lite vid datorn, och sen skulle vi baka, men det blev inget, vi åt glass istället ;]
sen så gick vi ut och ja, hoppade lite studsmatta, men kom på att därpå var det asblött xD
så vi gick in igen ;)
vi spelade ATEN 2004, OS typ, och ja, jag vann, som vanligt ^^ ,
sen åt vi lite, eftersom pappa skulle komma hem så sent.  sen hittade linnéa en asgammal (sööööt) bild på henne, som hon ville radera, men vi bråkade om den, men till slut fick hon den raderad :(, ska be michelle om en ny :),
när pappa kom hem åt vi hamburgare och sånt, sen kollade vi på film, på "VINNARE OCH FÖRLORARE, sen somnade vi till "TITANIC"..

jag följde med Linnéa hem idag, och vi skulle bowla, men i Boråshallen var det tävling, så gick vi till Åhléns huset, men där öppnade det inte förens vid 3 ;)
så vi gick till Mc Donalds och åt en choklad muffins och drack milkshake.
sen köpte vi godis och gick hem till henne :) vi spelade spel och sånt, var lite osociala, hjälpte henne meed azureus, och sen bad jag mamma hämta mig, hade frågat henne hela dagen, men hennes mobil var urladdad, så hon hade inte fått meddelandet, så hon åkte hem, och sedan ringde hon mig, och sa att hon var hemma och allt, så hon bad mig ta bussen, och visst, så skulle jag det. men sen ringde hon igen och sa att hon skulle hämta mig, för hon gilalde inte att jag skulle gå till resecentruym själv, det kundej u hända vad som helst, även om det bara tog två minuter dit xD , så mamma  hämtade mig sen , efter många omständigheter ^^

imorgon är det skola igen, efter en kort helg, men men... ;) man kan ju inte vara slö hela livet.

pusshej
/jennifer

image3



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer