STOCKHOLM!

Hejsan alla människor (och släkt, mamma har nu berättat för hela släkten att jag har en blogg Hoppas ni inte läser bara. Fast det gör ni ju om ni läser detta. xD)

Har haft en härlig helg faktiskt. Förutom att jag inte kunde komma på Ankis fest i fredags bara. Det var ju synd. Men iallafall har jag varit i Stockholm sen i fredags. Vi åkte upp pga att Eira, min kusin skulle namngivas i lördags. Kanske skulle åkt upp ändå, vem vet ^^.

Vi åkte på fredags kväll, eller ja,senare på eftermiddagen. Vid halv 5 ungefär. Vi var väl där vid 8 halv 9. Pappa gasade på lite på motorvägen. Lite för fort kan man säga ibland ^^ Men det gick bra och vi kom fram. Lite klur med vägen till min morbror och Pär, men annars så. ;) Vi åt middag där, trevligt trevligt. De har en underbar lägenhet också. Riktigt snygg! Jag diggar min morbror så mycket för han är så cool! Älskar skådespeleri, sjunga, fota, dansa. Ja, sånt! Och jag är stolt över att han vågar visa att han är homosexuell. Det är modigt, för det är vissa som bara hånar dem, och tycker de är helt annorlunda. De är helt vanliga personer, och jag är glad över hur min morbror är. Han behöver inte ändra på någonting! Och jag kan faktiskt inte säga att han ser särskilt gay ut. Han är bara så cooooool! :D

Sen efter middagen, som var supergod! Åkte vi hem till Camilla, min moster, Thomas och Eira. Deh ar det också väldigt fint.. Mysigt och sånt. :) Vi var väldigt trötta, så vi fixade oss, sa godnatt och släckte lampan. (min mobil lyste efter sms, men annars så^^) 

På morgonen vaknade vi ungefär kvart över åtta. Eftersom vi skulle fixa till dopet/namngivningen behövde vi vara vid Polishögskolan, där vi skulle vara vid ungefär 11. Jag skulle juspåela tärflöjt också, så jag tränade en stund där borta. Vi fixade där. Dopet började, och det var jättesött :) Lägger in någon bild sen!

Sen gick vi ut och åt. "Helene's krog&bar" typ. Ganska gott :)

På söndagen åkte vi hem. Alltså idag. Det har varit jättemysigt! Skulle skrivit mer ingående om jag inte skulle vara "in a hurry" right now. Ska upp och kolla film. Fixa te som jag älskar!

Så ja, vi hörs&ses!
Pusshej!
/Jennifer

Jag gillar't

"Hon kan inte uttala orden som virvlar i henne. Hon kan inte ta hans händer och se honom djupt i ögonen och be honom kyssa bort hennes osäkerhet. Hon kan inte be honom att leka med sina varma fingrar i hennes nacke, hålla henne hårt och sluta henne i sin stora famn. Hon kan inte be honom att säga hennes namn på det där särskilda sättet som hon längtar efter, och tala om för henne att det är sant att han vill ha henne. Inte som ett tidsfördriv, eller ett förtjusande nöjespalats, utan på riktigt, för att hon är hon"


Av: Christina Herrström
ur: "Glappet"




Skulle du skämmas om jag hade lila hår?
Skulle du känna mig om jag hade omoderna kläder?
Skulle du veta vem jag var om jag gick runt i trasiga skor?
Skulle du vilja vara vän med mig om mitt smink var ojämt och kladdigt?

Jag tror inte det va? Du skulle antagligen skämmas. Om jag betedde mig som vanlig, som en person du alltid kan lita på. En som älskar dig för den du är. En person som blir nerslagen för att skydda dig ifrån en liten smäll på kinden. En person som aldrig pratar bakom ryggen och tycker det hon säger. En person som skrattade med dig, och inte åt dig. En som man kan prata med allt om, som man har kul med. En person som behandlade dig rättvist. En person som skulle för dig, och göra allt för att få se dig en enda gång till i livet.

Om insidan var utsidan, skulle du fortfarande skämmas för mig då?
Eller är det allt handlar om...Hur man ser ut ?

Jag bara undrar asså.

Ha det bäst!
Pusshej
/Jennifer



Var med min Erika idag också, skitkul!

Frida&Julia

Hallååååååååå!
Idag har jag varit med Julia&Frida. Jag&Julia trodde inte Frida skulle kunna komma hit, för hon var orolig över om hon skulle komma till Malmö eller inte. Haha, men hon kom fram till slut. :)

Vi kom på att det skulle vara roligt att hoppa ifrån taket ner på studsmattan. HAHAHA, det var det. Men jag vågade inte först. Men sen gick det prima. Julia satte sig till och med på rumpan. Fatta vad kul det var xD Hon flög flera meter upp! Haha, men vi andra vågade inte xD

Sen spelade vi ett spel som heter "Panik" haha, det är verkligen Panik. Man vet inte vad man ska säga xD Nu vet ni ju inte vad det går ut på, men köp det så vet ni ^^

Imorgon ska jag till Erika och vi ska typ äta pizza, kolla film och massor! ASSKOJ gför jag saknar henne så!

Nu kommer bilder ifrån Falkenberg, och ifrån idag :D
Enjoy!














nu ska jag gå, kommer mer bilder ^^
pusshej, hare gött :D
/jennifer

FALKENBERG!

Hallå ni!

Jag har inte skrivit på ett tag nu eftersom jag har varit i Falkenberg en hel vecka. Eller ja, från i tisdags till söndags. Jag följde med Julia dit efter hennes fotbollsmatch i tisdags. Allting började såhär:

Måndags: Jag åkte till Frida idag. :)
Först innan jag kom fick jag vänta på att bussen i Lockryd skulle komma. Jag kollar ju på busstidtabellen i min mobil, och ja, då står det inte att jag får vänta i sabla Lockryd före en timme. xD Så jag var där med Linnéa Vikki. Eller ja, åtminstone en halvtimme. När jag äntligen kom fram stod Frida där, och log. Jag blev så glad.

Vi var ute och ggick en ganska lång stund. Pratade om allt, det kan jag verkligen med dig! Sen gick vi in och kollade på film. Mästerkocken gjorde mat också ^^ Jag visste inte om jag skulle sova där eller inte, så jag hade ju inte med mig någonting. Men sen sov jag där ändå, och vi gick ner till ICA för att köpa godis. Riktigt gott ^^

Tisdag:
Jag&Frida vaknade vid 11 eller nåt och sen åt vi frukost. Vi kollade klart på Ondskan, filmen vi såg på kvällen i måndags. Sen skyndade vi oss till bussen som gick 14:20. Det regnade något hemskt. Men jag kom hem till slut och då började jag packa inför Falkenberg. Jag trodde jag hade all tid i världen. 2/3 timmar; LÄTT MATCH! Men så var det inte... Vid fem var jag klar, och jag tänkte då att allting var klart, jag skulle hinna äta på 20 minuter och allt. Men då kom jag på att jag inte hade duschat! Så jag fick skynda mig att göra det, plus att blåsa håret. xD Men det klarade jag! Sen sprang jag till Julia 20 över 5 och kollade på hennes fotbollsmatch. Där träffade jag Erika, Emma&Amanda Ragnhage. Kul att få se er igen, tjejer! Matchen blev 2-2, och det var Fridas lag, SIK de mötte ^^

Sen åkte vi hem och Fred gick med mig hem för att hjälpa mig med packningen. Sen åkte vi äntligen till Falkenberg.

Onsdag:
Idag skulle julia&Annica iväg för att köpa kyl&frys, då fick jag vara i husvagnen med Fred&Felicia, Maja också för den delen. Jag gjorde lite nytta iallafall. ;) Jag var först ute och klippte gräset vid deras lilla gräs-parkering, och sen var jag ute med Maja lite runt campingen ^^

När Julia hade kommit tillbaka gick jag, Felicia&Julia ner till havet och tog lite kort. Härliga kort blev det allt! Efter det gick vi hem för att byta kläder och hämta pengar eftersom vi skulle ner till konditoriet 3-4 km bort. Alltid härligt med en liten promenad!

När vi kom hem gick vi till lekplatsen och gungade gungbräda, men den knakade så in i bomben så att vi tröttnade ^^ Vi hann med mycket den dagen faktiskt! :D

Torsdag:
Idag var vi och handlade i tre olika mataffärer för att få maten till midsommar när min familj skulle komma. Efter det spelade jag&Julia kort. Hon vann över mig överlägset. Sen vet jag inte om vi gjorde så mycket mer. ^^

Fredag:
Idag var det ju midsommar! Jag&Julia gick och duschade, sen fixade vi oss och till slut, någongång fram mot 5. Jag hade såklart saknat min familj, men jag skulle ändå klarat vara borta till. Ta inte illa upp, men visst är det skönt att slippa allt tjat och gnäll ibland ? ^^ Haha! Sen efter vi hade ätit och sånt gick vi ner till fotbollsplanen för att spela fotboll. Det var väldigt många andra människor där, men vi spelade med dem. Ganska kul faktiskt! Sen gick jag&Julia hem för att kolla på en film, det blev "Familj på väg" så rolig! Tack för en trvlig midsommar!

Lördag:
Vi var så trötta idag så att vi låg i sängen till två nästan och kollade på film. Tills vi till slut insåg att vi måste göra något med dagen! Vi bäddade och fixade oss. Vi diskade och sen gick vi till kiosken för att köpa godis.
Sen haha, sen cyklade vi, skjutsade runt varandra på felicias mini cykel. gick finfint! sen kom jag på att man kunde stå upp på pakethållaren. så jävla skoj! vi cyklade runt typ överallt på campingen och sen cyklade vi hem för att hämta min mobil. sen cyklade vi runt i samhället, vid alla de riktigt fräscha husen. cyklade nästan till Skrea. när vi skulle hem därifrån, cyklade vi nästan vid havet, då såg vi Robert Wells! jag lovar! han gick där, 10 cm brevid mig och han pratade som honom och allting. så jävla coolt! jujja bah: var det robert wells? xD haha!

Efter maten cyklade vi igen och då cyklade vi till Skrea campingen. det var fan vakter där xD man blev lite skraj ;) vi cyklade runt och hade skitskoj verkligen! jäkligt bra lördag! :)

Söndag:
Åkte hem, och allt. Det var lite tråkigt, men änåd härligt på samma gäng!
Tack för allting julia, toppen vecka! <3

Nu ska jag gå ifrn datorn. Pappa tjatar på mig. Bilder kommer imorgon.

Ha det bäst!
Pusshej
/Jennifer

Sass all the weekend long! ^^

Hallå!
Det har varit en händelserik helg faktiskt. Spenderade den med Sandra, min vän. Justnu är jag ganska trött efter att ha skjutsat henne på cykeln över hela Sexdrega i nästan två dygn. ^^ Eller inte i hela två dygn, men ja, ganska länge iallafall xD Men visst, klart vi har haft roligt med :D Förutom när Sandra spelar låten hon fick av mig; Dangerous - Akon, och visst den VAR bra, förutom när hon har spelat den 1000000000000 gånger idag och igår, och då är jag seriös!  Haha! Jason Mraz - I'm yours har hon spelat ett "fåtal" gånger med ^^


Haha, det var så kul för jag&sandra kom på igår kväll attt det hade varit gött att ha med min kamera till sandra.
vi skulle ju egentligen åkt till stan idag, så ja, jag tänkte: vatusan ska jag gå runt och bära den? x'D nej, tänkte jag och struntade i den.

Så tänkte vi idag, eftersom vi inte orkade åka till stan, så skulle vi åka till mig och hämta kameran och sedan åka tillbaka med bussen.
det gjorde vi, tog 11:36 bussen och sedan tog vi 12:40 hem. :)
men busschauffören av någon anledning hade skrivit "Lockryd" på bussen, ocb inte ja, vad det nu skjulle stå, så vi undrade ju om den verkligen gick till Hillared, så vi frågade och det gjorde den ju xD
och eftersom jag nu ÄNTLIGEN var hemma ville ju jag vara kvar, men ikke sa nicke! vi skulle tillbaka efetrsom jag hade lovat sandra. och då åkte vi tillbaka.
bussen kom 12:44 eller något och så var det såklart SAMMA busschaufför. jag sa: "en halv till Sexdrega" och han bah: "jamen då får ni vänta ett tag i Lockryd." då tänkte jag att dert kanske var någon timme eller så och när vi då var framme i Lockryd igen frågade jag honom: "går denhär verkligen till Sexdrega?" han sa:"ja, jag sa ju det, via Hillared" så det blev till att åka igenom Hillared igen xD
sen kom vi äntligen tillbaka till Sexdrega ^^ Vi tog lite kort och sen åkte vi med hennes mamma och handlade i Svenljunga. Senså tog vi lite mer kort och sen var det dags för mig att åka hem igen. Vet ni? DET VAR SAMMA BUSSCHAUFFÖR igen xD HAHAHAHAHAHA! Jag måste erkänna att lite pinsamt var det allt, men nu är jag hemma och ska nog kolla på "Ronny&Ragge" och packa till Falkenberg eftersom jag ska dit ner på tisdag med min älskade Julia. Kommer bli så himla roligt :D Sen på fredag kommer resten av min familj.

Imorgon ska jág vara med min älskade Frida också. Kanske ska sova hos henne, men allt är inte riktigt planerat än ^^

Jaja, i varjefall; ha det gööööttans nu i "sommarvädret" PFFFFT! ;)

Puss
/Jennifer








tack för en goooo helg, gumman :D




















sommarlov nästa!

Heej!
Jadu! Nu är det verkligen inte långt kvar till sommarlovet. Det är riktigt skönt att få komma bort ifrån läxor, prov och långa skoldagar. Det tycker jag verkligen!

Idag har jag mest tränat på tvärflöjt. Lärde faktiskt Rasmus B, Bess, A, G&F. Haha, vet inte hur länge det kommer hålla, men han tyckte det var roligt. :) Jag har även bakat sockerkaka, och såklart trodde jag att den skulle bli lika god som förra gången. Men det visade sig att den blev ganska geggig. Visst, den gick att äta, men nej, man blev nästan tjock i halsen av den. xD Men ja, bättre lycka nästa gång.

Sista dagen i skolan också. Kändes riktigt skönt. En till sak som var sjön var att jag skulle ju träna i kyrkan på tvärflöjten tills imorgon och då slapp jag alla tuggummin som skulle bort ifrån bänkarna. Det var härligt! Sen var det fotboll med; läranarna - 9:orna. eller ja, endel 9:or som ville vara med. Men lärarna vann med 2-0 eller 2-1. Jag kommer inte ihåg. Jag&Erika bestämde att vi skulle vara med i 9:an och spöa alla gamla lärare. Vi får se hur det går ^^

Nu ska jag återigen gå och träna tvärflöjt. Känns som att jag inte kan de riktigt höga tonerna så bra. Får verkligen ta i, annars låter det iiiinte bra, må jag säga! Haha!

Ja, ha en fortsatt trevlig dag!
Puss!
/Jennifer
(nu äntligen kommer massa bilder :D )



The flute :)


Från när jag&Mikaela fotade häromdagen :) (6 juni)


Jag älskar att ta kort på hundkex. ;D


Fågel



Bild från igår när jag, Mikaela&Malin fotade.  Lite häftiga färger va ? ;)


Vi var vid gamla tågstationen. :) Ganska häftigt att det har funnits här i lilla Hillared en gång i tiden ^^


Vi var även i Ekhagen där det finns massor med får&lamm. Tyckte denna var lite söt :)


Solen :)


Torborg :) (fult namn jag vet xD)

Okej, jag laddar upp bilder ifrån imorgon imorgon, efter skolavslutningen. Så blir det mer :D
Ha nu en bra dag :D

sommarlov på g!

Åhåååååj! Tjenahejsan lillebrooooor! :D
Okej, taget ifrån Karlsson på taket, och va tusan skulle jag skriva till min lillebror för ? ^^
Iallafall har det hänt mycket sen jag skrev för några dagar sen. Kan det varit torsdags?
Ja, jag fotograferade ju med Mikaela i fredags på nationaldagen, eller nej! Det skrev jag ju om :'D
Men jag ska lägga in lite bilder :)

Sen igår var jag med min tredjedelskusin Amanda. Söting nummer ett verkligen! Vi bakade världens godaste sockerkaka och tog med den till Såken, där vi skulle bada vid klipporna. Eller ja, stenar. Vad som helst. Vi tog med oss kamerorna och fotade lite där med. Vi hoppade i plurret typ sega som tusan, sen när vi väl hade hoppat i, slängde vi oss nästan upp på stenarna och hoppade upp som judar! Snacka om att vara rädd för fiskar (och monster xD) Jamen vi hoppade några gånger ändå och tog massor med kort. En underbar dag iallafall :')

Idag följde jag med pappa & Rasmus och badade i Hösjön. Väldigt varmt må jag säga, men jag badade knappt ändå. Mamma tvingade mig att sola lite, så jag inte är likblek till skolavslutningen. Visst det vill inte jag heller, men det är så varmt xD

Jag har även kommit på att det är väldigt kul att redigera bilder. Man lär sig nytt, även om det n kan vara svårt eller lätt. Men visst, man skulle alltid kunna bli bättre. :)

Nu ska jag gå och städa huset lite. Pappa ville det nu när han och lillebrooooor är och fiskar lite ^^

Ha det förjäkla gött!
Puss
/Jennifer

haha, mikaela skulle posa lite när vi var och tog kort ^^

mickis posar för mig ^^

ensamhet...

Inte någon att vända sig till. Tänk dem som inte har någon. Inte någon att ävnda sig till när ingenting är bra. Tänk dem. Hur svårt de har det! Kärleken är hundra mil ifrån dem och vännerna finns inte. Inte ens i drömmarna. För det är för svårt att tänka sig.

Man blir utnyttjad och när någon pratar med en, så är det för att fråga om mattesvaren till provet. Eller glosorna i engelskan.

Det enda man tänker på är ensamhet.

När man äntligen får ett sms är det sin telefon räkning på 0 kronor varje månad.

Ensamhet, ensamhet, ensamhet. Finns det något värre?

Ingen bryr sig om man har skadat sig och ligger på sjukhus. Det enda kort man får är ifrån mamma&pappa; krya på dig. vi tänker på dig. Men inte ifrån någon kompis. Det har den inte.

Det enda man tänker på är ensamhet.

Inte någon att vända sig till. Tänk dem som inte har någon. Inte någon att ävnda sig till när ingenting är bra. Tänk dem. Hur svårt de har det! Kärleken är hundra mil ifrån dem och vännerna finns inte. Inte ens i drömmarna. För det är för svårt att tänka sig.

DU GAMLA DU FRIA!

Hallåååååjsan!
Idag är det nationaldagen.
Du gamla, du fria, du......
Sen kan jag inte mer. eller jag kom på detdär med fjällfeta ko. men inte vad den riktiga var xD Riktig skam för Sverige att jag inte kan nationalsången :O Men jag hoppas och tror inte att alla i Sverige kan den ändå.

Idag ska jag & Mikaela gå runt och fota lite överallt. Kommer bli sjukt kul eftersom jag äntligen har någon att fota med. Hon har ju haft sin andra kamera, men USB-kabeln till den funkar inte, så det har inte blivit att hon har fotat så mycket. Men nu får hon denna i tidig födelsedagspresent och jag blir så glad :D

Igår var dert Mogalunken. Vårat lag kom sist, men vi hade kul ändå. Jag var hos tandläkaren också. De tog bara bilder och sen ska de skicka hem något brev om vad som ska göras med mina tänder och jag tror det blir mycket! De är glesa&små! Jag hatar dem! Menmen.. Vad ska jag göra? Det är de som ska göra något! ^^

Jaja, nu ska jag ut och fota. Eller snart iallafall. När jag ringde Mikaela hade hon knappt vaknat så... ;)

Pusshej!
/Jennifer

LISEBERG för det mesta.

Tjohejsan! ( Har kommit på att jag ska börja med stor bokstav i början av en mening, det är ju så det ska vara ^^)

Var på liseberg i lördags med Charlie, Tony, Felicia, Ante, Malin, Mikaela & Alex. Det var sjukt kul!
Visst, jag försökte intala mig själv på fredagskvällen att jag inte hade ont i magen. Jag spydde ju i skolan på fredagen och jag mådde mycket bättre sen. Men jag kände ju lite på lördagsmorgonen, men jag tog Panodil och ja, allt blev bättre. En stund iallafall ;)
Vi åkte nästan alla attraktioner och i Höjd skräcken trodde jag att jag skulle dö! Jag har åkt Fritt fall på Gröna Lund och den är ju 80 meter! Så den är ju lite högre. Men jag klarade mig.
Hotell Gasten var förvånandsvärt tråkig. Iförsig var det nästan tre år sen, eller kanske två (?) som jag gick den första gången. Jag har inte gått den sen dess. Det var nog bara för att min morbror jobbade där innan. (a) Felicia däremot var himlans rädd och höll hårt i mina axlar så jag nästan dog! Jag skrev verkligen "FELICIA FÖRHELVETE, SLÄPP MINA AXLAAAAAAR!" men hon lyssnade inte. Hon blundade, skrek och höll hårt som tusan. Men jag överlevde det med några röda märken på axlarna sen. :)

När vi skulle till terminalen sen  efter Liseberg tog vi fel spårvagn, så vi hamnade typ "in the middle of nowhere", iallafall för mig, för jag vet väl kanske inte allt om Göteborg precis. Så vi fick springa tillbaka. Malin visste ju vart vi var. Men jag hade så ont i magen, så jag fick panik om vi inte skulle hinna, för jag visste ju inte hur långt ifrån terminalen vi var. Klockan var 20 över och bussen gick 35. Men det gick bra ändå. Vi hann. Men problemet var att busskortet inte gällde och jag hade 4 kontanter kvar. Jag&Mikaela, som inte hade pengar eller fritidskort fick låna pengar av Alex. Men det behövdes inte sen ändå, för dedär maskinerna fungerade inte. Så även om vi hade kontanter behövde vi inte betala. SNACKA OM TUR!

Haha! Sen skulle ni vart med på spårvagnen.
- en as läskig (säkert drogpåverkad) kille frågade spårvagnschauffören:
- vad är det här?
- en spårvagn?
- FAAN!
sen satte han sig framför mig och Mikaela.
så tittade han bakåt och sa lite fjolligt:
-HALLÅ, jag ska till..... (kommer inte ihåg) vet du vart det liggeeer?
hallå, vet du eller? hallå?
-nej, tyvärr, jag bor inte i Göteborg, sa jag lugnt för att inte hetsa upp mig och typ börja gapflabba.
sen trodde jag han skulle ta tag i mig eller något för han tog fram armen och visade den för oss. trodde hans ena finger var borta eller nåt.
och han sa :
-kolla här, kolla här.
men jag fattade verkligen inte vad han snackade om.
sen kollade han bakåt och sa till mig&Mikaela:
- hallå! jag är gaay!
sen gick han till Malin och Felicia och pekade på Malins lår (trodde vi, men han pekade nog på hennes väska)
- vaaad är dethäär?
Malin&Felicia började gapflabba och jag tänkte "inte nu, han kommer slå ihjäl er!" men det gjorde han inte, utan sa även till de:
-jag är faktiskt gay!
sen gick han och satte sig igen.
när vi kom på att det var fel spårvagn och hoppade av sa Mikaela och någon mer typ:
-fan vad läskig han var!
-as konstig!
så hörde Charlie bakom oss:
-JÄVLA FITTOOR!
han vad ju trevlig ;)
Men allt löste sig, och när man kom hem var man ganska trött!

Nu måste jag hjälpa mamma&pappa med att städa. Min kusin, min moster Camilla och hennes sambo, Thomas kommer idag klockan åtta och jag måste verkligen hjälpa till. Men det ska bli väldigt roligt att få se min lilla kusin, Eira. :)

PUSSHEJ!
/jennifer



JENNIFER KIVINEN
- 17årig fotogalen tjej som älskar att stå bakom kameran.
Jag älskar att fånga ögonblicket och få oförglömliga minnen på bild.Kameran hänger oftast runt halsen och jag älskar nya utmaningar!

Kontakt: [email protected]

Sidan ses bäst i Internet Explorer