Tävling!

Tävling idag då. Det gick väl inte direkt bra. Eller bra för mig gick det, men ändå dåligt om man tänker genomsnittet på HUR RIKTIGT J*VLA DUKTIGA VISSA ANDRA VAR!!!!!!! (har nog filmer på det, visar sen) Gjorde väl typ trippel gruperade volter på trampett och sånt. Och vissa små, i typ fyran kunde mer än vad vissa i våran grupp kan. Jag må då säga det! Vi åkte väl vid tjugo över tio, jag var väldigt sen eftersom vi skulle samlas tio då jag var på Ica City. Haha. Men bussen hade inte gått. Vi kollade på "Alvin och gänget" på bussen. Hade ju inte sett den, men den var väl typ som alla andra tecknade filmer... Men Teodor var så otroligt söt i filmen! (en av de tre jordekorrarna) Det tog väl en och en halv timme till Trollhättan. Det var ganska stort där faktiskt. Vi skulle förträna vid halv ett, men allting var förskjutet ungefär tjugo minuter eller nåt. Tio i fyra började tävlingen. Vi hade inte sminkat oss, för vi hann inte, så vi gjorde det efter vårat första på tumbling. Jag var bara med på andra och tredje varvet.

Vi åt, tog kort, fixade oss och allting eftersom vi var typ 43:a eller något i programet på trampett. Jag var verkligen nervös. Kallsvettades nästan kändes det som. Jag tänkte hela tiden på "nu måste jag vara rak, inte svanka. Titta rakt fram, nej, jag måste kolla ner i golvet och kolla om dräkten sitter bra. Nej, jag måste rätta till den, men det går ju inte. Avdrag då. men mitt spänne i håret, det trillar snart ut, nej. Tänk på hållningen nu. Avdrag annars. Shit, nu ska jag köra. Aaaaaaaah!" Haha, så var det i mitt huvud. Det är  så patetiskt att man inte får varken rätta till dräkten eller ha nååågra utstickande hårstrån ifrån uppsättningen i håret, annars får man avdrag. Ja, så patetiskt! Men trampetten gick bättre. Visst, några fick överrotation och massor med sånt, men det gick i alla fall bra för mig. Man kände ju sig underlägsen, och medans Tranemo fick ungefär fem priser sammanlagt, fick vi ett. Det var brons på trampett för mix laget. Men det var ju ändå bra! Jag är glad för Kristins skull som fick två guld och ett brons. Men de sa ju det att Borås är sämst. Så är det bara. Haha, men jag måste bättra mig. Ska klara flickis till våren!!!!

Vi åkte hem vid åtta eller nåt, då prisutdelningen var klar. Var så hemskt varmt i bussen att jag höll på att dö!!! Mamma kom och hämtade mig, vilket var skönt så jag slapp buss. Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Fristående imorgon också, hoppas att jag kan komma överrens med bussen nu bara ;)

Pöss!
/J


Linus, Sara, Michaela och Hugo!


Fina Amanda!


Hahahah, Hugo och Linus är allt för goa!





 
Tror att detta är Vänersborg. De bästa jag såg tror jag. Eller ja, mod har de i alla fall ;)


Detta var vårat Mixlag på tumbling. Det de kom 3:a i även om det blev helt kaos.

Two days!

Hej!

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera nu... Men i torsdags kom jag hem halv tio, i fredags elva, idag tio. Så jag ska försöka att inte somna nu när jag skriver. I torsdags så fick jag ju min tandställning. Åkte in tio över tolv. Det gjorde ju inte så ont att sätta dit den, men efteråt kunde jag knappt äta. Eller det tog en dag, sen kunde jag knappt äta. Kan fortfarande inte det. Eller jo, om jag "bryter" sönder bitar ifrån maten och äter längst bak i munnen eller så. Haha, det är ett stort problem.. Efter att jag hade varit hos tandläkaren åkte jag till mormor och morfar Pelle. Åt mat där och sånt, sen hämtade mamma mig och jag åkte till gymnastiken. Körde mest varven till tävlingen idag. Gick ganska bra.

I fredags åkte jag och Mikaela in efter skolan för att kolla på bio. "Benjamin Buttons otroliga liv" blev det nu. Bra var den även om den var nästan tre timmar lång. Skit kul när en gubbe i filmen hela tiden sa "har jag berättat att jag har blivit träffad av blixten sju gånger?" och så rabblade han upp, så fick man se. Hahahaha, skit kul var det. Vi köpte ju Ben&Jerrys också. Jag tog Baked Alaska och Mikaela New York något med nötter, vitchoklad och annat. Jag fick Mikaelas bruna glass på min vita tröja och mitt vita linne, lyckat Jennifer, lyckat! Aja, det gick bort tror jag. Vi köpte ju godis med, sketmö så man kan ju säga att man blev mätt i alla fall. Men ändå var jag sugen på en cheesburgare sen ändå. Men det blev aldrig av.

Vi satte oss på Donken och kollade på alla roliga människor som var där (nu var jag taskig men ingen nämd så...) Ja, det var väldigt roligt det. Sen gick bussen vid tio, så vi var väl hemma tjugo i elva. En lyckad kväll i alla fall!


Old pic

FLOWER

Tuff tuff!

Tjo!

Jo, jag glömde ju skriva innan att jag var med Bäcka igår med. Det var roligt och hon är en så go människa! Vi pratade nästan hela dagen bara, men vi åt också och det tog en halvtimme att skala typ tio potatisar för mig. Jag är seg, jag vet. ;) Det var trevligt!

Kom hem lite tidigare idag. Eller ja, typ femton minuter. Men jag hann i alla fall titta från början på OTH. Och fixa ett nyttig mellanmål. Valnötter, te och äpple. Har kommit på att man blir gladare av nyttig mat. Faktiskt. Eller det är väl ganska själklart men ;)

Vi hade ju teknik idag, våran snygga bro höll faktiskt rätt mycket. Eller ja, 3,6 kg och ingen  - än så länge i våran grupp har klrat mer. Malin & Mikaelas, Lisens, Mathildas & Sandras och Johans bro höll lika mycket som våran, men ändå. :) Moa och Ida, som är de två ljushuvuden i klassen klarade inte ens 1 kg! De hade inte spikat fast den på sidorna, men det var lite roligt att se det faktiskt. Haha, de får nog bjuda på glass. Och Moa sa till mig att våran inte såg genomtänkt ut, de som ändå har ritat och allting, men ändå inte klarar 1 kg. haha, ;)

Sitter och pratar med Julia nu. Har gjort det i en timme, så jag har ungefär skrivit detta inlägg i en och en halv timme nu. Haha. Kom på att det redan var en vecka sen jag var hos tandläkaren och att jag ska dit imorgon och få min tandställning :o Fast! Kommer bli värsta tåget, hahahah, om ni fattar. Ush!

Har bokat biljetter till filmen nu, vi ville ju gå på fredag i alla fall, så får vi gå på "I taket lyser stjärnorna" någon annan dag i februari :)



Nu ska jag nog göra någonting annat, typ kolla på film ^^
Tuff tuff! Hahah

Puss!


Tummen upp!


Ser inte så mycket, men det är dräkten jag ska ha på tävlingen :)


Min hög med läxor idag :(

Ett manligt könsorgan? Nej tack!

Ska snart gå och äta frukost, tidigt inlägg idag, men jag hade lite tid över så. Jag skulle bokat biljetter till " Benjamin Buttons otroliga liv" bara för att "I taket lyser stjärnorna" inte skulle komma här i Borås förrens i frbruari någon gång. Mikaela gick nämligen dit och kollade igår när hon ändå var i stan. Åh, jag blir lite smått förbannad faktiskt. Kan de inte ha premiär här också? Men eftersom vi hade bestämt att gå på bio, så fick det bli den i stället. Vissa säger att den är bra, andra inte. Den är iförsig 2 timmar och 46 minuter lång, så vi får väl se.

Gymnastiken igår gick i alla fall bra. Eller bättre än innan i alla fall. Jag måste träna lite på hjulning, rondat. Men det är ju inte så svårt mer än att man inte får ta några mellansteg mellan hjulningen och rondaten och sedan få stäm på det så att det inte blir så fult. Ja, ni kanske inte fattar, men ändå. Igår var den snabbaste en och en halv timme som jag har varit med om! Efter 50 minuter hade vi inte gjort någonting. Bara att de i min grupp skulle träna på rondat flickis, medans mix - laget skulle träna trampett. Då hade varken jag eller Amanda gjort något. Ja, det var helt sjukt faktiskt! Hur snabbt som helst gick det! Men imorgon är det ju 2 timmars träning, och det blir nog bättre. :) Och vi fick dräkterna med vi skulle ha på oss. Jag fick i storlek 38, och "där nere" är det "överflödigt" med tyg. Ja, det hänger lite, så man kan ju undra vad det är. Haha, nej en 36 var mycket bättre. Men det fanns ingen för jag provade bara Annas. Haha, det blir spännande och se dethär.

Haha, varför ska man alltid på shampoo i ögonen när man duschar? Den frågan ställde jag mig själv imorses, eller ja, för en halvtimme sen då. Det svider till rejält, och man kan inte titta på flera minuter. Så är det i alla fall om man heter klant i förnamn. (a)

Nu ska jag gå och äta.
Ha en bra onsdag, skriver när jag kommer hem!

/J

Skolan.

Hej!

Sitter här i skolan, på EAT. Vi ska skriva SO instuderingsfrågor som vi ska ha prov på nästa vecka. Men som tur var blev jag klar med dem igår. Ska bara fråga Lena om lite saker. Haha, kul inlägg, men jag hade ingenting att göra. ;)

Pöss!

Vanligt måndad, typ..

Hej!

Jag kan bara säga aj! Det gör riktigt ont i min ena tand nu. Eftersom ena gummibandet hade åkt ut på höggra sidan fick mikaela följa med mig till tandläkaren i Svenljunga för att fixa det idag. Jag kunde göra det direkt. Det känns lite äckligt att ha tre gummiband mellan tänderna för att de ska flytta på sig. Haha, känns lite lustigt.

Jag måste  säga att jag saknar sommaren. Det är en speciell känsla man har när man tänker på sommaren. Inga bekymmer om läxor, prov, skolan eller gå upp tidigt. Bara ha det bra i värmen och allt. Åh, jag älskar det! Snälla, kan nte vårterminen gå lika fort som höstterminen? Den gick riktigt fort, så det kan vi ju bara tacka gud för. ;)

Biljetterna har fortfarande inte släppts och har hört flera som inte kan boka, så jag hoppas att det kommer kunna gå snart. I'm going crazy otherwize eller vad det heter ;) Ja, jag ska väl gå upp och kolla på en av mina favoritfilmer nu, "The butterfly effect" med Ashton Kutcher. Den är så bra, ni måste bara se!

Ha det bra kexchoklad!
/Jennifer


Johanna Thydell, en riktigt bra författare. Hon har signerat min "Det fattas en tärning" Hahaha, värsta skrytarN. Men det är lite coolt, för jag har pratat med henne! Hiho.

Citroner




Oj, vilken usel kvalité! :O

Kan man inte bo i Stockholm?

Hej!

Idag var det läsning. Drygt idag. Det var det. Men ganska roligt ändå. Var på gudstjänst som kändes som två timmar när prästen predikade. Men efter det gfick vi fika, det var gott! Sen kom någon nisse ifrån trakten och berättade om sitt liv ifrån topp till tå. Eller ja, Karin frågade vad han hade gjort för att börja tro, så satt han där i säkert tio minuter och berättade om hur han började tro, och vad de satt i för tält när det kom predikerskor eller vad det heter dit. Ja, jag fattade knappt hälften av vad han sa.

Annars har dagen varit lugn. Har gjort lite matte eftersom jag tyckte det behövdes och försökt boka biljetterna till I taket lyser stjärnorna, men de har ju inte kommit ut än. Damn vad jag blir sur! när man klickar på Stockholm, då står det minsann på förstasidan "köp/boka biljetter", men inte i Borås. Jag hatar SFbio. Men jag ska kolla på den med Mikaela, det ska jag! Annars vet jag inte vad jag gör.

Har berstämt med Rebecka att vi ska fota på tisdag också. Ska bli jätteroligt och då får man hoppas på bra väder också!
/J

Kan man inte odla pengar?

Hittade lite snygga saker på Forever 21. Det är inte kul när man knappt har pengar.







Att ligga i en gynstol - inte min grej än.

Träningen gick helt okej idag. Fyra timmar varade den. Trupp gul var också med, de lite mindre . Det var roligt, och det gick väl lite i "vågor". Ena stunden gick det bra, andra inte. Men när jag skulle göra flickis, alltid första gången kalrar jag det inte, men sen blir det bra, fast med pass då. ;) I slutet körde vi igenom, både trupp guls och våra lag. Tjej/mix lag. Jag var på toaletten när vi skulle köra på trampetten, så jag fick springa in och köra gruperad. Haha, jag trodde ju mixlaget skulle köra. Sen när vi skulle köra pik hamnade jag med fel fot i inhoppet, så jag stannade på trampetten och typ föll på den. Man hörde bara :"Huuuuh" Typ som att de blev rädda. Men jag klarade mig finfint. Den sträckta blev lite knäpp också, men det gick bra ändå. På tumblingen sen så skulle jag, Anna och Felicé (om hon stavas så) hoppa över. För det var rondat, flickis. Så det skulle ju bara de som kunde göra. Andra varvet skulle jag och Felicé göra hjulning, handvolt och de andra volt hjulning. Kände att jag var bättre på volt, hjulning, men ja. Vi får väl se vad jag gör. Men det gick verkligen skit. Hamnade snett och allting x) Tredje varvet skulle vissa göra rondat, flickis, flickis. Jag skulle göra hjulning och sen rondat. Men eftersom jag tänkte att jag skulle köra handvolt efter hjulningen, då blev det vbara en skitful hjulning eftersom vi inte får några mellansteg. Och det var det sista vi gjorde innan stretchningen, så jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE klara det på tisdag! Sen på torsdag finslipa det. Jag måste annars hoppar jag av. Kanske inte redo för att tävla än?

Jaja, mamma kom och hämtade mig vid två. Vi åkte till hennes jobbeftersom pappa och Rasmuas var där. Pappa skulle rengöra soffan på mammas jobb. - Ungdomsmottagningen i Borås. Så jag kollade runt och mamma visade hennes "kontor". Jag satte mig i dendär gynstolen och mamma visade hur en undersökning skulle gå till. Fast hon gjorde ju det inte, hahah. x) Sen fick jag ta 5 kondomer. Tog de roligaste, typ svart, knottrig och allt sånt. Haha, det kan vara bra att ha. Min lillebror hade tagit "grande" som är stor på spanska. Haha, det kanske inte passar direkt men.. Haha, någon dag, ;)

Sen åkte vi och handlade och sen hem. Skönt att vara hemma faktiskt. Det blir till att gå upp tidigt imorgon också. Eller kanske inte kvart i åtta som idag, men vid tio imorgon. Vill sova ut! Give me a rest. Men imorgon är det läsning, så det måste jag ju gå på.

Nu värker det nästan i mina fingrar, ifrån det andra inlägget. Hahaha, han var verkligen sjuk. ;)
Ha en bra lördag!
/J

Bli inte påverkad, det kan hända vad som helst!

Hahahah, idag var det nog den roligaste händelsen på länge. Det kommer ta tid att skriva, men det får det vara värt... Det är en man (känns inte rätt att skriva man men... xD) som bor här i Hillared som är drogpåverkad, det vet vi och alla andra här. För han går konstigt, mumlar för sig själv, fattar ingenting och ja, allt sånt. Ni förstår snart... Så han var vid busshållsplatsen, och eftersom ingen annan var där så stod jag lite åt sidan. Han mumlade, gick runt ut och in till busskuren hela tiden. Till slut kom bussen och han gick på först. Då tog han fram två mobiler, och ena la han på en "bricka" där man kan lägga sina pengar man betalar med. Ja, i alla fall, så sa han såhär:
- Jag har så mycket saker överallt, jag ska hitta lite pengar.
- Men har du inget busskort? frågar busschauffören då.
- Nej, vettu, jag har pengar här någonstans. Jag har några tjugor och lite småmynt räcker det? För igår när jag åkte kostade det 113 kronor så det är riktigt dyrt!
- Nej, det blir 63 kronor, säger chauffören.
- Asså? Då har det ju gått ner med 40 spänn. Det var billigt.
- Ja, det är billigt det...
- Men jag har så mycket grejer så jag hittar inte mitt busskort vettu.
- Men du kanske har ett där? Sa b (han får heta b = busschaufför) och sträckte sig fram för att kolla.
- Neeeejnejnej! Jag kan själv säger d (drogpåverkade mannen. Haha) Nu hittade jag kortet serru.
(Han stoppar i det)
- Ja, det räckte säger b.
- Jamen det var ju perfekt. Det var ju jättebra. Bra.

Senare i bussen efter en minut eller nåt.
-
Du får sätta dig ner i bussen så att du inte trillar i svängarna, säger b.
- Jaja, jag ska. Jag har så mycket saker vettu. Jag har 4 mobiler och pengar och jag ska sätta mig ner snart.

I Lockryd när vi hade stannat där gick busschauffören bak till honom.
- Mår du riktigt bra? frågar b.
- Jaja, jag mår jättebra. Jag skriver bara ner alla saker som jag ska göra idag. Jag ska till tandläkaren kvart i elva så jag måste skriva ner när jag ska dit och allt sånt.
- Men är du säker på att du mår bra?
- Ja, det var bara när du svängde i kurvorna som jag trillade, men jag mår bra vettu. Det finns naturliga förklaringar till allting vettu.
- Ja, det är bra att du mår bra.
- Säg till om det skulle hända några mer problem, men jag ska sköta mig, jag lovar. Det ska jag, säger d då.

I Målsryd stannar busschauffören.
- Vart är jag? säger d och kommer fram till b.
- Du är på väg till Borås, säger han då.
- Nej, jag är ju i Svenljunga?
- Nej, du hoppade på i Hillared och ska till Borås.
- Jag hoppade på i Svenljunga. (han skulle ju till Svenljunga, eller hur? Hahahha)
- Nej, du hoppade på i Hillared, det står till och med på ditt busskort.
- Men jag skulle ju till Svenljunga för att laga min mobil, ser du? Jag har fyra mobiler som jag inte vet vilken pinkod som ska till vilken, och jag ska laga den ena för den är trasig, säger d.
- Men du hoppade på i Hillared, det är jag säker på, säger b(eftersom det bara var två plus mig på bussen.)
- Jag hoppade på i Svenljunga 8.35 (fast bussen hade gått 08.50 i Hillared.)
- Nej, det gjorde du aldrig.
- Men hur kommer jag hem sen då nu när jag är i Borås? frågar d
- Du får ta nästa buss. Den går fem över halv tio ifrån Borås, den här bussen då.
- Okej, men då stannar jag kvar här då. Då kommer den elva till Hillared va?
- Nej, sex över tio.
- Ah, just det! Jag tog fel på en timme där. Ja, det är tredje gången på två dagar det här händer.

Väl framme i Borås så reser han på sig och är på väg ut.
- Ja, jag har tre freestylar som jag måste hålla reda på så det tar lite tid att ta med sig allt.
Busschauffören hörde inte vad han sa, så han frågade mig. Och jag berättade och sen frågade han mig ifall jag visste vem han var, jag sa att han bor i Hillared och att han är drogpåverkad och allt sånt. Att han trillade på en dam i bussen en gång och allt sånt. Sen går han ut...

Då går han till Pressbyrån på Resecentrum och jag går och sätter mig för att vänta på Tullen bussen men kommer på att jag ska gå och köpa en MER till lunchen sen. Då står han där och försöker hitta pengar till AFTONBLADET som han skulle köpa..
- Ja, jag måste ha pengar till bussresdan hem, för jag har 54 kronor kvar på det, och busschauffören sa att det räckte, så jag har lite pengar, men jag måste ha 2 kronor tillgodo. (Inte för att jag fattar varför men..) Så vänta. Här är åtta kronor.
- Här är 7 kronor ja, säger tjejen på Pressbyrån.
- Ja, jag måste ha 2 kronor tillgodo vettu. Men mannen bakom kan gå före. (Jag. Hahahahah xD)
Jag betalar och sånt, sen står han där och babblar. Jag vet inte, för jag tror inte han köpte tidningen i alla fall. Men han lämnade sin mobil där man skulle  betala, som i bussen nästan, där låg den.
Efter en stund så går han ut och går ner för att kolla bussen (mni som vet vet ju att det finns en trappa på Resecentrum och han går ner för att kolla om det kommer någon Svenljungabus eftersom han missade den andra. Hahahhaa, jag såg den åka när han var på Pressbyrån.
- Öh döh! Vet du om det går någon buss till Lockryd? frågar han en helt okänd man.
Han svarar inte.
- Hallå!?
- Va, nej det vet jag inte.
Sen mumlar han och kollar på "tv:n" där tidtabellerna står.
- Ja, Trandaredsbussen går ju till Lockryd och sen till Trandared, då kan jag ta Trandareds bussen dit. (Klart han inte kan! Det är ju en Borås lokaltrafik buss eller så. xD)

Sen går han upp till Pressbyrån igen.
- Jag missade bussen med 3 minuter! Herregud. Det var inte bra.
- Är det här din? frågar tjejen och visar upp en mobil.
- Ja, hur visste du det?
- Du glömde den här innan, förra gången du var här.
- Jaja, oj, tack, säger han och tar den, men fer tillbaka den till tjejen igen.
- Jag måste ringa hem. För de väntar på mig därhemma vettu. (Han skulle ju till Svenljunga? xD) Kan du slå mitt nummer? (och så säger han det. Kommer till och med ihåg det xD) Eller nej, jag kan slå det själv.

Så stod han där och prata, och sen kom min buss. Asså, fatta att han verkligen var påverkad eller? x) Hahaha!

Låtar!

Kent - På drift
Erik Hassle - Hurtful
Gavin Degraw - I don't want to be
Pussycat dolls - Wait a minute
Chris Brown - Glow in the dark
Bethany Joy Lenz - Halo
Gavin Degraw - We belong together
Gavin Degraw - I have you to thank

Kärlek till dem!

Fredag. Va, nej tisdag?

Hello darlings!

Idag så är det fredag igen. Som jag sa till Mikaela: "igår var det tisdag, fast det inte var det". Det var ju så nästan. Man undrar ju vart dagarna tar vägen egentligen! Konstigt nog så försvinner de bara.

Hade hemkunskap på morgonen. Vi skulle gjort grillspett egentligen, men eftersom vi hade Lucia den dagen vi skulle göra risgrynsgröt på hk:n så fick vi göra det så. Och det sköna men ändå tråkiga är ju att vi har inställt nästa vecka bara för att vi har för mycket hemkunskap. Det förstår jag mig inte på direkt, men okej. Då får vi sovmorgon till 10:20. Skööööönt! Kan behövas ibland. :) Hade fritt på idrott och hälsan också. Tränade på sträckvolt eftersom jag ska klara det på tävlingen. Men eftersom trampetten i skolan suger, så det gick inte så bra. Sämre än vanligt.. Jaja får väl se hur det går på tävlingen.

Det jobbiga med att åka buss hem ibland är att vi, Hillaredsbor får åka med Sexdrega. Eller ja, idag kom Hillaredsbussen före Sexdrega (som är väldigt ovanligt) och då trängde sig Sexdrega med såklart eftersom de inte trodde det skulle komma någon mer. Men när vi hade åkt en bit såg vi Sexdregabussen, och det var verkligen fullt där inne. Haha. Dåligt att den kommer tjugo i faktiskt. Orka sitta där och vänta! -.- Och på morgonen! Tjugo över sju! Det är dåligt.

När jag kom hem var jag med Julia. Vi åt och kollade på ett avsnitt av "Hem till Midgård" Det är så jäkla roligt. Hahaha! Sen spelade vi SSX. Jag ville spela OS Athen 2004, men så blev det inte. Men vi hade skitkul i alla fall. Skulle ha gjort en sak till Jullebulle, men hon skulle hem då.

Har precis ätit och ska nog snart kolla på film. Jag orkar inte kolla på Let's Dance. Det är faktiskt lite av ett B program. Jag menar, de gör så otroligt Typ Stjärnor på is. Jag menar, det sög ju riktigt hårt! (eller klent, hihihi. Det fattar bara Robin :D) Ja, det är verkligen ett wannabe Let's dance som är wannabe någonting annat. Äsh, jag vet inte.

Nu ska jag upp och kolla på film och poppa popcorn, vilken vet jag inte. Men någon. :) Träning imorgon i fyra timmar. Kommer jag stå ut!? :O

Charlie - saker man kan dö för! (Haha!)

Hoppas ni får en bra fredagskväll!
/J


Haha, denna bjussar jag på. Alla i klassen säger att jag ser ut som en "xD" gubbe när jag skrattar, that's right, huh? ;)

En lång dag faktiskt.

Haha, känns lite roligt att det känns som att det var tusen år sedan jag skrev sist, men det var bara i förrgår. Var i stan hela dagen igår så jag kunde ju inte skriva. Och jag kom hem halv tio, och då orkade jag verkligen inte! Jag var i skolan som vanligt, åkte sen till Borås för att gå till tandläkaren. Jag fick vara en timme på stan först. Hittade snygga pumps, eller ja. Vanliga svarta, men det är så snyggt till tyå slitna jeans och någon cool t-shirt eller bara en stilren klänning. Ja, jag är väl inte den typen som har så "unika" kläder så jag får väl bara ha de som vanliga skor (inte ute nu i slasket, men kanske till fest och sånt. You get it!) Ja, hittade ett par helt vanliga (också svarta) tygskor. Som man kan ha till kjol eller vad som helst. Vill ha såna för det är så lätt att hitta något som passar till det. De fanns på HM för bara 98 kr. Det kanske tyder på att kvalitét inte är den bästa, men ja. De är ju inte så dyra heller, så det gör ju inget. ;) Men jag får väl se vad jag gör. Ska verkligen försöka lägga upp min "budget" så jag inte slösar allt på kläder och sånt. Det blir ju ofta så. Men hälften går till kameran, och sen bio nästa fredag, "I taket lyser stjärnorna" av Johanna Tydell. Jag och Mikaela har inte beställt biljetter än eftersom de inte kommit, konstigt nog... Jaja, ska göra det så fort som möjligt.  Men tillbaka till tandläkar delen. Jag var där vid fyra och jag fick gå in nästan direkt. Men pappa var ju inte där, så jag väntade en stund till istället. Eftersom klockan blev tio över fyra, så var ju OTH på TV:n och det var 4:an som var på, och då skulle jag byta kanal så jag klickade på TV:n, men då blev det bara myrkrig. Haha, det blev helt tyst (som tur var ingen där xD) vilket var lite pinsamt eftersom tandläkarna fanns där och så, men jag låtsades som ingenting. Sen kom äntligen pappa och Rasmus. Jag fick nästan bara information, fast de satte fast gummiband mellan tänderna på mig för att dfe skulle flyttas, och det gjorde skitont! Eller det gör ont. Känns som att man har TRE tänder lösa och det typ dunkar i huvudet hela tiden. Och jag ska ha gummibanden där i en vecka, sen får jag tandställningen nästa tosdag. På tio tänder! Ush!

Sen åkte vi till farmor och farfar och åt MC Donald's. Gött vare! Hade ju inte träffat farfar på ett år och en månad. Kändes konstigt att få träffa honom igen, och lite läskigt eftersom han har varit mycket på sjukhus och allting. Orkar inte ta det. Jag blev så ledsen när jag såg honom. Han var så smal (har gått ner 30 kg!) och han sa nästan ingenting. Han satt bara och kollade på TV. Nej, nu ska jag inte skriva mer om det... Eftersom farmor äntligen har skaffat en dator, ( det var därför vi åkte dit för att pappa skulle fixa bredbandet) så fick hon med en kamera på köpet. En SONY, kommer inte ihåg vad den heter, men den var bra! Eller jag tror hon fick med den i bredbandet, men same shit! Jag fixade lite med den. Haha, hon hade inte ens öppnat den så... x)

Sen körde pappa mig till gymnastiken som varade i två timmar. Gick sudär, tränade mest till tävlingen, eller ja. Saker som i alla fall JAG behöver träna på. Typ flickis. Klarar det bättre, men suger ändå! Ina frågade ifall jag ville vara med på tävlingen. Jag sa ja. Men jag vet inte hur jag ska komma dit eller någonting. Den är i Trollhättan. Jag menar, jag är inte ens så duktig. Kommer sabba allt för alla. Jag får väl se om jag klarar av det eller inte. Men det är klart att det vore roligt!

Ja, nu blev det ett långt inlägg som ingen orkar läsa, men det får ni stå ut med om ni läser bloggen (a)
/J



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer