EN SPONTAN FREDAG

Två från iPhonen via Instagram
Vilken fredag! Haha, bästa på länge på grund av att allt var så spontant och kul, och sämsta på länge eftersom jag fick världens panik vid två på grund av att jag missade bussen (IGEN, vad är det här, Jennifer!?), min mobil var helt nerspilld med dricka då en cider hade gått sönder i min väska, vilket också resulterade i en otroligt blöt väska (som absolut inte fick förstöras. Dyra pengar för mig annars!), och ja, det gjorde att min hjärna blev overloaded, om man säger så. Jag är en person som alltid vill ha allt perfekt, för annars går det inte. När jag nu missade sista bussen hem, ingen kunde hämta mig, och min mobil var på väg att gå sönder kände jag att allt sprack. Jag fick panik, på riktigt. Har aldrig känt så innan, och vill inte känna dig igen. Snacka om att jag överdriver, det var ju inte så att jag var ute i ingenstans, utan någon, men ändå blev allt så fel för mig. Emilia och Jennie försökte lugna ner mig, men kunde inte tänka på någonting annat än att jag var så misslyckad...Men nu fungerar kameran och det funkar att ringa med mobilen, bara att låsknappen inte fungerar, men klarar mig faktiskt än så länge. Jag sov hos Emilia och pappa hämtade mig imorses, allt löste sig, såklart.
Vi var i stort sett överallt igår, haha. Först i Annelundsparken, satt där, träffade massa människor som grillade, och det var över förväntan, som tur var! Sedan gick vi ner till stan, var lite överallt. Tog bussen till Brämhult, men hoppade av, Jennie och Emilia dansade på bussen till stan igen, vi gick till Mc Donald's, var inne på Harrys och körde loss det sista, var på en flummig efterfest med Djurgårdare på ett hotell... Ja, det var vår kväll, och måste erkänna att jag hade kul, trots allt! Vi var ute nästan hela kvällen, och allt var otroligt spontant. Men om det blir någon mer sån kväll, det återstår att se, hehe.
Idag har jag jobbat för första gången på Borås Arena, och det var jättekul, över förväntan! Jag försökte att kolla på en person istället för att kolla på hela kön, för den var otrolig. Jag tyckte jag klarade mig fint för att vara första gången!
Ha en fin kväll, alla ni!

EN HÄRLIG DAG, HELT ENKELT

NIKON D90 + TAMRON 28-75 /2.8

Idag har jag hängt med mina fina tjejer Jennie och Sofia!
Vi satt vid Sandwallsplats, fikade, och sedan fotade vi lite. Hade det supermysigt i det underbara vårvädret. Äntligen är våren här! Så när jag kom hem utnyttjade jag tillfället och tog en promenix. Eller jag körde väldigt blandat, haha. Lite intervaller och powerwalk, men mest joggade jag. Kände verkligen hur det bara flöt på, riktigt gött!
Nu ska jag, i min ensamhet, kolla på en riktig tjejfilm och äta godis. Ibland är det faktiskt skönt att vara helt ensam. Ni får ha en bra lördagskväll!

THREE THINGS

♥ Jag är otroligt pedant
Ja och ibland är det sjukt jobbigt, haha. Ibland kan jag gå och spana in och ljuslyktorna står på samma rad. Ligger något inte rätt, rättar jag till det. Jag älskar också att städa andras rum för jag vill se före/efter. Det är ju så roligt att lägga var sak på sin plats. Många av mina vänner beundrade mig alltid när jag var liten över att jag hade det så fint i mitt rum, och ibland kunde jag säga "det är lite stökigt här", trots att det kanske bara var en bok inte låg på rätt plats. Jag mår dåligt av en obäddad säng och jag har mina kläder i färg och materialordning i min garderob. Dessutom klarar jag inte av skosnören som hänger utanför, utan stoppar alltid in dem i skorna. Trots att inte allt alltid blir perfekt, så är det något jag alltid strävar efter, haha!
♥ Jag planerar väldigt mycket
Min framtid är helt klar. Ja, inom de fyra närmsta åren i alla fall. När jag gått ur vill jag ta ett sabbatsår och (ska tvinga mina tjejer att följa med, hehe) åka till Norge, bo i en pyttelägenhet, äta snålt och tjäna fett med pengar i ett halvår. Jag vill uppleva något nytt, och bara veta att sparkontot fylls på. Därefter vill jag ut och resa resten av halvåret. Runt i världen, överallt. Eller ja... Kanske ska välja en världsdel, hehe. Antingen Afrika eller Asien. Jag vill veta mer, fota massor, upptäcka, dokumentera. Allt! Jag vill dessutom spara en del pengar så jag klarar mig när jag ska plugga på Göteborgs Universitet för fotografering. Jag ska komma in! Ja, det är det!
♥ Musik är underbart
Utan musik känner jag mig väldigt tom. Innan/på bussen, till/på/efter träningen, när jag pluggar, när jag inte pluggar, när jag äter frukost, middag, kvällsmat. Ja, ni fattar! Dessutom stör jag mig otroligt mycket om det spelas musik jag inte tycker om. På pass till exempel... Är det inte bra musik tycker jag inte alls att passet är lika roligt. Det är väl rätt logiskt, men jag känner ingen som tycker musik är så viktigt. På fester är det också otroligt viktigt med bra musik. Det är inte det att jag inte är öppen för ny musik, men är det en uttjatad låt från 2010 så går det inte, haha. Kan sitta och leta efter ny musik i timmar ibland. På Spotify, nya listor på internet, från utlandet, ja överallt. Ny musik älskar jag! Dessutom tror jag nästan jag kan alla låtar utantill i alla mina fyra listor. Typ... 700 låtar? De bara sitter där. Så mycket lyssnar jag, hehe! Låter otroligt patetiskt, men sån är jag!

MYSTIC NIGHT

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8

GREAT WEEKEND

NIKON D90 + TAMRON 28-75 f/2.8 - SB-600

Min helg har varit super! Började med fest i fredags, och innan var vi tjejer hos Annie i klassen. Väldigt kul att hitta på något tillsammans allihopa. Sen promenerade vi vidare till Edge, där festen var. Jag fotade och i alla fall jag hade himla kul! Efter att ha sovit hos mormor åkte jag hem och tränade lite. Jag var, förvånandsvärt, ute på en löprunda. Det är ju lite kul att konditionen har förbättrats! Förra året, vid april/maj, försökte jag springa den rundan, men jag sprang inte ens en tredjedel.. Nu körde jag hela! Det har gått ett år i för sig, haha, men nu ska jag verkligen satsa på lite cardio-träning!
Sen kom Nathalie hit och vi lagade lite mat, kollade på den nya filmen "War Horse", som jag verkligen tyckte om (hästfreak som jag är). Dessutom älskar jag långa filmer (2 h och 30 min, wiho!). Hon sov över här och som förra helgen låg jag och skrattade åt helt onödiga saker, haha. Natthumorn kröp fram känner jag, haha!
Har haft en finfin helg, verkligen! Dags att komma tillbaka till verkligheten nu: plugg!
Puss

ME ENCANTA ENTRENAR!

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Kände att det var dags för nytt självporträtt, haha!
Hej vänner! Förlåt för suddigt inlägg igår... Ville bara skriva av mig, och då blir bloggen offer, och ni.. Men jag mår mycket bättre idag! När solen sken som bäst i morses, så ville jag bara gå ut och njuta, men då var jag tvungen att göra matte och historia. Det är  verkligen mina sämsta ämnen, och trots att jag lovat mig själv att INTE få G i ett enda ämne, så är det helt okej om jag får det i dessa. Jag tycker inte om dem, och det är svårt, men jag försöker så gott jag kan!
Jag måste bara berätta att jag har gått så sjukt mycket idag också, haha. Först till bussen, och hem från bussen (2 km). Till, och från träningen (från resecentrum då, haha. 3 km). På löpbandet (som uppvärmning till passet. 2 km), och sen var det kondition på passet, Step-up och styrka. Visst, jag har bara gått, men det är ju då man bränner fett, haha. Men kanske kör en löprunda innan jag ska till stan imorgon, om det är fint väder! Ska köra core imorgon också, så det är ju gött! När vi flyttar till stan, så kommer jag bli träningsnarkoman på riktigt. Just nu är det lite knagligt med träningen när man inte kan göra det när man vill, och bussarna inte passar och sånt... Men sen ni, sen kan jag fasen cykla till gymmet. Hur gött!? Ja, då jäklar!
Ni får ha en fin kväll. Jag har studiedag, både idag, och imorgon, så ska ta och njuta till max! (Låtsas att inte plugget finns...)

NÅGOT JAG INTE BORDE GJORT

"Det där är privat. Det är inte ditt område. Du kommer bara ångra dig". Det var vad min hjärna sa, men mina händer gjorde annorlunda. Skrev in det där och sedan visades allt. Allt som inte har med mig att göra och hela tiden satt jag och darrade, svettades och min kropp försvann. Just nu bultar mitt hjärta så hårt att jag känner det, vilket jag aldrig annars brukar göra. Jag har svårt för att veta vad jag vill. Ena sekunden vill jag ut i det fria, och glömma allting. Andra sekunden blir jag så fruktansvärt avundsjuk på något som faktiskt inte är mitt längre. Kanske mer svartsjuk? Men varför? Det var jag som klippte den svaga linan itu, för att jag trodde allt skulle bli bättre. Och det är helt okej, faktiskt, så varför sitter jag här och skakar? Jag är tom, men samtidigt så full av känslor. Rädslan av att förlora någon, och veta att man inte kommer träffas igen skrämmer mig, men samtidigt gör den mig lugn. "Det är lugnt, du behöver aldrig mer se hans vackra leende, eller pilla i hans underbart bruna hår. Du behöver aldrig mer njuta av att han långsamt kommer närmre och närmre för varje andetag, eller ligga på hans bröst och höra hans hjärta bulta, för mig. Du behöver heller aldrig gråta över att han sårat din familj eller dina vänner. För nu är det borta. Ta det lugnt, Jennifer. Allt är mycket bättre nu". Men är det så?

Känslorna är blandade och det är så svårt att tyda dem. Men jag tror ändå att mitt val var rätt. Jag gjorde vad som kändes rätt då, men samtidigt kan jag inte undgå att lägga mig i så jäkla mycket som inte är mitt. Nyfikenheten tar över och jag vet nu saker jag inte bör veta. Saker jag inte bör se. Saker jag faktiskt inte vill veta. Eller vill jag det? I efterhand ångrar jag det, men jag kan samtidigt inte förstå. Redan? Två år släpptes ut som aska ut i en storm. Allt försvann. Både för honom och för mig. Är jag redo att gå vidare? Jag tror jag måste, nu när jag vet att han gjort det före mig. Jag ska aldrig mer göra det, för jag är redo att släppa taget. Det är vad jag måste. Det är vad jag vill.

LÄGESRAPPORT

NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
En härlig från Kreta!
Tänkte bara göra ett kort litet inlägg så ni vet att jag lever! Har fullt upp.. Standardmeningen här på bloggen tror jag, haha. Men jag mår bra. Huset är sålt och allt flyter på. Ibland är det sämre förstås, men generellt är allt bra! Om ni, mot förmodan hehe, skulle vilja veta mer om min vardag finns jag alltid på instagram där ni kan hitta mig under namnet jenniferkivinen. Simpelt!
Ha det fortsatt bra, trogna bloggläsare!

GRAFFITI

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Här kommer två av de lite "tuffare" bilderna jag tog på Frida för några veckor sedan. Trots att jag nog blev mer nöjd med de andra, så är detta första gången jag fotar i en sån här miljö. Så jag är nöjd ändå! Älskar alla färger och mer kommer!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer