Tro och tvivel


Grannens söta kissemiss jag stötte på idag.

Jaha, nu har man fixat bloggen lite också.
Lite höstigare, men jag vet inte. Får fortfarande inte till det med "kvalitén" på headern. Någon som kan förklara för mig? Eller är jag bara för dum för att förstå? Haha. Nej, men nu ska jag kolla på en ny film med massor utav bra skådespelare; "Dumpa honom" Ha det toppen så får ni många nya bilder imorgon. Puss!

Colours







Fotade med: NIKON D90 + Nikkor 50mm f/1.8
Diggar verkligen färgerna och skärpedjupet. Blev så när jag mixtrade med bländaren, underbart. Så nu vet jag det med, haha!


Detta är mit 680:e inlägg ser jag nu. Vad många det är ändå..

Det har varit toppenväder idag! Har dock inte varit på superbra humör; dels för att jag skulle till lasarettet/tandläkaren för min tand som inte kommit ner än efter två och ett halvt år. Så de ska borra upp i tandköttet och dra ner den. Låter väl trevligt? Som tur var gjorde de inte det idag, utan de ska göra det imorgon när vi har studiedag. Tur att jag inte behöver ta ännu mer ledigt ifrån skolan. Så vi får väl se hur det går. och bussen in till stan går tidigare än jag trott, så jag får gå där i två timmar innan jag ska dit. Så jag får väl ta och fota då. Hoppas på fint väder! Sen är det även så att jag har gått i högklackat hela dagen, vilket gjort både mina ben och fötter väldigt... Ja, mörbultade för stunden. Sen är det lite annat småkrafs också...

No ideas left


Jag har inga idéer alltså... Sitter och funderar på hur headern skulle kunna se ut. Men jag hittar inga tankar. Ville haft supermånga bilder och svart bakrund, vilket framhäver bilderna mycket mer, men jag vet inte.. Jag har inga bra bilder. Jag får kolla på det och se om jag kan sova på saken. (Det är det enda jag tänker på nu; sova, te, Desperate. Ett gott tecken på att det blir tidig sängdags för mig idag.) Aja, ni får i alla fall en halvdan bild och så skriver jag imorgon. Nattinatti.

På högsta volym


Japp, musiken på hösta volym inne på mitt rum nu. Tur att man har en AUX kabel (tror jag det heter om jag inte är allt för blond!?) som är kopplad till surroundsystemet, toppen alltså. Lite roligare att städa till det. För det är precis det jag ska göra idag. Plugga en himla massor också. Innan kände jag verkligen inte för det, men nu när man väl tänker efter, så längtar jag efter den där känslan att man har "varit-duktig-och-kan-lägga-sig-med-gott-samvete". Den hoppas jag på att få ikväll när jag ska lägga mig i sängen med en kopp te och Desperate Housewives. Så nuy gäller det att läsa ut två böcker, Ondskan och en på engelska och sedan plugga till SO och engelskaprovet och även hinna med att göra idrottslektionen och som sagt städa en del. Ska också försöka fixa en ny header och lite annat. Har redan tröttnat, haha! Fick ju skippa gymnastiken idag för allt detta, hoppas det är värt det...

Ha en bra söndag!
- Sluta inte kommentera, haha jag älskar det! Pusspåer!

And what am I suppose to do?








Fyra bilder från idag.

Först var jag och fotade Rasmus innebandy, de vann självklart! Med 14-2, haha! Bra jobbat. Sedan var det i stort sett bara till att åka hem, fixa sig lite och sedan gå till bussen igen. Missade den med några minuter, men jag såg den när jag gick. Men trodde inte det var den, så jag gick som vanligt. Sen förstod jag det och pappa fick köra ikapp den. (Igen.. Haha) Men jag hann med den. Vi kollade på "Flickan som lekte med elden" och den var grymt bra! Sen satte vi oss på Donken och vid halv tio åkte vi hem. Trevligt var det allt!

Du är den bästa








Fotade med: NIKON D90, Nikkor 50mm f/1.8 ISO 400

Åh min fina Julia. Blev supernöjd för att vara min första "riktiga" fotografering. Mer ska det bli. och detta "vann" ju både jag och Julia på, för jag tror ändå hon ville ha bilderna, och jag vill utvecklas som fotograf. Bara plus alltså! Tycker mest om andra bilden, då jag älskar ljuset och färgerna! Kommer nog komma in fler bilder så småningom, men tack för dagen, darling! You rock!

Just my luck...


Bilderna från konfirmationen. Blev faktiskt inte nöjd, ni ser det inte, men på i alla fall den stora bilden, så har hon bara satt fokusering i mitten, vilket gjorde att vi på kanterna blev helt i oskärpa och suddiga. Väldigt tråkigt...

Dagen har varit sudär.. Med tanke på att vi hade biologi"förhör" och jag inte visste om det riktigt, så det gick superdåligt! Sen igår så på bussen till gymnastiken, det måste ha varit då, så tappade jag mitt UV-filter och mitt linslock. Jävla helvetes skit! Filtret som jag fick med kostade ungefär 600 kr! Åh vad jag är irriterad och så jävla klumpig... Jaja, jag får väl spara till nytt. Kanske ett close-up filter istället.

Annars har dagen varit bra faktiskt! Det är fredag och jag hade "foto session" med Julia innan. Riktigt grymma bilder blev det och visar dem i nästa inlägg. Tack för att du ville vara min provkanin, haha.

Nu blir det Idol och lite mys med familjen. Ska kolla/fota Rasmus match imorgon mot Svenljunga, vilket ska bli väldigt kul att få se. Och sen, om Dante lilla har fixat biobiljetter, så blir det till att kolla på "Flickan som lekte med elden också", vilket ska bli riktigt mysigt. Ha en mysig fredagskväll!

Why does love always feel like a battlefield?


Vet att det är mycket ego-bilder nu, men det får ni syå ut med, haha! Tagen med blixten, SB 600 som är great! För jag är inte så här brun egentligen och skillnaderna mellan orginalblixten och denna är gigantiska!


Bild tagen med mitt UV-filter jag fick med igår. har ju inte provat det i starkt ljus ute (vädret är ju som det är..) Men det funkade bra inne också! Bilden är även oredigerad.

Det har varit en dryg men kort dag i skolan. Slutade nämligen ett som alla andra onsdagar. Så skönt! Att det faktiskt är torsdag imorgon är riktigt förvirrande. Var det inte måndag igår? Helt sjukt vad allt går fort! Om en och en halv vecka har vi prao också. Fixade i tid denna gången på en fotostudio i Svenljunga, Velins Foto och det ska bli superkul att få vara med där en vecka faktiskt!

Nu ska jag ta och plugga lite smått, så kanske jag bloggar lite mer sen.

My new baby and I



Japp, nu är den min. Min min min och jag är så nöjd. Är så glad så! Blixten är underbar (inte på bilden dock) Ser fram emot att få ta lite porträtt och natur nu också. Får se om Julia vill vara min provkanin på fredag med lite bilder. Nu ska jag leka lite mer och sen sova gott. Puss

Like a certain kind of torture

Just nu är jag nog lyckligast i världen


Ja, ni ser ju både rubriken och bilden. Pappa skulle hämta den idag. Fick med en blixt, Nikon SpeedLight SB-600 och även ett 50 mm objektiv, och får dock inte kitobjektivet, 18-105 mm, men har läst mycket om detta och det sägs vara jättebra, så jag hoppas bara på det bästa! Kan inte zooma med det, men det ligger ju redan på 50 mm så... Nu hoppas jag bara på att allting fungerar så kommer jag få den vid åtta ikväll. Åh, jag blev helt kallsvettig och började gråta en massa. Har verkligen längtat ett bra tag, och just nu hände det bara. Ja, jag är nog lyckligast i världen just nu!

Ska som lovat lägga upp någon ny bild och sedan ska jag i väntan på kameran plugga lite fysik och annat. Hoppas ni haft en bra dag!

Du sätter höstsolen i eld


Finfina Turkiet! (Har nya bilder, väldigt många men är inte på den vanliga datorn, som vanligt. Haha, men det kommer imorgon!)

Skoldagen gick fort med ynka fyra lektioner.. Men hemma gick den långsamt. Har nämligen pluggat hela eftermiddagen eftersom det är prov i matte imorgon och fysik på onsdag. Sen lite glosor här och där och lite annat. Tråkigt, men nödvändigt. Har även kollat runt lite på Blocket efter min älskling (D90) och jag hittade en för en billig peng tillsammans med en blixt, stativ, UV-skydd och lite annat. Så jag mejlade honom, och han skrev att det var en spekulant som skulle komma på kvällen idag då, men om det inte blev någon affär skulle han höra av sig. Tänk om han gör det! Så underbart och jag skulle gråta av tårar. Haha, överdrivet jag vet. Men fakriskt, så desperat är jag. Det skulle vara så roligt!

Sen har jag upptäckt en sak idag; gå inte samtidigt som du lyssnar på hög musik i ditt headset, du missar både bilar som kommer förbi och som nästan åker på en, sen missar du även den söta lilla granntjejen som cyklandes förbi säger hej när jag inte ens reagerar. Sen missar du även en massa prat och annat roligt. Men samtidigt kan det vara skönt att koppla av med det, men jag tror det finns mer dåliga saker än bra med det även om det är en av mina favoritprylar. Hmmm... Hur går detta ihop? Haha, en liten parentes bara. Tänkte ni kunde få något lite ranfom att läsa mer än bara min dag :D

Pusspuss!

Bröllopet

Terve Ruotsi! Ja, nu är jag hemma efter en trevlig helg i grannlandet. Jag har lärt mig nya ord som: glöm inte att kvittera (förklaring kommer sen, haha!), hejhej (moi moi och inte terve om ni trodde det. Så efter är jag ändå inte, höhö.) korv, mjölk, senap och vinter. Ja, det kan tyckas vara meningslösa ord, men det är bara de som fastnat av alla möjliga konstiga meningar. Men det var kul på bröllopet ändå, men bäst var ju allt godis som vi köpte med oss ifrån både taxfreen och i affärer i Finland. Herregud vad mycket det blev av all sorts choklad och lakrits - vi gillar't! Aja, nu ska jag ta och lägga mig i sängen, dricka det nya teet jag köpte idag, kolla på SATC, (sista skivan på sjätte och sista säsongen nu, buhu!) och bara njuta. Puss!




- Glöm inte att kvittera (ungefär..) Rasmus såg skylten och undrade vad det betydde, sen hade vi kul om den meningen hela helgen, haha!


Cool kyrka, or what!?


Farmor, Rasmus & pappa









Kusinerna, Essi & pappa


Brudparet, Jussi & Kaisu

Baby, you're all that I need


Om en kvart åker jag till flygplatsen, vilket ska bli ganska kul. (Nu tänker jag inte på resan, utan allt godis man kan köpa på taxfreen. Hihi) Det är alltid lika stressigt här hemma när vi är i farten. Alltid sena till allting. Haha. Jaja, hoppas ni har det fint här hemma så ska jag försöka skriva på söndag, för jag kommer hem vid sju ungefär och kommer nog vara ganska utmattad. Men ja, vi ser väl.. Och förresten, jag och Dante har varit tillsammans i en månad i dag. Trevligt, trevligt! Mer ska det bli. (:

Aja, ha en bra helg! PUSS!

 

The spotlight is on

 

Hallå alla glada. Eller nej vad vet jag? Alla som läser kanske inte är glada? Dumma Jennifer..
Ja, jag är konstigt nog på bra humör trots alla läxor, magont och trötthet. Så vad det är som gör mig så glad vet jag inte. Har i alla fall spenderat dagen till att packa och plugga en massor. Känns som att jag måste packa en himla massor och att jag inte ens kommit halvvägs. Men jag ska ju bara vara borta två dagar egentligen (tre med fredagen) så jag vet inte riktigt vad jag ska packa mer än bröllopsklänningen (den jag hade på skolavslutningen) och lite kläder till söndagen. Men vi får väl se när jag kommer till Finland och kommer på saker jag har glömt. Kanske kan det vara tandborsten som inte funnit sin plats i väskan? Haha, nej vad jag är konstigt ibland. Förlåt om jag skrämmer er!

Bjussar på en bild tagen idag (har fastnat för det där med manuell fokus alltså..) och sen får ni ta och ha en fin kväll! Vet inte vad det är som händer. Känns som att jag hade en svacka (heter det så?) i någon månad, men är tillbaka nu, för det kommer in mer och mer kommentarer, vilket känns jättekul. Fortsätt gärna så. Aja, puss!



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer