ETT LITET MISSLYCKANDE


NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Ja, lite så här ser jag ut idag!


Ett litet misslyckande imorses, vill ni veta? Jo, men det får ni! Jag gick upp som vanligt, såklart efter min dåliga dag igår (trött, klen, landade på nacken x antal gånger på gymnastiken (haha!) och sen tappar man plånboken i snön och letar efter den desperat!) så ställde jag ju inte om klockan, så klart.. Därför gick jag upp som vanligt, varför inte? Jo, för att vi hade halv studiedag idag, Jennifer lilla! Så vi började inte förens halv ett, vilket då resulterade i att jag kunde ta bussen 11:11. När jag då satt där och åt frukost vid halv sju kommer jag på det... Så det var ju bara till att gå och lägga sig igen. Skönt var det i alla fall!

Dagen har då bestått utav en krimlabb då vi har vetenskapsvecka. Sedan blev det två lektioner vi inte gjorde någonting på alls, för på sista fick vi gå efter fem minuter. Snacka om underbar dag! Så nu har jag och Sabiha inhandlat lite smått och gott inför vår tjejkväll på lördag. Ska bli mysmys!

Ha en bra kväll, fina läsare!

EN LITEN ÖNSKELISTA

Detta är då vad jag önskar mig i julklapp.. Farmor ringde desperat till mig igår och frågade just vad jag ville ha i julklapp. När man väl får frågan är det jättesvårt, men när man väl ser saker så kommer man på det ena efter det andra. Detta ska i alla fall kunna summera det mesta. Så detta är till mamma, pappa, mormor, morfar och farmor, så slipper ni fråga. Haha :) Det mesta är ganska dyrt förstås, så det är mer vad jag önskar mig som jag själv någon gång måste köpa, dock vet jag inte riktigt hur det ska gå, haha!
1. MD-80 batterigrepp (Jag villvillvill haaa! Netonnet.se)
2. Pengar (det är väl något alla önskar sig eller!? Då kan man i för sig köpa vad man vill sen, vilket är det bästa egentligen, haha)
3. LOST säsong 6 (och även den sista. Farmor, detta är då riktat till dig, hehe. (Hon har sedan den första kom ut köpt alla i julklapp, så det börjar bli tradition nu. Lite svårt nästa år när serien är slut dock)
4. Tamron 28-75 f/2.8 ( ett efterlängtat objektiv som jag nu ska ta och spara till! finns på till exempel Japan Photo)
5. Henri Lloyd Canvas Bag (sjukt simpel väska att ha med sig överallt, och dessutom så fin! Vet ingen riktig affär som har den, men har sett den på småaffärer lite runt om. Går nog beställas på nätet också, till exempel seglarshoppen.se. Haha det står perfekt till stranden... Hur känner man sig inte då då, haha?)
6. Acne Black Pistol Short (världens snyggaste skor till ett lite saftigt pris. Underbara, verkligen! Men jag bara undrar när jag kommer ha råd med dem...)
7. Thomas Sabo ring (otroligt fin ring för också ett lite förr dyrt pris, men vem bryr sig? I want it!)
8. Elsas Värld (andra boken i Sofi Fahrman's trilogi, grymt!)
9. Berlocker från Thomas Sabo (har just nu två armband att fylla med finfina berlocker. Det är så kul att det finns så många, men det är också jobbigt då man får sån beslutsångest)
10. Microshadow, Make Up Store White (vit ögonskugga från favoritmärket MUS. Så praktiskt och fint med vitt!)
11. Motljusskydd till mitt 50 mm (finns nog på de flesta elhandlar (eller vad man nu säger.)
12. Charleston sminkväska, Make Up Store (världens finaste sminkväska, och även den från MUS. Perfekt storlek och allt!)

MIDDAG





NIKON D90 + 50 mm f/1.8

HOS MORFAR




NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Fina pojkar!


Mitt humör har inte varit på topp idag... Nej för dagen började med att min lillebror (som jag brukar lita på till 100 % när det gället iPhones osv) tänkte visa ett sätt för att göra våra 3G snabbare. Jo, så innan han hade förklarat vad han skulle göra hade han återställt hemskärmen (det vill säga ta bort mapparna där alla App's låg). Så efter att jag hade blivit jättesur på honom förklarade han att det bara var att ta min senaste säkerhetskopia. Men nejnej... Den senaste var i maj, så gissa vad som fanns kvar egentligen? Dessutom försvann alla bilder, alla anteckningar, allt i kalendern, vilket känns väldigt roligt. Åh, jag vet inte vad jag ska göra... Jag hoppas att jag kan fixa bilderna på iTunes hemma imorgon.

Har i alla fall tagit syntest och lite smått så att jag kan börja övningsköra till våren. Morfar har ju en egen trafikskola, så det är ju toppen! Har även fått en liten tidig julklapp, som var himla fin! Hoppas att jag får den nu och inte till jul i varje fall.

Ni får ha en supermysig kväll!

JUST LIKE THE WIND BLOWS



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

LOVELOVELOVE


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

I'm lost without you.

RHODOS, UNDERBARA RHODOS



NIKON D90 + SIGMA 18-200 f/3.5-6.3
Lite mindre roliga bilder från Rhodos kanske, men ändå så underbart!!! Skulle jättegärna komma bort från denna fina snö en stund för att få ligga på en strand. Men ska inte klaga, det är jul snart, det mysigaste på året! Men inte så kul när Dennis ska bort till Egypten nästa vecka... (plus att jag inte får träffa honom på en månad, åh..)

Nu är det helg, igen! Kan inte riktigt förstå det, men fasen så underbart! Har inte haft vidare mycket i skolan denna veckan, men ändå har jag varit så fruktansvärt trött och sleten.. Men imorgon blir det nya tag! Ska till morfar i Göteborg imorgon, vilket ska bli  riktigt mysigt då jag inte varit där på ett år ungefär. Är alltid lika kul att få träffa dem igen!

Ni får ha en finfin kväll, så hörs vi! Ska lägga in lite tidsinställda inlägg nu tänkte jag, så slipper jag uppdatera imorgon, haha!
Puss på er!

VÄRLDENS BÄSTA



NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Jag vet att skuggorna är mörka och även kontrasten och så vidare... Men mamma är fin ändå, eller hur?


Ja, mamma fyller då 36 år idag! Grattis till dig, fina du! Jag älskar dig.
Vi sångfåglar gick då upp och sjöng för henne i morses och bjussade på lite paket. För en gångs skull blev hon nöjd. Haha, mamma är lite kräsen då hon vill ha allt perfekt. Ja, så jag stod noga (20 minuter...) och valde en fin berlock som jag hoppades att hon skulle bli nöjd med, vilket hon blev! Men det är ju självklart att hon blev nöjd när det var jag som hade valt ut alla presenter, hehe.

Så nu ska vi äta godgod middag som pappa lagat. Jag älskar födelsedagar, vare sig det är min eller inte. Det är sån mysig känsla. Alltid något speciellt. ♥

SMÅ SÖTA KISSEMISSAR





NIKON D90 + 50 mm f/1.8

För en gångs skull tog jag med mig kameran till Dennis. Men jag fick inget bra resultat ändå. Jag tror jag måste lämna in mitt älskade 50 då AF:en är så gott som sönder, som jag skrev innan... Jippie! Men ja, jag får helt enkelt börja träna på att fokusera manuellt istället. Men ja, ni får lite felfokuserade bilder ändå, haha.. Kissemissarna var i alla fall väldigt gulliga!

OVÄRD DAG


NIKON D90 + 50 mm f/1.8  + Close-up + 4

Ja, dagen har inte gått som jag vill direkt. Jag vet inte hur länge jag hade sovit om jag inte efter 7 signaler vaknade av att telefonen ringde. Men jag tvingade mig upp vid halv tolv, och sedan efter att jag tänkte ta lite gott julte (jag har fortfarande världens julkänslor!), så bränner jag mig rejält på det kokheta vattnet. Efter att ha kollat några avsnitt på Mysteriet på Greveholm samtidigt som jag suttit och rabblat upp alla repliker för mig själv tänkte jag gå ut och fota lite. Jag blev riktigt glad över det fina vädret och över alla roliga motiv! Nej, så var det inte nej... Inget roligt (därav amatörbilden ovan...), och jag tror jag har insett att min AF på mitt älskade 50 har börjat gå ur funktion. Jippie säger jag bara! MF är inte det jag är bäst på direkt, men jag tror jag måste lära mig det bättre nu... Men ja, det är manuellt på den här bilden. Sedan satt jag i en timme för att försöka ställa in så att min blixt styrs manuellt, utan att den sitter på. Ja hur man nu ska förklara det. Men i alla fall... När jag väl kom in på den slags menyn kom jag inte ur, så ingenting fungerade. Så det var en väldigt ovärd timme när jag till slut fick tillbaka orginalinställningarna. Lyckat!

Förlåt för världens löjligaste och gnälligaste inlägg. (och tråkigaste!!!), men som ni nog förstår har jag ingenting att göra för tillfället. Kanske ska ta och packa till Skåne. Ja, jag får i alla fall tacka Bäckäng för den underbara (?) ledigheten!

FRIENDSHIP


NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Jag vill vara en del.. En del av allt som händer. Där vill jag vara. Jag vill inte vara den som utesluts. Jag vill vara en del. Av allt.

CAKE



NIKON D90 + 50 mm f/1.8
Visst att jag har fyllt 16 år och är ett steg närmare i vuxenlivet... Men en så fin prinsesstårta som detta tänker jag aldrig ge upp! Fruktansvärt god var den också!


Kalaset igår var jättemysigt. God mat, god tårta, fina människor, ja, vad mer kan man begära? Tja, jag fick mitt objektiv skuldfritt också, vilket känns otroligt skönt! Nu ska jag försöka börja spara till ett batterigrepp och ett 28-75 (vilket leder till en ny väska....). Så får se hur bra det kommer gå... Men det ska gå! Dessutom är jag i stort behov av nya jeans och ja.. Jag säger bara: NU JÄKLAR!

Jag var även hos min favoritFia på kvällen. Tog fram lite nostalgiska känslor när vi spelade Marioparty. Fasen så kul det är! Toppenkväll, verkligen!

Nu blir det en bra film med min toppenfamilj!

DAVID DUCHEMIN


 
NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

"Det är fotografen som är kärnan i fotograferingen, kameran är endast tolkningens verktyg" -
David duChemin

IDAG...






NIKON D90 + 50 mm f/1.8

... ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR LILLA JENNIFERS FÖDELSEDAG!!
Ja, okej, vi ska inte uppmärksamma det så mycket, för jag har blivit uppvaktad på alla håll och kanter idag. Blev väckt i morses av världens vackraste kör, min familj som som vanligt kom in med frukost på sängen och finfina paket som bestod av Thomas Sabo länken ovan (den tjocka), en berlock som jag bytte till vingarna, lakan, världens mysigaste tofflor och presentkort på favoritaffären Jolina och Make Up Store. I skolan fick jag en kiwi inslagen av två fantastiska klasskompisar och sedan fick jag även en riktigt underlig present i slutet på dagen... Ja jag vet inte ens vad jag ska kalla det.. Pergamentrulle på penna?? Haha, ja, jag älskar mina vänner!! När jag kom hem fick jag supersöta underkläder av min bästa vän Julia och även en fotobok på posten av morbror min. Sedan har en herrans massor skrivit i form av sms och på Facebook också, så tack alla för allt, verkligen. Ni är guldvärda!!

IKEA



NIKON D90 + 50 mm f/1.8

Ja, när jag strosade runt på Ge-kås igår var m&p på IKEA och inhandlade lite nytt. Då även denna lampan. Och jo, vad är den gjord av? Papper... Så de där "blommorna" ni ser är så papper. Sedan skulle man även sätta ihop allt själv, blev som världens pysseljobb. Men ja, vi alla förutom mamma är lite skeptiska över den, men den ger fräcka skuggor i taket och gör sig bra på bild, så varför inte...

Nu ska jag gå ner och mysa med la familia med en bra film och lite överblivet gårdagsgodis för att glömma att skolan börjar imorgon. Mums!




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer