JENNIE

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Speedlight SB-600
I lördags kom två filurer till mig, nämligen Sofia och Jennie. De stannade inte alls länge, men vi hade mysigt på den lilla stunden! Vi fotade lite mot vår roliga tapet, och här är resultatet! Det blev inte alls många bra bilder när det var så mörkt ute, och jag fick inte till det riktigt, haha! Dessutom ville de vara mer oseriösa, hehe, så det blev inte så mycket på "bloggfronten", men vi hade kul! Här är en bild på Jennie, och den blev riktigt bra. Tycker om kontrasterna mellan de blåa ögonen och det orangea läppstiftet (som egentligen är rött...). Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men den här och förra veckan var crazy! Från och med imorgon kan man andas ut. Någon dag eller så, i alla fall...

FULL RULLE

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Lite härligt med gröna bilder nu i höstrusket! Från Kreta, såklart!
Hallå bloggen!
Fullt upp hela tiden, och det finns inte direkt mycket tid till att göra annat än skolan, men ibland behöver man lite time off också. Så därför tänkte jag att jag kunde skriva lite!
Under senaste veckan har jag mått väldigt bra. Hade kalas i lördags, och det var väldigt mysigt att träffa släkten igen! I början av veckan shoppade jag upp halva summan av det jag fick på ett par jeans, en kofta och en blus, men det var så värt det! Mysigaste koftan, snyggaste jeansen, och en behövlig blus! En del avpengarna gick in på sparkontot (nära Tamron 28-75 f/2.8 nu!!) och de resterande kan vara bra att ha till julklapparna! Så jag känner ändå att jag har varit lite ekonomisk den här månaden, hehe!
Nu sitter jag ändå i stress på grund av att jag har så mycket kvar att göra idag. Inte nog med att jag ska in till stan vid fyra igen (vi har resursdag idag!), så ska jag göra massa läxor. Dessutom har jag redan varit på skolan och räknat matte i morses, tyckte det var välbehövligt då ett oönskat prov kommer komma om funktioner på tisdag. Håller tummarna...
Ni får ha det gött, så vet jag inte nästa gång vi hörs! Ska till älsklingen i helgen i alla fall, mysmys!!
Puss!

MY B-DAY

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Igår var det min födelsedag. Kan ha varit den bästa födelsedagen faktiskt, för gissa vem som kom? Min älskade pojkvän! Han ringde mig på morgonen för att gratulera, antog jag. Det gjorde han med såklart, med en finfin sång! Sen berättade han att han skulle komma vid tre, och om det var okej. Jag trodde allt var ett skämt, men som han sa, så kom han vid tre. Innan dess hade jag hunnit få många gratulationer, fika från Viktoria, en söt dikt och kakor från Sofia!
Hemma hade vi det jättemysigt. Ville helst av allt bara njuta av att ha honom där, men vi gjorde en del matte. Rasmus och Julia kom också för att vara med i mattepluggandet. Haha hade världens mattestuga där!! Vi fikade även gott och fick present av min vän!
Idag åkte min älskade hem, och det var riktigt jobbigt. Att ha lämnat ifrån mig honom två gånger på mindre än en vecka känns sjukt jobbigt, men att ha varit med honom i en vecka, och sedan fått ha honom nästan ett dygn mitt i veckan kändes helt underbart. Jag skulle inte kunna ha någon bättre pojkvän!! Att resa 8 timmar, bara för att få träffa mig i inte ens 24 timmar är så fantastiskt. Jag är så glad med dig! ♥
Tack för allt igår, det var en superbra födelsedag! Nu är det tillbaka till verkligheten, dags att plugga!
Puss på er!

SOFIA

NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Min fina vän!

ABSTRAKT

NIKON D90 + 50 mm f/1.8

EN UNDERBAR POJKVÄN

NIKON D90 + 50 mm f/1.8

När jag och älsklingen firade min födelsedag, ja för tidigt då, i torsdags så fick jag det här! Världens finaste halsband, som jag önskat mig länge nu! Trots att jag inte brukar använda halsband, så kan ju det bli en vana nu istället. Jag kommer i alla fall använda det väldigt mycket! Hur söt är inte berlocken då? Åh, puss på dig finis!
Torsdagen var en fullspäckad dag. Vi gick upp vid tio för att åka och träna. Ja, vi har i stort sett legat och gottat oss hela lovet (man får faktiskt ha en sån vecka också...) så kände att det var dags att röra på fettet! Vi körde både styrka och kondition och det var riktigt gött efteråt. Nu har jag väl ätit upp mig igen dock, haha.. Vi skulle åkt och tränat mer, men på grund av bussarna och gymtiderna på helgen var det inte lönt.. (Oj vad jag kommer bli tränad när vi flyttar till stan!!!) Men i alla fall, efter det köpte jag jeans, thank god! Det är ett par helt vanliga svarta, men behövde verkligen det, mer än något annat haha. Hade ett par hela jeans, och jag ville verkligen inte slita ut dem också.. När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen, göra sig redo och åka in igen. Då var det dags för god mat på Oliven, muuuuums! Då fick jag ju min fina present, och jag blev väldigt rörd hihi! Dessutom bjöd han mig, så det blev ju en extra present. Vi gick även och kollade på bio, Contagion, som var väldigt bra faktiskt!

Hade en supermysig torsdag verkligen. Tack för allt hjärtat, du är bäst! Love you! ♥

KOPPARHATTEN

NIKON D90 + 50 mm f/1.8 (Här skulle jag haft mitt 18-200....)
Hej ni trogna läsare!
Ingen bra uppdatering, haha... Men jag har haft fullt upp hela förra veckan med plugg, och denna veckan har gått ut på att mysa så mycket som möjligt med min fina pojkvän. Han är fortfarande här men kände att jag måste uppdatera lite! Har en del bilder på g faktiskt :)
En sak jag inte berättat för er är det jag skrev ovan. Ja, eller nu vet ni ju nästan, men ändå, haha (oj detta blev konstigt...). Mitt älskade 18-200 mm har gått sönder. Jag, klanten själv, trillade och det gick sönder. Pappa, min hjälte, har försökt laga det, då vi inte hade försäkring som täckte det, men det gick inte... Det kändes bättre och det gick i alla fall att zooma med det, men när man satte på det på huset blev det helt oskarpt och jätteskumt. Det stod till och med att batteriet höll på att ta slut, och den ville inte visa inställningar eller någonting. Konstigt tycker jag då det knappt nuddade marken när jag trillade. Jaja, jag får väl skylla mig själv. Så länge, tills jag sparat till ett nytt (Tamron 28-75 f/2.8 ♥) så får ni nöja er med kass vidvinkel på naturbilderna, haha...
Jag kommer inte ha tid att blogga så mycket, men därför tänkte jag lägga in tidsinställda inlägg. Stay tuned!
Pusspuss, hoppas ni haft ett grymt lov!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer