HAPPY NEW YEAR




En bild på mig där jag är väldigt glad. (från idag) Och ja, man kanske inte ser så bra eftersom den är svartvit, men jag har i alla fall blivit blond igen och klippt upp luggen och jag blev väldigt nöjd. Det är lite oranget, men det kommer nog bli bra snart. 
  
Och den översta bilden är ifrån nyår 07, vilket är ett tag sen, men jag är himla nöjd över den.

Så nu vill jag bara säga


GOTT NYT ÅR SÖTNOSAR!

MY 2009

Och observera! Detta är inget "fotoutvecklingsinlägg under 2009" egentligen, för då hade ju dessa otroligt snygga bilderna inte lagts ut. Så ni vet. 

JANUARI:

Jag gjorde inte så mycket speciellt då faktiskt, men jag fotade ganska mycket och började drömma om en NIKON D90 istället för D80. Och i slutet av månaden fick jag min tandställning som jag fortfarande har även om mina tänder är så raka som de bara kan bli, men det är lite mer komplicerat än så, haha. Så ni får bara lite random bilder ifrån årets första månad;




En bild där alla är koncentrerade på olika saker och en väldigt seriös, haha! Men jag började truppen och var på min första tävling i Trollhättan.


Otroligt överexponerad bild, men Sofia hade tjejkväll, vilket var himla mysigt. Mycket skratt och sång då kommer jag ihåg!

FEBRUARI:
Jag gjorde ett stort misstag, nämligen permanentade mitt hår, vilket nog var den "största" händelsen i den månaden.



Åh, mitt hår! Men här är jag och bästa Julia i alla fall.


Sofia hade precis fått sin kamera och ville prova sina skills, så jag och Sabiha ställde upp, vilket resulterade detta. Tråkigt att lakanet bakom var skrynkligt bara, haha!



HAHAHA, undvik verkligen den minen på mig.
På sportlovet var jag och bowlade med mina älskade tjejer Isabelle, Julia, Linn och Sabiha (inte på bild) Hade otroligt roligt och det tycker jag vi borde göra om nästa år!

MARS:
Hade mysig "filmkväll" med Sofia och Linda då vi kollade på skräckfilm och Linda inte vågade titta, haha! Sedan var det volleybollnatta, vilket var sjukt kul det också! Jag, Emma, Louise, Kristin, Linn och Julia var PPP och gjorde bort oss totalt; både på plan och på vårt utseende, men det var ett minne för livet!



Klassen hade jäkligt roligt.

APRIL:
Första gången jag praoade och hade otroligt kul! Jag och Mikaela var på LBS - Ljud och Bildskolan där vi fick göra många roliga "uppdrag" och för första gången fota en hel dag med en systemkamera, D70. På påskafton började vi även riva huset, vilket var en otroligt jobbig tid för alla oss. Men det gick till slut och det blev helt färdigt i december.. (med möbler osv.)






Hade trevlig grillkväll vid en sjö med underbara vänner! Det var dock lite kallt så tidigt i april, men man kände vårkänslan och jag hade himla kul.


<3


(Inte alls kul bilder, plus att detta är mobilkameran) Denna bild togs när jag och Julia åkte inlines en dag. Det var faktiskt en sjukt kul eftermiddag med mycket skratt! Detta gjorde vi om några gånger, men man får ju så ont i höfterna och i benen, men ja, det är himla roligt.

MAJ:
Började bli sommar och det var himla varmt. Mådde riktigt bra och längtade verkligen till sommarlovet.



Var hos Charlie på... ja inte var det fest, men en jäkligt rolig kväll i alla fall! Miss that.



Det var fullt med fina blomblad och det var alldeles grönt i Borås


Hade ett underbart roligt gymnastikläger i slutet av månaden.


Vissa saker gick åt helvete (haha redigerat öga, så snurrig är jag inte!)


Underbara tjejkvällar


Var i Göteborg och shoppade med mina tjejer


Var på en "modellstudio" med Sabiha, sedan när vi kom hem utnyttjade vi sminkningen och håret genom att ta egna (GRATIS!!!) bilder även om det kanske inte blev världens bästa resultat.

JUNI:
Sommarlov, sol, underbara dagar.


Klassen på skolavslutningen då vi åt oss tjocka för resten av livet  som alla andra avslutningar. Vi gillar't!


Fina torsdagskvällar i stan


Jag, Rasmus och Kim på midsommar



Julia kom hem som en neger från Turkiet och på hennes födelsedag tältade vi i hennes trädgård, gryyyymt!

JULI:

Ännu flera torsdagskvällar, och en av dem spenderades med Emma och Erika.





Var på världens fucking bästa resa




AUGUSTI:
Konfirmationsläger, skolstart, konfirmation, var otroligt glad och lycklig.



Fotade Becka till hennes blogg och för nöjets skull




Från segelbåten Elida var det en fin solnedgång!


Hahah!



Fick min otroligt fina Efva Attling ring som jag aldrig kan vara utan!

SEPTEMBER:
En av de bästa månaderna för jag köpte min älskade bebis! Var på bröllop i Finland. 




Kärlek vid första ögonkastet


Fotosession med Julia 25e. - Blev himla nöjd för att det var min första porträttfotografering.



OKTOBER:
Höstfärger, regn, dyster, Underbara Stockholm. Praoade och hade världens goaste handledare och utvecklades fort inom min fotografering.










Fina Felicia!



Dansdagen i skolan

NOVEMBER:
Födelsedag, brand, gymnastik, brunett.






DECEMBER:
Snö på julafton, glitter, rida, Lucia, längtan, glädje.






Bilder från min och Sabihas otroligt lyckade fest den 5:e, tack alla!


Och just den helgen kom Dennis, (en ynklig clump jag har skrivit med i fyra år och aldrig träffat) upp från Skåne, vilket var grymt kul!




Julfesten i skolan


Så där, det tog mig mer än fyra timmar att fixa detta inlägg, men det var det värt! Ni får också tänka på (som sagt) att detta inlägg handlar om mitt vardagliga liv och inte "mitt fotoår" eller liknande, för då hade det inte blivit dessa bilder, haha :)

Men jag vill bara tacka alla som gjort mitt år så otroligt och jag, vilket är ovanligt, uppfyllt alla mina nyårslöften och är jättenöjd över detta året, men jag säger då detta, nästa år kommer bli grymt!

There's a possibility


En kvist är inte mycket att fånga på bild, jag vet. Men jag gillade ändå färgerna och den lite halvglittrande bokehn i bakgrunden, så det får ni stå ut med.

Idag har hela familjen varit och bowlat och för mig gick det ju.... K A S S T! Haha jag är verkligen så jäkla dålig.. Men Rasmus fick ju lite fusk, för han tränar ju ändå bowling en gång i veckan och allt sånt, men han är faktiskt jätteduktig. Och det var mamma och pappa också, men inte jag. Om jag skulle få över hundra på en serie, ja då skulle jag jubla. Men det var ju kul i alla fall, that's the point. Sen handlade vi, och en sak till mig med (wow alltså!) och ja, inte för att det är någon hemlighet, men vi kan ju se framöver om ni märker något. Blir ju lite mer spännande då, haha!

Ni får ha det grymt!
Och förresten, LOST kunde ju inte ha slutat sämre, fan!!! Får ju vänta ett jävla tag innan jag får se resten, åh. Ni som har sett säsong 5 vet ju själva. Så frustrerande!

Fight for this love




Hade grymt kul med min bästa vän, Julia igår. Satt där till halv fyra/fyra och det var kul att få umgås med henne lite igen. Blir en slappardag idag med Lost (vill aldrig att det ska ta slut!) Ha en fin dag!

Har du en famn för mig?




På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig?

Ja, ni får både lite härliga höstbilder från när jag precis hade fått min kamera och en snutt av en låttext från en låt jag verkligen älskar; Melissa Horn - har du en famn för mig?
Kom hem från Felicia för en stund sen eftersom jag sov där efter gårdagens partaj. Ja, det var väl kul och så, men det hände inte så mycket eller vad man ska säga. Och jag kom in. Jag hade "glömt" legitimationen hemma (hehe..) Men ja, tack alla för igår!

Nu blir det LOST och godis för hela slanten!
Take care

CHRISTMAS EVE



Mina fina föräldrar!


Jag och pappa

Julklappsspelet

Och eftersom vi hade köpt för ganska mycket iår blev det en herrans massa paket på bara 7 personer. 22 stycken blev det nog tror jag, haha!

W O N D E R F U L


En allmänt knäpp men glad Jennifer som knäpper med sin nya fjärris.

Ja, otroligt glad för denna fina julafton. Många roliga klappar och mycket skratt (mest ifrån julklappsspelet, så om ni inte har spelat det än, gör det!!) Jag fick bland annat ett stativ, en fjärrutlösare, presentkort på Make Up Store för 500 där jag får sminkråd och även en som sminkar mig samt produkter för 500, massor med pengar (äntligen av med skulden!) kläder, LOST 5 (finally) och massa mer saker. Så tack alla för allt. ♥

Sen i julklappsspelet fick jag 300 kr på bio, presentkort på H&M, godis och en otroligt skön hårmassage grej (och ni som känner mig vet att jag älskar att pilla i håret, så då är ju detta en fenomenal grej för mig) Ja, allt förändras så fort i det spelet verkligen, haha gud så kul!

Imorgon bär det av till Kullaberg med min Felicia. Ska bli grymt kul eftersom jag inte har varit där sedan vintern i 2007, helt sjukt! Så vi får väl se om jag kommer in då det är 16 - års gräns, hehe..

Ha en god fortsättning så hors vi imorgon!

MERRY CHRISTMAS!

God jul, Hyvää Joulua, Feliz Navidad, Merry Christmas. Ja, de språken jag kan god jul på i alla fall. Men jag önskar er alla trogna och underbara läsare en himla bra dag och kväll. Själv kommer släkten snart som alltid och vi ska fira jul här. Jag längtar till Kalle Anka och hans vänner tillsammans med julmust och god mat. Skriver väl antagligen ikväll eller imorgon om jag hinner.

Ha det nu bäst!
Puss och kram!

The day before it all



Ja, dagen innan julafton. Dan före dopparedan som man säger. Det är nästan den dagen som är mysigast tycker jag; man kollar på alla mysiga program, man julstädar, lyssnar på julmusik, lagar julmaten och har allmänt trevligt. Så ja, jag och Rasmus har som sagt ägnat dagen till att städa och det roligaste var ju ändå när jag skulle torka golven och gå upp för trappan samtidigt med hinken i handen. Jag tänkte ju inte så mycket (som vanligt) och torkade trappstegen samtidigt som jag gick upp, och jag var såå nära på att halka flera gånger. Haha, jag är inte alltid så cleaver!

Nej, nu blir det julmat och mys för hela slanten.
Glöm inte att kika efter tomten inatt och ge honom några kakor, för det ska jag :)
Puss

Julkänslan är på topp...




Vår fina och prydda (heter det så? Haha!) julgran som vi klädde den 18:e. Rätt tidigt ändå, men så tog jag klite bilder idag. Tänkte att lite julstämning måste det ju bli på bloggen (bara  för att jag inte har det själv, hehe..) Men jag tyckte färgerna blev fina och tycker om kulan på första bilden, den glittrar så fint!

Nej, rubriken är ganska ironisk. Jag har ingen julstämning alls tråkigt nog! Vet inte varför, men jag tror jag får ta och skaffa mig någon imorgon till julstädningen faktiskt. - För jag och min lillebror ska tydligen städa hela huset imorgon, damma, dammsuga, torka golven, fixa tvätten, plocka undan.. Jaja. Haha nej men det blir väl väl får jag hoppas. Lite julmusik till det med så är det nog på topp sen! Vi brukar alltid äta lite av julmaten på kvällen och sedan kolla på alla mysiga julprogram också. Och det är då allt det juliga kommer. Sen måste man ju kolla på Grinchen också, är julstämningen verkligen på topp!

Och ni kanske tycker att jag bloggar lite för mycket nu, två inlägg per dag det senaste, men jag känner att jag har varken så mycket annat för mig, plus att det är himla roligt med både era kommentarer och jag har även mycket att skriva om och mycket bilder. Så ni får stå ut ett tag till tills jag inte har något mer att bjuda på helt enkelt.

Decide



Åh, kollade igenom lite äldre bilder (denna är ifrån oktober) och såg mitt ljusa hår. Jag färgade ju mitt på grund av att jag har mörkare hår annars, lite mörkblondt, men när jag väl tänker efter så gillar jag nog det ljusa mer ändå. Passade bättre i det än vad jag har nu. Vill hemskt gärna ha ljust hår, men då måste jag ju fräga det jämt och ständigt. Jag vet inte vad jag ska göra. Snälla, vilket tycker ni jag passar bäst i?

Icecold


Men när man väntat allt för länge blir inget som man tror



Två lite halvkonstiga bilder från idag som passar till en halvkonstig Jennifer då... Men jag har ju i alla fall lyckats med fokusen denna gången, well done. Eller nåt.. (Haha, nej jag har inget bättre för mig!)

Ja, dagen har varit... Kall. För jag kom på att man inte ska gå med skinnjacka i detta vädret, och jag tor Felicia insåg samma sak. Men jag vill verkligen ha en ny jacka, för min vinterjacka är så ful, dassig och omodern, haha. Det är liksom en brun parkas som jag köpte för tre år sedan. Men nänä, då säger pappa och mamma: "Men du gillade den ju då... " (och är helt förvirrade) Ja, då kanske... Fast det kan ju vara så att man ändrar sig lite kanske? Ja, jag får väl helt enkelt stå ut denna vintern också och köpa en ny på mellandagsrean som jag hade tänkt (Peak Performance parkas vill jag gärna ha) Men det är ju så sjukt svårt med vad man ska köpa. Speciellt om man ska köpa till nästa år. Jaja, nog om jackor och i-landsproblem nu..

Men annars har det varit trevligt som vanligt med Felicia. Hon hittade alla sina julklappar (till och med den svåraste till sin pojkvän, och det förstår jag mycket väl att det kan vara svårt. Tur att man inte har någon i vissa lägen, hehe...) Jag har ju köpt klart mina, vilket känns himla skönt för det är ju bara några dagar kvar nu. Gud så kul!

Nej, nu ska jag inte tråka ut er med mer text och allmänt tråkigt babbel. (Eller babbel kan man ju inte skriva när jag inte pratar? Äsch, whatever!) Ni får ha en toppenfin kväll och så får vi se om jag skriver mer sen :)

Besöksrekord igår, ja ni är fantastiska. TACK!

Liten årsresumé

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, väldigt mycket!

Höll du några av dina nyårslöften?

De flesta tror jag.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Dog någon som stod dig nära?

Nej, som tur är!

Vilka länder besökte du?

Turkiet och Finland.

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Finns väl en del.. 

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Turkiet, alla underbara tjejkvällar, min och Sabihas fest, ja mycket!  

Vad var din största framgång 2009?

Hm, kanske utvecklades mer som "fotograf" eller vad man ska säga om jag uppfattade frågan rätt, haha!

Största misstaget?

Min blyghet I guess, som vanligt då. Och mitt temperament som har gjort att jag har mått dåligt många gånger.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, inte så värst direkt.

Bästa köpet?

KAMERAN!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kameran måste det varit, eller kläder, hehe...

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla underbara människor.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Howie Day - Collide
Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Melissa Horn - Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Akon - Keep you much longer
Sterio - Last forever
KENT - 747
Klart jag säkert har glömt någon, men det finns ju så många!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare hoppas jag!

Vad önskar du att du gjort mer?

Åh, det finns så mycket! Älskat mer, hahaha!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Gjort såna felsteg ibland.

Hur tillbringade du julen?

Euhm, detta året har det inte varit än (tre dagar kvar, yeeeei!)

Blev du kär i år?

Ja, det blev jag.

Hur många one night stands?

Många hela tiden ni vet... Nej, inte ett enda som tur var.

Favoritprogram på TV?

One Tree Hill, Desperate, Grey's, LOST m.m.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Njae, inte direkt.

Bästa boken du läste i år?

Oj, jag läser inte så mycket faktiskt. Men alla Katarina von Bredows böcker är underbara och den jag läser nu: Oktober med Cannie Möller.  

Största musikaliska upptäckten?

Hm, ingen aning. Är allätare när det gäller musik!

Något du önskade dig och fick?

My beloved camera!

Något du önskade dig men inte fick?
Haha finns alltid mycket!

Bästa film?

Allätare där med, finns så sjukt många, men det är samma filmer som förra året; The butterfly effect, Never Back down, Into the wild, Mysteriet på Greveholm, ja massor!

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Euhm.. Var i skolan och sånt har jag för mig!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja, vågat mer, presterat mer, ja kämpat mer.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Tråkig, men den blev till det bättre lite. Ganska vanlig, inte allt för utstickande men har på mig det jag vill och tycker känns bra.

Vad fick dig att må bra?
Hela min atmosfär, alla omkring mig!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson tror jag. Hehe.. (Ja, jag är en liten fjortis)

Vem saknade du?
Många hit och dit.

De bästa nya människorna du träffade?

Måste vara de i gymnastiken. Hela gruppen är otroligt fantastisk! Sen självklart att jag träffade Dennis, även om han inte är direkt ny.

En årsresumé med bilder kommer självklart också. Men den väntar vi med till slutet av december :)

Jag vet vem jag är när jag är hos dig




Lite halvtråkiga bilder, och på första bilden har jag satt fokusen lite fel ser jag nu, men jaja!

Jag älskar Melissa Horn, därav rubriken. Och ni som inte älskar henne, gör det nu eller så hatar jag er. Nej, jag skojar, men ändå... Hon är verkligen grym ska jag tala om! Puss på henne och på er. På er läsare, att ni verkligen orkar läsa allt hela tiden. Haha ganska sjukt egentligen. Och att jag får nya prenumeranter och läsare nästan varje dag är riktigt kul. Tre kvar till sextio, det blir grymt!





JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer