DEN FINASTE JAG VET



När jag väl hade börjat fota med långa slutartider igår, så tyckte jag det var lika bra att fullfölja hela kvällen med det ;)

Gårkvällen var superbra och mysig! Mycket skratt, tårar, prat och allvar. Julia kan verkligen vara på så många olika sätt, och är nästan precis som jag i vad det än gäller. Hon är som en syster!

Det blev i alla fall min favoritfilm och lite annat. Åt revben och sånt gott. Även hallonpaj efteråt, mums! (är grym på att baka ni vet.. Nej jag skojar, det var en sådan där färdig redan, hehe..)

Så tack för kvällen, my darling!

J&J IS THE SHIT



NIKON D90 + SIGMA DC 18-200 f/3.5-6.3 + RAW

Fredag, och jag kan inte vara mer glad! Eller jo, klart man kan, men jag njuter nu. Det gick mycket lättare med allt idag, fast jag försov mig dock..Kom till skolan inne i halva andra lektionen. Konstigt nog ringde varken mitt eller min lillebrors alarm idag, så vi båda fick ta en senare buss. Haha, har aldrig hänt innan, men någon gång måste ju bli den första.

Snart kommer min bästa vän, Julia. Hon ska sova här, äta god mat, ha kul och sånt. Mest för att mina föräldrar är bortbjudna idag, så det är ingen hemma, göttans alltså! Så får väl ta och fixa någon grym film också. Hoppas att jag hittar min favoritfilm The Butterfly Effect, eller det är en av de allla grymma filmer jag vet. Men jag får väl gå och leta nu, för den har varit borta jättelänge. Snyyyyft!

Ni får ha en great fredagskväll, puss på er!

I PROBABLY CAN


Fotad i RAW. Jag är kär. Kommer inte byta tillbaka till JPEG! Ni skulle se skillnaden nu alltså, haha..
NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close up + 2

Ännu en dag som igår. Jag vet vad allt beror på, men jag orkar inte förklara. Känns till och med lite för personligt för bloggen, för er. Men kanske någon gång. Om jag vågar. Kan knappt sova på kvällarna och vaknar med ett hemskt humör. Klart att när jag har ätit och så att allt bli bättre, men sen när jag går den där eviga vägen till bussen, i detta väder, så blir det sämre igen. När jag kommer fram till bushållsplatsen känns allt dock lättare, mina fina vänner. Bussresan förgyller jag med New Moon. Det lindrar en aning, men ibland går inte ens den. Det går ju inte blunda för verkligheten. Men så kommer jag till ett stycke jag tycker stämmer in mer än bra med vad jag känner:
"And yet, I found I could survive. I was alert, I felt the pain - the aching loss that radiated out from my chest, sending wracking waves of hurt through my limbs and head - but it was manageable.. I could live through it. It didn't feel like the pain had weakened over time, rather than I'd grown strong enough to bear it." Ja, just precis något sånt. Det går att leva sig igenom det, men svårt är det. Hårt. Men det ska fixa sig. I can live through it. Hoppas jag.

Nu ska jag inte köra ner er i några mer utav mina problem. Hoppas ni mår bra!

IT'S TO HARD TO MANAGE



NIKON D90 + 50 mm f/1.8 & SIGMA 18-200 f/3.5-6.3

Usch... Mådde inte bra i morses och orkade verkligen inte gå till skolan. Mitt fysiska jag mådde finfint, trots att jag somnade vid ett inatt (jag sov nog lite länge på "morgonen"), men mitt psyke mådde inte lika bra. Jag ville bara borra ner mig i marken och aldrig vakna. Kändes inte som att det fanns någon mening liksom. Kändes rätt illa, men dagen blev bättre så fort jag kom till skolan och lektionen började; mina klasskamrater gör det alltid bättre, och det känns så bra! Men det bästa på dagen var nog ändå "idrottslektionen" (blev teori på grund av taket i idrottshallen) då vi kom in på ketchup, hundbajs och bildäck. Haha, vår idrottslärare är himla rolig!

Ha en fin dag, läsare!

ICE ICE BABY


NIKON D90 + 50mm f/1.8 + Close up + 2

Två bilder ifrån idag som jag är väldigt nöjd med. Själv anser jag att det är svårt att få istappar att inte bli överexponerade när man redigerar eller om man fotograferar dem i fel vinkel, men jag har verkligen försökt, trots att det är väldigt svårt som sagt.. Men jag tycker ändå om färgerna och så, även om det är ett helt vanligt motiv.

Det har varit grymt fint väder idag för fotografering och bara -3 grader, så jag njöt verkligen! Har även provat att fotografera i RAW, och i kameran såg jag ändå rätt stor skillnad, men jag tror inte att det är något jag kommer fotografera i om det är inte något speciellt vill säga, eller natur då, för det är ju rätt mycket att fixa när det gäller redigering och konvertering. Dock är dessa bilder fotade i JPEG som vanligt bara. Sedan har jag upptäckt att jag måste bli bättre på att fotografera i motljus, så om ni har några tips på det, skriv gärna det!

HEMMA IFRÅN BOTTEN


Dennis söta lillebror Liam, haha han är riktigt galen!



Hehe, ja jag tycker detta är otroligt snyggt alltså! Liam är ju då den duktiga fotografen. Kul bara att kameran  nästan var större än honom, haha!

Ja, då har man kommit hem ifrån en toppenhelg i Skåne, eller ja på botten som jag säger. Det var ju aningen bättre väder där också, för när man kom hem möttes man utav snövallar lika höga som husen! Helt sjukt.. Aja, det är ju ganska positivt med mycket snö också, för det gör att vi inte behöver gå till skolan imorgon, det är gött.

Vi har väl egentligen inte gjort så mycket. Sovit, ätit, kollat på film (de flesta var usla, men det gjorde inte så mycket, haha!) och sovit ännu mer. Dennis är så fruktansvärt trött hela tiden, och det är inte jag (inte så mycket i alla fall) så det var väl lite illa, men jag klarade mig fint! Inte lika trött nu när jag kom hem, vilket är tur då man alltid brukar vara det.. Tråkigt var det att komma hem, men skönt också såklart! Men hoppas att vi kan träffas snart igen, hatar avståndet! Men det är ju bra att man hinner börja sakna någon också, såklart.

Jaja, snart ska jag väl ändå ta och sova. Eller neeeej, för man är ju ledig imorgon också! Hehe.
Godnatt sötnosar!

YOUR LOVE IS MY DRUG



NIKON D90 + 50 mm f/1.8 + Close up + 4

SPOTLIGHT




Tre till bilder på fina Becka. Vi tog ju i lite olika "stilar" så att säga, och jag gillar dessa med lite olika ljus.

Jaha, då sitter man återigen här, framför datorn tillsammans med mitt te och Melissa Horn. Det är en bra start att börja torsdagen med. Apropå torsdag, herregud vad lovet har gått fort! Har inte hunnit med mycket egentligen, fast jag har ju dock en grej kvar, som nog är det jag längtat mest till. Det är ju då att åka till Skåne imorgon. Och att det redan är imorgon förvånar mig också! Jag kommer ihåg när jag träffade Dennis för första gången, inte var det två och en halv månad sen! Eller? Oj, tiden går verkligen fort. Jag oroar mig för tågresan dock.. Haha, jag är inte världens bästa på det här med byten och allt, men jag får väl hoppas att allt går vägen!

Tänkte lägga in lite ny musik i mobilen nu, det är ju ändå några timmar imorgon, så om ni vet någon bra låt eller har någon bra Spotifylista, så skicka den gärna! Hade varit gryyyymt.
Så latero dudes!

DET SENASTE DYGNET HAR JAG...




... åkt in till Borås med Nathalie för att köpa godis
... köpt godis för 79.50 kr och hade bara 80 kr
... suttit och väntat på bussen i en timme på Resecentrum, ätit godis och spelat mobilspel
... druckit te i stora lass
... kollat på filmer
... skrattat åt en förvirrad man med tre fulla HEMMAKVÄLL påsar
... varit helt inne i ett kasst tvprogram och varit mycket smartare än dem
... lyssnat på hög musik
... tagit fettisdagen bokstavligen
... blivit impad på Nathalies grymma minne
... flummat
...och självklart haft sjukt kul!

Tack för detta dygnet min sötnos! Och bara så ni vet.. Jag är väääldigt snäll som lägger ut första bilden där jag är imsmord i idomin och ser ut som jag gör. Hoppas ni inte blev skrämda eller liknande! :) Och det är alltså en projektor i bakgruden för er som inte förstår vad det är, haha!

SÖTA REBECKA





NIKON D90 + NIKKOR 50 mm f/1.8 även Sigma 18-200 f/3.5-6.3, Speedlight SB 600 och reflexskärm

Idag har söta Rebecka varit här. Hon ville ha lite bilder till sin nya header och jag ställde så gärna upp. Vi har tagit i massa olika ljus, vinklar och med en himla massa rekvisita (hahaha), så förvänta er mycket bilder på henne framöver!

Imorgon ska Nathalie sova här. Ska bli grymt kul då vi ska bli tjocka och kolla på film. Ha det mysigt helt enkelt! Så först ska vi in till stan och köpa godis och sedan då åka hem till mig. Skulle antagligen även fota henne till hennes header, men jag tror inte att vädret tillåter det då vi tänkte vara ute, men vi kan ju alltid hoppas!

Ja, jag vill bara skriva det att jag känner knappt någon motivation till att blogga längre då det inte känns som att någon kollar. Eller jo, det finns ju massor som kollar, men ingen som kommenterar eller liknande. Känns rätt dött. Men ja, det går väl i kurvor, och nu är det en sån där nedåtkurva, men hoppas att det snart kommer gå uppåt igen! Jag tycker ju så mycket om er.

VALENTINES DAY



Var inte oroliga! Det är bara hallon som har skvätt på "smeten" och inte blod, haha. Jag och mamma gjorde hallonpannacotta paj innan, och det både ser och verkar gott. Jag är ju verkligen en efterrättsälskare eftersom jag älskar allt som har med socker och göra, hehe.

Ja, glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Jag har då hjälpt mamma med efterrätten och sedan tränat. Vi har i för sig bara friståendeträning på söndagar, vilket menas med dans då, och på Vårcupen ska vi då framföra den här dansen. Det är Michael Jacksons Thriller vi tränar på, haha! Kommer bli riktigt kul faktiskt, men när jag väl ska komma hem och träna på den för att lära mig den, så är det klart att man har glömt hälften! Men jaja, det kommer bli grymt!

Ni får ha en finfin dag.
Puss på er!

SNABBA CASH




Idag var det bio med min fina vän Kim som gällde! Var sjukt längesen jag träffade honom och ännu mer längesen jag gjorde något med honom, så vi kände att det var dags nu! Vi åt först på Jensens, som är så sjukt gott, och så snäll som han är så bjöd han. På dessert också. Haha, vi var så barnsliga så vi tog "glassbufé" och fick fixa egen mjukglass och allt. Har alltid velat göra det, haha! Och det var suuupergott. Sedan satt  vi en timme på bion i brist på att hitta på något annat, men vi pratade om fälgar och navkapslar den mesta delen av tiden, för jag är ju rätt pantad när det gäller bilar, hehe..

Bion var faktiskt bra, fast den hade ett lite konstigt slut ändå tycker jag, men man får väl hoppas på att uppföljarna, om det nu skulle bli några (?) blir lika bra. Kul för den som läser boken då det inte finns någon uppföljare! Och huvudpersonen är ju så himla snygg, det måste ni hålla med om!?

Hoppas ni hade en great lördag!

UNA SEMANA



Tagna precis nyss, men jag använde mig av en ficklampa och reflexskärm för att få till ljuset, men jag fick himla kramp i benen då jag fick böja mig ner och verkligen stå stadigt, haha!


Ja, jag säger (skriver ;))  bara en sak: ÄNTLIGEN LOV! Som jag har längtat. Hela denna veckan har jag längtat efter fredag, och nu är jag så glad. SKa göra massa roligt i nästa vecka, och det blir som sagt väldigt mycket foton då jag ska fota två fina vänner och sedan får vi väl hoppas på allmänt fint väder. Jag lyckas alltid ha den oturen att få dåligt väder när jag bestämmer mig för att fotografera porträtt. Men allt går att lösa!

Och jo just det! Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, eller mindre text och mer bilder, så skriv gärna det! Jag vill veta allt som kan göra min blogg bättre, så snälla, uppdatera mig på den fronten. :)

THE SHADOW


Tog bilden för ungefär en halvtimme sedan då solen lyste så fint in genom fönstret och gjorde en fin skugga på vår, tråkigt nog, plastblomma.

Äntligen är nationella i svenska gjort och det känns så skönt! Nu blir det träning, och här ska det brännas! Är jätte träningssugen, så jag hoppas på hård träning idag. Ni får ha det gryyymt så skriver jag imorgon.
Pusspuss!

EVEN IF YOU ARE A MILLION MILES AWAY



Foton sedan jullovet då vädret var en aaaning bättre än detta. Underbart!

Har precis kommit hem ifrån träningen och är rätt utmattad som vanligt. Men det är skönt att komma hem, ta sig en god kvällsmat och känna sig nyttig. Ja, jag har ju som sagt börjat mitt nyttiga liv nu med mindre godis och massor utav frukt istället.. Fast jag kanske äter för mycket frukt då det omvandlas till glukos, eller ja socker då... Känns bara som att jag går upp massor i vikt. Haha, eller jag kanske inte ens vet vad jag snackar om nu.. Kanske sitter och skriver massa strunt. Aja, så jag har uppfattat alltihopa i alla fall.

Nu ska jag upp och fortsätta på min oemotståndliga bok och sedan lägga mig tidigt för att vila upp mig för 160 minuter np imorgon... Wish me luck.




JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer